uşaktan ahmetin tepeli dolapciları boylesi yok piyasada:D..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahenkli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 116
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
a.s hunkarici hemşom hasan, dolapcıda besliyormusun ??ısparta burdurda mukemmel dolapcılar var ama hani diyorum bızde onlardan kalmayız en guzelleri bizim olsun dilerim saygılarr ..UÇARI KUŞCU..

ALPKAGAN' Alıntı:
ALPKAGAN' Alıntı:
selamlar.....
alah nazardan saklasın kuslarının masallahı var...gule gule besle arkadasım....ılk resımdekı kusun bagrındakı gulmu yoksa resımmı yanıttı benı sorumu yanlıs anlamassın umarım....
belllıkı soy takıbı yapılmıs kusların ıcerınde gercekten kostum olarak fızık olarak cok guzel kuslar var...bırde 2 ci resımdekı kusların geldılerını(soy olarak) ve ozelıklerını anlatırsan sevınırım...
denızlıden saygılar.....

selamlar...
alıntı yapmayı beceremedım sanırım..6 cı sayfadakı 5 cı resımdekı arapdı bagrındakı gulmu dıye sordugum...ve dıgerıde 4 cu sayfadakı 3 ve 4 cu resımdekı cıllerın geldılerı ve ozelıklerını merak ettım...tekrardan masallah kuslarına hersey gonlunce olsun...
denızlıden saygılar......

a.s ibrahim arkadasım,tsk ederım ...tepeli arapdan bahsediyosun sanırım bagrındaki tüyünün kalkıklıgı atmaca carptigi icin o sekilde ,ama tam olarak tuyunu duzeltmedı daha ..yanlış almamam tabikide orda resım oldugu ıcın tam anlayamıyoruz goz yanılması olabilir ama safkan dolapcıdır o konuda tereddudum yok.. cocukluktan beri kus besliyorum dolapcılarla yaklasık 10 yıldr ılgılenıyorum cok guzel ırklarımda var ırk takıbı ellebtte yapiyorum ,4 ırk guvercınım var arap ırkı, akcil ırkı,tepeli ırkı,bırde azda olsa karacıllerım var.. kuslar ıspartadan geliyo soyları hepside ıspartalı ,kuslar benım gozumde muhtesemler akcıller cok sert oyunları var karısık oyun figurlerı sergılerler gögüs ustu ve saglı sollu sert oyun yaparlar ,araplar genelde gögüs oyunu sergılıyo aslında canlı olarak sayretmek yazmaktan daha zevkli ,bı defasında ıkı ırkı bırbırıne eslemıstım yvaruları oyun fazlalıgı nedenıyle ucuramadım ucurdum ama kuslar oyunda kilitlenme yapiyoları bende geri ayırdım,,velasıl kelam ne kadar anlatsam bos sadece seyretmek lazım saygılar ibrahim demir arkadasım ...bol yavrular gzel performanslı kuşlar dıleklerımle ...

Ekli dosyalar

• BILD4165.webp
    BILD4165.webp
    157.6 KB · Görüntüleme: 893
Birader kuşlar hakikaten güzel Allah nazardan saklasın bende denizli Çivrilliyim yakın sayılırız. kuşların oyununa bi bakmak isterim satılıksa bi çiift alalım. hadi ii günler tüm dolapçı severlere selemlar..

tskler necdet kardeşim ..kuşların oyununa tabikide bakabılırızz ben tatar kasabasında yaşıyorum buyur gel istersen tel no verim:haberleşiriz 0541 657 77 79 saygılar ...

kareş kuşların harbi kalite. güle güle besle. ısparta kuşlarına ıspartalıdan dahafazla sahipçıkmışsın eyvallah. saygılar...

Re: uşaktan ahmetin tepeli dolapciları boylesi yok piyasada:

S.a iyi aksamlar. Tepeli dolapcilariniz guzel kuslar. Elinizde satilik varsa 1 takim almak isterim...

Re: uşaktan ahmetin tepeli dolapciları boylesi yok piyasada:

Maşallah kuşlarınız başlı başına harika.. Konu uzun zaman önce açılmış amacınızın tepeli dolapçıların sayısını 100 e çıkartmak olduğunu söylemişsiniz. Bu kadar uzun zaman içinde amacınıza ulaşabildiniz mi ? Son durumlar nelerdir ?

Geri