"Başkentli Cengiz Ustanın Efsane Damızlıkları"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasin06500
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 198
  • Görüntüleme Görüntüleme 39K
üçünçü resimdeki dumanlı kaç kuyruk bilgi verirseniz teşekürler.

maşallah gercekden guzel kuşlar bırınde daha boyle kuşlar gordum gercekdende iyi kuşlar oynatıyor haskoyde solfasol girişinde irfan die bı şahışş o adamın kuşlarını bılen varmı bılgı suna bılecek bırısı varmı ????

abi aynısından bende de var arada hiç bi fark yok ama benimki 13 kuyruk tek fark ne renk yavru o dumanlı acaba

cengiz_demirci' Alıntı:
görmek gerek sen nerdesin bakalım yada resimi falan var mı. sen msn ekle konuşalım
selamunaleykum
msn ne gerek var burdan devam edinki bizlerde gorelim bizlerinde fikri olabilir

haklsın birader bu arada tüm siteye üye olan arkadaşların kandili mübarek olsun tüm islam aleminin kandilini kutlarım

Maşallah güzel kuşlar. Kuşculugum boyunca bir kuşa sahip oldum dişi bir maviye eş deger cift bulamadıgım için yavru degıl yumurta dahi alamadım eşlerstırmedım çunku.Keşke siteyi önceden bilip üye olsaydım diyorum bazen...Kaybettim kuşu.. İnşallah sahip olurum yinede..Yaş küçüktü acısı simdi çıkıyor. Böyle kuşları görünce hep aklıma geliyor ilk kuşumdu acıkcası hüzünleniyo insan..Sahip oldugum kuşlara bakıyorumda özlüyorum..

selam mustican inşallah gene olur kardeşim yaşın daha genç senin. yaşı kemale eren bile aramakta ii kuşu insanların allah gönlüne göre versin

gecegiden' Alıntı:
maşallah gercekden guzel kuşlar bırınde daha boyle kuşlar gordum gercekdende iyi kuşlar oynatıyor haskoyde solfasol girişinde irfan die bı şahışş o adamın kuşlarını bılen varmı bılgı suna bılecek bırısı varmı ????
selamun aleyküm irfan dediğiniz arkadaş .eski enerji bakanı cumhur ersümerin şöförüydü .ondaki kuşların bir kısmı .mobilyacı sezaiden geçmeydi . zannederim şimdi. akyurt tarafında oturuyor .ismib-ni bilmiyorum köyün .

A B İ L E R... UÇAN KUŞ İZLEMEK İSTEYEN İSMAİL PAK I BULSUN DERİM.YARIN ATMACA ALIR ..SEYREDEMEDİĞİNİZE ÜZÜLÜRÜM.

ismail he demekle ne kasdettin anlamadım. ama bizimde havada kalan kuşumuz var.her nekadar kuşlar ankarada değilsede sen yerini biliyorsun bi zahmet git de bi bak bakalım seni tatmin edecek mi.

ne demek eyüpcüğüm bu kuşlardan sende de var dönüp dönmediğini anlamn gerek değil mi burda olman ii arada da olsa gir bak.

sonUMUT' Alıntı:
Bu resimlerde görünen kuşlar havada dönüyormu ?
selamunaleykum
bende cok merak ediyorum gercekten donuyorlarmi :p

dönme anlamın da siz ne anlarsınız bilemem ama takla attıkları kesin.bunu ispatlarız.gerek yok yasin onlarıniçinde var zaten.

Geri