Hasip
Üye
Ankara Sincan'dan Metin BALTACIPAŞA'nın taklacı oyun kuşlarının uçuş videoları.Videolar cep telefonu ile çekildiği için görüntü pek net değildir.
Bilginize.
[dailymotion]x83z21[/dailymotion]
Bilginize.
[dailymotion]x83z21[/dailymotion]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CANIM KARDEŞİM VİDEOYA ALDANMA ,GÖZLE GÖRDÜĞÜNE İNANMA,İNSANLARA İNANMA,NE YAPMAK LAZIM İNSANLARI MEMNUN ETMEK ÇOK ZOR SENDE HAKLISIN.AT GÖZLÜĞÜ TAKANLARI,İSTEMEM YAN CEBİME KOYANLARI AŞTIK ALLAHA ŞÜKÜR ALLAH SİZLERİDE KURTARSIN İNŞALLAH.nazar etme ne olur kalbini temiz tut seninde olur.hakan06' Alıntı:arkadaşlar metinin uçurduğu kuşlar oynar oynarda bir ay oynayan çıkmaz egri oturup doğru konuşalım metine yağ olmasın gerçekleri bahsedelim. kaç senede kaç kuş uçurmuş yumurta görmüş kaç tane kuş kaldırmış beş-on gün oynar ondan sonra biter sincanda klaç kişi seyretmiş 2 ay oynayan kuşunu metinde ve bikaç aynı şirkett elemanında en az senede 200yavru alırlar kaç tanesi oynuyor bir yada iki senede onlarda bir hafta iki hafta oynuyor sonra benden bu kadar derler videoya aldanmayalım. yapışırken ses çıkarıp ürkütenlerde oluyor ama yinede lap
06kuscu' Alıntı:Arkadaşım böyle bir site hazırlayan metine önce teşekkür etmeliyiz,ben metini kayırttığımdan demiyorum,metinin kuşu oynar veya oynamaz,buna kuşçu arkadaşlar neyin ne olduğunu zaten biliyor,ama senin burda böyle bir yorum yapman yanlış,ve şu gerçek ben videoda çok kuş seyrettim,videodaki çekimle,cıplak gözle izlemek farklıdır,video çekimi aldatır,ama ben sincanda oturuyorum,ve metinde oyun kuşu olduğunuda biliyorum,oynadığınıda,
en iyisi gidip kuşu yerinde görmektir,saygılar
Metin nice kuş uçurmalara,
AKÜCÜ MAHMUT,SELAM
SEVGİLİ ARKADAŞLAR MEKANIMIZA ÇOK ŞÜKÜR YÜZLERCE KUŞ SEVER VE SEVENLERİMİZ GELİR .AHMETLER,MEHMETLER,HAKANLAR, ALİLER,KİMİ BU SENE DER,KİMİ,PERŞEMBE DER,NE SENELER BİTER,NE PERŞEMBELER SENDE DİN YOK ,BENDE DİL YOK ,BE KARDEŞİM ALLAHTAN KORK DİLE GELSE ŞU KUŞLAR KİMBİLİR BİZE NE SÖYLER.SAYGILAR. :sincanlı06' Alıntı:metinin orada ankaradanda gelen oldu 6 ay önce kuş 10gün oynadı bitti 2 ay kadar öncede gördük bir kuşunu oda bir hafta on günde bitti matbaacılar öyledir on gün en fazla oynarlar sonra karga olurlar. metinin itirazı var ise 2 ay önce uçurduğu kuşu davet etsin milleti uçursun lafla olmaz kuşçuluk. bunu sincanda herkes bilir ankaradaki arkadaşlar kuşun oynadığı 3-5 gün zarfında görüyorlar kuşu bir hafta sonra o kuştan eser yok. itirazı olan var ise 2 ay önce uçan kuşu uçurur vaya 1 yaşında bir kuş. bu kadar basit
raco74"]arkdaşım gercekten seni tebrik ederim dediyin gibi ucurun yarın gelelim izleyelim ayıp ya bukdarda olmaz bende izledim bu kuşlardan gayet iyidiler bende besliyorum bu kuşlardan ama vaktim yok ucurmaya emeye saygı beyler internet başında kuş ucmaz ucurun görelim hodri meydan :tamam:raco74' Alıntı:ben bu kuşları gördüm seyrettim ve bu eleştirileri hak ettiğini düşünmüyorum bu eleştiri yapan arkadaşlarımdan ricam adreslerini versinler onların kuşlarınıda görelim emeğe saygısızlık olarak düşünüyorum bilgisayar başında lafla kuş uçmaz adam video seyrettirdi helal olsun sende uçur sanada helal olsun diyelim keza metin beyde kalender bir insan iddaa peşinde olmadığını düşünüyorum ama sizin bir iddaanız varsa lütfen uçurun seyredelim güvercin seven yetiştiren arkadaşlara saygılı olalım senin metin beyle bir husümetin varsa onunla yüzyüze görüşmeli ve sıkıntılarını anlatmalısın burada yapılmış olan bence güzel bir iş var bunu kötülemek güvercin camiasına birşey saglamaz..