Yönetici Alımları Başlamıştır.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 96
  • Görüntüleme Görüntüleme 20K
herkeze hayırlı akşamlar il il türkiyem bölümünde eskişehirimizi yönetici olarak temsil edebilirim gerekli bilgiler profilimde mevcutur

Yeni yönetici alımları kapsamında iki adet bölge temsilcisi alınmıştır. Alınan temsilciler ve sorumlusu oldukları bölgeler aşağıdaki gibidir;

1: cengiz_demirci (Cengiz Demirci )
Yöneticisi olduğu forumlar:
[bull][/bull] İL İL Türkiyem Ankara Bölümü
[bull][/bull] İL İL Türkiyem Çankırı Bölümü

2: esesli26 ( Utkan UTKU )
[bull][/bull] İL İL Türkiyem Eskişehir Bölümü

Mevcut yönetim kadrosuna ve yönettikleri forumların listesine Burayı Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bunların dışında bölgelerini en iyi temsil edebilecek kişilerin kriterlere uyması halinde yönetim kadrosuna alımlarına devam edilecektir.

bizleri bu göreve layık gören site yönetime teşekkür eder herkese yeni görevinde başarılar dilerim

İL İL Türkiyem Bölge temsilcileri alımlarında, Akdeniz bölgesi için alınan bölge temsilcimiz aşağıdadır;

1: Spikopat ( Halil ÖNER )
[bull][/bull] İL İL Türkiyem Burdur Bölümü
[bull][/bull] İL İL Türkiyem Mersin Bölümü
[bull][/bull] İL İL Türkiyem Antakya Bölümü
[bull][/bull] İL İL Türkiyem Isparta Bölümü
[bull][/bull] İL İL Türkiyem Adana Bölümü
[bull][/bull] İL İL Türkiyem Maraş Bölümü
[bull][/bull] İL İL Türkiyem Antalya Bölümü
[bull][/bull] İL İL Türkiyem Osmaniye Bölümü

Forumu bir çok yerden temsil edecek arkadaşlara görevinde başarılar dilerim ..

yeni yöneticilerimize başarılar dilerim

Herkeze teşekkür ederim arkadaşlar.

ADMİN' Alıntı:
Taklacı güvercinler ile ilgili yönetici eksiği yok. Eksiği olan forumlar yukarıdakilerdir. Bunların dışında gelen talepler değerlendirilmeyecektir.

TAKLACI YETİŞTİREN BÖLÜMÜNDE YÖNETİCİ ALIMI YOK DEMİŞTİN.. YENİ YÖNETİCİLERİN TAMAMI TAKLACI YETİŞTİRİYOR .. BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU..

filo' Alıntı:
ADMİN' Alıntı:
Taklacı güvercinler ile ilgili yönetici eksiği yok. Eksiği olan forumlar yukarıdakilerdir. Bunların dışında gelen talepler değerlendirilmeyecektir.

TAKLACI YETİŞTİREN BÖLÜMÜNDE YÖNETİCİ ALIMI YOK DEMİŞTİN.. YENİ YÖNETİCİLERİN TAMAMI TAKLACI YETİŞTİRİYOR .. BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU..
SELAMUNALEYKUM Ahmet bey
evet cogunluk taklaci besliyorda gorev aldiklari bolumler taklaci bolumu deyil il ve bolge uzerine oldu arkadaslar gorevlerinde basarilar dilerim

ALEYKÜMSELAM..

Merhaba ben Van"dan Taner Atacan 33 yaşındayım çocukluluğumdan bulunduğum ilde güvercin besliyorum çevrem geniştir. Bilgim çoktur.Ve dikkat ediyorum da Van yüksek uçucular hakkında pekte bilgi yok sanırım sitede.Mesajınızda ki özellikleri taşıyormuyum bilmem ama yinede şansımı denemek istedim.Yöneticilik talebim var kabul ederseniz memnuniyetle yaparım.Şimdiden ilginizden dolayı tşk eder.Saygılarımı sunarım.

ravza' Alıntı:
Merhaba ben Van"dan Taner Atacan 33 yaşındayım çocukluluğumdan bulunduğum ilde güvercin besliyorum çevrem geniştir. Bilgim çoktur.Ve dikkat ediyorum da Van yüksek uçucular hakkında pekte bilgi yok sanırım sitede.Mesajınızda ki özellikleri taşıyormuyum bilmem ama yinede şansımı denemek istedim.Yöneticilik talebim var kabul ederseniz memnuniyetle yaparım.Şimdiden ilginizden dolayı tşk eder.Saygılarımı sunarım.
selamunaleykum taner bey
yasinizi 33 yazmisiniz pirofulde kiyle 5 yaskadar bir fark var bilmiyorum farkindamisiniz

saygilarla ferhat

merhaba ben istanbuldan çetin sitenize bu aralar yoğun bir ilgi duydum güversicin siteleri arasında kaliteyi yakalamış bir güvercin web sitesi başarıların devamını dilerim oyun kuşu besliyorum tabi diğer kuşlardanda baktım iyi bir yetiştiriciyim kendi çapımda yöneticilik komusuna gelince neden olmasın değerlendire bilirsiniz saygılar

ödemiş dolapçısı ve dönek ve yerli hünkari besleyip yetiştiriyorum.fakat ödemiş dolapçısı yerel kuşumuz olduğu için ona yoğunlaştım.bu konuda sitemizin ihtiyacı varsa elimden geleni yaparım

Konuda yazılan kriterlere uygun olanlar yazarsa seviniriz. Mehmet bey istediğiniz bölümleri net olarak yazabilirseniz ve bu bölümler için site ve yetiştiriciliğin gelişimi için neler yapabileceğiniz konusunda özelden veya buradan bilgi verebilirseniz sevinirim. Yöneticilik yetkililerini açacağım.

s.a
ben ankaradayım taklacı bölümünde açığınız varsa talibim..

selamlar
denizli de azman (denizli bangosu) ve dolapçı yetiştirmekteyim.Bu konuda sitemizin ihtiyacı varsa il temsilcisi olarak elimden geleni yapabilirim.
saygılarımla..

Merhaba ferhat bey inanın ben ilk kayıtta yaşımı ne gösterdim hatırlamıyorum yanlış yazmış olabilirim bilerek veya bilmeyerek bir yanlışlık vardır.Ben 1977 doğumluyum artık kaç ediyorsa.Hem çokta önemli değil yöneticilik. sitemize bir faydamız olur diye düşündüm.Van"dan daha verimli olabilecek arkadaş varsa onu yapalım bende yardımcı olurum.Şimdiden ilginizden dolayı tşk eder.Saygılarımı sunarım..

ravza' Alıntı:
Merhaba ferhat bey inanın ben ilk kayıtta yaşımı ne gösterdim hatırlamıyorum yanlış yazmış olabilirim bilerek veya bilmeyerek bir yanlışlık vardır.Ben 1977 doğumluyum artık kaç ediyorsa.Hem çokta önemli değil yöneticilik. sitemize bir faydamız olur diye düşündüm.Van"dan daha verimli olabilecek arkadaş varsa onu yapalım bende yardımcı olurum.Şimdiden ilginizden dolayı tşk eder.Saygılarımı sunarım..

Hele abi 2 ileti yazmışın yöneticilige basvuru yapıyorsun bi kriterleri oku ondan sonra biraz güncel olun orda diyo siteye 2008 kayıt olmuş olmak ne bilim en az 100 ileti olmak senin 2 iletin var oda yönetici başvurusuna :D sen bi kendini siteyee tanıt ne beslediğini ne baktıgını kümesini millet seni bi tanısın ondan sonra düşün bunları

Sayın Ferhat Bey bir yanlış yaptık burda bulunduğumuz ili temsil etmek için yönetici talebinde bulunduk.Bizi dövmediğiniz kaldı.Ben ettim siz etmeyin ne ben bu talepte bulundum nede siz beni yönetici ettiniz.Ben sizden bişey anlamadım. bir mesajınızda 6 ay önceden kayıt yapmanız gerektiğini söylüyorsunuz.Bir mesajınızda 1: Siteye 30.06.2009 tarihinden önce kayıt olmuş olanlar diye mesaj atıyorsunuz Bir mesajınızda 2008 de kayıt olanlar yönetici olabilir diyorsunuz.Ben size mesajımızda da belirttim şartlarda ki özelliklere sahip olmayabilirim dedim ama yinede şansımı denemek istiyorum dedim.Ya olur ya olmaz sadece bunu diyeceksiniz çok mu zor bunu demek.Zaten bu saatten sonra yapsanız bile ben yönetici falan olmam.Yanlız size tavsiyem Van güvercinleriyle ilgili merak edenler için bilgili birini bulursanız sevinirim.Artı sitenizden gelen mesajları almamak için ne yapmam gerektiğinide söylerseiz sevinirim.İlginizden dolayı tşk eder.Saygılarımı sunarım...

taner atacan kardeşim
iyi niyetinden hiç kuşkumuz yok,ancak bu sitede öyle çok olaylarla karşılaştıkki,kimin dost kimin düşman olduğunu anlamak gerçekten çok zor.
bu yüzden diğer arkadaşlarımız biraz temkinli davranmak istemişler.
zamanla bizleri çok iyi anlayacağını ümid ediyorum..foruma katılımını ve van güvercinleri hakkında bizlere vereceğin bilgileri bekliyoruz..
ankaradan sevgiler

ravza' Alıntı:
Sayın Ferhat Bey bir yanlış yaptık burda bulunduğumuz ili temsil etmek için yönetici talebinde bulunduk.Bizi dövmediğiniz kaldı.Ben ettim siz etmeyin ne ben bu talepte bulundum nede siz beni yönetici ettiniz.Ben sizden bişey anlamadım. bir mesajınızda 6 ay önceden kayıt yapmanız gerektiğini söylüyorsunuz.Bir mesajınızda 1: Siteye 30.06.2009 tarihinden önce kayıt olmuş olanlar diye mesaj atıyorsunuz Bir mesajınızda 2008 de kayıt olanlar yönetici olabilir diyorsunuz.Ben size mesajımızda da belirttim şartlarda ki özelliklere sahip olmayabilirim dedim ama yinede şansımı denemek istiyorum dedim.Ya olur ya olmaz sadece bunu diyeceksiniz çok mu zor bunu demek.Zaten bu saatten sonra yapsanız bile ben yönetici falan olmam.Yanlız size tavsiyem Van güvercinleriyle ilgili merak edenler için bilgili birini bulursanız sevinirim.Artı sitenizden gelen mesajları almamak için ne yapmam gerektiğinide söylerseiz sevinirim.İlginizden dolayı tşk eder.Saygılarımı sunarım...
selamunaleykum
bu yaziyi bana niye yazdiniz bende onu anlamadim ben sadece size profil deki yasiniz ve sizin yazdiginiz yasin arasinda fark var dedim ve farkindamisiniz diye sordum sizde aciklama yaptiniz nasil oldugunu bende sonra tesekkur ettim yazdiginiz yaziya benim icin ne sizin nede baska kim olursa olsun yonetimde olsun hatta isterse admin olsun beni ilgilendirmez ben sadece ne paylasmis ona bakarim burda kurdugum dosluklari gelistirmek benim gayem
formda eksik gormusunuz ve bu eksiklikleri gidermek icin talepde bulunmusunuz bu da gayet normal bisey
bence siz isterseniz gordugunuz eksikleri simdiden paylasmiya baslayin birilerinin isine yariyacaktir paylasim icin dogru bilgi saygili sunum yeterli bence
saygilarimla ferhat

Abi o bana yazmak istedi sana yazdı tutturamadı baktı en çok senin adın geçiyo o yüzden oldu

serkan boncuk sanada bişeyler yazmak isterdim ama ben yinede saygımı doğan 18 nickli arkadaştan dolayı bozmak istemiyorum. Bence doğan kardeşimizden hem bu iş nasıl yapılır onu öğrenin hemde insanlığı öğrenin başka bişey yazmayacam.Arkadaş selam verdik borçlu çıktık ya .. Nasıl iş bu anlamadım...

ravza' Alıntı:
serkan boncuk sanada bişeyler yazmak isterdim ama ben yinede saygımı doğan 18 nickli arkadaştan dolayı bozmak istemiyorum. Bence doğan kardeşimizden hem bu iş nasıl yapılır onu öğrenin hemde insanlığı öğrenin başka bişey yazmayacam.Arkadaş selam verdik borçlu çıktık ya .. Nasıl iş bu anlamadım...
selamunaleykum
her konuda tartisma oluyormus demekki konu basligi ne olursa olsun bize insanlik dersi veriyorsun ornek gosterdigin insan ise dogan abi eyvallah dogan abi gibi insanlardan herzaman bu arada sizede bu sitede daha fazla vakit gecirmenizi onerecem saygiyi ogrenmeniz icinde buda anlama kabiliyetine bagli
tekrar size diyorumki daha onceki iletileri birdaha okuyun ne demek istedigimi anliyacaksiniz

ben sizin yazılarınızı bu saatten sonra kaile bile almam.Yazıkk ki sizin gibi insanlar burda yönetici rolündeler..

ravza' Alıntı:
ben sizin yazılarınızı bu saatten sonra kaile bile almam.Yazıkk ki sizin gibi insanlar burda yönetici rolündeler..
selamunaleykum
bir okudugunu anlamiyorsunuz iki bu site hakkinda hic birsey bilmiyorsun bence siz bu sitede bu konu haricinde hic birsey okumadiniz bile cunku heryazdiginizda hata yapiyorsunuz

Lütfen kriterlere uymayan kişiler mesaj yazarak konu kirliliğine neden olmasınlar. Kriterlere uyan kişilerde yönetim ekibi tarafından seçilmektedirler.
İlginize teşekkürler.

Geri