A
Anonymous
Misafir
geleceklerini sanmam ama inşallah gelirler sizde bizle paylaşırsınız ,D
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kashar' Alıntı:Way be sonuncusuda gecenlerde uctu gitti, bu yirtici kuslar vefasiz oluyormus, birdaha hicbiri geri donmedi, ama hersabah ben balkona cikinca karsiki binanin catisindan bana ciyak ciyak otuyorlar..
Son atmacanin ucunu gormeliydiniz, tek basina otobus bekler gibi balkonun dibinde sabahi bekledi, hava aydinlandi, kuslar hareketlendi, buda kanat acip kapamaya basladi, cesaretde edemedi, ama herkes ucuyor onlari gorup ayni hareketleri tekrar etmeye calisti, sonra dondugumde ucup gitmisti...
Birdahaki yumurtlama donemi gelir bunlar...
şeref' Alıntı:İlave etmek istediğim diğer bir konuda, kerkenezlerin avları arasında ''güvercin '' yoktur belki küçük kuşlar, ama ben bu güne kadar bir kekenezin güvercin yakaladığına hiç şahiy olmadımm ..
Sizden de ayrıca bir rica ve beklentimiz resimlerini '' uzaktan '' farklı zamanlarda çekip bu sevimli dostlarımızın durumlarından bizleri haberdar etmeniz, bizlerde buradan küçüklerin uçup doğada ki yerlerini allacakalrı günü sizinle takip etmek isteriz ..
Ancak lürfen yavrulara ellemeyin ve onları beslemeyin .Anne babaları sizin kokunuzu artamda görüp rahatsız olabilir ve yavrularını terk edebilirler . Bu çok sevimli afacanların tek dostu ve bakıcısı sadece ve sadece ebebeyin leri olmalı .
Herşey çok güzel giderken yaptığınız çok ufak bir müdehale ile işler tam tersine dönebilir, ve sonuçta üzülmemiz içten bile olmaz ..
Lütfen yavrulardan ve ortamların dan olabildiği kadar uzak ta kalın, resimleri dahi uzaktan anne babaları yuvada değilken çekin . Fotoğraf makinesi bile onları rahatsız edebilir ..
BAkın buradan bunları ukalalık olsun diye yada bilmişlik taslamak için yazmadığımı çok iyi bilmenizi isterim , bu yazdıklarımı bizzat ben yaşadım .. saygı ve sevgilerle kalın..selamlar..ŞEREF