ANKARALI AYHAN
Üye
- Ad Soyad
- AYHAN GÜNGÖR
- Meslek
- TİCARET
- İlgi Alanı
- Kediler
slm ankaralı ayhan ben hacınahitin lafına baktım bana hediye mukabilinde 1 çift aldım çoğu arkadaşlarımda bilir tam 6 çift yaptım tamam bu kuşlar çankırıda kupa almış ben yavrularından uçurdum hiç bir şey olmadı 1 gün oynadı aklımızı başımızdan aldıertesi gün tırt dedim acaba ankaranın havası suyumu iyi gelmedi bir çift nev şehire 1çift erzuruma yolladım ordanda hiç bir netice alamadım hepsini attım hattra hacıya haber saldım gelsin seyretsin diye bana kuşları verirkende hacılığım kabul olmasın diye yemin etti bunun şahidide kulüpcü avninin oğlu alidir tanıyosan sora bilirsin oda getirdi ordan oda attı kardeşim kuşlarını kötülemiyorum senden ricam başlattığın zaman bi seyredelim benim şu anda ne hacıya ne hocaya itimatım yok bir laf varya et tavada kuş havada yalnız birgün deil hergün oynayacak he buradan sayın hacı nahit bu yorumumu okursa bizahmet gelsin bi çayımı içsin saygılarımla--------------------------------------------------------------SA. KUYUMCU SEBO onu bende duydum gecen kemal abiyle cay içerken o olayı söyledi ya dedi hacı gitmiş başka yerden kuş alıp karsıdaki arkdaşlara yarım altına bir cift kuş vermiş hacı bunu yaparsa daha ne demelidedi sen kemal abi dururken hacıdan alırsan olacayı bu arkdaşım hacı herkezi kazıklamış onlardan diye ayıp birşey hacı kuş işini ticarete dökmüş kemal abi duymuş sormuş hacıya ayıp deyilmi diye sorma abi ayıp oldu demiş görürsem helallık alacam demiş saygılar .