vedat demirci istanbul pendik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mermerci-vedat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 119
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K
Merhaba KUslarınız Cok guzel Bol Bol yavrulu saglıklı olmalarını dılerım pendıkde neredesınız acaba ? (:

Güvercin2' Alıntı:
Merhaba KUslarınız Cok guzel Bol Bol yavrulu saglıklı olmalarını dılerım pendıkde neredesınız acaba ? (:

sağol kardeşim ben pendikde güllübağlardayım

maşallah hepsi birbirinden güzel boyları posları , paça tertibatları iyi , ayaklı kuşlar ,allah can pekliği versin İstanbul pendik sanırım her yaz gelirim oraya müsade olursa bu güzel kuşları birde yerinde izlemek isterim

:haha: KÜMES MERMERDEN OLUNCA :haha: KUŞLARDA MERMER GİBİ SAĞLAM.. :tamam: :slm:

sultan sencer' Alıntı:
maşallah hepsi birbirinden güzel boyları posları , paça tertibatları iyi , ayaklı kuşlar ,allah can pekliği versin İstanbul pendik sanırım her yaz gelirim oraya müsade olursa bu güzel kuşları birde yerinde izlemek isterim

eyvallah sağolun daha güzelleri sizlerin olsun inşallah bizdekiler nacizane buyrun gelin herzaman yani bayramlar hariç buralardayım iş yerimde bakıyorum yaza oynayan olur inşallah izleriz saygılar

eyvallah sağolun daha güzelleri sizlerin olsun inşallah bizdekiler nacizane buyrun gelin herzaman yani bayramlar hariç buralardayım iş yerimde bakıyorum yaza oynayan olur inşallah izleriz saygılar[/quote]

eyvallah uçurmak şart değil yerde gezerkende görsek yeterli
bir telefon numarası yada size ulaşabileceğimiz bir adres bırakırsanız haziranda misafiriniz olur bir çayınızı içmek isterim

saygılar

özelden yazdım numaramı beklerim buyrun ucan olursa izleriz olmazsa beraber yemleriz yerde (:

saygılar

melihodaman' Alıntı:
mermerci-vedat' Alıntı:
Güvercin2' Alıntı:

Vedat kardeşim bende Pendik Yenişehir de oturuyorum.

memnun oldum bende güllübağlardayım şeyhliye yakın beklerim müsait olduğunuzda genelde yerimde oluyorum

saygılar

mermerci-vedat' Alıntı:
melihodaman' Alıntı:
mermerci-vedat' Alıntı:
Güvercin2' Alıntı:

memnun oldum bende güllübağlardayım şeyhliye yakın beklerim müsait olduğunuzda genelde yerimde oluyorum

saygılar

İnsallah birgün müsait olunca gelip bir çayını içmek isterim. tam yerin neresi? aş evinin karşısında bir mermerci var ama orasımı birde tüvtürkün yanında görüyordum arada kuş uçuran

melihodaman' Alıntı:
mermerci-vedat' Alıntı:
melihodaman' Alıntı:
mermerci-vedat' Alıntı:
Güvercin2' Alıntı:

saygılar

İnsallah birgün müsait olunca gelip bir çayını içmek isterim. tam yerin neresi? aş evinin karşısında bir mermerci var ama orasımı birde tüvtürkün yanında görüyordum arada kuş uçuran

tüvtürkün yanında ucuran ben değilim aş evini geçinde ışıklardan güllübağlara giriyorsun sonra ilk sağa tekrar ilk sağa benım atölyenın önüne çıkıyor yani yol üzerinde aş evini geçince erkuş vinç var onun tam karşı sokağı oluyor sizin gördüğünüz mermerci erkuşun içindeki mermerci o değil sokağın içerisindeyim buyrun gelin her zaman beklerim saygılar

mermerci-vedat' Alıntı:
özelden yazdım numaramı beklerim buyrun ucan olursa izleriz olmazsa beraber yemleriz yerde (:

saygılar

eyvallah arkadaşım numaranı aldım uçurup izlemek önemli değil yerde yemlemekte yeterli teşekkürler
haziranda görüşmek dileği ile

saygıla

[No message]

Ekli dosyalar

• ala.webp
    ala.webp
    76.3 KB · Görüntüleme: 916
  • aala.webp
    aala.webp
    76.4 KB · Görüntüleme: 775
Maşallah Vedat,
Bu yavrular da sevimlilikte birbirleriyle yarışıyorlar.
Galiba beyaz erkekten gelmeler.
Güzel günlerde besler umduğundan iyi oynadıklarını seyredersin inşallah.
Selamlar
Khalid

maşallah vedat kardeşim, emeğine sağlık

Khalid' Alıntı:
Maşallah Vedat,
Bu yavrular da sevimlilikte birbirleriyle yarışıyorlar.
Galiba beyaz erkekten gelmeler.
Güzel günlerde besler umduğundan iyi oynadıklarını seyredersin inşallah.
Selamlar
Khalid

eyvallah sagolasın beyaz yavru mavı den gelme ala yavru beyaz dan gelme

beyaz yavrunun abılerı ablaları oynadı

ala test aşamasında (:

MAŞALLAH..MAŞALLAH

BENİM KUŞLARDAN DAHA SEVİMLİ BUNLAR.. :evet: :slm:

[email protected]' Alıntı:
MAŞALLAH..MAŞALLAH

BENİM KUŞLARDAN DAHA SEVİMLİ BUNLAR.. :evet: :slm:

(: abi seviyorum alacalı kuşları sırf o yüzden bursa oynarı besledim ama bir türlü alıştırmak nasip olmadı hep kacırdım bıdaha da bakmadım (:

[No message]

Ekli dosyalar

• 973338_4927319906253_1191563963_n.webp
    973338_4927319906253_1191563963_n.webp
    152.7 KB · Görüntüleme: 1,200
BÖYLE GÜVERCİNİM OLSUN . 10000 TL BORCUM OLSUN.. :evet: :tamam: :slm:

MAŞALLAH

bu ne mermerci vedat ya :D talihi de inşallah allı pullu olur maşallah gardaşım

alidemirsmm' Alıntı:
bu ne mermerci vedat ya :D talihi de inşallah allı pullu olur maşallah gardaşım

ala olsun üç kuruş fazla olsun abi inşallah abi geç kaldık ucuramadık bunları bakalım kanat tamamlıyor yumurtluyacak o zaman inşallah ucarda bakarız bu sene cok yogunum hıc kus ucuramıyom :hungur:

İlk resimdeki kuşlarınızı görünce güzel kuşlar deyip geçmiştim fakat bu ala gerçekten harika, umarım uçumu oynamasıda istediğiniz gibi olur, güle güle besleyin; MAŞALLAH :slm:

Muharrem Şahin' Alıntı:
İlk resimdeki kuşlarınızı görünce güzel kuşlar deyip geçmiştim fakat bu ala gerçekten harika, umarım uçumu oynamasıda istediğiniz gibi olur, güle güle besleyin; MAŞALLAH :slm:

inşallah kardeşim sağolasın bızde vakıt olursa bu kusda bıseyler olur bizde vakit olmazda bu kusda anca boyle resimler olur diye düşünüyorum saygılar daha güzelleri daha yakışıklıları sizde olur inşallah

tekrardan cümleten herkeze hayırlı günler

Geri