ATMACA BALKONUMA YUVA YAPTI!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kashar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 187
  • Görüntüleme Görüntüleme 50K
4 unude omuzuma koyup fotograf cekicem bakalim olursa...

[No message]

Ekli dosyalar

• CIMG0626.webp
    CIMG0626.webp
    44.6 KB · Görüntüleme: 1,375
  • CIMG0629.webp
    CIMG0629.webp
    85.2 KB · Görüntüleme: 1,399
  • CIMG0633.webp
    CIMG0633.webp
    68.1 KB · Görüntüleme: 1,204
[No message]

Ekli dosyalar

• merto30.webp
    merto30.webp
    134.4 KB · Görüntüleme: 1,348
  • CIMG0663.jpg
    CIMG0663.jpg
    9 MB · Görüntüleme: 1,142
  • merto31.webp
    merto31.webp
    573.6 KB · Görüntüleme: 1,376
Mert Bey muhteşem resimler.
Hele o yavuyu kafasını yakın yaptığınız çekim mükemmel.
sizden çok daha farklı şekilerde mükemmel resimler bekliyoruz.
bence hala ayaklarından geçebilecekse bilezik künye yaptırıp ayaklarına takarsanız çok güzel bir hatıra kalır.
belki 10 sene sonra kuşları görürseniz tanırsınız :D

Abi valla kuşların yanında heykel gibi poz vermişsin tebrik ederim seni cesaret gösterip böyle pozlar verdiğin için...

yine muhteşemsin mert abi yha

Onlarin kafasini agzima sokarim be :)
Hic bir sey yapmiyorlarki...
Saka bir yana alistim giderlerse uzulecem..

Büyük ihtimalle pek gitmek istemeyecekler , çünki artık onlar sizi anneleri olarak kabul etmiş gözüküyor.. selamlra.ŞEREF

walla fare, sican getiriyor genelde, bir keresinde cekirge yediler ama bir cekirge getirmis ben oyle cekirge gormedim, essek kadar buyuk cekirge yani etli butlu yenir yani harbiden..

[No message]

Ekli dosyalar

• CIMG0679.webp
    CIMG0679.webp
    337.6 KB · Görüntüleme: 1,378
Arkadaslar bu sabah iki tanesi uctu gitti, geriye kaldi iki atmaca, herhalde bunlarda yarin sabaha ucar giderler diye dusunuyorum, alismistimda yahu napalim hayat kader...

fotodakılerın hepsı kerkenez dır atmaca renklerı gır sarı kızıl vb. farklı olup gagasıda farklıdır gozlerının rengıde kerkenez dus sıyahı olur atmaca sarı gozbebegı sıyah olur ıngılızcesı peregrıne atmaca nın ıse accıpıter ve dıger turlerı olarak youtubede n de seyredebılrsın elıne gelmeye alıstırırsan onunla bıldırcın kucuk kus avınada gıdebılırsın cunku onlar zaten yasamak ıcın olduruyorlar beraber ava cıkarsanız o kafasını sende gerısını yer yasamı paylasmıs olursun you tube den goshawkıng ..yaz seyret yada peregrıno hawk yaz seyret eger avcılık hobın ıse sertıfıka alman gerekır yoksa 2500tl ceza yı yersın sıkayet yada yakalanma durumun olursa bılıgn olsun kardes...onları maddı olaraka degerlendırmeyıde umarım DUSUNMEZSIN...sevgılerımle....

Anasi gece gidiyor sabah kusluk vakti geliyordu...
Ama bugun 4u de uctu gitti, sonra alt komsu aradi, bir tanesi alt komsunun balkonundaymis, sanirim o ucmayi denedi ucamadi altkata sigindi...
Simdi 1 tane var ama oda yarin gider, iceri aldim saksidaki agaca koydum son gun goreyim diye :)

Yarin ucar gider diye son kalan atmacayi eve aldim... saksida agacin arasina koydum :)

Ekli dosyalar

• CIMG0706.webp
    CIMG0706.webp
    751.8 KB · Görüntüleme: 1,822
  • CIMG0707.JPG
    CIMG0707.JPG
    13.2 MB · Görüntüleme: 1,731
buraya kadar her şey cok güzel ama bence bu yanlış :=(

Abi bence kuşa bunu yapma kendi doğal hayatına sal hayvanı hem sen ona evde bakamazsın yazık olur sanada kuşada sal artık hayvanı:)

Kuslar salinik balkonda, basi boslar, diyorum ya 3u ucup gitti, 1i kaldi buda ucup gitti saniyordum ben meger bu alt komsunun balkonuna dusmus... Gittim aldim eve koydum, balkonda , anasi yarin gelir ucurur onuda...

Size çok geçmişolsun diyelim .. Balkonda ki kiracılar artık ayrıldığına göre bu yaz aylarında bolkonunuzu rahatça kullanın artık..::)). ..
Çok da emek harcadınız ve çok değişik bir tecrübe yaşadınız , bizlede buradan takip ettik,, kimi zaman kuşlar adına kaygılnarak .. Neyseki sonu böyle güzel oldu ..
Yavrular uçtu ve doğadaki yerlerini aldı .. Tüm beklenti ve çabalarımız bu yönde idi aslında başından beri.. selamlar .ŞEREF

Gerçekten takdire şayan bir davranış sergilediniz ve yavruları kayıpsız ağırladınız.
şimdi sizden son ricamız bize kalan atmacanın son güzel resimlerini güzel bir anı için bol bol çekmeniz.

Evet abi bu son atmaca yavrusu gitmeden bol bol foto çekip siteye koyarsanız çok güzel olur size verilen bu şansı güzek değerlendirdiğiniz için teşekür ederim

Cok cok tesekurler bu kusların yavrulukdan ucusuna kadar bızımle paylastıgınız ve onları doyurdugunuz için.
Resımler cok guzl ozelıkde 4 u bır arada.

Saygılar.

şu keratalara az kuşumu kaptırmadım ama onlarda ekmeklerinin peşinde helal olsn bütün aldıkları kuşlarm!!

Way be sonuncusuda gecenlerde uctu gitti, bu yirtici kuslar vefasiz oluyormus, birdaha hicbiri geri donmedi, ama hersabah ben balkona cikinca karsiki binanin catisindan bana ciyak ciyak otuyorlar..
Son atmacanin ucunu gormeliydiniz, tek basina otobus bekler gibi balkonun dibinde sabahi bekledi, hava aydinlandi, kuslar hareketlendi, buda kanat acip kapamaya basladi, cesaretde edemedi, ama herkes ucuyor onlari gorup ayni hareketleri tekrar etmeye calisti, sonra dondugumde ucup gitmisti...
Birdahaki yumurtlama donemi gelir bunlar...

Geri