Yönetici Alımları Başlamıştır.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 96
  • Görüntüleme Görüntüleme 20K
Ya arkadaşlar siz herhalde beni anlamıyorsunuz.Ben bu siteden gelen mesajları almak istemiyorum.Bunu nasıl yapacağımı söylerseniz sevinirim.Sizin bilgileriniz size kalsın..

ravza' Alıntı:
ben sizin yazılarınızı bu saatten sonra kaile bile almam.Yazıkk ki sizin gibi insanlar burda yönetici rolündeler..

Bak abi burada kimse yönetici değil yönetici dediğin senin saygı duydugun insan Doğan18 bizler senin gibi üyeyiz buraya hiçbir farkımız yok şunu şöyle düşün madem bizler kötüyüz neden tepkiler bize gelmiyo peki niye millet bizi sorgulamıyorda seni sorguluyor ? Bir kere ortada bir yanlış anlaşılma var ve sen bu olayı uzatıyorsun Ortalığı fitilliyorsun eyw k.bakmayın falan gibilerinden yapsan hiçbirşey olmayacak belkide ama yapın değişik oloduğu için inceden verecen yine mesajı yok bilgileriniz size kalsın yok sana da yazardım yazsan nolur bizim bilgilerimiz sana kalsa ne olur sen çok mu biliyorsun biz çok mu biliyoruz gelmişin bide insanlara trip atıyon yok burası öyle değil insanlı değil biz insan değilsek uzucan burdan girmiccen bakmıcan bu siteye tıkıcan kulaklırıı kimseyi rahatsız etmicen burada ne RAHATSIZ olacaksın Nede RAHATSIZ edeceksin

Serkan kardeşim,sende sakin ol.Yoksa bu Polemik böyle uzayıp gidecek.
Taner kardeşim,sana mesajların gelmesini istemiyorsan,kendi profilindeki ayarlardan düzenlemen lazım.. site yönetiminin yaptığı birşey değil.
sevgiler selamlar

(SERKAN BÖCÜK) Arkadaşım madem sen benim gibi bir üyeysen sen ne diye laflara atlıyorsun onu anlamadım.Kim aletim hıyardır dese sen tuzluğu alıp peşine mi verecen...
Ben bu saatten sonra gelen hiç bir mesajları okumayacam.Artı doğan 18 kardeşim ilginizden dolayı tşk ederim.

ravza uyarıya rağmen polemik konusu yarattığınız için uzaklaştırıldınız. Gelen mesajları almak istemeyenler profillerinden gerekli düzenlemeleri yapabilirler.

ADMİN' Alıntı:
Konuda yazılan kriterlere uygun olanlar yazarsa seviniriz. Mehmet bey istediğiniz bölümleri net olarak yazabilirseniz ve bu bölümler için site ve yetiştiriciliğin gelişimi için neler yapabileceğiniz konusunda özelden veya buradan bilgi verebilirseniz sevinirim. Yöneticilik yetkililerini açacağım.
merhaba sayın admin.ödemiş dolapçısı konusunda elimden geldiğince siteye ve site üyelerine yardımcı olmaya gayret ederim.32 yaşındayım evimizde ödemiş dolapçısı bildim bileli hiç eksik olmamış.bende bu güzide kuşları beslemeye devam ediyorum.kuşlarımın soy ve damar takibini yaparak yetiştiriyorum.(ödemiş dolapçısı yanında yöremde beslenen dönek,kelebek ve yerli hünkarilerden de az da olsa besliyorum.)diğer forum konularında da bilgim ölçüsünde siteye ve üyelerine yardımcı olurum.selamlar

Yeni yönetici alımları kapsamında;

1: muygun (Mehmet UYGUN ) bölüm yöneticiliğine alınmıştır. Yöneticisi olduğu forum(lar) aşağıdaki gibidir.
Yöneticisi olduğu forumlar:
[bull][/bull] Yerel Dönücüler (Aydın,Ödemiş,Bıyıklı)

Mevcut yönetim kadrosuna ve yönettikleri forumların listesine Burayı Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bunların dışında bölgelerini en iyi temsil edebilecek kişilerin kriterlere uyması halinde yönetim kadrosuna alımlarına devam edilecektir.

ALLAH utandırmasın inşallah.teşekkürler

sağol umut kardeşim.

Mehmet Hocam hayırlı olsun Adminede çok teşekkür ederim yönetici seçimlerinde nokta atışı yapıyor.

sağolasın serkan kardeşim

selamlar
sayın yönetici arkadaşlarım sitemizin azman(denizli bangosu) sayfası gördüğüm kadarıyla kimse tarafından ilgi görmemekte sitenin kurallarına göre 2 yılı doldurmak gerektiğini biliyorum ama sayfanın paylaşımları için yönetici olmaya adayım
saygılarımla.

Yeni yönetici alımları kapsamında;

1: umut coşkun (Umut COŞKUN ) bölüm yöneticiliğine alınmıştır. Yöneticisi olduğu forum(lar) aşağıdaki gibidir.
Yöneticisi olduğu forumlar:
[bull][/bull] Azman ( Denizli Bangosu)

Mevcut yönetim kadrosuna ve yönettikleri forumların listesine Burayı Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bunların dışında bölgelerini en iyi temsil edebilecek kişilerin kriterlere uyması halinde yönetim kadrosuna alımlarına devam edilecektir.

selamlar
yönetici arkadaşlara teşekkürler siteye elimden gelen katkıyı yapacağım inşaallah.
saygılarımla

hayırlı olsun arkadaşım.yarı sabah kuş pazarına gelirsen görüşürüz orda

aradığımızı bulma ümidimizi kaybettiğimiz için vazgeçtik arkadaşım

yine 12 teleklimi aradınız arkadaşım

selamün aleyküm.arkadaslarr. ben eskisehirden oyun kuşu dalında katılmak isterim ama 150 tane iletim yok uygun görürseniz. ben bu göreve talibimm.sevgi ve saygılarımla

Merhabalar, burada yeni olmama rağmen phpbb forumlarda tecrübeliyim. Diğer hobim olan akvaryum balıkları ile ilgili sitelerde mod.luklarım olmuştur. Halen tropheustank.com da moderatörlük yapıyorum. Sitede gerek Türkçe yazım kurallarının uygulamasında, gerek fotoğraf düzenlemede profesyonelim. Eğer bu saydığım konularda yardıma ihtiyacınız olursa seve seve yaparım. Ama kriterler gereği enaz 150 mesaj yap derseniz de beklerim. Saygılar.

ben manisa salihlide yaşıyorum salihliyi tanıtabilirim ama tek sorun yaş 17 ekimin 18 inde 18 olacak inş. ben saya kuşlarınla ilgilenirim elimden geldiğince çabalarım

saygılar...

Şu an düşünmüyoruz teşekkürler.
İlinizi tanıtabilirsiniz yönetici olmadanda.

slm
ben batman lıyım oyun kuşu nu batman da temsil ede bilecek kapasite deyim ama sade ce oyun kuşu batman da da agırlık hatta her kes oyun kuşu besliyor diye bilirim (:

Sayın Admin:
Wilayet AKSARAY'I başarıyla temsil edeceğimi düşünüyorum.

CENGİZ MERCANOGLU
538 789 83 73

klasik cevap şu şekilde gelecek; Yönetici olmadan da ilinizi temsil edebilirsiniz :)

filo' Alıntı:
klasik cevap şu şekilde gelecek; Yönetici olmadan da ilinizi temsil edebilirsiniz :)

Haksız bir cevap mı?
Komik bir cevap mı?

C hiçbiri :)

Ömer hocam şaka yaptık bacak kadar cocuğa neden kızıyosun :)

filo' Alıntı:
C hiçbiri :)

Ömer hocam şaka yaptık bacak kadar cocuğa neden kızıyosun :)

Estagfurullah abi ne kızması,ne haddimize.
Ama dalga geçiyon gibi,ciddiymişsin, bir sitemin ,kızgınlıgın var gıbı hıssetmiştim :)

Geri