USAKTAN HASAN ARSLANIN YENI KUMESİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 81
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
kumesım

Ekli dosyalar

cepe fotosu

Ekli dosyalar

• IMG_0044.webp
    IMG_0044.webp
    97.8 KB · Görüntüleme: 1,132
Hasan kardeşim emeğinize ve elinize sağlık.çok güzel kümes yapmışsınız.kuşlarınızıda yakından takip ediyorum ,oldukça güzel dolapçılarınız var.inşallah emeğinin karşılığında bol ve sağlıklı yavrular alırsın.saygılar .ÖMÜR DENİZ.

omur abıcım ılgın ve alakandan dolayı tsk ederım allahım herkeze nasıp etsın bu sezon gırer gırmez 16 yavru aldım ama atmaca rahat bırakmıyo neden se benle bozmus kafayı hayırlısı yınede omur abı tekrar tesekkur ederım ılgıne a.e.o.usaktan....ARS......

ya abi ben bu kümesin yuvalıklarının üstü üstüne olmasına karsıyım ya bi yerde daha söylemistim ama yavrular yanlıslıkla yada isteyerek atalayıp sakatlanabılıyo yada daha sonralarda o atlamadan dolayı tutulmalar urlar cıkabiliyo benim bildigim kadarıyla imakınınız varsa yuvalıklar yerde dursun derim saygılarımla..

bedır kardesım senın bahsettıgıne katılıyorum ama bunu genelde taklacı ırkı besleyenlerın yapması lazım ayrıca ılgın ve alakandan dolayı saygılar usaktan selamlar......ARS....... :oley: :heyo: :buyrun: :buyrun: :buyrun: :buyrun:

s.a
bende balkona 1 metreye 1 metre küçük bi kümes yapıcam da 2 çift kuş için marangoza gitsem ne kadara patlar bana bu kümes en az ?

s.a maşallah yuva güzel planlanmıs ve yapılmış ama yuvada kullanılan sunta galiba yagmurda falan şişme yapar saglıklı olmaz,

saygılar;

UFUK NEŞE..

sagolasın eşref abıcım allah razı olsun ılgıne sevındım .saygılar sevgıler .usaktan .ARS.

sagol varol fatıh kardesım mumkun oldugu kadar sızlerle paylasmaya calıstım

kümes güzel ama o straforlr başına dert olu onları dıştan yapsaydıb keşke ve sonrada naylon veya nüşambayla kaplasaydın iyi olurdu kular o köpükleri yemeye başlarla kümese alişınca ve ne kadar boyakanda tahta sonuçta çürü yecektir kuşlar güzel yazık etmeyin

merhabalar

kümesiniz çok güzel olmuş ellerinize sağlık bizimle paylaştığınız içinde çok teşekkürler.Bende yeni kümes yapacağım bu şrkilde ikiye bölünmüş olarak bir taraf damızlık bir taraf uçurma kümesi.Bana ışık tuttu sizin salmanız ama arkadaşlarında söylediği gibi yağmurdan etkilenecektir bir teneke makası 20 30 tane nenekeyle yada saç parçalarını bu suntanın dışına vidalayabilirsiniz çakabilirsiniz birde boyarsanız yahmur ağaçla temas etmemiş olur bu tür malzemeleri hurdacılarda ucuz fiyatlara bulabilirsiniz.köpüklere gelincede kümes ölçülerine göre çuvalları dikerek etrafına sarabilirsiniz yada bir naylon brandayla sarabilirsiniz.

iyigünlerde beslemeniz dileklerimle

Bursa`dan selamlar...

içerdende tahtayla kaplıyıp vidayla straforu sıkıştırabilirsin

hasan kenan ben naber neler yapiyorsun kardesim

sagol kenan abı servete selam

Abi kaç paraya tuttu btün herşey. ?_

Saygılarımla................ ( Çakır Reis )

hasan abi artık bitsin şu evin de şu dolapçılarını izleyelim bak bendekı erkegınden uretmeye başladım kendi de yavrularıda süper neyse saygılarımla görüşmek üzere...

hasan abi cidden çok muhteşem bi kümes yapmısın abi elelrine sağlık bol yavru alman dileğiyle bu kümesten hayırlı olsun ... (:

sagol kardesım :heyo: :heyo: :heyo:

paylaşım için teşekkürler hasan bey

Geri