Ankara Sincan'dan Metin BALTACIPAŞA'nın Oyun Kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 95
  • Görüntüleme Görüntüleme 30K
ben sakaryadan hüseyin bakan metin abinin kuşçuluğunu eleştiriceğimize sabahleyin kuşumuzu uçuralım kendi kuşumuzla kıyaslayıp ondan sonra konuşalım ankaralı veya başka şehirli kuş oynatan seyrettiren abilerimin ellerini öperim yaşıtlarımın ellerini sıkarım tebrik ederim ankarada çok iyi kuşçu arkadaşlar var metin abide kişiliği ve kuşçuluğu ile onlardan biri metin abinin kart kuşlarından üç tane farklı zamanlarda ben seyrettim ayrıca bu sene ben erkeği metin abinin kuşu dişisi benim kuşumun yavrusuyla kupa aldım bende bu kuşlara yeniyeni idman vermeye başladım merak eden varsa kuşları seyrettiririm kuş besleyen kuş uçurup oynatan ve seyrettiren herkeze sevgiler saygılar ....... ŞUNU UNUTMAYALIMKİ İYİNİN İYİSİ HER ZAMAN ÇIKAR...

herkese selam 15 20 oynuyo yada oynamıyo onha gelmeden bir şey sorim . bu kuşun şu videosunda taban varmı tabansız kuş sizce eksik degilmidir artı bagzı seferleri sanki bakkala manava gider gibi yan gidiyo buda gecerlimi sizde bişz buyuklarimizden bunlar ı yapan kuş kuş degildir derler ve bizede bu kuşları besletmesler bizde yanlış varmıdır ? kuşcu arkadaşlara soruyorum tabanı olmayan ve yan giden kuşlar iyi kuşmudur . herkese sevgi ve saygılar .

HAKAN 06 KARDEŞİMİN AĞZINA SAĞLIK ÇOK DOĞRU SÖYLEMİŞ ÖNEMLİ OLAN KUŞUN DEVAMLI OYNAMASI VARSIN 1 DİREK GİTSİN...BUNLAR MATBAACILARDANSA EĞER ZATEN ONLARI DOĞRU DÜZGÜN KİMSE OYNATAMIYO ...

slm arkadaslar bu kusu ben izledim kus 50 dakika ucuyordu 8 sefer yapti gidisleri düz 8 yada 9 takla her seferinde en az 60 metre alti biraz gevsekti benim izledigimde metin abinin kuslari güzel kardesim kim ne derse desin ankarada cok kisi adamin kuslarini kötülüyor vallahi billahi cekemediklerinden ve metin abinin kuslarinin pesinde o kötüleyen insanlar bu sene,de izledim 1inci ayda eke kustu yenimahhalede cengiz abi ucuruyor gazcida eke ikende güzel kuslar

S A ARKADASLAR METİN KARDESİMİZ UZUN ZAMANDIR SİTEYE GİRMİYOR BURADA SU AN OLMAYAN KENDİSİNİ ANLATAMAYAN CEVAP VEREMEYEN KİŞİ VE KUSLARI İÇİN BU SEKİL YORUMLAR YAPMAK NE KADAR DOGRU VE YAPICI OLUR

SİZ ÜYELERİN TAKDİRİNE BIRAKIYORUM

selam aleyküm herkese öncelikle bu efsane 78 kimse dyorki antalyada benim ustam var antalyada ustası öncelikle kekeme ismail derler yigit lakabıyla anılır bumuymuş kuşum aydndan kuş getirten ve anlattıgı gbi kafa tutan bi abimiz vardı antalya serikte otobüscü cengiz derler kuşum aydını aradı üç degil benden bes yatır dedi kuşuma kuşum aydın buda dogru ama ne cengiz abi o aydinin beyazlardan ucurdu hepsi yapıştı birer kumru oldu tabiri caizse ama kekeme ismail denilen ismail degirmencide kuş ucuramadı cengiz abiye buda bi gercek bu adam dogruları konuşmuyor ve efsane 78 kmse ismini vermio ismail degirmenci antalya serikte yaklasık on kişiye kuşlar sattı ve buradan gtti istanbula şimdi kalanlar aht ediyor nye bize gecirdi gitti dye her eve iki şift kuş sattıysa suana kadar ürettilr her evde 30 kuş var hepside ucurdular bi bok cıkmadı 2 senedir ve hale ucuruyolar bişey cıkarmı dye kandırıldklarını bir türlü kabullenemiyorlar hemde ucuk paralara sattı hep ama helal o adama kuş ucurmadan birer ikişer milyara kuş sattı ya burda valla helal olsun acayip laf yapıo kuş hakkında agzııı ama bi tane kuşunu izleyen varmı derseniz yok bu efsane birindede gelin 25 30 metre adam gbi oynayan boş inmeyen yapışmayan eke kuş ucuruyoz izleyin dyo buyrun gelin izletsn bkalım boş laf bunlar ha banada şimdi diyecek bu şahıs sen kimsin banada serikli halil derler antalyada serikte kime sorsan tanırlar serikte son 6veye7 yıldr bi kişi üstüme cıksın kuş uçurdum desin kellemi keserim hodri meydan işte nette bana yakışmayan kelimeler bunlar ama neyse bi kusurumuz olduysa hrkezden af ola dürüst olsun bazı arkadaslar dye bu kadar sey yazdm dürüstlük agac gibidir dibi kökte bası gökte herkese iyi geceler

Geri