Yönetici Alımları Başlamıştır.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 96
  • Görüntüleme Görüntüleme 20K

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
Merhabalar.
Sitemiz il-il-turkiyem/ adresinde Ülkemizdeki şehirlerde yapılmakta olan yetiştiricilik ve bilgileri ile alakalı olarak yönetici takviyesine ihtiyaç duyulmuştur. İlgili bölümlerde kendi şehrini en iyi tanıtabilecek olan kişilere yöneticilik hakkı verilecektir.
İlgilendiğiniz bölümler için buradan bilgi verebilirsiniz.

Kimler Yönetici Olabilir;
1: Siteye 30.06.2009 tarihinden önce kayıt olmuş olanlar
2: Sitede en az 150 iletisi bulunanlar
3: 18 yaşından büyükler
4: Yönetici olacağı bölümü en iyi şekilde tanıtabileceğine inananlar

Yukarıdaki maddelere uyanlar buradan bizimle iletişime geçebilirsiniz.
not: Yukarıdaki maddelere uyanların/uymayanların haricinde mevcut yönetim kadrosu kişi/kişiler önerebilir/seçebilir.

Yönetici alımları kapsamında;
Dolapçı Güvercinler
Dönek Güvercinler
Paçalı Dönekler
Hünkari Güvercinler
Adana Irkı Güvercinler
Form Kuşları forumlarınada ilgili bölümlerde aktivite sağlayabilecek yöneticiler alınacaktır. İlgilenenler buradan bildirebilirler.

Merhaba ben manisa/alaşehirde ikamet ediyorum.Hünkari dalında alaşehiri temsil edebileceğime inanıyorum.Kuvvetli bir hunkari sever olarak bu göreve talibim saygılar.

ben nevşehirden zabıta ilhan benim besledigim ve bildigim cins taklacı oyun kuşları bu sitede 150 iletim bulunmamaktadır . siz uygun görürseniz olabilir

Yönetici alımları kapsamında foruma 5 yeni yönetici dahil edilmiştir.
Yeni yöneticiler ve görevli oldukları forumlar aşağıda belirtilmiştir.

1: dogan18 (Doğan Toker )
Yöneticisi olduğu forumlar:
[bull][/bull] Taklacı Güvercinler Ve Oyun Kuşları
[bull][/bull] Mardin Taklacıları
[bull][/bull] Şebap Irkı Taklacı Güvercinler (Masa Kuşları)
[bull][/bull] Risasi Ve Miro Irkı Taklacı Güvercinler
[bull][/bull] Malatya Taklacıları
[bull][/bull] Diğer Taklacılar (Çorum,Taklambaç Vb..)
[bull][/bull] Taklacı Güvercin Videoları

2: fatih Eroğlu ( FATİH EROĞLU )
[bull][/bull] Hünkari Irkı Güvercinler

3: polllat ( sinan öztekin )
[bull][/bull] Güvercin Yetiştiriciliğinin Gelişimi
[bull][/bull] Güvercin Künyeleme Kayıt Organizasyonu
[bull][/bull] Yetiştirici Dayanışması
[bull][/bull] Güvercin Yetiştiricileri Tanışıyor
[bull][/bull] Alabadem Irkı Güvercinler
[bull][/bull] Genel Konular
[bull][/bull] Güvercin Almak İsteyenler
[bull][/bull] Münferit Ve Takas İlanları

4: ferro18 ( Ferhat Potuk )

5: Tahir Kemal Bozoglu ( Tahir Kemal BOZOGLU )
[bull][/bull] Mardin Taklacıları
[bull][/bull] Şebap Irkı Taklacı Güvercinler (Masa Kuşları)
[bull][/bull] Risasi Ve Miro Irkı Taklacı Güvercinler
[bull][/bull] Malatya Taklacıları
[bull][/bull] Diğer Taklacılar (Çorum,Taklambaç Vb..)

Yeni yöneticilerimize görevlerinde başarılar diliyoruz.
Not: Görevi ve görev yerlerinde sorun yaşayan yöneticilerimiz forum alt kısımda bulunan Yönetim Alanı kısmından bizimle iletişim kurabilir veya Hüseyin BAŞOĞLAN ile irtibata geçebilirler.

Yönetici alımları devam etmektedir.

Başta Taklacı olmak üzre Tüm kuş severlere hizmet etmek bizim için zevk olacaktır.
Teşekkürler Hüseyin Kardeşim.
sevgiler

vaay hiç beklemiyodum. Çok teşekkür ederim yaa. Herkese başarılar...

..........SİNAN ÖZTEKİN............

Yeni yönetici arkadaşlara görevlerinde başarılar dilerim.SAYGILAR

Selamlar
Tüm yeni yönetici arkadaşlara yapacakları çalışmalarda başarılar dilerim.
Sevgilerimle..

Merhaba bizi bu göreve layık gören herkese teşekkürler.Allah utandırmasın inşallah hepimizi saygılar.

MERHABALAR BEN KIRIKKALEDEN YAZIYORUM KIRIKKALENIN EN ESKI KUSLARINI VE NESILI ANLATABILIRIM VE UCURUP OYNATTIGIMIZ KUSLARI VIDEOLARINI KOYABILIRIM

yeni yöneticilere görevlerinde başarılar diliyorum.tüm yönetici arkadaşlara başarılar

pollat ' ın yaşını büyütmesek de olur. 17 de yeter.

Selam ben Halil ÖNER Antalya MANAVGAT'Ta ikamet ediyorum 25 yaşındayım taklacı güvercin beslemekteyım daha once forum sitesinde yöneticilik yaptım bıraz tecrubem var. Taklacı cinsi güvercinler konusunda olan bilgilerimi sizlerle paylaşabilirim ve forum ile ilgili konularda sizlere yardımcı olabilirim. Sabah 9'dan Aksam 17:00'a kadar online olabilirim. Aksamlarıda fırsat buldukça 2-3 saat online olabiliyorum. Yani günün 12 Saati online olabiliyorum. Herhangi bir bölümde yöneticide olabilirim.

Şimdiden Herkese Sevgiler Saygılar Yönetici Olan Arkadaşlara Başarılar Dilerim..

[email protected]' Alıntı:
pollat ' ın yaşını büyütmesek de olur. 17 de yeter.

İlk zamanlar yadırgayanlar çoktu ama artık alıştılar abi. (: Yaşımın 17 olduğunu öğrenince herkes şaşırıyordu sen nasıl yönetici oldun diye.. Bu arada seninle de bayağıdır konuşamıyoruz nasılsın? İyisindir inşallah..

ÖZLETTİN KENDİNİ ÖPÜYORUM.. SEVGİLERİMLE..

ben kelebek ırkını yaklasık 3 seneden beri beslemekteyim ve baya bir bilgim var kelebekler hakkında ama bunun yanında baskalardanda baya iyi anlarım ve foruma gün aşırı girmekteyim kelebeklerde veya baskalarda moderatorluk yapacağıma inanıyorum ve cokta istiyorum böyle birşeyi

YENİ ARKADAŞLARA YENİ GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLERİM..

Yeni yönetici alımları başlamıştır. Yönetici alımları kapsamında;
Makaracı Güvercinler
Dönek Irkı Güvercinler
Adana Irkı Güvercinler
İL İL Türkiyem Bölümü
gibi bölümlere yönetici alımları yapılacaktır. Yöneticilik başvurusu yapacakların;
20 yaş üstünde olması
Siteye en az 6 ay önce kayıt olmuş olması
Uyarısı Bulunmuyor olması
150 üzerinde iletisi bulunması (teşekkür iletileri sayılmaz)
Gerekmektedir. Yukarıdaki maddelere uymayanların başvuru yapmamaları rica olunur.

Selamlar.. Takriben 15 yıldır taklacı güvercin yetiştiriyorum 31 yaşındayım İstanbul Pendik de SMMM olarak faaliyette bulunuyorum.. Sitede, zaman bulduğum vakitlerde aktif olmakla beraber,bildiğim konuları kendimce paylaşmaya çalışıyorum. Herkese iyi paylaşımlar dilerim..

Taklacı güvercinler ile ilgili yönetici eksiği yok. Eksiği olan forumlar yukarıdakilerdir. Bunların dışında gelen talepler değerlendirilmeyecektir.

Selam ben Cengiz DEMİRCİ.20.09.1965 yılında Çankırı'da doğdum.İlk orta ve lise tahsini Çankırı'da tamamladım.Üniversite ise Kırıkkale Meslek Yüksek Okulu.1989 yılında ilk memuriyete Altındağ Belediyesinde Teknik eleman olarak başladım. Burda çeşitli görevlerde idarecilik yaptım.Çoçukluğumdan beri taklacı güvercin beslemekteyim. Bu bizim için zevk değil bi sevda bi tutku oldu.Çankırı ve Ankarada kuşçu çevresinde baya bi çevrem var.Beslediğim taklacı güvercinlerim Çankırı ve Ankara ağırlıktalar.Site içerisindeki İl İl Türkiyem forumunda Çankırı ve Ankara ağırlıklı görev alabilir ve üzerime düşeni yapmaya çalışırım.Şimdiden sitede yeni görev alan tüm arkadaşlara başarılar dilerim.

Cengiz abi taklacı güvercin bölümünde yöneticiye ihtiyaç yokmuş sanırım.. Hayırlısı, diğer cinslerden de ben o kadar anlamıyorum..Seçilen arkadaşlara başarılar dilerim..

Merhabalar paçalı dönek ırkını veya dönek ırkına yönetici olabilirim eskiden beslediğim ırkı ve yine besleyeceğim bi ırkdır saygılarımla

tüm yönetime ve üylere slm bn denizliden kuscu mali.1972 denizli doğumluyum ilk öğrenimi denizlinin honaz ilçesinde okudum daha sonra meslek lisesinde ağaç işleri bölümünden mezun oldum .şu anda kendi işletmem de mobilya dekarasyon üzerine çalışıyorum. kuş sevdasına ilk okul 3. sınıfta abimin vesilesi üzerine başladım kısa aralıklarla ara vermeme rağmen yaklaşık olarak 20yıldır bu sevdayı çekerim şpu anda beslediğim kuşlarım kara çil dolabçıları ve denizli yerlisi olan kara kuyruk azmanlarım var.ve 2 çiftde dönek güvercinim var bunun üzerinde devamlı araştırmalar yaparım ve her zaman en iyisini almaya çalışırım .kuşlarda önem verdiğim değerler renk kostüm makarası ve en önemlisi akıllı olması . (not kuşları görmek isteyenlersalmakümes ziyaretlerine denizliden kuscu malinin kuşları adlı bölüme bakabilirler) saygılarımla denizliden kuscu mali

slm kuscular org ailesi 1970 marmaris dogumluyum 20 yıla yakın dönek ırkı güvercinlerle ilgileniyorum baya iyiyim kuslar konusunda yardımım dokunursa sevinirim.
hakan
mugla/marmaris

iL iL türkiyem bölümünde İzmir'i temsil edebilirim siteye gün aşırı giriyorum ve coğu güvercin ırkındanda anlıyorum

Geri