"Başkentli Cengiz Ustanın Efsane Damızlıkları"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasin06500
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 198
  • Görüntüleme Görüntüleme 39K
cengiz bey Çankırya Gecerken ugrada Birtane ucuruyum gelde seyret akıl alıyor kuş sefere girdiginde yoldan gecen ne oluyor diye kafasını kaldırp bakıyor . sesi solugu yerinde Tek kusrsu var kuşun Tek taraflı eliyor ucurdukca kapatıyor ama hee öyle 1 minare 2 minare gitmiyor seni tatmin edermi bilmem ama 2 direk 15 mm filan gidiyor taklasıda cok deyil 3 ve ya 4 takla gök dişi yumurtaya yatı başladı

sonUMUT' Alıntı:
cengiz bey Çankırya Gecerken ugrada Birtane ucuruyum gelde seyret akıl alıyor kuş sefere girdiginde yoldan gecen ne oluyor diye kafasını kaldırp bakıyor . sesi solugu yerinde Tek kusrsu var kuşun Tek taraflı eliyor ucurdukca kapatıyor ama hee öyle 1 minare 2 minare gitmiyor seni tatmin edermi bilmem ama 2 direk 15 mm filan gidiyor taklasıda cok deyil 3 ve ya 4 takla gök dişi yumurtaya yatı başladı
selamunaleykum
masallah ii kusmus kac seferi var ortalama
saygilarla ferhat

cok deil ya sıcakta ucuruyorum iş nedeni ile 10 veya 12 1 saat ucuyor oda cengiz ustaya yeter :)

sonUMUT' Alıntı:
cok deil ya sıcakta ucuruyorum iş nedeni ile 10 veya 12 1 saat ucuyor oda cengiz ustaya yeter :)
havada donuyorlarmi peki :p

ya benimkiler cengiz ustanın kuşları gibi dönmüyor nedense sorunda orada zaten

kuşlarınız bayağı fotojenik. Bu kuşlardan uçan oynayan varmı gözlerimizin pasını alacak acaba

cengiz ustanın konuşmasına gerek yokki bir gün çankırıya misafir olursun cengiz ustanın kuşu oynuyormu oynamıyormu görusun eyüp bey senide misafir etmiş oluruz

valla havada dönmezlerse biber sürersin sende olmaz mı o zaman dönerler

eyüp bu oynayan kuşun ana baba kirli olmasın. neden olsa ben elimi değdim o kuşlara oynatacaklar tabi.onlar beni tanırlar.sen de tanırsın beni bi ara gelde sallabaş erkeğe çankırıda oynatanların tezesini vereyim de vur. olmaz mı?bozdumanlı kirlilerden oynayan var mı.

Titrek (Sala baş) bu kuşların üreticisi benim bunları ben beslerken kimse kümesine sokmazdı bu kuşlar hasta diye.Sana verdigim gökler ( işyerinden calınanlar ) bunların oyunu sen biliyorsun kendin seyretin vede ucurdun o kuşlardan şimdi kimsede kalmadı cankırıya 1 tane vermiştik hediye karpuzcuya o kuşdan varsa cankırıda oynuyan kesin vardır . bozdumanlı kirlilerden 2 yavru aldım ucurmuyorum biri aynı baba biride anna bozdumanlı 15 güne kadar ucarlar.

sonUMUT' Alıntı:
Titrek (Sala baş) bu kuşların üreticisi benim bunları ben beslerken kimse kümesine sokmazdı bu kuşlar hasta diye.Sana verdigim gökler ( işyerinden calınanlar ) bunların oyunu sen biliyorsun kendin seyretin vede ucurdun o kuşlardan şimdi kimsede kalmadı cankırıya 1 tane vermiştik hediye karpuzcuya o kuşdan varsa cankırıda oynuyan kesin vardır . bozdumanlı kirlilerden 2 yavru aldım ucurmuyorum biri aynı baba biride anna bozdumanlı 15 güne kadar ucarlar.
selamunaleykum
titrek sallabas kuslarin uretici siz oldugunu yazmisiniz masallah cok kus uretmisiniz o zaman
titrek kuslar genelde cok dikkat cekmistir ve tum vucudu titreyenler bir cok kuscu tarafindan kabul gormus hayvanlardir sevilirler bende dahil olmak uzre
saygilarla ferhat

titrek sallabas kuşlar görsellik açısından güzel kuşlar yanlız oyun açısından son derece düşündürücü kuşlardır.

fazla oyun kuşu edasında bulunmazlar. nitekim cengiz ustamın sallabas kuşların yavrularını uçurmakta çok güzel verim almakta

sonuç olarak titrek sallabas kuşların eşlenmesi çok önem arz etmektedir. Aynı konumda bir çift titrek kuşu ben şahsen eşlendirmem. Umarım Cengiz Ustam aynı benim gibi düşünüyorudr

Saygılarımla Yasin18

titrek sallabas kuslarin uretici siz oldugunu yazmisiniz masallah cok kus uretmisiniz o zaman
titrek kuslar genelde cok dikkat cekmistir ve tum vucudu titreyenler bir cok kuscu tarafindan kabul gormus hayvanlardir sevilirler bende dahil olmak uzre
saygilarla ferhat

ferat arkadaşım cevremde kimsede yokken bende vardı bu kuşlar kimsede kümsesinede sokmazdı elbete tüm dunyada titerekelri ben üretmedim cengiz abi bile ilk kez bende görmüştür.

valla kardeş oynuyan kuş iyidir ben titrek falan bilmem adamın kuşunu seyrettim güzel oynuyor seyretmenizi tafsiye ederim atmaca almadıysa

bu konuşmalar bana kalırsa uzar gerçekten de oynayan kuş iidir ne olursa ister titresin ister titremesin. bu birazda sevme meselesi herkes bizim sevdiğimiz sevmek zorun da değil. titrek kuşlara kutdan gelme diyenler var.ama ben bu kuşların oynadığını gördüm. oynayanları da adamı tatmin eder.herkesin kuşa bakış açısı farklı ondan dolayı da havada oynayan kuş ii. osmancığım oynayan kuşu atmaca almamış inşallah bayram da gelecem bakalım. başka başlayanlarda varmış onların durumu ne onları da görmem gerek. şmdilik herkesin kuşu kendine güzel. herkes güle güle beslesin.

öcelikle kuşların Allahı var maşallah tertemiz gaga göz on numra diyebilirim gule gule besle abi. Burada resim olduğundan dolayı güzellikten bahsedebeiliriz kendimizi yormamıza gerek yok bu işi yapıyorsanız her kesin sizden bahsetmesi iyi kuşları var demesi hoşunuza gider tabi denilmesi de lazım bunca emek bunca denenek var sonuçta bunun içinde kupalar var alınan puanlar ve kupalar belli eder kuşların iyi ve neslini. kafası tıtremiş ayağında perde var izli bunlar görüntü güzelligidir sevenler için bunlara genetik bozuklukta denilebilir işin aslı dediğim anlatmak istediğim gibi tescilde biter bence hatam varsa kusura bakmayın.....

bazıları resimle tatmin olur bazıları uçan oynayan kuşla tatmin olur.

evet hacım herkesin kuşu kendine güzel.kirpi yavrusunu pamuğum diyi severmiş.takma kafanı sen başkentin efsane damızlıkcısısın.sendede kötü kuş olmaz..saygılar..

Değerli baraacuda sende başkentin efsana sarıcısın bende başladım yakında oluruz yavru alamadım dahaaa

Saim ustama ve faik abiye çok selam bayramın ilk günü ortayım.

Saygılarımla Yasin18

yav abiler valla ben bu titrek kuşları pek bir sevdim.elinde olan varsa bana 6 adet dişi lazım para mühim değil.bu kuşları kim üretiyor kim yetiştirorsa bana lütfen özelden mesaj atsın.ezelden beri hep titrek kafa kuşum olsun istedim inşallahta olur.
not.not dişiler beyaz ve dumanlı olmalı

SAYGILAR

kaç gündür formda yoktun varsan da yazmıyor dun bende bir arap ala var ama erkek lazımsa gönderim kardesime sitede resmi var

orhan bey ilgi alakanıza çok teşekkür ederim ama bana şu an 6 adet dumanlı ve yahut beyaz dişi lazım.alanızda güzel maşallah güle güle besleyiniz ..

son umut öncelikle merhabalar.bak şimdi cengiz abinin titrekleri ilk sende gördüüğünü söylemişssin ..cengiz abicim cevap yazmamş ama ben sana yazayım.ben bu titrek kafa kuşları 24 yıla yakın süredir besliyorum.:)))şaka gibi gelmiş olabilir ama tamı tamına 24 yıl cengiz abine şimdi bir daha sor bakalım sana ne diyecek ilk sendemi gördüüü ....bende uçan kuşlarımı inan bana alacağın cevap muhteşem olacak ..ama seni gerçekten tebrik ederim eğer elinde titrek kafa kuşun varsa..bence o kuşlara sahip çık neden dersen:))) harbi kuşlardır birde altından çıkan dişiler titretse tadından yenmez:

saygılar

s.a ismail sen var ya bi ömürsün inan bana senin bulamayacağın kuş yok memlekette ben bunu biliyorum. titreklerden de bulacağından eminim inşallah istediğin renkte ve gönlüne göre bulursun.saygılar

abi bulmak demişssinde.)))yakında sana güleceğin birşey söyleyeceğim az sabret:)

abi kuşlar süpermiş hele araplar beni mest etti.. acaba cengiz abiye gelsek bi çift arap hediye edermi.. :DD

Geri