Ankaranın meşhurları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alp66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 259
  • Görüntüleme Görüntüleme 64K
s.a sorun ankaranın kuşlarının çok iyi olması değil ankara kuşları vasıf ve özelik
olarak aranılan özeliklere sahip ank kuşunun iyisini bulmak zordur neden zordur eski kuşları besleyen büyüklerimiz bu kuşların ank dışına gitmesini yada el değiştirilip kırılmasını istemiyorlar doğal olarakda kendileri haklıdır fakat
bu demek değildir ki ank kuşları çok çok iyi bence ankara kuşu aşı kuşudur oyun ve sistem
acısından tatmin edici vasıflara sahipdir ben kendi adıma bir tane ucurdum tadı damağımda kaldı bu kuşda istisnadır bana ankaralı bir abiden hediye verilmişdir sonunu görmeden atmacaya verilmişdir aldığımız diğer
kuşları henüz kaldırmadık ama kuşcu büyüklerimizin görüşü ank kuşlarının iyi kuşlar olduğu yönündedir sebep ne olursa olsun yurdumuzda bulunan en azından doğu bölgeler hariç coğu ilimizin kuşlarında ank kanı vardır

SAYGILAR

abi ben ankara kuşunu seviyom beslerim.kimse bişey diyemez kimsede niye bunu besliyosun diyemez çünkü benim izlenimim.benim izlediğimi sen beyenmezsin senin izlediğini ben beyenmem.sen nerde besliyosun abi?

fedon_41' Alıntı:
kardes ıstersen martı besle o benı ılgılendırmez benı ılgılendıren mılletın adaklanmıs ankara kusu oyle ankara kusu soyle demesı ya sankı ankaradan tırt kus cıkmıyomu sankı ee cıkıyo yanı dıcegım heryerden guzel kus cıkar unlu jokeylerden halıs karatas adam esege bınse 6 yarıstan 6 tısınıda kazanıyo sankı hıj kotu ata bınmıyomu bu adam sankı hep ıyı ata bınıyo demek olıyokı demekkı dıcem o herkez ıyı kusu heryerden cıkarabbılır onemlı olan verılen emek bırazda damarı saglamsa kusnun gerısınden korkma yanı heryerden ıyı kus cıkar..Kardes yanı dıyosunkı oyun kusu ankaradan cıkar ya sen bence su dunyaya bı noktasdan bakma be bakıs acını ac bı genıslet ıstersen bence bu ıyı olur senın ıcın

Sayin Fedon,nediyorsun ben seni hic anlamadim cümlelerini sade secmeyi tercih et vede maksatini söyle,ben sana dedimki kus illa Ankaradan cikacak veya Ankaranin kusu iyi olacak diye bir sey yok,demem o ki her memleketin kendine özel kuslari vardir yanliz bunun kiymetini usta eller bilir coluk coluk bilmez.
Bakis acisina gelince senin bu islere at gözlügüyle baktigin belli oluyor,bence sen biraz degistirsen iyi olur diye düsünüyorum,ayricada yazdiklarimi iyi okuda ne demek istedigimi anla insaallah ok.
Beni düsündügün icinde tesekkür ederim.

Kendine ve etrafina iyi davran sayin fedon,saygilarimla.....

fedon_41' Alıntı:
kardes ıstersen martı besle o benı ılgılendırmez benı ılgılendıren mılletın adaklanmıs ankara kusu oyle ankara kusu soyle demesı ya sankı ankaradan tırt kus cıkmıyomu sankı ee cıkıyo yanı dıcegım heryerden guzel kus cıkar unlu jokeylerden halıs karatas adam esege bınse 6 yarıstan 6 tısınıda kazanıyo sankı hıj kotu ata bınmıyomu bu adam sankı hep ıyı ata bınıyo demek olıyokı demekkı dıcem o herkez ıyı kusu heryerden cıkarabbılır onemlı olan verılen emek bırazda damarı saglamsa kusnun gerısınden korkma yanı heryerden ıyı kus cıkar..Kardes yanı dıyosunkı oyun kusu ankaradan cıkar ya sen bence su dunyaya bı noktasdan bakma be bakıs acını ac bı genıslet ıstersen bence bu ıyı olur senın ıcın

sadece ankara kuşu demiyom.ben ankara besliyom onu anlatırım.her ilden her yördeden kuş çıkar.sen ne beslemek istediğini bil yeter.bilirsen istediğin yerin kuşunu beslersin...diyom ya ben ankara bozkirlisini izlemeyi severim başkası urfa bolpaçası sever, diğeri kütahya veya eskişehir.herkes beslediğini anlatır...

s.a bakıyorum herkez bısey demıd ya dıcem o kı burda toprakcılık var olmaması gerekıyo ama bıolmıyorum neden boyle

A.S Sayin Fedon...

Hayirdir ne toprakciligi ,kim kimi tutmusta sana ters yapmis seni bir türlü anliyamiyorum cok sifreli konusuyorsun sayin fedon.

Sikintin ne ise paylas bizimlede cözüm bulmaya calisalim elimizden geldigince,eger kus sorun ise madem ki sakarya taraflarindasin tuncay arkadasimizla irtibata gecer kuslarini seyredersin merakini gidermis olursun en azindan...

Hayirli geceler olsun insaallah...

senturk_41' Alıntı:
s.a vaybe kuslara bakya mıllet bu kuşlar ıçın bırbırıne gırıyorlar

Kimsenin bir birine kus icin girdigi yok,sadece görüs catismasi var burda kimse kimse ile birsey paylasamamazlik yapmiyor,istersen basta konuya hakim ol,merhaba diye gir kendini tanit ondan sonra görüsünü bildir.

Bence bu senin icin dahada hos ve güzel olurdu sayin sentürk..

Sende kendine ve etrafina iyi davran insaallah...

..............................................................................................................................................

Tuncay arkadasimiz sitemizin devamli üyelerinden Tunc_54 nikli arkadasimizdir,kendisi gelince irtibatlasir görüsürsünuz insallah sayin fedon...

Hayirli geceler,saygilarimla...

fedon_41' Alıntı:
s.a bakıyorum herkez bısey demıd ya dıcem o kı burda toprakcılık var olmaması gerekıyo ama bıolmıyorum neden boyle

ne alakası var mehmet abi.senin fikrinde olmayan herkes hemşeri mi oluyo şimdi...olabilir Tahir abiyle benim düşüncemde uyabilir veya başkasıyla uyabilir...normaldir...abi önceki sayfalarına dönde bir bak. bi kuşlardan giriyosun şöyle kuşlar aldım sonra kaldım diye.sonra tuttun siteye basit bi site 1 pc den üyelik çok oluyo dedin.sonra ankara veya başka illerin kuşları hakkında yorum yapdın.şimdide toprakçılık diyosun...anlamadım ben seni açıkcası, yalan yok...
senin beyendiğini ben beyenmem benimkini sen beyenmezsin bu çok normaldir.siteye çoluk çocuk doluyo olabilir üyelik girişleri yapılırken gözden kaçar veya o an bilgisayar başında olunmayabilir.ankara kuşlarından da tırt kuş çıkar dedin.çıkabilir ama ankarada yem yiyip su içen her kuş ankara değildir.çoluk coocuğun elindeki kuşlara bakma kırılan kuşlara bakma...toprakçılık diyosun buda fikir uyuşmasıdır...saygılarımla....

s.a arkadaşlar hala gereksiz konuları tartışıyoruz şimdi fedon bey burda toprakcılık yada guruplaşma yok bunu bilin
artı siz bizlerden ne öğrenmek yada ne duymak istiyorsunuz meraketiğiniz bir şey varsa konuşalım yoksa
boşa doluya konuşmayalım bu kuşlardan almış olabilirsiniz kuşları beğenmemiş olabilirsiniz ama kuşları kimden aldığınıza bakın siz hasan paşadan aldınız ben kemal paşadan kuşlar ucurulur seyredilir şimdi ankaralı bazı büyüklerimiz bilir bu kuşların oyun acmasını gec oynarlar öyle 1yada2 ayda oynamaz bu kuşlar haa oynuyor takladan cıkamyor başka yere atıp kayboluyorsa bu konuyu kuşları aldığınız hasanpaşayla anlaşın size verdiğiyle ucurduğu
....?????????????????? aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz

SAYGILAR

Merhaba sitedeki arkadaşlar benim ismim bir konuda yeralmış.Evet ben kümesçi NURİ ; şunu söylemek isterim, 20 senedir kuş beslerim ve 10 sene öncesine kadar kuş çalardım.Ankarada kimde ne var ne yok bilirdik.On seneye yakın en iyisini bulmak için açmadığımız kümes kalmadı.
ANKARA'da bende kuş var diyen yalan soyler, olsada bir ay iki ay oynar ondan sonra selamun aleyküm der.

Kemal Abiye gelelim.Her kese kuş verdi.vaerdiği kişiye sana öz verdim diyor, peki neden oynamıyor bu kişilerdeki kuşları.Biri de çıksın desin ; ben kemal abiden kuş aldım oynuyor desin,diyemezlerki çünkü kendisinde yok.oda bilmiyor ne yaptığını.

Sayim ustaya gelelim; saim usta dedikleri zabıta kemal dayımı bilmiyorum, evet zabıta kemal dayıya kim vermiş kuşları biliyormusunuz?
Hacı niyazi dayı verdi rahmetli Nur içinde yatsın.saime kadının eskileri bilir.
Eskiye dönersek kemal dayının kuşları zabıta kemalin kuşlarına girer ve hacı niyazi dayı kırıkkale yaşiyan da kılıçlar köyünde rahmetli oldu.Kuşları da SIR oldu.

İsteyen nevşehire gitsin araştırsın orda var ismi önemli değil.

Ben kümesçiysem herşeyi bilirim.özünü isteyen nevşehirden bulsun.buldunuz diyelim güzcünüz yetermi parayla almaya.30-40 milyar veririm diyenler paranızın gücü yetmez boyle kuşlara.

mamaklı NURİ
0543 283 1617

nuriozturk' Alıntı:
Merhaba sitedeki arkadaşlar benim ismim bir konuda yeralmış.Evet ben kümesçi NURİ ; şunu söylemek isterim, 20 senedir kuş beslerim ve 10 sene öncesine kadar kuş çalardım.Ankarada kimde ne var ne yok bilirdik.On seneye yakın en iyisini bulmak için açmadığımız kümes kalmadı.
ANKARA'da bende kuş var diyen yalan soyler, olsada bir ay iki ay oynar ondan sonra selamun aleyküm der.

Kemal Abiye gelelim.Her kese kuş verdi.vaerdiği kişiye sana öz verdim diyor, peki neden oynamıyor bu kişilerdeki kuşları.Biri de çıksın desin ; ben kemal abiden kuş aldım oynuyor desin,diyemezlerki çünkü kendisinde yok.oda bilmiyor ne yaptığını.

Sayim ustaya gelelim; saim usta dedikleri zabıta kemal dayımı bilmiyorum, evet zabıta kemal dayıya kim vermiş kuşları biliyormusunuz?
Hacı niyazi dayı verdi rahmetli Nur içinde yatsın.saime kadının eskileri bilir.
Eskiye dönersek kemal dayının kuşları zabıta kemalin kuşlarına girer ve hacı niyazi dayı kırıkkale yaşiyan da kılıçlar köyünde rahmetli oldu.Kuşları da SIR oldu.

İsteyen nevşehire gitsin araştırsın orda var ismi önemli değil.

Ben kümesçiysem herşeyi bilirim.özünü isteyen nevşehirden bulsun.buldunuz diyelim güzcünüz yetermi parayla almaya.30-40 milyar veririm diyenler paranızın gücü yetmez boyle kuşlara.

mamaklı NURİ
0543 283 1617

S.A Nuri Bey..

Basta bir kendinizi tanitirmisiniz,nerelisiniz nasil kuslar beslersiniz neden caldiniz milletin kuslarini falan ondan sonrada su Ankarada kus yok lafini tartisalim iyi bir lisanla insaallah..

Aramiza hosgeldiniz bu arada sizin gibi birine ihtiyarcimiz vardi,sizin bakis acinizda lazim oluyor bazen eski bir hirsiz olarak..

Hayirli günler...

Afferin nuri bi sen kaldın yorum yapmayan nerde kaldın sen yeğenim?
Söylediklerini site Adminleri araştırdı senden iyi biliyorlar valla.Ama helal olsun bi şeyi iyi itiraf etmişsin.
(Merhaba sitedeki arkadaşlar benim ismim bir konuda yeralmış.Evet ben kümesçi NURİ ; şunu söylemek isterim, 20 senedir kuş beslerim ve 10 sene öncesine kadar kuş çalardım.Ankarada) :haha:

Bide uçuran varmı bu kuşlardan diye soruyosun izlemedinmi bende hiç kuş.Boz dumanlı,dumanlı izlemedinmi.İzleyip bunu bana ver diyen sen değilmisin azmı kuş aldın,bide bunları yazsan...Sana onun bunun kuşuna çamur atmak yakışmaz..
E madem sen var saim ustalar diyosun 30 milyar veren benim al gel-çal gel :heyo: sana 30 milyar vermezsem burda herkes şahidimdir bu işi bırakacam.Takkalı makkalı değil mürekkep kafa,kanat alttları kırmızı,gözleri koyu lacivert duman göz.Ama öp özünden olacak
Bilip bilmeden sallama babandan öne ahıra girme..Git ertan abin sana anlatsın sonra gel burda yaz.Bide şimdiki kemal abinin kuşlarından kaç tane uçurdum en az 3-4 tane izledin 6-7 takla düzenli oynadılar bi tane başka kuşa kırdık 30 takla oynadı allah şahittir ben sana dedim nuri bu tutmadı taklası çok fazla sen ne dedin abi bunu illa ben götüreceğim bende al senin olsun demedimmi yalansa yalan de görüyüm seni hadi bakıyım,yiğidim bekliyom..

ben siteye yeni gelmedim sadece müdahale zamanı gelince yazdım.milletin abarttığı kadar güzel kuş olmadığını yinede idda ederim.
bana gelince taklacı beslerim.
yazmaya pek vaktim yok bir önceki yazımda telefon numaramı vermiştim görüşmek isteyen arayabilir.

fazla lafın çoğu yalandır. herkes delikanlı gibi kendini övmeden reklam yapmadan ne varsa onu yazsın.

kuşçu06 ya gelince selçuk abi doğru soyluyon kuşunu seyrettim.sonuçta o kuşu aldın kendi kuşlarına kırdın ve 30 takla yapan kuşu çıkarttın.seyrettim istedim sende verdin ama kendi kuşlarımı kırmak istemediğim için almadım.

yinede her şey için saol...

nuriozturk' Alıntı:
ben siteye yeni gelmedim sadece müdahale zamanı gelince yazdım.milletin abarttığı kadar güzel kuş olmadığını yinede idda ederim.
yazmaya pek vaktim yok bir önceki yazımda telefon numaramı vermiştim görüşmek isteyen arayabilir.

fazla lafın çoğu yalandır. herkes delikanlı gibi kendini övmeden reklam yapmadan ne varsa onu yazsın.

Sabır, sabır, sabır.

Saim Usta,
Kemal Ağa,
Hacı,
Ve daha fazlası için 1200 km yol gittim. Sayın ömer ÖZKURT ile Ankara'da buluşarak bu kuşları besleyenleri, zamanında beslemiş olanları bulduk. Roportajlar yaptık, video çekimlerinde bulunduk. 1000'e yakın resim, 7 tane ellişer dakikalık video çekimi yaptık. Saim ustanın çıraklarını bulduk, dinledik. Şu anda bu videoların, resimlerin, roportajların siteye eklenmesi için gerekli olan alt yapıyı kuruyorum. Biraz daha sabır rica ediyorum sizlerden. Kim reklam yapmış, kimler Saim ustanın kuşları diye farklı kuşlar almış, kimler saim ustanın kuşları diye milleti kandırmış hepsi videolarda kanıtlarıyla birlikte, hepsi roportajlarda ilk ağaızlardan dinlendi. Kısa süre içerisinde yayınlanacak.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

s a arkadaşlar bu nuri öztürk benim oğulluk bizamanlar iyi kuş çalardı bin defada dedim yapma diye en sonunda doğru yolu buldu olum nuri gelmedin elimi öpmeye insan babasını unuturmu baba kıymeti bilmeyen kuşun kıymetini bilirmi
:ckmk: :ckmk: :ckmk:

selam arkadaşlar ben kuş oynatıyom diyebilen varmı sebo sende varmı aldığın kuşları anlatsana

s.a nuri kardeş her kezde oynayan bir şeyler vardır konumuz oynayan kuş seyretmek değil
ankaranın meşurları yada saim ustanın kuşları doğrudur bu kuşlar oynamıyor oynamazda
kimde olup olmadığını ne kişiler nede cekilen videolar ispatlar o yüzden kimse meraketmesin saim ustaları vs
elimizdekilere bakalım biri der ben verdim saim ustaya son damızlıkları biri der bende var ama kan sokdum beyler bu kuşlar tarih olmuşdur gerisi hava cıva belki elinizde iyi oynayan kuşlarınız vardır ama saim ustanın kuşları küllenmişdir

SAYGILAR

bir sey daha acıklıga kafusturuyum madem saim usta dıyonuz saimekadında boyacı memet abı vardı ve onda saim ustanın kuslarından vardı övunmek gıbı degıl cok ozurdılıyorum röpörtacınızda bu abımız varmı beslıyenlerden bırıde buydu

şimdi nuri bey o konuyu ömer kardeşim biliyor ropörtajları yapan arkadaşı ank kimler yönlendirdi bilemem
ama sincana kadar gidilmişse zaten büyük bir ihtimalle mamağa gidilmişdir neden uğranılmadığı konusunu arkadaşlara bizleri aydınlatabilir

belkide kendisiyle görüşülmüşdür.

s.a ahmet kara bey size özelden mesaj gönderdim dikkatinizden kacdı sanırım

SAYGILAR

nuriozturk' Alıntı:

Sayin Nuri öztürk....

Seni tanimayiz,bilmeyiz bakiyorum sende ilk geldigi andan itibaren rüzgar yapanlardansin,ankaradada kus izleyemediysen yazik sana heee izleyipte alamadiysan o baska..

O nedenle senin de tanidigin bizimde bildigimiz Selcuk abiye yolun düstügünde git te kus seyret gel bide burda anlat sana zahmet,kulagimizin pasi silinsin ok.

Ayriyetten de burda genel olarak kimse kendini övmez herkez bir birini bilir,sadece sen ve senin gibi bir iki arkadas rüzgar yapar o kadar,oda gecici oluyor ...
Haa birde senin icin güzel kus nasil oluyor bizimle paylasirsan seviniriz,bu ise yillarini ve vaktini vermis biri olarak düsüncelerini bekliyoruz,nasil bir oyun tarzi yani...

Kendine ve etrafina sende iyi davran insaallah,hayirli geceler...

s.a arkadaşlar tlf ve site alışkanlıklarınızdan vaz gecseniz sizleri ve sitenizi
arayan arkadaşlar sizleri bulur duyuyorum ki bu siteye yazan abilerimizin dışında ank da gercekden çok ama çok kaliteli kuşları olan abilerimiz varmış onlar sitede ve benzer yerlerde boy göstermiyorlar kendilerini merak etmekle beraber bu olgun davranışlarından dolayı tebrik ediyorum içimizde bu abileri tanıyanlar vardır mutlaka

SAYGILAR

basoglanh' Alıntı:
nuriozturk' Alıntı:

Sabır, sabır, sabır.

Saim Usta,
Kemal Ağa,
Hacı,
Ve daha fazlası için 1200 km yol gittim. Sayın ömer ÖZKURT ile Ankara'da buluşarak bu kuşları besleyenleri, zamanında beslemiş olanları bulduk. Roportajlar yaptık, video çekimlerinde bulunduk. 1000'e yakın resim, 7 tane ellişer dakikalık video çekimi yaptık. Saim ustanın çıraklarını bulduk, dinledik. Şu anda bu videoların, resimlerin, roportajların siteye eklenmesi için gerekli olan alt yapıyı kuruyorum. Biraz daha sabır rica ediyorum sizlerden. Kim reklam yapmış, kimler Saim ustanın kuşları diye farklı kuşlar almış, kimler saim ustanın kuşları diye milleti kandırmış hepsi videolarda kanıtlarıyla birlikte, hepsi roportajlarda ilk ağaızlardan dinlendi. Kısa süre içerisinde yayınlanacak.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

sabırsızlanıyoruım şimdiden inş biran önce kurarsın görürürz abii :oley:

tunc_54' Alıntı:
s.a nuri kardeş her kezde oynayan bir şeyler vardır konumuz oynayan kuş seyretmek değil
ankaranın meşurları yada saim ustanın kuşları doğrudur bu kuşlar oynamıyor oynamazda
kimde olup olmadığını ne kişiler nede cekilen videolar ispatlar o yüzden kimse meraketmesin saim ustaları vs
elimizdekilere bakalım biri der ben verdim saim ustaya son damızlıkları biri der bende var ama kan sokdum beyler bu kuşlar tarih olmuşdur gerisi hava cıva belki elinizde iyi oynayan kuşlarınız vardır ama saim ustanın kuşları küllenmişdir

SAYGILAR
tunc_54 kardes hanı bu kusların ozu sende var dı neoldu sımdı

s.a fedon yok diyen olmadı ki var belki senin gibiler yüzünden
bende olduğunun bilinmesini istiyorum olamaz mı yaa bak ben sana acıkca soruyorum
bu sitede kimden ne istiyorsun yoksa senin kuşları alırkende yediğin kazık canınımı acıtıyor
ne istiyorsun diyorum sesin cıkmıyor kardaşim sen şu işyeri adresini ver ben sana geleyim
merakettim seni konuşalım bakalım tosunum sen kuşları hacıdan almışsın oynamıyorsa hacıya gidecen ki kendin oynamıyor diyorsun ben hacıdan almadım hacıdan kuş alıpda oynatan birini gösdersene bana gösteremezsin neden çok basit nedeni ..????

Bu kuşlar bu kadar rabet görüyorsa bence bu kuşlarda bir özellik var ama saim ustanın kuşlarından kalmamış yada şu an milletin kümesinde patlıyor ama genede bence okuduklarıma göre iyi kuşlar

Geri