mustafa çakılcı
Üye
- Ad Soyad
- mustafa çakılcı
- Meslek
- inşaat
- İlgi Alanı
- Kediler
maşallah yavrular güzel poz vermiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alidemirsmm' Alıntı:maşallah vedat kardeşim, inşallah emeklerinin karşılığını alırsın güzel hayvanlar, güle güle besle uçur izle izlettir, selamlar...
M.TURAN' Alıntı:Selamun Aleyküm
Maşaallah Vedat kardeş kuşların hem güzel,hem de çok sağlıklı görünüyorlar Allah kazasız belasız bir şekilde uçurmayı nasib etsin.Selamlar
mustafa çakılcı' Alıntı:maşallah yavrular güzel poz vermiş
Khalid' Alıntı:Maşallah Vedat Bey,
Sağlıklı yakışıklı yavrularla sezonu açmışsınız.
İnşallah güzel günlerde uçurur,oynatır,seyredersiniz.
Selamlar.
Khalid
mermerci-vedat' Alıntı:2.takım yavrular MGF yarışmasının en sağlam adaylarından dır . Allah ın izni ile
alidemirsmm' Alıntı:mermerci-vedat' Alıntı:2.takım yavrular MGF yarışmasının en sağlam adaylarından dır . Allah ın izni ile
şşşş ) hadi bakalım kardeş, Allah kazasız belasız uçurmanı izletmeni nasip etsin, sök de hem antremanına gelelim hem puanlamana ,hadi bakalım...
mermerci-vedat' Alıntı:YANLIZ EN SAĞLAM ADAYI YERDEN YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN BENİM KÜMESİMDEKİ YAVRULARDAN EN SAĞLAM ADAYLAR YARIŞI GENEL OLARAK DEMEDİM
kavakpınarlı coşkun' Alıntı:Kardeş koleksiyonun gercekten zengin Allah utandırmasın en kısa zamanda inşallah sizleri ziyaret edeceğim VEDAT kardeş paylaşımların devamını bekleriz
alidemirsmm' Alıntı:mermerci-vedat' Alıntı:YANLIZ EN SAĞLAM ADAYI YERDEN YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN BENİM KÜMESİMDEKİ YAVRULARDAN EN SAĞLAM ADAYLAR YARIŞI GENEL OLARAK DEMEDİM
inşallah yarışında en sağlam adayı olsun vedat kardeşim gurur duyarız, Allah yolunu açık etsin, selamlar...
atik' Alıntı:S.A Vedat kardeşim maşallah çok güzeller, güzel de yavrular almışsın.Hayırlısıyla atmacasız, şahinsiz, hastalıksız uçurursun inşallah.İyi günlerde besle.
şenol tunç' Alıntı:Maşşallah Vedat kardeşim keşfedilmemiş kıta gibisin bu ne güzellikler böyle.
Allah kazasız hastalıksız uçurmak ve çoğaltmak nasip etsin inşallah.
Selamlar sağlıcakla kal.
Senin takkalıda yaman gözüküyor maşşallah.
Khalid' Alıntı:Merhaba Vedat Bey,
İstanbul'un bu belirsiz havası biraz düzelince kuşlar da piste çıkmaya başlamışlar.
Dumanlı yavrular da maşallah büyümüş,piste çıkmışlar.
İnşallah hepsini kayıpsız uçurur oynatır gönlünüzce seyredersiniz.
Selamlar.
Khalid