KaRaCaKMaKLi
Üye
- Ad Soyad
- ÖzGüR aFaCaN
- Meslek
- Bilgisayar Mühendisi
- İlgi Alanı
- Kediler
KaRaCaKMaKLi' Alıntı:Arkadaşlar konuşulanlara ek olarak, Üniversitelerin Veterinerlik Fakültelerinde, 6. yarıyılda ; Kanatlı Hay. İnfeksiyöz Hastalıkları dersi gösterilmektedir, yani teorik olarak her veteriner kanatlı hayvanlardan anlar, ancak uzmanlık alanı farklıdır, eğer son yarıyılda Kanatlı Hayvanları Hekimliği ve Yetiştiriciliği Grubu na girmişse aşşağıdaki dersleri almaktadır.
VET 5301 Kanatlı Hayvanların İnfek.Tanı ve Korunma
VET 5303 Kanatlı Hayvan Hastalıkları Patolojisi
VET 5305 Kanatlı Hayvan Yetiştirme Teknikleri
VET 5307 Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları IV
VET 5131 Hayvancılıkta Projelendirme ve Fizilibite
VET 5135 Organik Hayvancılık
VET 5407 Kanatlı Hayvan Ürünleri Hijyeni ve Teknolojisi
ben bu konuyu müsait olduğum bir zamanda araştırıp, bu gruba katılmış veterinerleri sizinle paylaşmaya çalışıcam.
istanbulda yaşayanlar için Kadıköy Belediyesi’nin Fikirtepe’de açtığı Veteriner Aşı ve Tedavi Merkezinde kanatlı hayvanlara teşhis ve tedavi yapılıyor, muane ücreti kanatlı hayvanlar için 15 TL.
Adres :Fikirtepe , Mandra Cad.Erdemler Sokak No:36 Kadıköy-İST.
Ayrıntılı Bilgi için Tel : 0 216 327 72 81 - 0 216 325 17 32
Not:internet sitesinde muane ücreti 30 tl yazıyor ancak ben bizzat görüştüm 15 TL ye yapabileceklerini söylediler.
Şans eseri VAN da bulunan br veterinere rastladım, Vet.Hek.Dr.Betül APAYDIN kanatlı hayvanlar ve biokimya konusunda uzmanlık yapmış bir doktor, Van da bulunan arkadaşlar ihtiyaç duyduğunuzda arayabilirsiniz.
Vet.Hek.Dr.Betül APAYDIN Tel: (432) 225 10 26 -1511
BOLU için:
Recep CAKIR
Aryavet Veteriner Hizmetleri
Bahçelievler Mah. Leylak Sk. 9-A
14100 BOLU - TR
+90 374 2132494 tel