Ankaranın meşhurları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alp66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 259
  • Görüntüleme Görüntüleme 64K
s a arkadaşlar bu benim oğulluk nuri varya bu ankarada ne olup bittiğini bilir kimde iyi kuş var kimde ne var hepsini bilir adı üstünde eski kümescilerden burda şunuda ifade etmek istiyorum sitede yetkili arkadaşlar ankarada gezdiler yalnız çok zamansız bir zamanda geldiler şuan dört dörtlük kuşum oynuyodiyende yalan söyler belki binde bir olabilir şuan herkesin kuşu tüyde ters bir zaman ama bu kardeşlerimi kurban bayramından sonrada beklerim eminimki kurbandan sonra ankarada çoğu arkadaşımızda kuş oynarhele hele benim oğullukta şehir dışındaydı gelmiş nuri enkısa sürede başlat baban çayını içmeye gelecek son 10yıl içerisinde kim nederse desin bi nuride kuş seyrettim herkezin kuş anlayışı deişiktir bana göre 4taklayla 8 takla arası yapsın 2ila 3direk arası gitsin yere 1adam boyu kalsın birbuçuk ikisaat uçsun 10veya 12sefer yapsın benim için iyi kuş bu hayırsız evlat nuri gözüm yollarda kaldı gelmicenmi babanın elini öpmeye

nuri bey evet bu kuşlar kaybolup gitti,aslı kalmadı ama neden kalmadı zamanında senin yaptığın işlerden dolayı.bu kuşların soyunu hırsızlık tüketti.
sen kaç yaşındasın bana yaşını bağışlarmısın.bize akıl veriyosun da ne kadar eskisin olayların içindemiydin acaba diye soruyorum. hani daha 40 yaşlarını geçmediysen lütfen bize nerye gidip röportaj yapacağımızı öğretme!

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
nuri bey evet bu kuşlar kaybolup gitti,aslı kalmadı ama neden kalmadı zamanında senin yaptığın işlerden dolayı.bu kuşların soyunu hırsızlık tüketti.
sen kaç yaşındasın bana yaşını bağışlarmısın.bize akıl veriyosun da ne kadar eskisin olayların içindemiydin acaba diye soruyorum. hani daha 40 yaşlarını geçmediysen lütfen bize nerye gidip röportaj yapacağımızı öğretme!
s.a ömer bey nuri denilen arkdaş zamanında yapmış hatalar ama bu arkdaşı bu sekilde deyilde daha düzgün ifdelerle eleştirsen bana göre daha iyi olur. sizler bu siteyi yönten arkdaşlarsınız nurinin bildikleri vardır.bunları sorun onun hırsızlıyı 10 sene önce olmuş dur benimde sevdiyim bir arkdaşımdır iyi kuşcudur sorun sayime kadında herkeze nuri icin iyi arkdaş derler bu gibi insanlar koruyalım yargılamayalım saygılar.

ben kimseyi eleştirmedim . hatta vurgulayarak söyledim bıraktığını.
iyiliğine,kötülüğüne diyeceğim birşey de yok.
hani diyorlar ya nerde saim ustanın damarı,nerde eski güzel kuşlar.
yok ki kalmadı sen emek veriyosun 30 sene bir damar tuturuyosun hayatını veriyosun o kuşlara parayla alınamayacak kadar zaman harcıyosun ama bir bakmışın bir gece yoklar.senin 30 sene de ulaştığına elin adamı 10 dakikada ulaştı.hak mı bu adaletmi?
kusura bakmayın dostlar bu konuda biraz hasasaım o yüzden fazla konuşmak istemiyorum.nuri bey in bildiklerine hiç ihtiyacımız yok bizim bildiğimiz bize yeter.
benim sitemim halen bu işi yapan insan bile diyemediğim kişilere.ortam müsait değil ağzımı bozamıyorum.
nuri bey sakın üstünüze alınmayın,siz de yanlış yaptığınızın farkına varmışsınız o yüzden beni anlayabiliyor ve dediklerime katılıyor olmanız gerek.sözüm kesinlikle değil.
sizi ayrıca takdir ediyorum, bunu açıklamak her babayiğidin harcı değil.

kuyumcusebo' Alıntı:
s a arkadaşlar bu benim oğulluk nuri varya bu ankarada ne olup bittiğini bilir kimde iyi kuş var kimde ne var hepsini bilir adı üstünde eski kümescilerden burda şunuda ifade etmek istiyorum sitede yetkili arkadaşlar ankarada gezdiler yalnız çok zamansız bir zamanda geldiler şuan dört dörtlük kuşum oynuyodiyende yalan söyler belki binde bir olabilir şuan herkesin kuşu tüyde ters bir zaman ama bu kardeşlerimi kurban bayramından sonrada beklerim eminimki kurbandan sonra ankarada çoğu arkadaşımızda kuş oynarhele hele benim oğullukta şehir dışındaydı gelmiş nuri enkısa sürede başlat baban çayını içmeye gelecek son 10yıl içerisinde kim nederse desin bi nuride kuş seyrettim herkezin kuş anlayışı deişiktir bana göre 4taklayla 8 takla arası yapsın 2ila 3direk arası gitsin yere 1adam boyu kalsın birbuçuk ikisaat uçsun 10veya 12sefer yapsın benim için iyi kuş bu hayırsız evlat nuri gözüm yollarda kaldı gelmicenmi babanın elini öpmeye

Selamun Alayküm.
Selahattin bey biz Ankaraya zamansız gelmedik sanıyorum. Buarada bu konuda saim ustanın damarı konusunda Ankara'dan birçok yetiştirici bizde var, bende özü var, ben besledim, ben şurdan aldım, ben uçururum, ben oynatırım dedi. Gelin dediler, izletelim dediler. Ben meraklısıyım. Ha taklacı beslemem herkesin zevki ayrı ama o kadar merak ettimki bu yaşıma rağmen kalktım çıktım geldim Ankara'ya. Herkesin yanına gitmeye çalıştık. Birçok yetiştirici ile tanıştık. Sanki kırk yıllık arkadaşlarımız gibi davrandılar bizlere. Ama yalan söyleyemem Ankara gezimde iyi kuş görmedim performans bakımından yani. Belki dediğiniz gibi yanlış bir zamandı fakat burada yazan arkadaşlarımız abilerimiz gelin görün diyorlardı. Bizde geldik gördük. İnşallah kurban bayramından sonrada nasip olursa, ölmez sağ olursak gelir çayınızı içer yine muhabbetler ederiz.
Saygılarımla.
Muğla'dan Selamlar.
Hüseyin BAŞOĞLAN

öncelikle site,deki arkadaşlardan özürdilerim ben 1974 doğumluyum 10 sene öncesinekadar kümes patılatırdık evet bazı arkadaşımız doğru diyiyor bizimgibiler olmasa herkes kuş oynatır ve nesli tükenmez beslediğim kuşların oyun tarzına gelince anlatmak olmaz tahir kemal bozoğlu arkadaşım gelip bir yemeğimi yersin üzerine çay içeriz oarada nasıl tarz oyun kuşu beslediğimi görürsün arkadaşım ve selçuk abiye gittim kuş seyrettim her gittiğimde herzaman şu kelimeyi derim at bu kuşları derim ismi önemli değil şu arkadaşımdan kuş alalım sana diye söylerim benide yanlış anlamayın kırıcı kelime ettiysemde özürdilerim SAYGILARIMLA

Arkadaşlar seviyemi bozmak istemiyorum.Bu nuri ve yağdanlık ayhan kapıma evime gelip kuş istedilermi istemedilermi parayla alabildilermi.Onu söylesinler bok at izi kalsın şimdi bunları hırsız nuriye yazdıran onun yağdanlığı ankaralı ayhan diye geçinen arkadaş .Sen bi defa kuşcu muşcu değilsin parayla alabildinmi benden arkadaşım şuraya bi yaz herkes duysun.kapıma gelip çayımı içip parayla kuş alabildinizmi ayhan bi yaz.seni tanımam kimsede bilmez seni ankarada daha çok ekmek yemen lazım nuri senle ayrıca görüşeceğim telefonunu açamıyosun ama nasıl olsa karşılaşırız burda kuş itelediğin benden alıp öz diye bilmem ne diye ayhana kakaladığın günleri unutma.ne güzel itiraf etmişsin hırsızım diye.Bide delikanlıysan sole abi şunca yıllık hırsızım ben bole ne kuş gördüm nede izledim sen değilmisin bunları diyen abi bi boz erkek ver diyen yalvaran yakaran.Delikanlı adam hırsız da olabilirsin iytiyacın vardır onu bilemem ama özünü kaybetme burada hiç bişey ıspatlamak zorunda değiliz,misafir ettiğimiz arkadaşlar ansızın baskın yapıp biz geldik hadi kuş uçurun bole olmaz her zaman uçururuz.herzaman da misafirimiz olun buyrun.Baş tacı burada olay şunun için kopuyo kapıma gelen kimseyi boş göndermedim hediye maiyetinde bi erkek veya bi dişi vermişimdir.Parayla biri desin satın aldım selçuktan diye.Urfadan gelen kardeşim sen canlı canlı yaz samet.Aradın abi dedin siteni gördüm buyur kardeş dedim çayımı iç sana hediyem olsun iyi kötü anlamam milletin bi araba parasına aldığım dediği meşhurr saim usta boz dumanlı benekli hediye etmedimmi.Kimse burada atış serbes diye ahkam kesmesin.Nuri onun bunun yalakalığını yapma çıkarın için ayhan mayhan seni gaza getirmesin itiraf et kaç kuş aldın kaç kuş seyrettin nankör.Ayhanı kapıma getirip abi kuş sokalım buna keriz bu parası var diyen senmisin değilmisin ha benden kuş alamayınca bolemi oldu şimdi at bunları öylemi.Ayhan delikanlı adamsan yaz şuraya gelip kuş istedinizmi istemedinizmi alabildinizmi araya onu bunu koyup kuş istedinmi istemedinmi.Nuriye(hırsıza)uyup sana kuş kakalasaydım daha iyi olurdum bence.Burada ankara meşhurları adı altında ne var ne yok rezil ediyosunuz adını duymayan bilmeyen çoluk çocuk yorum yapıyo illaki yazdıklarımızdan anlam çıkaran arkadaşlar var hiç bizaman parayla kuş satmadım şurda beni tanıyan elli kişi var biri desin.Ama hırsıza arsıza yalakaya ters düşeriz biz.Yalan söyle nuri ayhan,sizin birbirinizden çıkarınz var biri çalar biri satın alır ama böyle kuşculuk olmaz kuşcu olmak için önce adam olmak lazım.Ayhan kardeş onun bunun ağzından konuşup oraya buraya faks yollayacağına(ankarada kümesci hırsız nuri diye sn ertan er in yazısı)yaz şuraya herkes okusun ha çekindiğin bişiler varsa onu bilemem.Nuriye sitede geçen hırsız laflarını üşenmeyip osmaniyeye faks yollayıp doldurup üstümüze salıyosun hırsızları.Ama delikanlı hırsız adam gibi diyo çaldım çırptım diye.Sende adam ol iki kelime yaz şuraya deki selçuğun evine gittik çayını içtik bizi misafir etti ama kuş alamadık de(parayla)yoksa hakkım haram zıkkım öbür tarafta alacağım olsun.
son sözüm hırsız nuriye bi çift boz al benden parayla gücün yeterse (iyi kuş parayla alınmaz satılmaz) yada selçuğun arapları,bozları kemal ağanın kuşları selçuk abiden aldım diye ona buna kakala.Adam olun yada adam edelim sizi
beni ankarada kuşçular tanır ama ayhanı parfümcüler bide hırsızlar.

nuriozturk' Alıntı:
öncelikle site,deki arkadaşlardan özürdilerim ben 1974 doğumluyum 10 sene öncesinekadar kümes patılatırdık evet bazı arkadaşımız doğru diyiyor bizimgibiler olmasa herkes kuş oynatır ve nesli tükenmez beslediğim kuşların oyun tarzına gelince anlatmak olmaz tahir kemal bozoğlu arkadaşım gelip bir yemeğimi yersin üzerine çay içeriz oarada nasıl tarz oyun kuşu beslediğimi görürsün arkadaşım ve selçuk abiye gittim kuş seyrettim her gittiğimde herzaman şu kelimeyi derim at bu kuşları derim ismi önemli değil şu arkadaşımdan kuş alalım sana diye söylerim benide yanlış anlamayın kırıcı kelime ettiysemde özürdilerim SAYGILARIMLA

nuri bey profil bilgilerinizi eksiksiz doldurunuz.

selçuk abi ben kimsenin gazına gelmiyorum yeter artık kimne oynatıyorsa oynatsın size yakışanı yapın arkamdan küfür edin kümesci diyin kapıya sokulacak adam değil diyin size yakışan bu ben kimimki doğrusunuz hırsızın tekiyim yazılacak çok şey var bana yakışmaz bana hırsızlık yakışır

s.a selcuk abi burda bu derece ağır kelimeler kulanmazsanız daha uygun düşer kimin ne olduğunu biliyorsanız daha sakin ve usluplu anlatırsanız daha uygun düşer ank büyük fakat kuşcular camiası kücük herkez bir birini tanır bizlerde sizin sayenizde bilincleniyoruz fakat onur kırıcı kelimeler kulanmakdan kacının derim aşırı sinirlenip çok farklı tepki vermişsiniz şunuda unutmayalım dürüst insanlar dürüst insanları örnek alır.

SAYGILAR

tunç haklısın kardeş ama evimize misafir ettiğimiz insanlar kalkıp yalan dolan üflüyorlar.Yarım yamalak bilgilerle burada insanları yanıltıyorlar.Burda kimsenin reklama ihtiyacı yok sonuçta herkes iyi kötü birbirini tanıyor.Ama adam geliyo çayını içiyo kuş almak için kırk takla atıyo alamıyo sonada çıkıp pislik atıyo.Kızdığım nokta bu hayatta tahammül edemediğim bir yalancılık iki iftira.Bişi demiyom tunç kardeş çıksın desinler istemedik gitmedik kapısına.Ama çamur atmasınlar 35 senedir bu işi yapıyorum daha kuşçuluğun u suna anca gelebildim.Ne uçurmuşlar ne besliyorlar,bebe belik burda ahkam kesiyo ben 70 göbekten ankaralıyım nerden geldiği belli olmayan vatandaş yok ankaralı bilmem ne ankaralı şu bu adı altında eksik bilgi veriyorlar.

selam arkadaşlar.öncelikle emegi gecen ve siteyi hazırlayan arkdaşlara tşkler. genelde tüm yorumlarınızı okudum ve ve en cokta atışmalarınıza hiç bir anlam veremedim bir kuşcu demesin benim kuşum böyle şöyle şababsa yerde kendini gösterir boyu ile kabalıgıyla güzeligiyle cizgisiyle, oyun kuşuysa oda er meydanı gibi havada kendini beli eder ben genelde şabab beslerim yinede dört dörtlük kuşum var demiyorum ancak 2 lik olur.. hani bir söz var hiç bir yogurtcu demez yogurdum ekşidir..ben aslen urfalıyım iskenderunda kalıyorum burada taklacı besleyen yok cok nadir oda dışardan getiren olursa besleniyor neyin nesi oldugu belli deyil bu yüzden ben cok sıkıntı cekiyorum ve bazen sag olsun selcuk pehlivan kardeşim eksik olan kuşlarımı tamamlıyor ki burda bunu vurgulamak istiyorum gercekten kuşcu biri, kuşculuk dayanışma ister yardımlaşma ister güvercin bir barış sembolüdür ve barış içerisinde kalarak bu dostlugu kardeşligi din dil ırk gözetmeden bir catı altında yaşatmalıyız,karalamak la arkdaşların kuşlarını ve kendini rencide ederek kuşculuk olmaz bu cekememezliktir acizliktir birikimimiz varsa paylaşırız eksikliklerimiz varsa bir birimizi eleştirerek gidermeliyiz. asıl kuşculuk budur benim bildigim. selcuk arkdaşa tşk ediyorum bu arada bu site ile tanıştırdıgı için .. hepinize başarılar diliyorum tşk.

s.a selcuk abi çoğu arkadaşın bilmez belki senden kuş istediklerini ama adını vermek istemiyorum o arkadaşlardan bir banada söyledi kuşlarına baktığını ve sohbet etiğinizi inkarcılığın bir anlamı yokdur dürüstlük insanın içinde olan bir cevher bir sermayedir

İNSANLAR BÖYLEDİR BİR ŞEY BEKLEMEDİKLERİ KİMSELERİ TANIMAZLAR PEK

ahmet_isk.' Alıntı:
selam arkadaşlar.öncelikle emegi gecen ve siteyi hazırlayan arkdaşlara tşkler. genelde tüm yorumlarınızı okudum ve ve en cokta atışmalarınıza hiç bir anlam veremedim bir kuşcu demesin benim kuşum böyle şöyle şababsa yerde kendini gösterir boyu ile kabalıgıyla güzeligiyle cizgisiyle, oyun kuşuysa oda er meydanı gibi havada kendini beli eder ben genelde şabab beslerim yinede dört dörtlük kuşum var demiyorum ancak 2 lik olur.. hani bir söz var hiç bir yogurtcu demez yogurdum ekşidir..ben aslen urfalıyım iskenderunda kalıyorum burada taklacı besleyen yok cok nadir oda dışardan getiren olursa besleniyor neyin nesi oldugu belli deyil bu yüzden ben cok sıkıntı cekiyorum ve bazen sag olsun selcuk pehlivan kardeşim eksik olan kuşlarımı tamamlıyor ki burda bunu vurgulamak istiyorum gercekten kuşcu biri, kuşculuk dayanışma ister yardımlaşma ister güvercin bir barış sembolüdür ve barış içerisinde kalarak bu dostlugu kardeşligi din dil ırk gözetmeden bir catı altında yaşatmalıyız,karalamak la arkdaşların kuşlarını ve kendini rencide ederek kuşculuk olmaz bu cekememezliktir acizliktir birikimimiz varsa paylaşırız eksikliklerimiz varsa bir birimizi eleştirerek gidermeliyiz. asıl kuşculuk budur benim bildigim. selcuk arkdaşa tşk ediyorum bu arada bu site ile tanıştırdıgı için .. hepinize başarılar diliyorum tşk.

ahmet bey aramıza hoşgeldiniz.

Sevgili abilerim lütfen bu kavgaları bitirin artık.
Konu başlığı ankaralıların kavgaları değil,ankaranın meşhurları.
Burada sizden hariç binlerce kişi daha var.kimse birilerinin atışmasını izlemek zorunda değil.
Lütfen konu başlığına giren mesajlar yazın .

Mesela şu anda ankara da matbaacı ların kuşları diye bir rüzgar esiyor.
Nedir bu kuşlar?
Kimdir matbaacılar?
Onları anlatın bizlere.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Sevgili abilerim lütfen bu kavgaları bitirin artık.
Konu başlığı ankaralıların kavgaları değil,ankaranın meşhurları.
Burada sizden hariç binlerce kişi daha var.kimse birilerinin atışmasını izlemek zorunda değil.
Lütfen konu başlığına giren mesajlar yazın .

Mesela şu anda ankara da matbaacı ların kuşları diye bir rüzgar esiyor.
Nedir bu kuşlar?
Kimdir matbaacılar?
Onları anlatın bizlere.

(:

Alp 66 arkadasima sorun o size anlatsin...

s.a sayın selcuk bey ben sizi nurinin sayesinde tanıdım hani su meşur nuri evet nuri dedi abi selcuk abinin kuşlarına bakalın oda terasda besliyor dedi dedi ben de musayit bir zamanda söylede gidelim dedim hem kuşlarına bakarız hemde tanışmış oluruz dedim. telofon etim nuriye abi ben selcuk abinin yanındayım konuştum davet eti seni dedi selcuk beyde kendisi gel dedi neyse cıktık terasa sa olsun cayımızı ictik kuşlarına baktık güle güle besle dedim ama sizden kuş istemedim nuride burdadır ha biz evden kıkarken ya ayıp oldu arkdaşa kuş hediye edemedik benmi dedim senmi dedin yazsın madem kim delikanlıymış. görelim cocoyum var onun ustüne yemin ederim.ben sizden niye kuş isteyeyim ki bana yakışmaz ben şu yaşıma geldi kimseden kuş istemedim kimsedende emanet almadım param varsa alırım hediye kuş almam busura bakma herkezin bir pirensibi var siz para vermeden alabilirsiniz .orası sizi ilgilendirir beni hiç ilgilendirmez gecenlerde kemal abiden kuş istemişsin nuriyle baraber gitmişsin kuşları öldürdüm diye hada nuriye verdiyi dumanlı takalıyı istemişin kemal abi anlatı bunları konuşturmayın beni.
sizi tanımam ama benim hakımda bu şekilde konuşmanada izin vermem busura bakma ben butun konuşmalarımda sizle ilgili yorum yapmadım hata ertanla beraber oturup bir şeyler yazmışsınız nuriyi aradım dedim ertan kim dedim yukarda oturuyor. dedi benim tanımadıyım adam benimle ilgili siz oturup yorum yapıyorsunuz pes dogrusu siz terasınıza gelen bir cayını icen insanınların hakında nasıl norum yaparsın bakın ben sizin adını kulanıpta konuşmusam veya bir yerde yorum yapmışsam ozaman yorum yaparsın hada gecen kemal abi konuşuyoruz selcuk yavru başlatmış gidelimde izliyelim dedi bende dedimki ben davet edilmeyen yere gitmem bana yakışmaz biz kemal abiyle konuştuklarımı burda konuşsam ayıp olur dedekodu olur buda bana yakışmaz bazılarına yakışıyor ama sizinle ilgili yorum yapmadım sizde yapmayın dukanıma gel burda konuşalım esat dörtyol 81-d kücükesat tel 419 02 80 secuk bey bana ulaşamıyormuş.lutfen benim adımı iyi veya kötü lans etmeyin butün gercek kuşculara saygılar.

Bak kardeşim ben sana ulaşamıyorum demedim,nuri ye ulaşamıyorum.Benim bozulduğum,nokta ertan abi burda yorum yazmış kümesci nuri vs.arayıp ertan la konuşun madem öyle.Fakat sen nuriyi üzerimize salıyosun yazı okutuyosun sana hırsız demişler bak vs.adamı gaza getiriyosun.nuri bizzat dedi ankaraya geldiğinde yanına uğramış beraber yazıcıdan çktı almışsınız bana fax gönderdi bende kim yazmışsa ona sole dedim Bilip bilmeden burda atıp tutuyor.Bildiğin bişey varsa yaz kardeşim ama aracı kullanma.Tmm biraz sert ifade kullanmış olabilirim ilk fırsatta yanına uğrayacağım benim yerim zaten belli buyur sende gel.Bu işler artık şahsi konulara döndü,bi daha bu tür olumsuz bişeyler yaşanmasın bende istemem.Ha bana geldiğinizde nuri kuş alacağınızı söyledi bende satmam kardeşim dedim ama hediye ederiz dedim.Sonra sizi kemal abiye yönlendirdim demi.Benden çıkıp hemen kemal abiye gittiniz o ara beni aradı.Hatta sen demişsin selçukta beyazlar kırmamı onlar abi.oda çıkarıp sana kendi beyaz yavrularını göstermiş bunlar beyazda atar diye.Eksik olan kuşun neyse tamamlayalım hediye edelim ama beni nuriyle falan muhatap etme sonra telefonlaştık can sıkıcı şeyler oldu ona istinaden yazdım ben o yazıyı.Sen dolaylı yollardan üstümüze adam salıyosun ayhan ben nuriyi 20 yıldır tanırım belki sen 2 yıldır bilmem.Biz burada ankara kuşlarını konuşurken konu nelere geldi.

kuscuu06' Alıntı:
Bak kardeşim ben sana ulaşamıyorum demedim,nuri ye ulaşamıyorum.Benim bozulduğum,nokta ertan abi burda yorum yazmış kümesci nuri vs.arayıp ertan la konuşun madem öyle.Fakat sen nuriyi üzerimize salıyosun yazı okutuyosun sana hırsız demişler bak vs.adamı gaza getiriyosun.nuri bizzat dedi ankaraya geldiğinde yanına uğramış beraber yazıcıdan çktı almışsınız bana fax gönderdi bende kim yazmışsa ona sole dedim Bilip bilmeden burda atıp tutuyor.Bildiğin bişey varsa yaz kardeşim ama aracı kullanma.Tmm biraz sert ifade kullanmış olabilirim ilk fırsatta yanına uğrayacağım benim yerim zaten belli buyur sende gel.Bu işler artık şahsi konulara döndü,bi daha bu tür olumsuz bişeyler yaşanmasın bende istemem.Ha bana geldiğinizde nuri kuş alacağınızı söyledi bende satmam kardeşim dedim ama hediye ederiz dedim.Sonra sizi kemal abiye yönlendirdim demi.Benden çıkıp hemen kemal abiye gittiniz o ara beni aradı.Hatta sen demişsin selçukta beyazlar kırmamı onlar abi.oda çıkarıp sana kendi beyaz yavrularını göstermiş bunlar beyazda atar diye.Eksik olan kuşun neyse tamamlayalım hediye edelim ama beni nuriyle falan muhatap etme sonra telefonlaştık can sıkıcı şeyler oldu ona istinaden yazdım ben o yazıyı.Sen dolaylı yollardan üstümüze adam salıyosun ayhan ben nuriyi 20 yıldır tanırım belki sen 2 yıldır bilmem.Biz burada ankara kuşlarını konuşurken konu nelere geldi.
s.a selcuk bey nuriyi ben aradım dedim olum benim hakımda şeyler yazmışlar kim bu ertan senin adında geciyor dedim oda seni aramış sen demisin berabar yazdık diye ben tanımam ertanı dedim selcukla beraber yazmışlar deyince üzüldün dorusu nuri gözü kulayı yokmu onunda sayfası varmış bu siteye hemde bizden önce ben niye salayım sizin ustünüze nuri benden cok seni sever ve hepte söyler secuk abi iyi birisidir.gecen yanıma geldi oturduk konuştuk ve giti ben ona ne cıktı verdim nede bir kayıt teli var ara sor 05386749952 böyle şeyler hic hoş olmuyor secuk bey benim kuşa ihtiyacım yok saolasın benim dosluya arkdaşlıya ihtiyacım var gercek kuşculuk budur ben oynatacam sizler gelip bakcan siz oyntacaksınız ben veya diyer arkdaşlar bakacak kuşculuk budur arkdaşlık budur sizde varsa ben mutlu olurum arkdaşımda oynayan varsa ben mutlu olurum kuşculuk budur bana göre saygılar .Kayıt: 03 Mayıs 2008 10:52 nuri bu siteye bu tarihde kayıt olmuştur saygılar

Eyvallah ben kapattım bu konuyu araya birilerigirince konular karışıyor işte bundan sonra mışlarla muşlarla hareket edip birbirimizi kırıyoruz.Burda biz bu güzel başkentimizin taklacılarını anlatım daha faydalı bilgiler verebilirsek ne alaaa.Bence olay kapanmıştır artık gerek yok uzatmaya tüm üye arkadaşlara yöneticlere admin arkadaşlara teşekkür ederim.Umarım bundan sonra dedikodusuz bilgi paylaşımları olur.

Herkese her daim kapımız açıktır.

kuscuu06' Alıntı:
Arkadaşlar seviyemi bozmak istemiyorum.Bu nuri ve yağdanlık ayhan kapıma evime gelip kuş istedilermi istemedilermi parayla alabildilermi.Onu söylesinler bok at izi kalsın şimdi bunları hırsız nuriye yazdıran onun yağdanlığı ankaralı ayhan diye geçinen arkadaş .Sen bi defa kuşcu muşcu değilsin parayla alabildinmi benden arkadaşım şuraya bi yaz herkes duysun.kapıma gelip çayımı içip parayla kuş alabildinizmi ayhan bi yaz.seni tanımam kimsede bilmez seni ankarada daha çok ekmek yemen lazım nuri senle ayrıca görüşeceğim telefonunu açamıyosun ama nasıl olsa karşılaşırız burda kuş itelediğin benden alıp öz diye bilmem ne diye ayhana kakaladığın günleri unutma.ne güzel itiraf etmişsin hırsızım diye.Bide delikanlıysan sole abi şunca yıllık hırsızım ben bole ne kuş gördüm nede izledim sen değilmisin bunları diyen abi bi boz erkek ver diyen yalvaran yakaran.Delikanlı adam hırsız da olabilirsin iytiyacın vardır onu bilemem ama özünü kaybetme burada hiç bişey ıspatlamak zorunda değiliz,misafir ettiğimiz arkadaşlar ansızın baskın yapıp biz geldik hadi kuş uçurun bole olmaz her zaman uçururuz.herzaman da misafirimiz olun buyrun.Baş tacı burada olay şunun için kopuyo kapıma gelen kimseyi boş göndermedim hediye maiyetinde bi erkek veya bi dişi vermişimdir.Parayla biri desin satın aldım selçuktan diye.Urfadan gelen kardeşim sen canlı canlı yaz samet.Aradın abi dedin siteni gördüm buyur kardeş dedim çayımı iç sana hediyem olsun iyi kötü anlamam milletin bi araba parasına aldığım dediği meşhurr saim usta boz dumanlı benekli hediye etmedimmi.Kimse burada atış serbes diye ahkam kesmesin.Nuri onun bunun yalakalığını yapma çıkarın için ayhan mayhan seni gaza getirmesin itiraf et kaç kuş aldın kaç kuş seyrettin nankör.Ayhanı kapıma getirip abi kuş sokalım buna keriz bu parası var diyen senmisin değilmisin ha benden kuş alamayınca bolemi oldu şimdi at bunları öylemi.Ayhan delikanlı adamsan yaz şuraya gelip kuş istedinizmi istemedinizmi alabildinizmi araya onu bunu koyup kuş istedinmi istemedinmi.Nuriye(hırsıza)uyup sana kuş kakalasaydım daha iyi olurdum bence.Burada ankara meşhurları adı altında ne var ne yok rezil ediyosunuz adını duymayan bilmeyen çoluk çocuk yorum yapıyo illaki yazdıklarımızdan anlam çıkaran arkadaşlar var hiç bizaman parayla kuş satmadım şurda beni tanıyan elli kişi var biri desin.Ama hırsıza arsıza yalakaya ters düşeriz biz.Yalan söyle nuri ayhan,sizin birbirinizden çıkarınz var biri çalar biri satın alır ama böyle kuşculuk olmaz kuşcu olmak için önce adam olmak lazım.Ayhan kardeş onun bunun ağzından konuşup oraya buraya faks yollayacağına(ankarada kümesci hırsız nuri diye sn ertan er in yazısı)yaz şuraya herkes okusun ha çekindiğin bişiler varsa onu bilemem.Nuriye sitede geçen hırsız laflarını üşenmeyip osmaniyeye faks yollayıp doldurup üstümüze salıyosun hırsızları.Ama delikanlı hırsız adam gibi diyo çaldım çırptım diye.Sende adam ol iki kelime yaz şuraya deki selçuğun evine gittik çayını içtik bizi misafir etti ama kuş alamadık de(parayla)yoksa hakkım haram zıkkım öbür tarafta alacağım olsun.
son sözüm hırsız nuriye bi çift boz al benden parayla gücün yeterse (iyi kuş parayla alınmaz satılmaz) yada selçuğun arapları,bozları kemal ağanın kuşları selçuk abiden aldım diye ona buna kakala.Adam olun yada adam edelim sizi
beni ankarada kuşçular tanır ama ayhanı parfümcüler bide hırsızlar.

abi diğer konuları bilmiyom dava nedir ama selçuk abiye gittiğimde Allah razı olsun çayını içtik hakkını helal etsin.kuşlarını çıkardı gördüm güzelde kuşlar.ha belki o anda hazır oynayan yoktu izleyemedim ama gitmeden önce çok mailleştik kendisiyle.dedim abi kuşların çok güzeller hoşuma gidiyo mailler hala duruyo kayıtlılar.dedim bana bunlardan 1 çift kuş sat.ona göre fiyat söyle dedim hazırlıklı geleyim dedim.bana dedi ki kardeş ben bundan hiç para kazanmadım onun için satmam gel dedi beyenirsen beyendiğin kuşu sana hediye ederim alır götürürsün.inanın karşıma hepsini çıkardı dedi seç beyen istediğini al.halbuki ben parayla almaya gitmiştim.istersen dedi bu iki kardeşin ikisini al götür.bende 1 tane dişi kızması aldım sağolsun o da kırmadı beni...burdan tekrar teşekkür ederim kendisine.bidaha gitmek nasip olmadı hakkını helal et selçuk abi.kusra bakma...

s a
arkadaşlar bu tartışmaları kalp kırmaları bırakalım bizlere yakışmaz işin aslı ben 10senedir ankarada doğru düzgün kuş seyredemedim bundan dolayıda şebap beslemeye başladım he çağıranlar oldu gittim 1defa seyrediyorum 1hafta sonra ya ölüyo ya atmaca alıyo ya kayboluyo yada ölüyo ya illaki başına bir iş gelmiştir bundan dolayıda kimsede dört dörtlük kuş görmedim ben meraklısıyım oyun kuşunun oynatan arkadaşlarımız varsa buyursun seyrettirsin millet önceden masada üflerdi şimdi nette üfleniyo varsa oynayan kuş buyursun ankarada olan arkadaşlar çağırsınlar seyredelim he insanların kuş anlayışıda deişik olur saygılarımla

nuri daha gelmedin elimi öpmeye :haha: SELÇUK ABİ AKŞAM ÇAY İÇELİM olum nuri sende gel ortalığı biraz yumuşatalım o senin abin :ckmk: adamı köpeğe parçalattırdın gine bişey demedi sana şimdi ne oldu anlayamadım nuri laf aramızda selçuk abiye randevu aldım :ckmk:

sebo arkadaş lütfen ciddi ol biraz,burası chat meydanı değil yada,varsa bilgilerin destek ol,katkın olsun.

selçuk abi millette illaki iyisi vardır yerde şebaptan iyisini tanımam oyun kuşuda havada kendini belli eder.kuşun iyisi bence kaybolmaz sapıtmaz başka yere teslim olmaz varmı bunun aksini idda eden tabi bunların en başındada kuş görevini yerine getirecek.ben şu an ne kadarda şebap beslesemde oyun kuşuna ömrümü verdim.az çok anlarım.saygılarımla

kuyumcu adı üstünde haci nahite verdiğini bana ver sende kuşçu ol kendin uçur kendin gör ankaraya misafir geldiklerinde hiçdehilse oynayan kuş varmış desinler SEBO kardeş

tmm nuri
millet şahit yolla aynı paraya sendende alacam ya iyi çıkmazsa 5mislini alırım hayırsız evlat adam babasından kuşmu esirger bak olum oynamazsa ben seni oynatırım sana diyim ben bırakmıştım oyun kuşunu iyi düşün çok idda ediyosan yolla 20günde notunu veririm

sebo kardeş notunu verme bizzat gelirsin gözünle seyredip gidersin 1 AY arayla aynı kuşu kaçkere seyretmek istersen iste seçim senin ister birkere seyret ister 100 kere

nuri bana uyar
yalnız geldiğime deyecek insanların kuş anlayışı deişiktir biraz öncede bahsettim senin kuşun ne yapar ne eder bahset hele

abi kimle ne alıp verilemeyen var...kimse kendi kuşunu övmesin.kimse kuşum şöyle böyle demesin.ankaranın kuşu anlatılıyo burda.elektirikçi şerefi anlatın, tenekeci yi saim ustayı, berberi, postacı yaşarı,araphacı yı anlatın...2008 tarihini sormadılar...

Geri