"Başkentli Cengiz Ustanın Efsane Damızlıkları"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasin06500
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 198
  • Görüntüleme Görüntüleme 39K
teşekkür ederim saim bey gerçekten de öğleler. inşallah bi gün yüzyüze de görüşürüz.selamlar

teşekkür ederim kılıçbey kardeşim deiğğim gibi bunlardan allah herkese nasip etsin. herşey gönlünüzce olsun.

çok güzel kuşlar açıkcası performanslarını görmek isterdim:)

ABİ MAŞALLAH TÜYÜ KADAR HAYRINI GÖR KİRALAMAYI FELAN DÜŞÜNÜRSEN BANA HABER VER KUŞLARI:))

selamunelayküm cengiz kardeşim kuşların gerçekten güzel ALLAH nazardan korusun hayırlı zesonlar saygılarımla

Maşallah hepsi birbirinden güzel..

teşekkür ederim ismail kiralama yok. ama seninde olur bunu biliyorsun.bizde olanlar bunlar sende bundan daha iyileri var.sende güle güle besle.

Masallah emeginze saglik cok güzel kuslar Saglikli atmacasiz kümesler dilegiyle

Cengız abı kuslar cok tanıdık geldı gozume bı yerden tanısıyormuyuz?

teşekkür ederim kardeş. ben çıkaradım seni ben ankaradayım. kuşlar nerden tanıdık geldi acaba bilemedim geldin ise yanıma görmüşsündür yoksa nasıl olacak

kuslar (YERDE) gercekten mükemmel !
hele de 3. resimdeki kus ...." BEN BUYUM " diyor gibi bir durusu var...!
kuslar heral da ankara irki olmali ? - cünkü bende de onlarin fiziginde kuslar var !
bol ve saglikli yavru almani dilerim , kuslara ve kendne cok iyi bak ! ;-) slmlar

Maşallahı Var Hepsinin Sağlıklı Küümesler Dilerim

Selamlar cengiz ustanın kusları cok güzel ama baska bisey dikkatimi cekti .Benim ankara kusu olan ayna kuyruk arap in verdigi yavrular bu resimdeki kuslara cok beziyor boz dumanlı sinekli dumanlı arap ve nuhidi yavru demekki arapin soyunda olan damarlar diye düsünüyorum saygılarla.

arkadaşım kuşların güzel maşallah 1.foto daki kirli dumanlın oldukça nadir bir kuş oyunu hakkında bilgi vermeniz mümkün mü

tşk ederim kardeş.14 yaşında bi erkek o kuş uçurulmadı ama altından gelenler oynamakta o kadar diyeyim

iyi günler kardeş düz arapların ve beyazların maşalahı var allah nazadan saklasın

Geri