Ankara Sincan'dan Metin BALTACIPAŞA'nın Oyun Kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 95
  • Görüntüleme Görüntüleme 30K
öncelikle tunç kardeşim kuşlardan bendede var işim dolayısıyla ucuramıyorum yarım kaldılar.ama benim ustada en kötü her zaman en az 3 tane yavruya kusmus hazır kuş bulunur.senin vasıtanla erdekli kardesede cevap veriyim. şu an 3 tane yavruya kusmus (en az 2 yaşında ve sana bu kuş ne yapıyor ya dedirttiririm.)martın 10 dan itibarende kısmetse 13 e çıkacak bu sayı allah kaza bela hastalık atmaca falan vermesse sana yavrunun üstünde bile üst üstte aynı kuşu bile kaldırırım.not biz siz gibi yavruyu dişili erkekli baktırmayız 10 günden sonra dişiyi alırız 2 yavruyada erkek yüklenir bakar ve adam gibi oynar.sen şimdi inanmazsın hadi canım dersin benim usta sever iddaayı koy parayı şartları söyledim zaten uçuralım.

tunç kardeşim sen bu işi biliyorsun gerçekten koyunun olmadığı yerde keçiye süleyman çelebi derler.yazdığım mesajları okudun herhalde 1 yanlışım varmı.yada sana ters gelen sakaryalısın herhalde orda çok samimi dostumda var kuşcu serdivanda istanbuldan gitme belediyenin altında hemen ben yarışacaktım kardeş olmadı kısmet değilmiş sana samimi söyleyeyim bu yarışı düzenleyenleride hakemlerden bazılarınıda çok iyi tanırım zar zor 1 yavru sökmüştüm iyiydi bi rahatsızlandırdık anca toparladı şimdi iyi 1 de yarışın sonlarıydı zaten ama yaşıyorya şimdi altın 2 tane yavru var ve inan tek bakıyor havalar biraz iyi olsa dürtecem.olsun şurda 2 ay sonra havalar düzelir o zaman kaldırırız.her şeyin başı sabır.işlerimde iyi giderse deyme o zaman keyfime kardeş

Sayın yetiştiriciler lütfen konuyu bölmeyiniz.
Bu konu değil bu konuştuklarınızın yeri
Sizin için ve diğer bölümlerde birbirine rest çeken,hodri meydan diyen yetiştiricilerimiz için taklacı güvercinler bölümünün içinde yeni konu açıyorum hodri meydanlarınızı,restlerinizi lütfen orada yapınız.

arkadaş işin para kısmı kolay ustan kimmiş onu merak ettim antalyada bizim dostlarımızda var bi soralım aslını astarını burdan yazmakla olmaz eger dediklerin dogruysa iddeaya gerek yok iddeada harcıyacagımız parayı antalyaya gelip izlemek edinmeye çalışmak için harcayalım bir kuşa karşı bütün ankara kuş uçursun dedigine göre bizdekiler yoz sayılır bütün ankaraya rest çeken ustanıda kuşlarıda çok merak ettim dogrusu video boş dedin bir resim koyda bari şu bütün ankaraya uçacak kuşları bir görelim hem gözümüş kuş görmüş olur

ömer arkadaşım dedigin dogru haklısın ama arkadaş eline bile almadıgı kuşlara çamur atıyo bütün ankaraya bir kuşla rest çekiyo bu konuda yazdıgı için bizde burda cevap verdik dogrusu bu bütün ankaraya rest çeken kuşları görmek isterim hangi sayfada olursa olsun

viewtopic.php?f=40&t=4178

Lütfen yukarıdaki linkten devam ediniz.
Gelir izleriz sorun değil.Çok böyle esip gürleyen gördük ama çoğu yağamadı umarım arkadaşımız yağabilir.
BU konuyu lütfen daha fazla bolmeyınız.

s.a efsana78 iyi güzel yazıyorsun kuşlardan sendede olabilir allah güle güle ucurmayı nasip etsin kimin kuşlarıdır senin kuşlar meraketdim senin ustan kim ? nerde ikamet eder ustan nerde kuş ucurur seni de ustanıda tebrik ediyorum bu arada başkalarının kuşunu görmeden sana itimat etdiği için sen ustana ustanda sana güveniyor belli ustanın ismini bağışlarsan detaylı yazışırız burdan

SAYGILAR

ömer kardeş yeni 1 adres vermiş onlarda haklı orda devam edelim kardes

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
http://www.kuscular.org/viewtopic.php?f=40&t=4178

Lütfen yukarıdaki linkten devam ediniz.
Gelir izleriz sorun değil.Çok böyle esip gürleyen gördük ama çoğu yağamadı umarım arkadaşımız yağabilir.
BU konuyu lütfen daha fazla bolmeyınız.

Lütfen videodaki kuşlar hakkında konusacaklar konussun.
Konuyu bölmeyelim.

baltacı senin oraya 2 kere geldim kuş oynuyor dediler başkada gelmedim yumurtanı nereden alayım lafı kalabalıga getirme yok 3 kişiye yazdırıyosun diye. ben senmiyim başkalarınada yazdıracak kuş satma niyetim yokki. videoya koydugun kuşu uçurmussun yenile birkac gün atmıssın kuş gidip çatılara konmus adamların çatılarda kuş arıyolarmış
senin kşlara 15 gün oynar diyene kızma çoguları öyle biliyor ankarada birini gönder aydının oraya araştırsın gizlice

dost06' Alıntı:
baltacı senin oraya 2 kere geldim kuş oynuyor dediler başkada gelmedim yumurtanı nereden alayım lafı kalabalıga getirme yok 3 kişiye yazdırıyosun diye. ben senmiyim başkalarınada yazdıracak kuş satma niyetim yokki. videoya koydugun kuşu uçurmussun yenile birkac gün atmıssın kuş gidip çatılara konmus adamların çatılarda kuş arıyolarmış
senin kşlara 15 gün oynar diyene kızma çoguları öyle biliyor ankarada birini gönder aydının oraya araştırsın gizlice
[renkli]Dost 06 seni öbür 06 larla karıştırdım galiba ben kimin dost kimin düşman olduğuna bakmam bizim mekanımız HALİL İBRAHİM SOFRASI her cemiyetten insana kapımız açık ,bahsettiğin yerlerde bizim açılış kartlarımızı bile yırtmışlar kuşlarımızı karalamışlar çokmu.Biz bu işlerin parasına veya dünya malına bukadar minnet etsek mekana aldığımızı harcamazdık .Arkadaşlar ASLAN YATTIĞI YERDEN BELLİ OLUR ,Bizim nasıl biri olduğumuzu mekanımız dan yaptığımız işlerden her kez anlar ALTIN YERE DÜŞMEYLE PUL OLMAZ.ATALARA VE SÖZLERİNE KURBAN OLAYIM .HERŞEY TÜRKİYE İÇİN.

Arkadaşlar karışmıyım dedim ama tutamadım kendimi.
Kuşlar için yorum yapmayacağım çünkü detayllı bildiğim sürekli izlediğim kuşlar değil onuniçin iyi yada kötü demiyeceğim.
Yapısır yada yapısmaz bilmem ama şimdiye kadar net ortamında videolarda gördüğüm en uzun çeken,en düz çeken kuş.
Ayrıca bu adam üç kağıt peşinde olsa herkesin yaptığı gibi kuşun güzel videolarını secer oyle koyar,neden boş inişinin videosunu koysun.
Sizi kandırmak istese o inişi koymaz buraya.
Sorun bi düzgünce o iniş neden oyle diye?
Metin abiye gelince kuşlarına yorum yapabilirsiniz tabi ama buda seviyeli olsun lütfen.
Ama tanıdığım konustuğum bir abim kişilik ve düşünce olarak 4-4 lük bir abimiz.
Kuş camiasında nadir karşılasan insanlardan,hele ki çok nadir denekcilerden bunu samimiyetimle söyleyebilirim.
İnsanları karalamak kolay ama lütfen emeğe saygı gösterelim.
Ben çoğu mezatta görmedim onunmezatta kendisi söylüyor bu kuşun ayağında sorun var,dönbaş geçirmiş biraz hasar kalmıs,şu hastalığı var diye.Yani bir dürüstlük var,bir sıcaklık var.
Güvercinseverler için çok güzel bir ortam yaratmış ankara sincanda.

selam metin ağbi

beyaz takkalıların oyunları nasıl görünüşleri paçalar iyi biraz bilgi verirmisin .

Bir iki kere Metin Beyin mekanına gitme fırsatı buldum...Benim oturduğum yere çok yakın Metin beyin mekanı yalnız işlerden fırsat bulup fazla gidemiyorum. Bu hobi ile uğraşanlar için muhteşem bir mekan yapmış. Kesinlikle gidilip görülmesi gereken bir yer. Mezatlara katılma imkanımda oldu ve Ömer Özkurt arkadaşımında bahsettiği gibi mezatta satılan kuşların sorunlarını bildiren bir insan.. Bunun bire bir tanığıyım. Kuşlarını görmedim yani kuşları hakkında yorum yapamam ama şahsına söylencek kelimeleri seçerken lütfen herkes saygılı ve seviyeli olsun. Kendisiyle tanışmışlığım yok yalnızca iki kere gittiğim mezattaki samimiyetini gördüğüm için burda bunları dile getirme gereksinimi duydum. İnşallah birgün kendisiyle tanışma fırsatımız olur.

[izlesene]http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-alparslan-ankara-oyun-kuslari/784054[/izlesene]
[izlesene]http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-alparslan-ankara-oyun-kuslari/784061[/izlesene]
Şu yapılan acımasız eleştirileri görünce şaşırdım, bende sincanda oturuyorum ve bu bahsi geçen kuşları Metin abinin orda olsun başka adres olsun hemen hergün izliyorum, yok 15 gün oynarmışta yok konuyomuşda , çamur at izi kalsın. Ondan sonrada bulunca yerin yedi kat altına gömüyor, hatta yastığının altında besleyen bile var böyle konuşanlar içinde...
Ben doğru dürüst zaman bulup uçuramasamda, bu kuşları fındık fıstıkla besliyorum, helede böyle kurusıkı ateş edenlerin kuşlarını görünce bazen ceviz bile alıyorum kuşlara. Metin abi en güzeli sen kümesi süpürünce çıkan telekleri atma, bu konar 15 gün oynar diyenlere gönder, onlar eminim bu telekleri damızlık yaparlar :ckmk:
Buyrun size aynı kuşlardan bir örnek, video net değil ama kuş nasıl kaçar, nasıl iner hep beraber izleyelim...
Saygılarımla... Polis Alparslan

herkese selamlar, bu kuşları eleştiren beğenmeyen bir çok arkadaşın havaya atmaya kumrusu bile yoktur diye düşünüyorum...

s.a arkadaşlar saygı ve ahlak kuralları dahilinde kuşda kuşcuda eleştirilir ( ben yazdığınızı üstüme almıyorum) fakat yorum yapan kişiler hakkında nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz varsa bir bildiğin isim vererek yaz ben senin beğendiğini beğenmem sende benim beğendiğimi beğenmezsin zevk meselesi tabi ama kumrusu bile yokdur havaya atmaya çümlesini söylediğinize göre çok çok güzel kuşlarınızın olması anlamına geliyor umarım idda etdiğiniz kadarda iyi oynayan kuşun vardır

tüm gercek kuşculara selam olsunn

SAYGILAR

Küçük şeylere gereğinden fazla önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir

Arkadaşlar eve gidince aynaya bakın 2 dakika kendinize zaman ayırın ve bu kuşları sonra eleştirin buraya yazmak zorunda değilsiniz. İnsan kendisine dürüst olamıyorsa biz ne desek boş. Ortaya bir laf söyledim beğenen alır beğenmeyende kendini savunma ihtiyacı hissederek sağa sola çatar olay bu kadar basit. Benim tavsiyem bu kuşlardan elinde olan arkadaşlar varsa sahip çıksınlar naçizhane tevsiyem olur.

metın kardesıme emeklerınden dolayı tesukr ederım kusculuk zor bır sanat hadı deyınce olmaz oynamaz her halde o anda kayıta almıs oldugu kusları bence tam hazır degıl gıbı yanındakı arkadasları da kusun bıraz daha ıyı yorum yapılması amaclı tuu masallah dıyerek kusun eksıgını kapatmaya calıstıkları metın kardeslerıne her zaman yardım etmek ıstedıklerının bır ornegıdır bence bunda art nıyey aramamamak lazım sonucta herkes bı işe emek harcıyorbız boyle bır bırımızı kotulersek kus sevgısı buyuk zarar gorur kusa merakı olup ıyısını yetıstırmek icın zamanını ayıran emek veren tum guvercın seven buyuklerıme ve kucuklerıme basarılar dılerım . kayserıden marketcı cengız

usta kuşunun maşallahı var tüyü kadar ömrü oolsun

abiler üstadlar hepinize söyleyeceğim şudur. metin abinin kuşları mükemmel kuşlar ya da işe yaramaz kuşlar olabilir. bunu söyleyecek kişiler kuş beslemeyi bir tutku haline getirmiş ve bu işe yıllarını vermiş insanlardır. eğer önemli olan bu işten zevk almaksa o çaybahçesine gidenler görmüştür insanın orayı görüpte içinden keşke geçirmediği bi zaman olmamıştır sanırım. herkes metin abinin yerinde olmak ister. o yüzden metin abi sana imreniyorum çok güzel bi uğraşın ve makanın var. ömür boyu kuş uçurman dileğiyle saygılar.

Emeğinize sağlık bence insanı yerinden kaldıracak kuşlar,bu kuşlara benzeyen kuşlar bendede var,yavru iken hızlı oluyorlar çok uzun gidiyorlar ve bazen 16,17 taklayla,inişleri boş ama perdahlı ama kuşlar yavruya kustuktan sonra inişleri taklalı oluyor ,paylaşım için teşekkürler.....

kuş bir iki saat gezip zamanında damı yoklayıp ben geldim deyip başını alıp gidiyorsa izleyene keyif veriyorsa varsın boş insin.. ben beslerim arkadaş..

ahmet abı bende sana katılıyorum senın dusuncendeyım gorevını yapıp ve sonunda bos taklasız ınıyorsa bu hata deıldır sımdı bı abımız guneslıde dıncel petrol uzerınde kus ucuruo arap dısı eke kus 35 40 sefer arası yapıo ve ara sıra bosta ınebılıo bu kus hatalımı sızce

Hatalı lakin beslenir..

Kardeş Kuş qüzeLde Neden Aynı qün Çekilmedi Videolar bi oyunu Hava AÇık Bi Oyunu Hava KapaLı 3 Sefer mi Yapıyor Bu Hayvan Ben Şüphe Duyarım O Çekimden Yinede Sewiyorsun Kuşlarını Güle Güle Besle :D

Yukarıda Yorumu Ben qönderMedim:S:S YAzdıgımı Yorum Silinmiş Neden Silindigini Anlamadım . Bir daha yazmam

Yazdıgınız yorum neden silinsin?
Ayrıca yukarıdakini siz yazmıssınız başka kim yazacak şifrenizi basşkasına vermedıysenız kimse yazamaz.

Geri