uşaktan ahmetin tepeli dolapciları boylesi yok piyasada:D..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahenkli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 116
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K

tepeli ırkı 2 adet..sarı boncuklu erkek digeri dişidir..

tepeli baba ve dişi yavrusu...

tepeli ırkının kurucu erkegi tam tamına 13 yasında ....

araplarım oyunlarını gormenızı ısterdım akbaşlar kadar mukemmel oyunları var...3 adet erkek..

kırmızı bıcaklı tepeli ırkıdır..dişi.

arap dişiler super ötesi idda ediyorum akbaşları bıle oyunda gecerler....ınanmayan gelir gorur..

YA VALLA YORULDUM RESIM EKLEMEKTEN BUGUNLKUK BUKADAR YETER İNŞALLAH BEGENIRSINIZ..UCARI KUSCU...

ALPKAGAN' Alıntı:
YA VALLA YORULDUM RESIM EKLEMEKTEN BUGUNLKUK BUKADAR YETER İNŞALLAH BEGENIRSINIZ..UCARI KUSCU...
ya abe masallah fotolar çok güzeller benim elimdede akbasları gececek arplarım var o konuda katılıyorumda ama hani tepeli ırkı demişşin ya ama bütün kanları nıda tepeli atmamıs arada bi atmıs heralde saygılarımla burdur dan selamlar.....

tsk ederım hasan kardesım ...dolapcılar harıka kuslar dedıgım gıbı bazıları kırıtellerın cok cok ustunde akbaslardan gerı kalmazlar dedık oyuzden hem renk olarak hemde donus olarak cok guzel kuslar ..akbasları kotulamıyoruz ama dolapcılarında hakkını vermelıyız:D...tepeli ırkınada gelince evet hepside tepeli cıkmıyolar malesef bazen yavrular ıkısıde tepessız bazen ıkısıde tepeli bazende bı tepeli bi tepesiz yanı degısımlı oluyor,ama bu sene ırkı cok genıslettım kısmet olusa bu yaza en az 50 tane cıkmasını bekliyorum tepeli olarak inşallah hesap uyar...herkesın kendınce cok sevdıgı renkler ve ırklar vardır bende degısıklıgı cok sevdıgım ıcın dolapcılardakı tepe olayının ıyıce genıslemesını ıstedıgım ıcın bunların ustune daha cok yogunlastım tepesizlerden zaten cok var elimde farklılık ve desıklık herzman guzzldır ve ozeldır...usaktan selamlar...(UÇARI KUŞCU)...

Ekli dosyalar

• BILD3780.webp
    BILD3780.webp
    68.6 KB · Görüntüleme: 808

Ekli dosyalar

• BILD3794.webp
    BILD3794.webp
    110.6 KB · Görüntüleme: 812

Ekli dosyalar

• BILD3832.webp
    BILD3832.webp
    115 KB · Görüntüleme: 828