Arkadaşlar seviyemi bozmak istemiyorum.Bu nuri ve yağdanlık ayhan kapıma evime gelip kuş istedilermi istemedilermi parayla alabildilermi.Onu söylesinler bok at izi kalsın şimdi bunları hırsız nuriye yazdıran onun yağdanlığı ankaralı ayhan diye geçinen arkadaş .Sen bi defa kuşcu muşcu değilsin parayla alabildinmi benden arkadaşım şuraya bi yaz herkes duysun.kapıma gelip çayımı içip parayla kuş alabildinizmi ayhan bi yaz.seni tanımam kimsede bilmez seni ankarada daha çok ekmek yemen lazım nuri senle ayrıca görüşeceğim telefonunu açamıyosun ama nasıl olsa karşılaşırız burda kuş itelediğin benden alıp öz diye bilmem ne diye ayhana kakaladığın günleri unutma.ne güzel itiraf etmişsin hırsızım diye.Bide delikanlıysan sole abi şunca yıllık hırsızım ben bole ne kuş gördüm nede izledim sen değilmisin bunları diyen abi bi boz erkek ver diyen yalvaran yakaran.Delikanlı adam hırsız da olabilirsin iytiyacın vardır onu bilemem ama özünü kaybetme burada hiç bişey ıspatlamak zorunda değiliz,misafir ettiğimiz arkadaşlar ansızın baskın yapıp biz geldik hadi kuş uçurun bole olmaz her zaman uçururuz.herzaman da misafirimiz olun buyrun.Baş tacı burada olay şunun için kopuyo kapıma gelen kimseyi boş göndermedim hediye maiyetinde bi erkek veya bi dişi vermişimdir.Parayla biri desin satın aldım selçuktan diye.Urfadan gelen kardeşim sen canlı canlı yaz samet.Aradın abi dedin siteni gördüm buyur kardeş dedim çayımı iç sana hediyem olsun iyi kötü anlamam milletin bi araba parasına aldığım dediği meşhurr saim usta boz dumanlı benekli hediye etmedimmi.Kimse burada atış serbes diye ahkam kesmesin.Nuri onun bunun yalakalığını yapma çıkarın için ayhan mayhan seni gaza getirmesin itiraf et kaç kuş aldın kaç kuş seyrettin nankör.Ayhanı kapıma getirip abi kuş sokalım buna keriz bu parası var diyen senmisin değilmisin ha benden kuş alamayınca bolemi oldu şimdi at bunları öylemi.Ayhan delikanlı adamsan yaz şuraya gelip kuş istedinizmi istemedinizmi alabildinizmi araya onu bunu koyup kuş istedinmi istemedinmi.Nuriye(hırsıza)uyup sana kuş kakalasaydım daha iyi olurdum bence.Burada ankara meşhurları adı altında ne var ne yok rezil ediyosunuz adını duymayan bilmeyen çoluk çocuk yorum yapıyo illaki yazdıklarımızdan anlam çıkaran arkadaşlar var hiç bizaman parayla kuş satmadım şurda beni tanıyan elli kişi var biri desin.Ama hırsıza arsıza yalakaya ters düşeriz biz.Yalan söyle nuri ayhan,sizin birbirinizden çıkarınz var biri çalar biri satın alır ama böyle kuşculuk olmaz kuşcu olmak için önce adam olmak lazım.Ayhan kardeş onun bunun ağzından konuşup oraya buraya faks yollayacağına(ankarada kümesci hırsız nuri diye sn ertan er in yazısı)yaz şuraya herkes okusun ha çekindiğin bişiler varsa onu bilemem.Nuriye sitede geçen hırsız laflarını üşenmeyip osmaniyeye faks yollayıp doldurup üstümüze salıyosun hırsızları.Ama delikanlı hırsız adam gibi diyo çaldım çırptım diye.Sende adam ol iki kelime yaz şuraya deki selçuğun evine gittik çayını içtik bizi misafir etti ama kuş alamadık de(parayla)yoksa hakkım haram zıkkım öbür tarafta alacağım olsun.
son sözüm hırsız nuriye bi çift boz al benden parayla gücün yeterse (iyi kuş parayla alınmaz satılmaz) yada selçuğun arapları,bozları kemal ağanın kuşları selçuk abiden aldım diye ona buna kakala.Adam olun yada adam edelim sizi
beni ankarada kuşçular tanır ama ayhanı parfümcüler bide hırsızlar.