USAKTAN HASAN ARSLANIN YENI KUMESİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 81
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
OZDEMIR ABI DIKKATIN ICIN AYRICA BANA VAKIT AYIRDIGIN ICIN TSK EDERIM .HATIRLARSAN BEN SANA YAZMISTIM KUSLARIN HAKKINDA.SENIN KUSLARINI GORDUM ONCEDEN COK HARIKALAR OZELLIKLE
TEPELI OLANLAR ONLAR SIZIN O YORENIN HAS KUSLARI GALIBA ..SUNU DA DILE GETIRMEK ISTERIM .BU TEPELI BEYAZLARDAN BENDEDE BIR CIFT VAR.FAKAT BU TEPELILER BIZIM ...YANI USAK ILIMIZIN SAYILI KUSCULARININ .KUSLARINDAN .BIZIM BIRDADA SENIN KUSLARININ .FARKLI .TURLERINDEN VAR.AMA SENIN KUSLARIN ON NUMARA .HERSEY ICIN TSLER .USAGA YOLUNUZ DUSERSE BEKLERIM ...SAYGILAR...ARS.....

SELAMLAR EMRE KARDESIM. BEGENDIREBILDIYSEM NE MUTLU BANA .SAYGILAR...ARS.....

SAFAK ABI ONCELIKLE COK TSK EDRIM .BILGIN ICIN .BU ARADA TANISTIGIMA MEMNUN OLDUM.KUMESIMI BEGENDIYSEN NE MUTLU .BU ARADA SUNU DILE GETIREYIM OZDEMIR ABIMINDE SOYLEDIGI GIBI PENCERE SISTEMI VAR .KENDI GOZETIMIM .ALTINDA ACIK TUTUYORUM .IKISINIDE ILGINE TESEKKUR ETTIM ABI PAYLASTIGIN ICIN COK SAGOL

MEHMET.ABI COK TSK EDERIM.DURMAK YOK YOLA DEVAM. DIYE DUSUNUYORUM .KUSLARIMIZ SAYESINDE GUZEL DOSTLUKLAR BULDUK NEDEN ILGIMIZI ESIRGEYELIM . BU YOK ZAMANDA ONLARA GUZEL BIR KUMES YAPTIM ISSALLAH EMEGIMIZIN KARSILIGINI ALIRIM .BU ARADA SENIN SALMANIDA MERAK ETMIYO DEGILIM SENI YAKINDAN TAKIP EDIYORUM ZATEN MEHMET ABI.ACIKCASI ISSALLAH YAZA BIR TUR DUZENLEMEYI .DUSUNUYORUM HAYIRLISIYLA COK UZATTIM ABI .HAYIRLI AKSAMLAR PAYLASMAYI SEVEN.....ARS....

HASAN KARDESIM ..ADASIM .ILGIN ICIN TSK EDERIM.ALLLAHIM SANADA NASIP EDER ISSALLAH .BEN KIRADA DURUYORUM AMA KUSCULUK BOLE BISEY ISTE.NE ZAMANDIR YAPAYIM YAPAYIM DIYODUM BUGUNE NASIPMIS ISSALLAH HAYIRLISI OLUR BENIM ICIN ....ISTANBULA ...SELAMLAR.....ARS....

ars' Alıntı:
MEHMET.ABI COK TSK EDERIM.DURMAK YOK YOLA DEVAM. DIYE DUSUNUYORUM .KUSLARIMIZ SAYESINDE GUZEL DOSTLUKLAR BULDUK NEDEN ILGIMIZI ESIRGEYELIM . BU YOK ZAMANDA ONLARA GUZEL BIR KUMES YAPTIM ISSALLAH EMEGIMIZIN KARSILIGINI ALIRIM .BU ARADA SENIN SALMANIDA MERAK ETMIYO DEGILIM SENI YAKINDAN TAKIP EDIYORUM ZATEN MEHMET ABI.ACIKCASI ISSALLAH YAZA BIR TUR DUZENLEMEYI .DUSUNUYORUM HAYIRLISIYLA COK UZATTIM ABI .HAYIRLI AKSAMLAR PAYLASMAYI SEVEN.....ARS....

Mesajlarınızda tamamı büyük harf kullanmayınız.
Cevaplarınızı ayrı ayrı cevap yerine tek bir mesaja yazınız.
İlgi Alakanıza teşekkürler.

arkadaşım kumesin güsel olmuş bol yavrular .saygılarla

sagolasın cengız kardesım elımden geldıgı kadfar onem gosterdım ılgın ıcın tsk ederım saygılar ...ARS....

hasan bey maşallah kuşlarınız ve kümesiniz çok guzel olmuş elinize saglık allah bol bol ucurmayı nasip etsin en alt resimde bir kuş dikkatimi çekti paçalı dönek var en önde duran o kuşun sırtı mavi kaplamamı acaba cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden tşkLeR.

GERCEKTEN COK GUZEL OLMUS EMEGINIZE GUCUNUZE SAGLIKK BOL YAVRULAR ALMANIZ DİLEGİYLE

boran kardesım ılgın ve alakan ıcın cok tsk ederım begendıysen ne mutlu allahım herkeze en guzelını nasıp etsın.usaktan ..ars...

tsk ederım kardesım ılgın ıcın ..aramıza hosgeldın bu arada tanıstıgıma memnun oldum sen hangı ırk la ılgılenıyosun

serkan kardesım o donek bana bır arkadasımdan hedıye gelmıstı sırtına gelınce kulrengı gıbıboz hemen hemen mavıye calıyo.ben onlara ozendıgım ıcın kuslarımın ıcın de bır cıft bulunduruyodum ama ızmıre sattım.cok guzel oyunu ve cok sadıktılar .

tşk ederim hasan bey evet oyunları ve sadıklıgı muhtesem kuşların kan var diye düşünüyorum bendede 2 çift var 4 aynı kuşların amacım 3 4 çift yapıp ve neslini çogaltmak onun için ugrasıyorum ama kosskoca bursada bula bula 3 tane buldum biride havareden geldi kuşların birtanesini bu digerleride aynısı

kümesin güzel ama o köprük lere dikkat et kuşları rahatsız edebilir bun ca emeğin boşuna gitmesin

güzel bir kümes olmuş. ayrıca güvercinler de şahane...

serkan abı cok guzel massallah bu kusun ırkı bana sorarsan balıkesır gemlısı dedıklerı kusların kırıkları
bunlar bır nepze pıc oluyolar
buralarda bulabılırsın bunlardan

coskun kardesım cok tesekkur edrım ılgıne sagol varol.usaktan selamlar....ARS....

oncelıkle hayırlı aksamlar selçuk kardesım bana vakıt ayırdıgın ıcın cok tsk ederım.kopuk kısmına gelınce oncekı kumesımdede vardı hıc .raslamadım kuslarımın kopuk yıdıgıne o yuzden bır sıkıntı yok zaten gereklı ılgıyı .zamanı vaktı ayırıyorum kuslarıma. acta kalmıyolar o yuzden yıceklerınıde sanmıyorum .usaktan selamlar...ARS....

ars' Alıntı:
oncelıkle hayırlı aksamlar selçuk kardesım bana vakıt ayırdıgın ıcın cok tsk ederım.kopuk kısmına gelınce oncekı kumesımdede vardı hıc .raslamadım kuslarımın kopuk yıdıgıne o yuzden bır sıkıntı yok zaten gereklı ılgıyı .zamanı vaktı ayırıyorum kuslarıma. acta kalmıyolar o yuzden yıceklerınıde sanmıyorum .usaktan selamlar...ARS....
zaten ac kalmadık ları süre sorun yok benim bi yakınımın öyle kuşları öldü ondan dedim yani sen yine de ac bırakma kuşları yoksa büyün emeklerin boşuna gider ...

haklısın ac kaldıgında yıye bılırler ben .tebırı elden bırakmıyem .

yok be caglar kardesım neden bozulsun kı .aslında otekı kumesımı .cok sevıyodum.ama hayırlı boyleymıs oldu ıste

kümesiniz çok güzel olmuş güle kuş besleyin kümesiniz de inşallah

abi bu yeni kümes ten bize iras yardım edermisin ayrıca süper olmuş
KUBİLAY saygılarımla......

sagol ahmet kardesım ılgın alakan benı memnun ettı cok tsk

kubılay arkadasım oncelıkle bana vakıt ayırdıgın ıcın tsk ederım kumese gelınce medefeden yaptık 2-metreye 2-50 metre uzunlugunda ıkı kapılı ıkı camlı ıc ızalasyonu kopukle yapıldı
ızgara sıstemı var havalandırma fanı var ve sayre sordıkların merak ettıklerın bunlardı anladıgım kadarıyla ılgıne tekrar tskettım

buda yenı halı kumesımın

Ekli dosyalar

• IMG_0207.webp
    IMG_0207.webp
    178 KB · Görüntüleme: 1,112
kumesımın boyanmıs halı

Ekli dosyalar

• IMG_0039.webp
    IMG_0039.webp
    153.9 KB · Görüntüleme: 1,163
Geri