vedat demirci istanbul pendik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mermerci-vedat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 119
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K
maşallah yavrular güzel poz vermiş :)

Maşallah Vedat Bey,
Sağlıklı yakışıklı yavrularla sezonu açmışsınız.
İnşallah güzel günlerde uçurur,oynatır,seyredersiniz.
Selamlar.
Khalid

alidemirsmm' Alıntı:
maşallah vedat kardeşim, inşallah emeklerinin karşılığını alırsın güzel hayvanlar, güle güle besle uçur izle izlettir, selamlar...

amin inşallah rabbim kimsenin emegini boşa çıkarmazda güzel kuşllar izleriz selam ve saygılar bizden

M.TURAN' Alıntı:
Selamun Aleyküm
Maşaallah Vedat kardeş kuşların hem güzel,hem de çok sağlıklı görünüyorlar Allah kazasız belasız bir şekilde uçurmayı nasib etsin.Selamlar

aleykum selam güzel abim biz sizin gibi henuz guzel kuşlar izlettirebillmiş ustalar değiliz sizlerden feyz alıyoruz sizlerin bilgi ve tecrubelerinizi örnek almaya gayret gösteriyoruz rabbim şimdiye kadar nasip etmedi ya atmaca aldı ya kuşları çaldılar yada iki ayaklı atmacalar aldılar innşallah bi kaza bela gelmez ise bu sezon bende ogrendiklerim kadarıyla yerimi bilerek performans kuşunda varım diyecegim tabii sizlerden sonra
saygılar benden
esselamun aleykum

Khalid' Alıntı:
Maşallah Vedat Bey,
Sağlıklı yakışıklı yavrularla sezonu açmışsınız.
İnşallah güzel günlerde uçurur,oynatır,seyredersiniz.
Selamlar.
Khalid

Allah herkeze nasip etsin daha güzellerini ki bizde daha güzellerini görüp kendimizi daha çok ugraş içine sokalım yanlış anlama onda var bende niye yok diye değil
adam ugraşmış emek vermiş daha güzelleri var demekki ugraşinca oluyormuş eksiklik bizde diye daha çok ugraş içine girelim
saygı ve sevgiler bizden

[No message]

Ekli dosyalar

• 427465_2680054646026_1396104303_32069382_33819916_n.webp
    427465_2680054646026_1396104303_32069382_33819916_n.webp
    141.9 KB · Görüntüleme: 764
[No message]

Ekli dosyalar

• 427393_2680059886157_1396104303_32069384_1246764478_n.webp
    427393_2680059886157_1396104303_32069384_1246764478_n.webp
    95 KB · Görüntüleme: 791
[No message]

Ekli dosyalar

• 419380_2680064726278_1396104303_32069387_292623378_n.webp
    419380_2680064726278_1396104303_32069387_292623378_n.webp
    76 KB · Görüntüleme: 771
2.takım yavrular MGF yarışmasının en sağlam adaylarından dır . Allah ın izni ile

s.a vedat bey kuşlarınız güzeller maşallah mgf rarışında iyişallah derece almanızı dilerim

eyvallah teşekkür ederim inşallah ucurup görcez bakalım hakkımızdaki hayırlı olan nereymiş :)

mermerci-vedat' Alıntı:
2.takım yavrular MGF yarışmasının en sağlam adaylarından dır . Allah ın izni ile

şşşş :)) hadi bakalım kardeş, Allah kazasız belasız uçurmanı izletmeni nasip etsin, sök de hem antremanına gelelim hem puanlamana ,hadi bakalım...

alidemirsmm' Alıntı:
mermerci-vedat' Alıntı:

şşşş :)) hadi bakalım kardeş, Allah kazasız belasız uçurmanı izletmeni nasip etsin, sök de hem antremanına gelelim hem puanlamana ,hadi bakalım...

inşallah abi hayırlısıyla bı ucuralımda her zaman çagırırım :)

YANLIZ EN SAĞLAM ADAYI YERDEN YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN BENİM KÜMESİMDEKİ YAVRULARDAN EN SAĞLAM ADAYLAR :) YARIŞI GENEL OLARAK DEMEDİM

Kardeş koleksiyonun gercekten zengin Allah utandırmasın en kısa zamanda inşallah sizleri ziyaret edeceğim VEDAT kardeş paylaşımların devamını bekleriz

mermerci-vedat' Alıntı:
YANLIZ EN SAĞLAM ADAYI YERDEN YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN BENİM KÜMESİMDEKİ YAVRULARDAN EN SAĞLAM ADAYLAR :) YARIŞI GENEL OLARAK DEMEDİM

inşallah yarışında en sağlam adayı olsun vedat kardeşim gurur duyarız, Allah yolunu açık etsin, selamlar...

kavakpınarlı coşkun' Alıntı:
Kardeş koleksiyonun gercekten zengin Allah utandırmasın en kısa zamanda inşallah sizleri ziyaret edeceğim VEDAT kardeş paylaşımların devamını bekleriz

Eyvallah abicim benim koleksiyonum senin koleksiyonun ayipsin :)

alidemirsmm' Alıntı:
mermerci-vedat' Alıntı:

inşallah yarışında en sağlam adayı olsun vedat kardeşim gurur duyarız, Allah yolunu açık etsin, selamlar...

HAYIRLISI ALİ ABİ NİYETİM VE İSTEĞİM YARIŞDA DERECE YAPMAK DEĞİL GÜZEL İNSANLARLA TANIŞMAKTIR SAYGILAR

S.A Vedat kardeşim maşallah çok güzeller, güzel de yavrular almışsın.Hayırlısıyla atmacasız, şahinsiz, hastalıksız uçurursun inşallah.İyi günlerde besle.

atik' Alıntı:
S.A Vedat kardeşim maşallah çok güzeller, güzel de yavrular almışsın.Hayırlısıyla atmacasız, şahinsiz, hastalıksız uçurursun inşallah.İyi günlerde besle.

EYVALLAH ABİCİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM CÜMLEMİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH

[No message]

Ekli dosyalar

• IMG_0239.webp
    IMG_0239.webp
    2.6 MB · Görüntüleme: 697
[No message]

Ekli dosyalar

• IMG_0240.webp
    IMG_0240.webp
    2.8 MB · Görüntüleme: 760
[No message]

Ekli dosyalar

• IMG_0241.webp
    IMG_0241.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 750
[No message]

Ekli dosyalar

• IMG_0242.webp
    IMG_0242.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 712
Maşşallah Vedat kardeşim keşfedilmemiş kıta gibisin bu ne güzellikler böyle.

Allah kazasız hastalıksız uçurmak ve çoğaltmak nasip etsin inşallah.

Selamlar sağlıcakla kal.

Senin takkalıda yaman gözüküyor maşşallah.

Merhaba Vedat Bey,
İstanbul'un bu belirsiz havası biraz düzelince kuşlar da piste çıkmaya başlamışlar.
Dumanlı yavrular da maşallah büyümüş,piste çıkmışlar.
İnşallah hepsini kayıpsız uçurur oynatır gönlünüzce seyredersiniz.
Selamlar.
Khalid

şenol tunç' Alıntı:
Maşşallah Vedat kardeşim keşfedilmemiş kıta gibisin bu ne güzellikler böyle.

Allah kazasız hastalıksız uçurmak ve çoğaltmak nasip etsin inşallah.

Selamlar sağlıcakla kal.

Senin takkalıda yaman gözüküyor maşşallah.

Âmin inşallah tüm gönül verenler sağlıklı günlerde uçurur güzel Abi'm uç bes garga kendi kendilerine çoğalıyorlar bende dışarı çıkarınca anladım resimliyeyim dedim :)
Benim takkalilar seninkileri görünce bende kuşların arasına koyayım dedim kısın iyi olur diye ondan ötesi yok :) piriltiliklar
Saygılar bizden Senol abicim

Khalid' Alıntı:
Merhaba Vedat Bey,
İstanbul'un bu belirsiz havası biraz düzelince kuşlar da piste çıkmaya başlamışlar.
Dumanlı yavrular da maşallah büyümüş,piste çıkmışlar.
İnşallah hepsini kayıpsız uçurur oynatır gönlünüzce seyredersiniz.
Selamlar.
Khalid

İnşallah bizde havalar düzelecek diye bir beklenti içerisindeyiz yavaş yavaş çıkarıp uçurmaya başladık Allah in izniyle.Yavrularımızın renkleri güzel inşallah Oyunları'da güzel olurda izleriz :)
İnşallah hepimiz kayıpsiz hastaliksiz uçururuz izleriz
Selam ve saygı bizden

Geri