"Başkentli Cengiz Ustanın Efsane Damızlıkları"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasin06500
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 198
  • Görüntüleme Görüntüleme 39K
S.Aleyküm Cengiz Abinin kuşlarının maşallahı var kuşlar bi yana abiliginin maşallahı var baş tacıdır kuş kime lazımsa o alsın bana lazım degil ama titrek kafa dişi kuş gören varsa paylaşırsa sevinirim rengi hiç farketmez titrek kafa dişi kimse varsada parasıylada talibim ama kobra yılanı gibi kafasını çekme şartıyla var olanı ben hiç görmedim dişi olan varsa bi eksigimizi gidermiş oluruz erdekten tüm dostlara selam olsun

erdekli biladerim bende üç adet dişi mevcut aynı dediğin gibii kobra gibi kafayı titretirler vede tek özellikleride bu değildir tabiki altından çıkan oynar

saygılar

Bu ay içinde Allah kısmet ederse Ankaraya gelicem İsmail bir aksilik olmazsa sanada ugrucam zaten sayende bu titregin dişi olanınıda görmüş oluruz bir eksigimizi gidermiş oluruz

saygılar

maşallah damızlık terimine uyan kuşlar bunlardır. En çok takkalı araplar hoşuma gitti.Allah böyle damızlıkları bizede nasip eder.Cengiz ustanın kuşlarınada ömürler nasip eder..

Saygılarımla.... ( Reis )

erdekli kardeşim memnuniyetle beklerimmm başımın üzerinde yerin var.geldiğin zaman beni 05077635977 numaralı telimden ararsan seni memnuniyetle ağırlarım..
hoşçakalman dileğiyle

s.a arasa kardeşim bizim elimizde senin deiğin dişilerden de mevcut
çankırıya gidersen onlardan da görebilirsin.ankara ya gelirsen mutlaka beklerim. kendine ii bak

ismail abii nasılsın? Çankırıda var mı uçan kaçan yineee

Saygılarımla Yasin18

selamun aleyküm cengiz birader yarışmaya yavru resmi eklemişsin . yalnız dikkatimi çeken bi ayrıntı vardı orda piknik tüpü ikuşların güzünü tüpnemü korkutuyosun . oynamassan .haşlama yapıp pilavın üzerine koyarım .diyemi tüp güsteriyon yavruya. şaka bir yana güzel yavru maşallah

dogrudur abı.bende yanılmam; oyle kolay kolay beyaz begenmem..Allah zeval vermesın..yakından da ıncelemeyı ısterdım ancak sartlar maalesef..saygı ve sevgıler..

ne demek kardeş yakından bakman mümkün ne zaman istersen bakabilirsin. bende düzceye çok gelirim sizin kuşlara da bakmak gerek.kuş bahane önemli dostluk arkadaşlık değil mi.

masallah guzel kuslarınız var allahtan bı zeval gelmeden gule gule kus besleyın bılır kısıler ıyı kus besledıkledıklerı surece saf oyun kusları bıtmez saygılarımla OGUZ USTUNDAG

evet haklısınız ii kuş besleyen kişilerle yola devam etmekde fayda var bu şekilde bu kuşların nesli uzun zaman wlimizde kalır kalın sağlıcakla.

merhabalar cengiz bey sahibinden.com alışveriş sitesinde yozgatlı bi arkadaş sizin kuşlarınızın resimlerini koyarak kuş satıyor acaba o kuşlar gerçekten sizin kuşlarınızmı yoksa bu şahıs dolandırıcımı ?

Bende durumu gördüm,Yozgatlı arkadaşımız fotoları Cengiz beyin resimlerinden almış ve aynen yayınlamış..Birilerinin canı yanacak gibi gözüküyor.Kuşlar halen Cengiz beydedir büyük ihtimalle...

Geri