PLayboY
Üye
- Ad Soyad
- Sinan ALTIN
- Meslek
- Öqrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
saol kardeş bende yavruma nasıl bakacağımı düsünüyordum yardım ettin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nusretgskr355' Alıntı:ben bir su şişesi ile bu işi görüyorum yem olarak palet yemi biras ıslatıyorum kendisi ufalanıyor zaten ıslanınca şişenin kapağının üst kısmını kestim yuvarlak bir şekilde kestim bir bezin üstüne kapağı kapattım ve beze delik actım xD gagasını o delikten sokup yediriyorum fakat bazıları yemek istemiyor ama ac kalıyorlar onlarada bir cözüm bulmam gerek :S
hayal_et' Alıntı:biz yaz aylarında üretimi artırmak amaclı bişeyler düsündük.bakılmayan yumurtaları cıktıktan sonra elde beslemekti.ama bunu tavsiyenizdeki gibi sırıngayla yapıp yapamıycamı bilmiyorum.annesinin bakımı olmadan direk biz bakıcaz.bu konuda tavsiyeniizi almak isterim.
Biz 50 senedir benim ceddim kuşu ağzıyla besleriz ne kuşta ne bizde en ufak bir sağlık problemi görülmemiştir, kuş temizse hastalığı yoksa ağızdan beslenmesinin hiçbir sakıncası yokhasanugurlu' Alıntı:arkadaşlar birde yavruları bazı arkadaşlar kendi ağzıyla besliyebilir aman dikkat bu durum hem sizin hem de hayvanın sağlığını kötü etkileyebilir böyle besleyen çevrenizde kişiler varsa sağlık açısından bu arkadaşlarımızı da kardeşlerimizi de uyaralım