USAKTAN HASAN ARSLANIN YENI KUMESİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 81
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K

ars

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hasanarslan
Meslek
elektronik
İlgi Alanı
Balıklar
ARKADASLAR 2 AYDIR KUMES YAPACAK OLDUM BIR TURLU YAPAMADIM EN NIHAYETINDE BITIRDIM .IKI KAPILI IKI PENCERELI.SURGULU KAPILARI IZGARALARI VE DIGER EKIPMANLARIYLA.PAYLASIMA HAZIRDIR ARKADASLAR .ILGILERINIZ ICIN SIMDIDEN TSK EDIYORUM .HERKEZE SELAMLAR.....NOT...FOTOGRAFLARIMI COGALTACAGIM .BILGINIZE .USAKTAN ...ARS.

SAMIMI YORUMLARINIZI.BEKLIYORUM

Ekli dosyalar

TAKTIR SIZLERIN

Ekli dosyalar

• IMG_0029.webp
    IMG_0029.webp
    1,014.7 KB · Görüntüleme: 3,818
YAN CEKMISIM KUSU BAKMAYIN,

Ekli dosyalar

• IMG_0030.webp
    IMG_0030.webp
    852.8 KB · Görüntüleme: 3,903
KUMESIMIN IC KISMI

Ekli dosyalar

• IMG_0031.webp
    IMG_0031.webp
    966.1 KB · Görüntüleme: 3,896
EMEKLE HAZIRLADIGIM KUMESIME LAYIK OLAN .KUSLARIMDAN BIR TANESI .,2008TEMMUZ YAVRUSUDUR.

Ekli dosyalar

• IMG_0040.webp
    IMG_0040.webp
    662.2 KB · Görüntüleme: 3,934
BU ARADA BIR SEYI UNUTUYORDUM .KUMES YAPARKEN .EMEGI GECEN TALİP TEKİN ARKADASIMA. NE DESEM AZDIR ARKADASLAR.... HERSEY ICIN SAGOLASIN TALİP KARDESIM ... EMEGIMIZE SAYGIK ,

süperr bi kumes olmuşş ama soguga karşıda inş onlem almayı unutmayın

saygılarımla

CIHAN COK TSK EDRIM ILGIN ICIN.ISIN SOGUK KISMINA GELINCE YALITIM KISMINA BEN COK DIKKAT ETTIM .ICIME SINE SINE EMEK VERDIM ABICIM .KOPUKLE KAPLADIM HER TARAFINI GAYET FERAH OLDU KUSLARDA COK BEGENDI .KEYIFLERI .DE YERINE GELDI

ARKADASLAR BUDA ESKİ KÜMESİM

Ekli dosyalar

• KUSLARIM (66).webp
    KUSLARIM (66).webp
    276 KB · Görüntüleme: 3,993
ABİ SÜPER DÜŞÜNMÜŞSÜN GERCEKTEN,KUŞLARINI SEVIYOSA Bİ İNSAN HERŞEYIYLE ÖNEMVERMESİ GEREKİRR EGER KUŞLARI NE KADAR RAHAT ETTIRIRSEN SANA OKADAR SADIK KALIR DIYE DUSUNUYORUM BEN..BENDE COK ONEM VERIRIM MESELA BİR KUMESE 20DEN FAZLA KUŞ ALMIYOSA FAZLASINI SOKMAM ELIMDEKİLERİN EN İYİSİNİ TUTARIM DİĞERLERİNİ SATARIM ÇUNKU FAZLA KUŞ NE KADAR SAĞLIKLI OLURSA OLSUN KUMESİNDE RAHAT ETMIYOSA BUNUN OLSUMSUZLUKLARINADA KATLANIRSIN HASTALIK KAÇMA OLASILIKLARI VS GİBİ..

buda eskı halı kumesımın

Ekli dosyalar

• KUSLARIM (157).webp
    KUSLARIM (157).webp
    112 KB · Görüntüleme: 1,394
allah razı olsun kankim nedemek elimizden geleni yaptık,inşallah yaz kış sorunsuz yavrular alırsın allaha emanet ol saygılar............

Muğladan selamlar;
Kümesiniz güzel olmuş Allah bana da nasip eder inşeallah kulanılan tahtalar sanırım sudan etkilenmiyor değil mi...Etkileniyorsa biraz daha birşeyler yapmanız gerekiyor galiba

selam hasan kardeşim ellerinize sağlık gerçekten kuşlarına yakışır bi kümes olmuş.
ALLAH kaza bela vermesin.
saygılar.

abicim kuşlarınız ve kümesiniz çok güzel duruyor ama o köpüklerin kuşlara zararı var kuşlar onun yüzüne hastalanıyor zaten bir müddet sonra dikkatini çekecektir kuşlar onu yemeye başlıyacak.Aman dikkat edin de bu güzel kuşlara yazık olmasın...

saygılar...

talıp kardesım sımdıden yumurtlamaya basladılar .hayırlı olacak ıssallah

sınan kardesım ılgın ve yorumun ıcın cok sagol .benı m kuslarım onu yemıyolar ılgısını bıle cekmıyo kopukler

usaktan selamlar kazım abı tesekkur ederım .yorum yaptıgın ıcın .aslında suntalar su dan etkılenmıyor fakat boyamayı dusunuyorum yalı boya ıle allah sana da nasıp eder ıssallah guzel bı kumes...hersey ıcın tsk edrım kazım abı

sagol onder .epeydır goruselım goruselım dedık gorusemedık benım kumes ısıne dondu.fakat bu pazara hava ıyı olursa mutlaka paslasalım .bol bol sohbet edıp kusları fotolarını cekelı dıye dusundum .pazara gorusmek dılegıyle ..ARS....

bence harıka bır kumes olmus allah nasıp ederde teraslı bır eve cıkarsak aynısından yapmayı dusunuyorum ellerınıze saglık allah bol yavru almayı nasıp etsın selamlar

Hasan Kardeşim hayırlı uğurlu olsun kümesin .Yeni sezona hazırlık yapılmış maşallah bomba gibi
gireceksin yeni sezona ..
Yeni sezonda sağlıklı ve bol dönüşlü bir sezon diliyorum...
Bende yeni bir salma yaptım bir kaç işçiliği kaldı bitince fotolarını ekliyecem :):):

Denizli den kucak dolusu selamlar ...

Mehmet Ekinci

GARDAŞIM KÜMESİN GÜZEL OLMUŞ GÜLE GÜLE BESLE YANLIZ BİR KONUYU AYDINLATMA LÜZUMU HİSSETTİM ÖNÜMÜZ MALUM KIŞ PENCERENİN BİRİNİ KAPALI TUT CEYRANDA KALMASIN ZİRA KUŞUN ALTINDAN KALKAMAYACAGI EN BÜYÜK YARADIR CEYRAN ALLAHA EMANET OL ŞAFAK

şafak bey resimde dikkat ederseniz pencerenin bir tanesi kapanabilir yapılmış
ARAPCI ŞAFAK' Alıntı:
GARDAŞIM KÜMESİN GÜZEL OLMUŞ GÜLE GÜLE BESLE YANLIZ BİR KONUYU AYDINLATMA LÜZUMU HİSSETTİM ÖNÜMÜZ MALUM KIŞ PENCERENİN BİRİNİ KAPALI TUT CEYRANDA KALMASIN ZİRA KUŞUN ALTINDAN KALKAMAYACAGI EN BÜYÜK YARADIR CEYRAN ALLAHA EMANET OL ŞAFAK

Eline saglık hasan abi maşallah yine konuştırmuşsun yetenegini.bol yavru alman dilegiyle PAYLAŞIM İÇİN TŞKLER. UŞAKTAN SERDAR ARSLAN.

sezaı kardesım ılgın ıcın cok tsk ederım.saygılar usaktan ....ARS....

SAGOLASIN SERDARCIM YAZA SIMDIDEN HAZIRLIK YAPIYORUM ISSALLAH HAYIRLISI OLACAK

Geri