- Konuyu Başlatan
kashar
Üye
- Ad Soyad
- Mert Aydogdu
- Meslek
- Serbest
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
karataş32' Alıntı:arkadasım yavruların hayırlı olsun
sana tavsiyem fazla yanlarına yaklasma yarın büyüdüklerinde sana zararları kesin dokunur kendin birsey verme büyüdüklerinde giderler bunların didakları jileten keskindir kendine dikat et ömür boyu tasıyacagın bir faca atmasınlar
bunları büyüdüklerindede beslersen çok güzel bir boncuk koleksiyonun olur :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
[/quote]karataş32' Alıntı:didak dediginiz nedir birde boncuk koleksiyonundan bahsettiginiz nedir?
Gerçektende inanılmaz derecede hızlı yol katediyorlar. Daha bir önceki resimlerinde nerdeyse yarı yarıya küçüktürler. Maşallah Diyelim. Resimler içinde ayrıca teşekkürler. Büyüdükçe daha da güzelleşiyorlar.Fenerbahcem' Alıntı:Vay be nekadar cabuk buyuduler , maasallahi var kuslarin cok guzel olmuslar..resimler muthis.
öldürün o naletlerı tam kuslar hareketlenıyor lappp gıttı ... ama senın kı baska ama ben genede oldururum vahsı desınler ben guvercın severımkashar' Alıntı:Arkadaslar siz anlarsiniz diye buraya uye oldum, benim evin balkonuna bir kus yuva yapti, yumurtladida, yumartadan kuslarda cikti, annesi eve fare sican getiriyor yahu, etraf kan oluyor, balkon tutunma yerlerini bile kan yapiyor, canli getirip burda olduruyor, sicanin yarisi var yarisi yok pozisyonunda yuvada Fotografini ekliyorum bu kus nedir? Atmaca dedim ben ama...