S.A Arkadaslar...
Malum ortada sahsima yapilan asilsiz iddialar,karalamalar ve site yönetiminin dolayli dolaysiz yaptigi malum aciklamalar var.
Bu konunun bu kadar ilerlemesinin sebebi,sorulmus olan sorularin yanitsiz kalmasi.Halbuki verilmesi gereken cevap
" Ben kuslari mehmet amcadan aldim,alis sebebim ise daha evvelinden izmitten bir kisi kuslarin kiriklarindan cankirida 1.lik almis olmasi ve haci nasit amcadan alinmasi ( kendisi alip satim isi ile ugrasiyormus )vede kuslarin izmitte nam yapmis olmasindan dolayi,bendede bu kuslara merak oldu,onun icin bende direk kuslarin asillarinin oldugu yere mehmet amcaya gittim ve ondan istedim aldim ( nasil aldigini özel sana acikliyacagim arkadaslarin bilmesine gerek yok )kuslari öz oldugunu bildigim icin aldim (ama kendi agzinla kirik oldugunu ,hatta arkadasin parfümcü ayhaninda bunu tasdikledigini ( saim ustanin.... sayfa 4,cevap 10 bk. ) söylemen gerekirken hala daha abarttin ) kuslar gercektende iyi ucumlu kuslar hatta kupayada ucurmayi düsünüyorum... "
Anlatman gereken bu kadardi,ama siz ne yaptiniz .
Kuslardan kimsede yok ,ben onlari araba parasi verip aldim,oyunlari muhtesem,kimseye vermiyorlar,paraniz varsa gidin alin vs. gibi kelimelerle sikinti yaptiniz.
Ayricada kalkip bana yalanci diye hitap ediyorsun,assagilamaya,karalamaya calisiyorusun.Ben sana demedimki KEMAL AMCA ILE GÖRÜSÜYORUM diye,dedim ki GÖRÜSÜYORUZ türkcen yetersizse haber et bilelim.
Hem kemal amca ilede görüstüm istersen ara sor hic bir zaman hic bir kimseye yalan söylememisimdir.
Sen kalkiyorsun birde hazimsizsin diyorsun,sizin neyinizi cekemiyeyim ki.Ben size nededim elimde hazir kus olsa siz ve sizin gibilerini konusturmam demedimmi ah arkadasim ah eger ben türkiyede olsaydim sana suradan sesleniyorum senin istedigin klasmanda istedigin kusu cikartir yaristirirdim,ama sen benim istedigim kusu istedigim klasmanda cok zor yaristirirdin,bakin ben siz gibi alamazsiniz sayin bozoglu paraniz varsa alin demiyorum demi cünkü insanlari asagilamak bize ters biz haddimizi ve kim oldugumuzu bilirsiz sayin tuncay bey..
Elindeki kuslari ucurcakmisin ne yapacaksan yap ama iddiali konus ama abartma,kivrak olma yazdigin mesajlardada degisiklik yapma..
Size ve siz gibi düsünen arkadaslara son sözüm sudur,eger elinizde iyi olduguna inandiginiz kuslar varsa fazla övünmeyin bir gün elinizden gidebilecegini hesaba katin gururlanmayin...
Mübarek zaatlardan Ibrahim bin ethem hz. (k.s.a) buyurdularki..
Eldekine sevinme,kaybedince üzülme,övülmeyi sevme.
Eger bu konu ile kimin kalbini kirmis isem hepsindende özür dilerim,kusuruma bakmasinlar insanlarin degisip kabugunu tanimamasindan nefret ettigim icin,hakli bir yaninin da var oldugunu bildigim icin bu olayin icine girdim hakkinizi helal edin malum,Sular alcaktan akar. ( seyh edebali hz. (k.s.a) )
Kalbinizin sahibine emanet olun...
Tahir Kemal BOZOGLU
[email protected]