Yavru Kuşların Elde Beslenmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 73
  • Görüntüleme Görüntüleme 34K
derneklerde veya kuş pazarlarında bulabilirsin kardeşim

Murat Kaymak abimize başta olmak uzere herkese teşekkur bende 50 lılık şırınga ile ıkı oksuz posta yavrusuna bakıyordum aa resmı bır gordum bızım hanımın meşhur pasta börek icatlarından biri hemen mutfaga git malzeme cebe montaj ben kumese gıdıyorum sağolun

bu yöntemi paylaşan arkadaşlardan allah razı olsun benim de bugun dişi arabım yanlışlıkla kalktı ve inemedi erkek büyük ihtimalle yavruya bakmıycak bi kaçgün içinde bende bu yöntemi uygulamayı düsünüyorum paylaşımlar :heyo: süper gercekten tekrar tşkler.

Arkadaşlar hiç böyle uraşmanıza gerek yok kanarya yemi alın elle doyurun yani gagayı açıp dökün 1 tanede vitamin hapı atın onnumara oluyor ben böyle besliyorum daha birtane yavrum ölmedi çok şükür bi taktikte benden yinede herkesin besleme şekli ona göre güseldir hayırlı yavrular almanız dileği ile

feyzikaya' Alıntı:
resimdeki mamalık iyi iş görüyor. yem çesidi olarakta toz civciv yemi ;bebe bisküvüsi ve yumurta sarısı iyi iş görüyor.

bunu bi türkü sağlıklı kullanmayı beceremedim.. çünkü yavru durmuyor kendini çekiyor sallıyor felan..

bu ürünü tam nasıl kullanabilceğimi anlatabilecek biri varmı..?

eskicarsi' Alıntı:
feyzikaya' Alıntı:
resimdeki mamalık iyi iş görüyor. yem çesidi olarakta toz civciv yemi ;bebe bisküvüsi ve yumurta sarısı iyi iş görüyor.

bunu bi türkü sağlıklı kullanmayı beceremedim.. çünkü yavru durmuyor kendini çekiyor sallıyor felan..

bu ürünü tam nasıl kullanabilceğimi anlatabilecek biri varmı..?

yavrunu nagazı biraz büyük olmalıı bunu alıyoruzz yavrunun ağzın ıaçıyoruzz alttan derıyı haffif cekiyoruzz gırtlagıan takılmaması ıcın sonra bunu yavasya kursagıan kada rsokuyoruzz ve sıkıyoruzz kursak sisiyoo xD

bunun içine bebe bişküvisi +süt+ ( sıvı vitamınler ısuyla ölçülerine göre karıstırılmıs oalrak belli bir ölcüdede ondan koyuyoruzz). 1 sıkımda 1 yavru doymus oluyoo xD fazal cıakrsanız yavru ayaga kalkamaz agırlıkdan .

not: yavruyu dıger kuşların arasına koyarsak kızısmıs erkekler eşliyerek öldürürler.

seLamLar ,

Yeni çıkmış ama hiç mama almamış yavrular için ne tür bi kür uygulayabilirz , dişi güvercinin mamasına yakın olucak ne tür bir mama hazırlayabiliriz ?

saygılarımla ,

bakkallardan alınan sade bisküvileri ıslatarak vermem birde sıvı ihiyacını karşılamak amaçlı şekerli su verirseniz besleyicilik özelliği kazandırır seker.

İyi akşamlar Ahmet Bey Hoşgeldiniz.

Yetiştiricilerimiz tanışıyor bölümünde kendinizi tanıtabilirmisiniz bizlere.

Ömer abi kuşlarına hangi karışımı veriyon ve seviyolrrmı

Ben şunu merak ettim 1 tane yavruya günde kaç kez ve kaç şırınga mama yedirmeliyim acaba?

Benim merak ettiğim şu ; günde kaç kez ve kaç şırınga mama yedirmeliyiz?

Sabah akşam yedirmelisin. Ne kadar dersen kursak dolgun olacak kadar.
Kolay gelsin..

Geri