a.s ibrahim arkadasım,tsk ederım ...tepeli arapdan bahsediyosun sanırım bagrındaki tüyünün kalkıklıgı atmaca carptigi icin o sekilde ,ama tam olarak tuyunu duzeltmedı daha ..yanlış almamam tabikide orda resım oldugu ıcın tam anlayamıyoruz goz yanılması olabilir ama safkan dolapcıdır o konuda tereddudum yok.. cocukluktan beri kus besliyorum dolapcılarla yaklasık 10 yıldr ılgılenıyorum cok guzel ırklarımda var ırk takıbı ellebtte yapiyorum ,4 ırk guvercınım var arap ırkı, akcil ırkı,tepeli ırkı,bırde azda olsa karacıllerım var.. kuslar ıspartadan geliyo soyları hepside ıspartalı ,kuslar benım gozumde muhtesemler akcıller cok sert oyunları var karısık oyun figurlerı sergılerler gögüs ustu ve saglı sollu sert oyun yaparlar ,araplar genelde gögüs oyunu sergılıyo aslında canlı olarak sayretmek yazmaktan daha zevkli ,bı defasında ıkı ırkı bırbırıne eslemıstım yvaruları oyun fazlalıgı nedenıyle ucuramadım ucurdum ama kuslar oyunda kilitlenme yapiyoları bende geri ayırdım,,velasıl kelam ne kadar anlatsam bos sadece seyretmek lazım saygılar ibrahim demir arkadasım ...bol yavrular gzel performanslı kuşlar dıleklerımle ...