Bakın şu konuşmaya . Ankaranın meşurlarından. En başından kopyalayamıyorum iSMİ Yazdığı için.
Facebook konuşmasıdır.
Aynen kopyalıyorum.
iyi valla amca sen nasılsın
16:19
bende iyiyim osandım bilgi sayara bakıyordum
en iyisi amca bende öyle bi bakayım dedim kim var kim yok . Nası varmı uçan oynayangerçi olmazmı desene
16:22
şu anlar biraz uçurmuyorum var gara dumanlı kırlileri uçurdum çok iyi oynadılar ben biraz korkağım geçen sene atmaca aldı şimdi korkuyorum 25 adet uçurdum 25 i de atmacaaldı busene korkuyorum halile sor istersen
onunda işi o napcan amcayokmu bi yavru verde kovalıyalım :=)
şu anda bir kaç yavru var fazla yok onuda ben uçuruyorumbir ara alacaktın ne oldu ben sana takkalı duman kirliyi gönderecektim sen istemedin galiba
Abi para sıkıntı yoksa alırımgerçi artık kuş almıcam iyi kuş parayla alınmazmış öyle diyo herkez
iyi kuşu kimse vereceğini sanmıyorum
parayla alınmaz hediye edilmez verilmez nası iyi kuşçu olcaz bende onu merak ediyom amca
kişiye güveniyorsan çok kişi yalancı özür dilerim helede kuşçu ise en iyisi adamı iyi tanımak yoksa seyir etmek
VAlla amca bu camiada herşey para olmuş artık eskiden miras bırakır gibi bırakıyormuştu insanlar şimdi parasına bakıyo baktı ölcek hemen hepsini satıyo Paran olmadan şansın yoksa iyi kuşçu asla olamazsın Şanslıysan birini diğerine eş edersin tutar kuşçu olursun . Gerçi iyi kuşu olan mı yoksa Adam olanmı iyi kuşçudur orasıda tartışılır
sen baya çok özür kazıklanmışsın haklısın biz kuşun fazlalıklarını yem parasına veriyorum adamlar 3 5 milyardan bahsediyorlar bu işi ticarete tökmüşler ne desen haklısın
yok ben vermedim o paraları amcavermemde çoluğumun çocuğumun rızkını kimseye yedirmem . Peki ne olur bize uçmamış bir yavru amca
zamanında çok bir maşımı veripte aldığım aldığıma değil adam şunu gösterip başka vermesi oda daha kötüsü bizim ağzımızdan allahin izniyl ne dersek o dur Rabbim yalan dolan çevirenlerden etmesin..
amin amca ne olur peki Fiyat
sena ne lazım erkek demiştin bende sana duman takkalı verecektim çok uçuyor sefer çok terasa zor iniyor onunda sana parasını demiştim gelirim demiştin gelmedin gelseydin yol paranı düşe bilirdim
16:49
Yani 500 lira demi tek erkek
yok 400
tamam amca ben ayarlayım parayı haber ederim.
Yem parasına dikkat Bir ton yem yiyo ya kuşlar
noktası virgülüne kadar aynen bunlar faceden kopyalama.