Ankara Sincan'dan Metin BALTACIPAŞA'nın Oyun Kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 95
  • Görüntüleme Görüntüleme 30K
s.a benim yazdıklarım sakın yanlış anlaşılmasın ben kuşları kötülemiyorum sadece ankaradaki iyi konuşduğum abilerin dediklerinden yola cıkıyorum ki onların söylediği her söz için kellemi koyarım yani varmış zamanında çok çok iyisi ama şimdilerde esliymiş kuşları doğrudur olabilir bir günü bir gününü tutmaz fakat benim sitemim bilipde söylemeyenlere kimi vardır zevkine ucurur kimide ticaretine vs ben matbacılardan ucurmadım ucursaydım iyiyi kral kötüyüde rezil ederdim şimdi burda sitede insanları bilgilendirmek adına yazılıyor yanlış bilgi vermek kötü sonuclar doğurur vatandaş kalkar gelir ank kuşu alır ucurur kuş kendini bozarsa hesap vermek kolay olmaz yine yeniliyorum yazdıklarım ne metin abiye hitabendir nede matbacılara ben görmediğimi söylemem diyorum ki kuşcular yalancıdır tezini cürütmek adına dürüstlüğüyle anılsın.herkezdede daha iyisi olsun

tüm gercek kuşculara selam olsunn

SAYGILAR

Tunç kardeşim ama direk olarak yapışır şeklinde konuşunca sende takdir et yani, bu kuş yüzünde tüy var herşey olabilir,
Kuşun sahibi zaten hatta direk olarak sorsan daha iyi olmazmı,doğru olan budur.
Bakarsan Metin bey kendisini inan tanımam, ne güzel bir ortam yaratmış, emek vermiş öyle değilmi ?
Eğerki sen birşey biliyorsan veya duymuşsan , yaz Metin beye hitaben veya ara konuş, kardeş veya abi ben bu kuşlar hakkında bunları duydum, sen ne diyorsun ? diyerek daha güzel ve doğru olmazmı
Benim anladığım kadarıyla kuştan anlıyorsun yoksa o kadar uzun kaçan bir kuşa direk olarak kimse dalmaz,
her sözün altında söylediğin gibi gerçek kuşçulara selam olsun, doğruluktan ve dürüstlükten asla ama asla vazgeçmeyin
bu arada adapazarlımısın Tunç

s.a levent bey ortam hakkındaki olumlu görüşlerimi yazmışdım imrenilecek bir ortam var allah bozmasın metin beyin hobi bahcesi olanüsdü güzel bir yer nasip olursa şubat ayının 7 de ankaraya gelicem hobi bahcesini gezip metin abiylede sohbet edip bir bardak cayını içicem benim yazdıklarım metin abinin kuşu için değil matbacıların kuşu içindir haa metin abide matbacılardan ucuruyorsa oda tartışılır dedim yaa eskileri çok çok iyiymiş matbacıların ben kuşu canlı seyretdikden sonra överim yada yererim video yu asla ölcü kabulletmem video görsel bir sunum en kral kuşu videoda beğenmem video cekimleri acemeiler tarafından beğenilir bu güne kadar hiç bir kuşcuya video daki kuşu için teşekkür etmedim etmemde videoya itimadım olmaz ben aslen sakaryalıyım işim gereği kocaelide ikamet etmekdeyim.

SAYGILAR

tunc_54' Alıntı:
s.a benim yazdıklarım sakın yanlış anlaşılmasın ben kuşları kötülemiyorum sadece ankaradaki iyi konuşduğum abilerin dediklerinden yola cıkıyorum ki onların söylediği her söz için kellemi koyarım yani varmış zamanında çok çok iyisi ama şimdilerde esliymiş kuşları doğrudur olabilir bir günü bir gününü tutmaz fakat benim sitemim bilipde söylemeyenlere kimi vardır zevkine ucurur kimide ticaretine vs ben matbacılardan ucurmadım ucursaydım iyiyi kral kötüyüde rezil ederdim şimdi burda sitede insanları bilgilendirmek adına yazılıyor yanlış bilgi vermek kötü sonuclar doğurur vatandaş kalkar gelir ank kuşu alır ucurur kuş kendini bozarsa hesap vermek kolay olmaz yine yeniliyorum yazdıklarım ne metin abiye hitabendir nede matbacılara ben görmediğimi söylemem diyorum ki kuşcular yalancıdır tezini cürütmek adına dürüstlüğüyle anılsın.herkezdede daha iyisi olsun

SAYGILAR

Selamlar.
Tuncay bey merak ettim, merakımız mazur görün Ankaradaki konuştuğunuz, sözlerine güvenerek kellesini koyacak olduğunuz şahısların isimlerini paylaşabilirmisiniz.

s.a şimdi hüseyin kardeşim ben elektirikci şerefin kuşlarının soyundan aldım dedim sordular isim vermedim
benim prensiplerim var siz ne yapdınız araşdırdınız şafak abiyi buldunuz benide kuşlarınıda sordunuz tanıdığım abileri sizlerde en az benim kadar tanırsınız sonra konusu gecen kuşların yapışdığı ve sezonluk oynadığı ank tarafından bilinen bir gercek benim yada bir başkasının onayına ihtiyac yokdur uzun lafın kısası şu benim bildiklerimi çok kişi bilir ama bir ben yazarım buda benim farkım bakın ankarada güzel kuş yokdur demiyorum vardır mutlaka ama konu ne olursa olsun kötüyü iyi yapmak yanlış bir video konuyorsa eleşdiriye acıkdır kuşu bilenler eleştirir yada över kaldı ki kuşu mu sorup yermeyelimm bu kuşlar iyide olabilir kötüde kuşu ne saim ağa ne şeref usta nede matbacılar yaratdı ama kimsede kötüyü övüp pirim peşinde koşmasın bana kimin ne söylediğide bana kalsın bazı şeyler vardır yazılmaz .

SAYGILAR

tunc_54' Alıntı:
s.a şimdi hüseyin kardeşim ben elektirikci şerefin kuşlarının soyundan aldım dedim sordular isim vermedim
benim prensiplerim var siz ne yapdınız araşdırdınız şafak abiyi buldunuz benide kuşlarınıda sordunuz tanıdığım abileri sizlerde en az benim kadar tanırsınız sonra konusu gecen kuşların yapışdığı ve sezonluk oynadığı ank tarafından bilinen bir gercek benim yada bir başkasının onayına ihtiyac yokdur uzun lafın kısası şu benim bildiklerimi çok kişi bilir ama bir ben yazarım buda benim farkım bakın ankarada güzel kuş yokdur demiyorum vardır mutlaka ama konu ne olursa olsun kötüyü iyi yapmak yanlış bir video konuyorsa eleşdiriye acıkdır kuşu bilenler eleştirir yada över kaldı ki kuşu mu sorup yermeyelimm bu kuşlar iyide olabilir kötüde kuşu ne saim ağa ne şeref usta nede matbacılar yaratdı ama kimsede kötüyü övüp pirim peşinde koşmasın bana kimin ne söylediğide bana kalsın bazı şeyler vardır yazılmaz .

SAYGILAR

yazılmayacak bazı şeylerin arkasına sığınarak birşeyler yazmakta kötü değilmi Tuncay bey.
Ben onların ismini vermem diyorsunuz ama onların ağzından duyduklarınızı yazıyorsunuz. Ben Metin beyi tanımam taklacıdan anlamam ama şu ana kadar sanalda izlediğim en iyi uçum videolarından birisi olduğunu söyleyebilirim. Tuncay bey sizden ricam isim vermeyecekseniz görmediğimiz kuşlar ve kişiler hakkında lütfen yazmayalım.
Umarım yanlış anlamazsınız.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

tunc_54' Alıntı:
s.a levent bey ortam hakkındaki olumlu görüşlerimi yazmışdım imrenilecek bir ortam var allah bozmasın metin beyin hobi bahcesi olanüsdü güzel bir yer nasip olursa şubat ayının 7 de ankaraya gelicem hobi bahcesini gezip metin abiylede sohbet edip bir bardak cayını içicem benim yazdıklarım metin abinin kuşu için değil matbacıların kuşu içindir haa metin abide matbacılardan ucuruyorsa oda tartışılır dedim yaa eskileri çok çok iyiymiş matbacıların ben kuşu canlı seyretdikden sonra överim yada yererim video yu asla ölcü kabulletmem video görsel bir sunum en kral kuşu videoda beğenmem video cekimleri acemeiler tarafından beğenilir bu güne kadar hiç bir kuşcuya video daki kuşu için teşekkür etmedim etmemde videoya itimadım olmaz ben aslen sakaryalıyım işim gereği kocaelide ikamet etmekdeyim.

SAYGILAR
SEVGİLİ ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HEPİNİZE SELAM VE HÜRMETLERİMİ SUNUYORUM.TÜM SAMİMİ VE GERÇEK GÖRÜŞLÜ KUŞÇULARI KUTLUYORUM SİZLERDEN RİCAM KUŞ DEYİNCE MAKİNE GİBİ GÖRMEYELİM.CANLI OLDUKLARINI UNUTMAYALIM.VE BİR RİCAM DAHA VAR MÜMKÜNSE TÜM ELEŞTİRİ YAPAN TANIYAN TANIMAYAN ARKADAŞLAR RÖPÖRTAJLRI DİNLEYİN KUŞLARI İYİ İZLEYİN ONDAN SONRA BİLEREK ELEŞTİRMENİZİ ARZU EDERİM.MİSAL BEN KUŞLARIN EKE UÇTUĞUNU YAZDIM MADEM BEN YALANCIYIM İYİ KUŞCU ARAKADAŞLAR HAVADA BİLMESİ GEREKMEZMİ.BEN KENDİ İYİMİDE KÖTÜMÜDE SÖYLRİM BENİ TANIYANLAR BİLİR,MÜTEVAZİLİKSE HER ZAMAN VARIM AMA BİR YERE KADAR HODRİ MEYDANSADA HODRİ MEYDAN KUŞLARIN KANATLARI KESİLMEDİ HER ZAMAN UÇAR KULAKTAN SEYRETMİŞ BABAYİĞİTLER HERZAMAN DAVETLİMDİR KARALAMA KAMPANYASI YAPANLAR ,BİZ BUNLARI BESLEMEYİZ DEYİP ALTINDAN YUMURTA ÇALANLAR, EL ALTINDAN KUŞLARIMI ALANLAR ,MAALESEF BUNLARI YAZMAK İSTEMEDİM AMA BU TAVIRLAR BENİ AŞTI.BİRDE BENİM KADAR ŞEFFAF KUŞ BESLEYEN BABAYİĞİTLER VARSA O VİDEOLARI VE YORUMLARI İZLEMEDEN ÇAMUR ATAN B.YİĞİTLER,UÇUŞUNDAN İNİŞİNE KADARDA BİR VİDEO GÖNDERSİNLER VEYA BENİ DAVET ETSİNLER.YAPIŞAN KUŞ YA HİÇ SEFER YAPMAZ YADA BİR İKİ SEFER DE KUT GİBİ GELİR İNER,TAKLASIZ İNMEKLE YAPIŞMAK AYRI ŞEYLER BU KUŞLAR 4 4 LÜK DEĞİL BİZLER 4 4LÜKMÜYÜZ? BUNLARIN DAHA İYİLERİNİDE SEYREDECEĞİZ İNŞALLAH BENDE HEM YERDE HEM HAVADA KUŞ VAR.O EKE SEYREDEMEYEN YİĞİTLER KAÇ SEFER MEKANIMIZA GELDİNİZ DE KUŞ SEYRETTİNİZ AYIP AYIP KULU TANIMA AMA ALLAHIDA UNUTMA .SAYGILAR.

tunc_54' Alıntı:

SAYGILAR
PARDON TUNÇ BEY HER ZAMAN BAŞIM ÜSTÜNE MİSAFİRİMİZSİNİZ

KUŞCU ARKADAŞLAR

ARKADAŞLAR bırakın bu karalama kampanyasını herkes herkesin kümesindeki
kuşlarına ŞAHISLARA SAYGI VE SEVĞİYLE DOST OLMA DELEĞİMLE selamlar dursun
ALLAHA EMANET OLUN

hakan kardes tam benim kafamdasın ağzına saglık bu millet hakikaten hiç birsey görmemiş allah askına antalyaya gelinde bir kus seyredin adam gibi 25 ,30 metre tabanlı hem gözünü doyuran hem kulahını doyuran inişini adam gibi dolu dolu göstere göstere inen özellikle yavru değil en az 1 ağız yavruya kusmus 1,5 2 yasında kuslar her zaman söylerim ve lafımın arkasındayın ankarada mevsimlik kus var uçurun aksini ispat etsinler fazla değil eke olsun 6 ay uçsun benim ustam ankaranın ünlü kuşcusu meşhur kuşcu aydını pardon onun lakabı vardı (kuşum aydını) bekliyor antalyaya o meşhur beyazlarından satmış kuslar cacık alanlarda ona güvenmiş bizim ustaya kafa tutmuşlar .bunlar masa kusçusu balık tavada kuş havada ,karı yatakta belli olur der büyükler ne güzel derler.

metin bey uçurunda seyredelim diyorsunuz buyrun gelin sizin elinizdekiler kötünün iyisi olabilir bunun kimse aksini ıspat etmiyor ben de ankaranın meshur hızlı kuşcularından uçurdum örnek benim abim ankarada taksici girip cıkmadığı delik yoktur saim ustanın boz dumanlıları bundan 15 sene önce kuş kuştu tek 1 erkekti yakalamaydı.ama kuştuuuu.ondan sonra keçiörende arapçı alinin kuşları ,pttde çalışıyor,sonra burda aydoğanlar diyorlar ford yetkili bayii ankarada da aydoğanlar diye biliniyor herhalde şimdide onlardan var 1 kaç tane fena değiller.eskiler yok artık neler geldi geçtii.

efsane78' Alıntı:
hakan kardes tam benim kafamdasın ağzına saglık bu millet hakikaten hiç birsey görmemiş allah askına antalyaya gelinde bir kus seyredin adam gibi 25 ,30 metre tabanlı hem gözünü doyuran hem kulahını doyuran inişini adam gibi dolu dolu göstere göstere inen özellikle yavru değil en az 1 ağız yavruya kusmus 1,5 2 yasında kuslar her zaman söylerim ve lafımın arkasındayın ankarada mevsimlik kus var uçurun aksini ispat etsinler fazla değil eke olsun 6 ay uçsun benim ustam ankaranın ünlü kuşcusu meşhur kuşcu aydını pardon onun lakabı vardı (kuşum aydını) bekliyor antalyaya o meşhur beyazlarından satmış kuslar cacık alanlarda ona güvenmiş bizim ustaya kafa tutmuşlar .bunlar masa kusçusu balık tavada kuş havada ,karı yatakta belli olur der büyükler ne güzel derler.

Metin Bey biraz sakin olmanızı rica ediyoruz.
"kuşum aydın" diye tabir ettiğiniz kişi ankara hamamönü kuscular derneği başkanı Aydın ATAMAN mıdır?Onun beyazlarından mı bahsediyorsunuz?

yazılmayacak bazı şeylerin arkasına sığınarak birşeyler yazmakta kötü değilmi Tuncay bey.
Ben onların ismini vermem diyorsunuz ama onların ağzından duyduklarınızı yazıyorsunuz. Ben Metin beyi tanımam taklacıdan anlamam ama şu ana kadar sanalda izlediğim en iyi uçum videolarından birisi olduğunu söyleyebilirim. Tuncay bey sizden ricam isim vermeyecekseniz görmediğimiz kuşlar ve kişiler hakkında lütfen yazmayalım.
Umarım yanlış anlamazsınız.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

hüseyin kardeşim ben yazarım demiyorum kellemi koyarım diyorum kellede adam icin güven için konur bizde adamlık böyle yaşanır dostluk sırdaşlık farklıdır bizim hayatımızda görmemize gerek yok kişilerin şahsiyetlerine kişiliklerine saygısızlığımız olmaz istesekde yapamayız biz büyüklerimizden böyle gördük bir kişi aramızda kalsın derse aramızda kalır neyi yazıp neyi yazmayacağımıda ben bilirim kimseyi kazımaz kimseye acıklama yapma zorunluluğum yok biz el öpmesini iyi biliriz adam olana tabi
tüm
gercek kuşculara selam olsunnn

SAYGILAR

s.a metin abi dawetin için teşekkürler konu farklı bir boyut kazandı ben dürüstden yanayım iyiyse iyidir kötüysede tartışılır kimsenin yandaşı değilim ortaya konuşuyorum boşda konnuşmayı sevmem abi her şey gönlünce olsun

SAYGILAR

Ali abi ne gibi bir alışveriş oldu aranızda ve sonuç ne biraz daha açarsanız herkes bilgilenmiş olur?

Konuda sadece videolar ile yorum yapılacaktır. Karalama kampanyası düzenlemeyin. Farklı kişilermiş gibi, farklı kullanıcı adı, farklı mailler ile tekrar tekrar kayıt olarak eleştiri ve yorumlarda asla bulunmayın. Beni, yöneticileri kandırabilirsiniz belki ama sistem asla yanılmaz.
sincanlı06
hakan06

rumuzlu kullanıcı aynı kişi olduğu için girişleri süresiz olarak engellenmiştir.
Konulara yorum yazan arkadaşlardan ricamız asla kendinize yazılmasını istemediğimiz şeyleri burada yazmayalım.
efsane78 rumuzlu Ali bey mesajınızda foruma uymayacak kelimeler kullandığınız için uyarı aldınız. Uyarı seviyeniz bir olarak belirtilmiştir, diğer uyarıda girişleriniz engellenecektir.
Konuyla alakalı mesajlar yazmanızı rica ediyoruruz.
Saygılarımızla​

tabiki ömer kardes gecen sene aydın efendi antalyaya o meshur beyazlarından satmıs ordada benim kuşculuğu öğrendiğim ustam var.vatandasta aydından aldığı kuslarla bizim ustaya kafa tutuyur iddalaşıyor 2000tl ye kuş uçacak ödül sonra kusları alan sahıs aydını aryor abi burda biriyle iddaalastık kus uçuracaz ne diyorsun diyo oda ben koskoca ankara cebecili aydınım benim kuşum 2000bin değil 3 de benden koy 5 bin ucurun diyor ama iddaa günü geldi biz kuş ucurduk seyrettirdik ortada ne aydın kaldı nede beyazları kardes sonra benim ustada bu işe cok sinirlendi ona lakap taktı.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
efsane78' Alıntı:

Metin Bey biraz sakin olmanızı rica ediyoruz.
"kuşum aydın" diye tabir ettiğiniz kişi ankara hamamönü kuscular derneği başkanı Aydın ATAMAN mıdır?Onun beyazlarından mı bahsediyorsunuz?
ÖMERCİĞİM YANLIŞ İSİMİ KULLANIYORSUN BEN YAZMADIM BU MEİLİ DÜZELTTİRSEN SEVİNİRİM.METİN

pardon metin abi size değildi lafım yanlış isim kullanmışım.

metinbey
bulunmaz bursa kumaşı gibi kuşların milleti yumurta hırsızı yapmışsın birde el altından kuş aldırıyorlar demişsin
kimse senin oradan yumurta çalmaz el altındanda kuş aldırmaz onlarca kişide var o kuşlardan. gercek olan şudur senin kuşlarının on yirmi gün oynadığını bizde biliyoruz. videoya koydugun kuş 15 gün oynadı yumurtaya yattı rest diyorsan bir hafta içinde uçur güvendiğin kuşuda milleti davet et . ben şahsıma sizin kuşlardan 1 ay oynayan görmedim . bir acemide 1999 da 2002 de kupa aldı diyor biride başka yok diyor ankarada 2002 den sonra 15 kupa olmuştur dereceye giren kuşları bir araştırsınlar. milletede kuş sormasınlar varmı diye ankarada oynayan her kuşu gercek kuşçular duyup seyrediyor. yeneabinin uçurduğu kuşu metinde seyretti ona bir soruver altından kalkmışmı.burası masadaki gibi atma yeri degil varsa kuşunuz hazırmış bir hafta içinde uçurun davet edin.dedikoduda biter o zaman.. kuşu atamassan kimseyede gücenip hırsızlıkla itham etme yumurta çalıyorlar diye

metinin şirketten birkaç kişi kuş yok diyor ankarada görmemişler
şimdiye kadar oynayanlar kargamı beyler. kupa alanlar dereceye girenler veya kupa harici oynayan kuşlar kuş degilmi . sizler alışmıssınız taraf tutmaya amigoluğa dürüstce metinin kuşlarından bir tane varmı 2 ay oynayan 1 yaşında oynayan mesele burda var ise hangi kuşmuş bak arkadaşım teklif ortada bir hafta içerisinde uçursun metin kuşu oynarsa alkışlayalım ya uçuramassa ne olacak? uçuramaz çünkü oynamazlar. oynamaz takla atmaz demiyor millet on onbeş gün oynar sonra biter deniyor. bitmedi ise videodaki kuş uçursun abileri kardeşleri davet etsin. sizde amigoluk yapın en büyük kuş bizim kuş diye 15 senede 2 kupa alandan büyük yok diye. kuşu uçuramassınız onun için sanalda ahkam kesmeyin. uçurun oynarsa size türkiye alkış tutsun hodri meydan böyle olur.

efsane78' Alıntı:
Selamlar Ali bey.İdareci olarak belirtmişsiniz kendinizi ama argodan eksik kalmamışsınız,bu da sizi tanımamıza biraz, yardımcı oldu. kuş uçurma davetinize icabet etmek isterim,sayenizde antalyadaki dostlarıda ziyaret ederim.tlf.05383078569 iştlf.0312 2761515. önceki msj larımı okumadınız galiba kuşların eke uçtuğunu söylemiştik.
ispatıda antalyadan TALAT VE TAMER beyler.Doğru Ankarada mevsimlik kuş uçar çünkü burada 4 mevsim var karda buzda kuşlarımızı uçuramıyoruz ve bizler kuşların canlı varlık olduklarını makina olmadıklarını düşünüyoruz.ANKARADA başkalarıyla olmuş münasebetlerinizi ne ankaraya nede bizlere maledemezsin.TECRÜBELER YAŞAMA VE KAZANIMLARLA OLUR.TÜM ANTALYAYA SELAMLAR.

dost06' Alıntı:
metinin şirketten birkaç kişi kuş yok diyor ankarada görmemişler
şimdiye kadar oynayanlar kargamı beyler. kupa alanlar dereceye girenler veya kupa harici oynayan kuşlar kuş degilmi . sizler alışmıssınız taraf tutmaya amigoluğa dürüstce metinin kuşlarından bir tane varmı 2 ay oynayan 1 yaşında oynayan mesele burda var ise hangi kuşmuş bak arkadaşım teklif ortada bir hafta içerisinde uçursun metin kuşu oynarsa alkışlayalım ya uçuramassa ne olacak? uçuramaz çünkü oynamazlar. oynamaz takla atmaz demiyor millet on onbeş gün oynar sonra biter deniyor. bitmedi ise videodaki kuş uçursun abileri kardeşleri davet etsin. sizde amigoluk yapın en büyük kuş bizim kuş diye 15 senede 2 kupa alandan büyük yok diye. kuşu uçuramassınız onun için sanalda ahkam kesmeyin. uçurun oynarsa size türkiye alkış tutsun hodri meydan böyle olur.
[renkli][/renkli]
DOST 06 ,sincanlı o6,hakan 06.benim yumurtaları senin çaldığın belli oldu.yarası olan gocunur.senin nasıl bi yaran varki,bu kadar çamur atıyorsun kendini fazla yıpratma,kaçak döğüşme,3 isim değiştirdin hala çamursun vay kardeşim vay ben sanada hodri meydan dedim ama sen kaçıyorsun kendini saklama korkma biz adam yemeyiz

efsane78' Alıntı:
tabiki ömer kardes gecen sene aydın efendi antalyaya o meshur beyazlarından satmıs ordada benim kuşculuğu öğrendiğim ustam var.vatandasta aydından aldığı kuslarla bizim ustaya kafa tutuyur iddalaşıyor 2000tl ye kuş uçacak ödül sonra kusları alan sahıs aydını aryor abi burda biriyle iddaalastık kus uçuracaz ne diyorsun diyo oda ben koskoca ankara cebecili aydınım benim kuşum 2000bin değil 3 de benden koy 5 bin ucurun diyor ama iddaa günü geldi biz kuş ucurduk seyrettirdik ortada ne aydın kaldı nede beyazları kardes sonra benim ustada bu işe cok sinirlendi ona lakap taktı.
öncelikle herkeze erdekten selamlar arkadaşım aydın atamanın beyazlarına kendine konuşmuşsun merak ettigim aydın atamanı tanırmısın kişilini bilirmisin ve kaç tane kuşunu besledin bu insanın..Ben kendini çok iyi tanımam karakter olarak ama verdigi sözlerde hep durmuştur burdaki iddealarda özellikle kendi gelmediyse iddaa parasını yollamıştır hep gelelim beyazlarına o beyazlar kadar uzun ve dümdüz kaçan uzaktan atan kuş uçurdunmu bu kuşların tek kötü yanı haslarının tabi seferini yaptıktan sonra açar ayaklarını taklasız bazen 1_2 taklalı iner inişleri fazla sıkı degildir ve videosunu yolladıgım 3 yaşında arap erkekte o kuşların kırmasıdır.Ve 3 yaşında hala oynar halada uçar buda yanlış anlaşılmasın aydın atamanın savunmasını yapmıyorum ama beyazları dersen orda durucan ben çok ugraştım ve hala ugraşıyorum o kuşlarla bu kuşların inişlerinden başka hiç bir kusuru yoktur ve dogru kuşlarla kırılırlarsa inişleride düzgün adamın aklını alacak kuşlarda çıkmış ve halada burda ben dahil çok kişide uçmaktadır.Beyazlardan kırma olarak 16_17 takla 1 minare oynayan kuşlarda çıkmıştır yeterki dogru kuşun üzerinde durun... Son olarakta metin abi kuşun çok güzel maşallah allah güle güle beslemeyi nasip etsin mevsimlik diyenlerde aynı ayarda bi video koysunda izleyelim isterse 15 gün oynasın

sayın erdekli arkadasım bizde boş laf olmaz aydını senden iyi tanıdığım kesin ben istanbulda oturuyorum ve abim sayesinde ankaranın hızlı kusçularınıda tanıdım şu anda ben işimden dolayı müsait değilim kuş uçurmuyorum ama buyrun aydın beye selam söyleyin bütün ankara onun namına kuş uçursun onda yoksa bende antalyadan kaldırıyım kaç tane istersen 1,2 değil kümesin % 10 nu kaldıracam video boş iş benim ustada anlamaz video çekmesinden %10 demek 15 kuş demek 150 de hazır olan 15 kuş sende olabilir ama antalyaya iyisini satmadığı kesin koskoca istanbulda bile kupaya 3 kus uçtu be arkadasım onlarda şimdi okus pokus oldu.sende varsa gel ucur ödül tatmin edici boş değil kus başı enson 1 çeyrek altındı katılım.antalyaya uzak diye gitmiyorlar bizim ustada en kötü her zaman 3 tane hazır kuş bulunur.ciddi yarışmayı düşünürsen 1e 1de yaparız kendi aramızda kümesi kompile almacasına +3000 bin tl ki kaybeden iyi yara alsın birdaha kuş beslemesin beslersede iyisini beslesin.(mardin kuşunun gidişide inişide adam gibi olmalı)

s.a efsane78 bu ucacak kuşlar istanbuldamı acaba meraketdim eğer ist daysa isim verirmisin yada isim verme semt söyle yeterli olur .

SAYGILAR

arkadaşım ben aydın atamanı tanımam oturup konuşmuşlugum bile yoktur burdan bazı insanlarla alış verişleri oldu ve verdigi sözlerde durdugunu bilirim beyazları ise dedigim gibi iniş problemi olan kuşlar ama iyi kuşlarla kırıldılarmı sonuçlar hep iyi oldu antalyada iyi kuş mutlaka vardır türkiyenin her yerinde oldugu gibi antalyada kırıkkaleli otelci metin vardır onunla muhabbetin varsa sorarsın burda nasıl kuşlar beslenir nasıl kuşlar vardır kendisi iyi bilir oyun kuşu inişiyle kaçışıyla kuş olacak ona katılıyorum ama yarışma dersen benimle uçuracagın kuş yavruya kusmuş en az 2 yaşında kuş olacak yoksa kızma kuşlardan gögü deleni gördük sonu hüsran ve şunu unutmamak lazım türkiye oyun kuşunu ankara,kayseri,sivas kısaca iç anadoluda görmüştür bizlerde ve sizlerde olan kuşların geneli bu illerin kuşlarıdır onun için kimseye lakap takıp çamur atmayalım oyun kuşu herkezde 12 yaşında çocukta bile çıkar kimse elinde 5 sene kalıpta çeşitli kuşlarla denemedigi kuşa kötü diyemez bu yazımdada aydın atamanın savunmasını yapıp seni bilgisiz gibi bir art niyete sokmak niyetinde degilim ben o beyazları çok denedim kırma olanlarındanda çok iyi sonuçlar aldım inişiyle kaçışıyla ama dedigim gibi o kuşlar kadar uzaktan atıp o kuşlar kadar uzun kaçan düz çıkan kuş türkiyede çok azdır

s.a efsane 78 arkadaş istanbulda kuş uçurmuyorum diyorsun antalyaya gelin kuş kaldırıyım diyorsun tamam ama uçuracagın kuşlar istanbulda şu anda uçurmadıgın kuşlarmı yoksa ustanın kuşlarımı?
eger senin kuşlarınsa eyvallah ama ustanın kuşlarıysa bunu bir düşünmek gerekiyor...

S.A arkadaşlar şu saatlerdeist kumkapıda kupa töreni var

1 ziya beyin kuşu

2 ahmet assubayın kuşu

3tekstilci mehnet beyin kuşu

bu kuşlar çok meziyetli değildir fakat kuşun olmadığı yerde derece yapıcak kuşlardır :))

ideaya kuş ucuran kimseyi duymadım istanbulda varsada seretmek isterim

SAYGILAR

Geri