eSeSLi
Üye
herkeze hayırlı akşamlar il il türkiyem bölümünde eskişehirimizi yönetici olarak temsil edebilirim gerekli bilgiler profilimde mevcutur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ADMİN' Alıntı:Taklacı güvercinler ile ilgili yönetici eksiği yok. Eksiği olan forumlar yukarıdakilerdir. Bunların dışında gelen talepler değerlendirilmeyecektir.
SELAMUNALEYKUM Ahmet beyfilo' Alıntı:ADMİN' Alıntı:Taklacı güvercinler ile ilgili yönetici eksiği yok. Eksiği olan forumlar yukarıdakilerdir. Bunların dışında gelen talepler değerlendirilmeyecektir.
TAKLACI YETİŞTİREN BÖLÜMÜNDE YÖNETİCİ ALIMI YOK DEMİŞTİN.. YENİ YÖNETİCİLERİN TAMAMI TAKLACI YETİŞTİRİYOR .. BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU..
selamunaleykum taner beyravza' Alıntı:Merhaba ben Van"dan Taner Atacan 33 yaşındayım çocukluluğumdan bulunduğum ilde güvercin besliyorum çevrem geniştir. Bilgim çoktur.Ve dikkat ediyorum da Van yüksek uçucular hakkında pekte bilgi yok sanırım sitede.Mesajınızda ki özellikleri taşıyormuyum bilmem ama yinede şansımı denemek istedim.Yöneticilik talebim var kabul ederseniz memnuniyetle yaparım.Şimdiden ilginizden dolayı tşk eder.Saygılarımı sunarım.
ravza' Alıntı:Merhaba ferhat bey inanın ben ilk kayıtta yaşımı ne gösterdim hatırlamıyorum yanlış yazmış olabilirim bilerek veya bilmeyerek bir yanlışlık vardır.Ben 1977 doğumluyum artık kaç ediyorsa.Hem çokta önemli değil yöneticilik. sitemize bir faydamız olur diye düşündüm.Van"dan daha verimli olabilecek arkadaş varsa onu yapalım bende yardımcı olurum.Şimdiden ilginizden dolayı tşk eder.Saygılarımı sunarım..
selamunaleykumravza' Alıntı:Sayın Ferhat Bey bir yanlış yaptık burda bulunduğumuz ili temsil etmek için yönetici talebinde bulunduk.Bizi dövmediğiniz kaldı.Ben ettim siz etmeyin ne ben bu talepte bulundum nede siz beni yönetici ettiniz.Ben sizden bişey anlamadım. bir mesajınızda 6 ay önceden kayıt yapmanız gerektiğini söylüyorsunuz.Bir mesajınızda 1: Siteye 30.06.2009 tarihinden önce kayıt olmuş olanlar diye mesaj atıyorsunuz Bir mesajınızda 2008 de kayıt olanlar yönetici olabilir diyorsunuz.Ben size mesajımızda da belirttim şartlarda ki özelliklere sahip olmayabilirim dedim ama yinede şansımı denemek istiyorum dedim.Ya olur ya olmaz sadece bunu diyeceksiniz çok mu zor bunu demek.Zaten bu saatten sonra yapsanız bile ben yönetici falan olmam.Yanlız size tavsiyem Van güvercinleriyle ilgili merak edenler için bilgili birini bulursanız sevinirim.Artı sitenizden gelen mesajları almamak için ne yapmam gerektiğinide söylerseiz sevinirim.İlginizden dolayı tşk eder.Saygılarımı sunarım...
selamunaleykumravza' Alıntı:serkan boncuk sanada bişeyler yazmak isterdim ama ben yinede saygımı doğan 18 nickli arkadaştan dolayı bozmak istemiyorum. Bence doğan kardeşimizden hem bu iş nasıl yapılır onu öğrenin hemde insanlığı öğrenin başka bişey yazmayacam.Arkadaş selam verdik borçlu çıktık ya .. Nasıl iş bu anlamadım...
selamunaleykumravza' Alıntı:ben sizin yazılarınızı bu saatten sonra kaile bile almam.Yazıkk ki sizin gibi insanlar burda yönetici rolündeler..