"Başkentli Cengiz Ustanın Efsane Damızlıkları"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasin06500
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 198
  • Görüntüleme Görüntüleme 39K
[No message]

Ekli dosyalar

• 23102009401.webp
    23102009401.webp
    317.8 KB · Görüntüleme: 1,433
turgay_usta' Alıntı:
tahir hoca ben ünlü değilim bu sektörde, hatta ilk kez kuş besleyeceğim, almışken iyisi olsun dedim, cengiz abinin kuşlarından bir çift yavruya talip olduğum için tanıştık...o kadar bir hikayem yok...

S.A Turgay bey.

Aramiza hosgeldiniz öncelikle,dilerim kusculuk hakkinda önemli ve güzel seyler ögrenip hayatinizda tatbik edersiniz.Kusculuk adina güzel isler yapacaginiza inaniyor ve ümid ediyorum.

Saygilarimla.

teşekkür ederim sayın bozoğlu...başlayamadık yine kuşçuluğa inşallah bi yerlerden ayarlayacağız kuşları...ev kredisi ile boğuşacağım :) iyi kuşlara iyi fiyat istiyorlar... vazgeçtim sayılır şimdilik...teşekkür ederim saygılar sunarım...

güle güle uçurmayı nasip etsin allah abi araplar harika

Sayın Ünal usta dolayı teşekkür eder saygılar sunarım. sizlerde kuşlarınızı paylaşın burda pursaklar kuşçusu

Saygılarımla Yasin

Maşallah güzel kuşlar Allah saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin boynunda beyaz olan takkalı arap ayrı bir güzel

erdekli_krallar' Alıntı:
Maşallah güzel kuşlar Allah saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin boynunda beyaz olan takkalı arap ayrı bir güzel
selamunaleykum aras uzunzaman oldu
niye o arap birseylermi hatirlatiyor
saygilarla ferhat

A.Selam abi bu gece 12 kadar izinliyim bende girdim siteye hatırlatan bir kaç kuş var abi o resimlerde

Sayın erdekli ilginden dolayı teşekkür ederiz.

Boynunda işaret olan takkalı arap zamanında ve şimdi halen isimleri geçen efsana kuşçuların kuşlarına bağlıdır.

Yinede ayrıntılı bilgiyi size cengiz bey sunar

Saygılarımla Yasin06500

Güzel kuşlar iyi günlerde uçurup oynatmanızı dilerim.

Gerçekten kuşların hepside çok güzeller. Dumanlılar ve araplar bir harika. İnşallah nazarımız değmez.. 41 kere değil 40 bin kere maşallah. Allah ağız tadıyla beslemeyi nasip eder inşallah.

maşallah çok güzel kuşlar göz değmesin

ustam kuşların süper kazasız belasız beslemenn dileğiyle nazar değmesin :oley:

yorum yapan herkese teşekkür ederim

Selam cengiz abi; kuşlarının maşallahı var,tebrikler abi...Bolu'dan saygılar sevgiler

işte bunlar kuş allah huzur içinde beslemek nasip etsin bol taklalar ESES CENGİZ

teşekkür ederim. daha iyileri senin olsun birader.

Merhaba, kuşlarınıza gözüm değicek diye korktum.Benim sormak istediğim bir şey var. 7. Fotoğrafta arapların sağında duran tepeli kuşun ismi genel olarak ne diye geçiyor? Şimdiden teşekkürler..

cengiz usta sana nasıl ulaşabilirim....bende senin kuşların fiziğine yakın kuşlar var...ancak dişiye ihtiyacım var....eğer mümkün olabilirse seve seve satın almak isterim.....sevgiyle kal

s.a. kuşların maşallahı var.
benimde dikattimi çeken koyu renklerin ve açık renklerin boyun kısmında beyazlık var.
bunlar harmanlanmış kendi aralırnda sanırım. tekrar payalaşım için teş.çok güzel kuşlarınız var.

selamun aleyküm cengiz birederim maşallah kuşların güzel takkalı araplarda ben oyun kuşuyum diye bağırıyor allah kazadan beladan korusun tüyleri kadar hayrını gör .güle güle besle... saygılar m.saim akyol

S.aleyküm hepsi birbirinde güzel güle güle besleyin Mehmet abinin dediği gibi takkalı araplar çok güzel gözüküyor Maşallah

Geri