ahenkli
Üye
- Ad Soyad
- alpkagan
- Meslek
- mobılya
- İlgi Alanı
- Balıklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rennie' Alıntı:Merhabalar,
Çok güzeller tepeli Isparta Dolapçıları bunlar süs içinmi bakılıyor yoksa dolapçı gibi performansları varmı.
Boşa dolap varmı?
.
merhabalar maşallah kuşlarınız gayet saglıklı görünüyor,fakat ukalalık olarak görmezseniz bilgilendirme amacıyla yazıyorum.Dolapçı.com da gördügüm kadarıyla kuşlarınız dolapçı degil oynak olarak geçiyor dolapçı ve katal ın kırması olarak isterseniz sizde bi inceleyin SAYGILAR...
Merhabalar Ali Osman bey öncelikle ilginize teşekkürler benim kuşlara pislik atmak gibi bi niyetim yok eminim ki performansları harikadır,zaten kuşlarda yılan gibi duruyor maşallah degim gibi ukalalık etmek istememem burda ustalarımız varken bilgiçlikte taslamak istemem sadece Dolapçı.com da inceme araştırma bölümünde ki bilgileri paylaşmak istedim.Yöresel olarak isimlerde ve deyimlerde farlılık da olabilir tabi ki de sizin oralarda oynak diye geçer,bizim buralarda denizli dolapçını olarak geçer isimleri dedigim gibi sadece edindigim bilgileri paylaşmak istedim.Hoş görülü davrandıgınız için teşekkürler.Allah izin verirse bi gün misafirinizde olmak isterdim.Teşekkürler ve SAYGILAR...karataş32' Alıntı:merhaba ilk resimdeki karacil tepeli harika ama kafacl alakanat olanlar süpheli duruyorlar allah saglıklı günlerde beslemeyi nasip etsin
Rennie' Alıntı:Merhabalar,
Çok güzeller tepeli Isparta Dolapçıları bunlar süs içinmi bakılıyor yoksa dolapçı gibi performansları varmı.
Boşa dolap varmı?
.
merhabalar bu kuslar ıspartada süs için beslenmez adıda oynaktır oyunları olsun saglamlıkları olsun harikadır adamlar kafalarına göre tez hazırlamıs yazmıs cizmiş bosa oyunu hata olarak kabul ediyorlar bilmeyen arkadasların kafalarını karıstırıyorlar cogu yerde 3 5 taneden fazla kus aynı anda ucurmazlar ıspartada böyle bir ucurma sekili yok 40 50 100 kus birlikte ucurulur kimi saga kimi solda kimi asagıda vsvs dagınık uctukları için haliyle bir birlerinin üzerine oynar cünkü altan kus görüyor bu bir hata degildir herkezin görüs acısı farklıdır ama ıspartada oynaklarımızda bir hata degildir ıspartada oynaklarda dikat etigimiz konu g..tleme oturan kus 30 50 metrede dönse oturuyorsa besenmez yavru alınmaz
merhabalar maşallah kuşlarınız gayet saglıklı görünüyor,fakat ukalalık olarak görmezseniz bilgilendirme amacıyla yazıyorum.Dolapçı.com da gördügüm kadarıyla kuşlarınız dolapçı degil oynak olarak geçiyor dolapçı ve katal ın kırması olarak isterseniz sizde bi inceleyin SAYGILAR...
merhaba mesut bey bu kusların tepelisininde tpesizininde adı oynaktı ıspartada katal denilen ırkla bizim kuslarımızın arasında dünyalar kadar fark var tek benzerlik tepeleri kus düz ucan kusdur ama gelme sansınız varsa buyun gelin misafirim olun tepeliren performanslarını gözlerizle görün
ıspartadan saygılar
kötü bir niyetin olmadıgı belli kimsenin kimsenin kusuna pislik atmaya hakı da yok söyledigin gibi cogu yerde isimlerde degişir bu ırk yıllardan beri besliyoruz ama cogu ilde yeni yeni belemeye baslayan arkadaslarımızda var bazı özeliklerinde benzerlik oldugundan yazılanlardan dolayı cogu kişinin kafası karısıyor sadece katal oynak arasında farkı anlatım ögrenmek isteyen arkadaslar olursada uzun uzun anlatırımMerhabalar Ali Osman bey öncelikle ilginize teşekkürler benim kuşlara pislik atmak gibi bi niyetim yok eminim ki performansları harikadır,zaten kuşlarda yılan gibi duruyor maşallah degim gibi ukalalık etmek istememem burda ustalarımız varken bilgiçlikte taslamak istemem sadece Dolapçı.com da inceme araştırma bölümünde ki bilgileri paylaşmak istedim.Yöresel olarak isimlerde ve deyimlerde farlılık da olabilir tabi ki de sizin oralarda oynak diye geçer,bizim buralarda denizli dolapçını olarak geçer isimleri dedigim gibi sadece edindigim bilgileri paylaşmak istedim.Hoş görülü davrandıgınız için teşekkürler.Allah izin verirse bi gün misafirinizde olmak isterdim.Teşekkürler ve SAYGILAR...
Allah izin verirse bi gün misafirinizde olmak isterdim.Teşekkürler