Bir İstanbul Efsanesi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
41 kere maşallaah oynarlar cok güzel allah hastalıklardan korusun....

şunu belirtmek isterimki istanbulda bana adres vermenize gerek yok.zaten olanı biz biliyoruz sonuçta istanbulluyuz.ayrıca 21 senedirde kuş besliyorum kuşçuluğun göbeğinde hatırı sayılır kuşçuların içinde büyüdük o yüzden dostlukların açamıyacağı kapı yoktur.

ayrıca resimler ekleniyorsa iyi yorumlar yanında hatalarıda gösteren yorumlar olacaktır zaten bunun amacıda budur yanlışları ve dogruları birleştirip en güzele dogru yol almaktır.birde mor veya yeşil şal diye bir şeyler demişiniz onu anlayamadım.benim mor şallı kuş baktığımı nerden çıkardınız acaba.ayrıca ben buralarda kuş felanda aramıyorum böyle sitelerde kuş arayacak olsaktık bursa oynarını hiç beslememek daha iyi. farkındaysanız sadece görmüş oldugum hataları söylüyorum damızlık olarak gösterilen kuşlara herhangi bir lafım yok farkındaysanız ama yavrularda aynı güzellik sergilenmiyor buda kanın zayıflığını ve devamında aynı güzelliği yansıtamıdığını gösteriyor.zaten ırk ve iyi kanlı kuş demek budur devamlılık ama bunları takip ederek ve düzgün eşlemeler yaparak.

farkındaysanız hüseyin bey güzel yorumlara teşekkürler oynarcı gözüyle görülen hatalar yansıtıldıgında kabul etmiyorsunuz.burda karalama kampanyası yo beni şahısların isimleri asla ilgilendirmez asla ben isme degil kuşun kendine ve devamlılığına bakarım gerisi bana hikayedir.isim olsun kuş kuş olmadıktan sonra neye yarar..şunuda unutmayın bursa kuşu besleyenler degil bu kuşa gönül vermişler benim gördüğüm hataların hepsini görür

hataları görüp dogrulara yol almak sizin elinizde.

bursa.ist' Alıntı:
şunu belirtmek isterimki istanbulda bana adres vermenize gerek yok.zaten olanı biz biliyoruz sonuçta istanbulluyuz.ayrıca 21 senedirde kuş besliyorum kuşçuluğun göbeğinde hatırı sayılır kuşçuların içinde büyüdük o yüzden dostlukların açamıyacağı kapı yoktur.

ayrıca resimler ekleniyorsa iyi yorumlar yanında hatalarıda gösteren yorumlar olacaktır zaten bunun amacıda budur yanlışları ve dogruları birleştirip en güzele dogru yol almaktır.birde mor veya yeşil şal diye bir şeyler demişiniz onu anlayamadım.benim mor şallı kuş baktığımı nerden çıkardınız acaba.ayrıca ben buralarda kuş felanda aramıyorum böyle sitelerde kuş arayacak olsaktık bursa oynarını hiç beslememek daha iyi. farkındaysanız sadece görmüş oldugum hataları söylüyorum damızlık olarak gösterilen kuşlara herhangi bir lafım yok farkındaysanız ama yavrularda aynı güzellik sergilenmiyor buda kanın zayıflığını ve devamında aynı güzelliği yansıtamıdığını gösteriyor.zaten ırk ve iyi kanlı kuş demek budur devamlılık ama bunları takip ederek ve düzgün eşlemeler yaparak.

farkındaysanız hüseyin bey güzel yorumlara teşekkürler oynarcı gözüyle görülen hatalar yansıtıldıgında kabul etmiyorsunuz.burda karalama kampanyası yo beni şahısların isimleri asla ilgilendirmez asla ben isme degil kuşun kendine ve devamlılığına bakarım gerisi bana hikayedir.isim olsun kuş kuş olmadıktan sonra neye yarar..şunuda unutmayın bursa kuşu besleyenler degil bu kuşa gönül vermişler benim gördüğüm hataların hepsini görür

hataları görüp dogrulara yol almak sizin elinizde.

Tuncay bey size eyvallah demek en doğrusu olur.Sıkıyorsunuz beni açıklamayı bir kez yaptım bir daha yapmak istemiyorum.

Kuşlar yavru dedim.Resmi eklediğiniz kuşlarda kırmızılar yavru!
Ebeveyinleri gibi büyüdükçe oluyorlar dedim anlamıyorsunuz sizin benim söylediğime itimatınız yoksa sorunu kendinizde arayın ki konu sapmasın.Ben sizin söylediklerinizi dikkate alacağım teşekkürederim.

Daha fazla boş konuşmamak için hoşçakalın.

bu yavruların olacakları belli hüseyin bey kendimiz kandırmaya gerek yok o kadar beklemey gerek yok eger siz veya bu kuşları besleyenler hala bu kuşların ne olacagını görmek için 1,5 2 sene bekliyorsanız kusura bakmayın ama boşuna geçmiş zamandır bu veya siz hala kuşlarınız çözememişsiniz demektir bu. ayak yapıları ve boylarını ve gaga yapılarını dikkatli inceleyenin bence elde çekilen damızlıklarla uzaktan yakından bir alakası yok kuşların.o yüzden şunu unutamamamk lazım adam olacak çocuk kendini küçükken belli eder ve anne ve babasının özelliklerini üzerinde taşırlar.

hüseyin bey bence kızmanın bir anlamı yok eleştirilere açık olmak lazım.dogruları bulmak için.

kızıyorsanız bir daha yorum yapmayalım dogruları söylemek yanlışsa eger.

saygılar.

bursa.ist' Alıntı:
bu yavruların olacakları belli hüseyin bey kendimiz kandırmaya gerek yok o kadar beklemey gerek yok eger siz veya bu kuşları besleyenler hala bu kuşların ne olacagını görmek için 1,5 2 sene bekliyorsanız kusura bakmayın ama boşuna geçmiş zamandır bu veya siz hala kuşlarınız çözememişsiniz demektir bu. ayak yapıları ve boylarını ve gaga yapılarını dikkatli inceleyenin bence elde çekilen damızlıklarla uzaktan yakından bir alakası yok kuşların.o yüzden şunu unutamamamk lazım adam olacak çocuk kendini küçükken belli eder ve anne ve babasının özelliklerini üzerinde taşırlar.

hüseyin bey bence kızmanın bir anlamı yok eleştirilere açık olmak lazım.dogruları bulmak için.

saygılar.

Bende bu kan'a hizmet eden biri olarak bende size bir şeyler anlatayım...Damarı belli olan kuşlar ve yıllardır dikkatli soy takibi edilen kuşlar ve hatta çok ama çok güzel kuşlar bile arada bir göze hoş gözükmeyen yavurlar verebilirlerki siz kuşun içinde büyümüş birisiniz bunu daha iyi bilmeniz gerekir...hatta göze hoş gözükmeyen kuşlar diğer kadeşlerinden görünüş olarak daha kalitesizdir yinede bir benzerini pazarlarda bulamazsınız...ama nitekim bir taraftada pazarda aldığınız bir takımda yılların oynarlarına taş çıkartacak yavurlar verebilir...ben bunları yaşadım yani...resimlerde görünen eleştirilerinize maruz kalan kuşlar anlarsınızki yavru kuşlar bilirsinizki yavru kuşlar son tüyünden sonra kendini belli eder...yani henüz eleştiri için çok erken ama tabiki eleştri hakkınız var ben sadece sizi aydınlatmak için bilgi verdim ortada sinirlenilecek bir durumda yok... saygılar

bursa.ist' Alıntı:

saygılar.

Boş konuşuyorsunuz Tuncay bey kusura bakmayın size adres vereyim dedim incilerim dökülür dediniz!yine söylüyorum yavruları besleyen arkadaşlarımız var Yaşadığınız şehir de vereyim adres gidin görün kıyaslayın fotoğraf çekin buraya koyun ama boş konuşmayın incileriniz daha da fazla dökülmesin.

adres vermenize gerek yok zaten istanbulda kimlerde kuş var adresler bellidir beni kişiler ilgilendirmez kuşa bakarım ben.incilerimin dökülmesi için elinizdeki kuşların göz zevki için beni geçmesi lazımki inciler dökülsün hüseyin bey.bence siz oturup şöyle kuşlarınızı bir inceleyin farkındaysanız hiç bir kuşunuz bir birini takip etmiyor hepsi ayrı yönlerde bazı eklemiş odugunuz resimlerde diger başlıklarda örnek olarak göstermiş oldugunuz kuşlar kusura bakmayın ama ne bursa nede istanbulda makbul görmez.ayrıca ben hiç bir yoruma sinirlenmem beni tanıyan herkes benim yapımı çok iyi bilir.eger siz oynarı üstündeki ırkın takibi yapabilmek için eger yavruları 1 2 sene bekliyorsanız val halinize.siz ne kadar söylesenizde görünen yavruların hiç birinin uzaktan yakından elde çekileb kuşlarla bir benzerliği yok.

ama farkındaysanız siz yapılan bütün yorumların güzel olmasını istiyorsunuz başlık açılıyorsa hertürlü yoruma açık olmalısınız.

neyse size bu oynarlar başarılar.

maşallah diyelim bol yavrulu sezonlar size.

bursa.ist' Alıntı:
adres vermenize gerek yok zaten istanbulda kimlerde kuş var adresler bellidir beni kişiler ilgilendirmez kuşa bakarım ben.incilerimin dökülmesi için elinizdeki kuşların göz zevki için beni geçmesi lazımki inciler dökülsün hüseyin bey.bence siz oturup şöyle kuşlarınızı bir inceleyin farkındaysanız hiç bir kuşunuz bir birini takip etmiyor hepsi ayrı yönlerde bazı eklemiş odugunuz resimlerde diger başlıklarda örnek olarak göstermiş oldugunuz kuşlar kusura bakmayın ama ne bursa nede istanbulda makbul görmez.ayrıca ben hiç bir yoruma sinirlenmem beni tanıyan herkes benim yapımı çok iyi bilir.eger siz oynarı üstündeki ırkın takibi yapabilmek için eger yavruları 1 2 sene bekliyorsanız val halinize.siz ne kadar söylesenizde görünen yavruların hiç birinin uzaktan yakından elde çekileb kuşlarla bir benzerliği yok.

ama farkındaysanız siz yapılan bütün yorumların güzel olmasını istiyorsunuz başlık açılıyorsa hertürlü yoruma açık olmalısınız.

Konu bakıyorum da kuş yarıştırmaya geldi! :ckmk:

Sizi anlamak gerçekten zor belirli tarihlerde yarışmalar yapılıyor Tuncay bey oraya kuş getirin daha ne diyeyim juride istanbulda bursada olsun ama :ckmk:

bursa.ist' Alıntı:

Tubcay bey ilk mesajınızdan sın mesajınıza kadar şöyle bir baktım da az evvel harbiden de çamur atmaya gelmişsiniz yani insan bir selamın aleyküm derdi ama ilk mesajınıza bir baktım da daha merhaba arkadaşlar bile yazmamışsınız hoş görmek lazım tabii :ckmk:

bursa.ist' Alıntı:

bursa.ist' Alıntı:
örnek olarak göstermiş oldugunuz kuşlar kusura bakmayın ama ne bursa nede istanbulda makbul görmez.

Bu arada sizden örnek 4-5 adet oynar resimi buraya koymanızı istiyorum kendi ''kuşlarınıza ait hatrı sayılı kişilere değil'' ve bu size ait kuşlar BURSA DA VE İSTANBUL da kabul gören kuşlar olsun.Yani öyle büyük konuşuyorsunuz ki boş konuşuyorsunuz dediğim de kızmamanız gerekli gerçekten boş konuşuyorsunuz Tuncay bey siz kusura bakmayın.İStanbul ve Bursanın elindekilerinin hepsini görmğş gibi burda ahkam kesmeyin benim hizmet ettiğim kuşalr bunlar ve ben menlunum diyorum siz burda başka emeller peşinde çamur atıyorsunuz ve benim kuşlarımı kalkıp ustamın kuşları altında yorum yapıyorsunuz bu bariz bir şekilde kuşlarımın köküne çamur atmaktır bana efendilik taslayıp kızmanyın demenizde yüzsüzce bir harekettir!

Benim kuşlarımın resimleri altında benim kuşlarımı ele alarak konuşmuyorsunuz amacınız bellidir Tuncay bey!Çamur atmak.

Benim kuşlarıma yorum yapın ustamın kuşlarına onu gördüğünüzde kendisine yorum yapın o buralarda takılmaz!

Bende inegölden de kuş var Bursadan da Trakyadan da İstanbul dan da yerinde sayan kuşlar bana göre değil!öyle olsaydı bir çift alıp onları üretip soy derdim!!!kan girmezdim ama ben kiminin fizik kiminin performans kimiznin renk vvsvsvs ni alırım bir arada birleştiririm.Bu beni ilgilendirir bu anlayışıma saygısızlık etme lüksünüz malesef yoktur sizinki eleştiri ve düşünce değil direk olarak çamur at efendilik yap ve aradan sıyrıl mantığıdır üzgünüm bunlara babuç bırakacak bir yapım yok!

Unutmayınız en iyi ustalar çok gezer çok kuş denerler!Benim incilerim yoktur ben her hangi birinizden de kuş alırım denerim aradığım farklı şeyler vardır!Bunları sizin anlamanız için beynimi söküp sizin kafa tasınıza sokmam lazım aksi pek mümkün değil kısacası benim anlayışımla kalıplaşmış oynar anlayışını kıyaslamanız abestir!Ben bu günün rantını hesap edipte kuş beslemiyorum Tuncay bey anlatabiliyomuyum bana benim soyum lazım bunun için çalışıyorum.Boş konuşmaktan vazgeçin çok güvendiğiniz kuşunuz varsa yarışmaya sokun benim yarıştırılcak kuşum yok çünkü sizlerle bir rant yarışında değilim beni başkalarıyla karıştırmamanızı rica ederim.

bence siz sadece iyi mesajlara deger veriyorsunuz herkez maşallah diyecek ama mesajı iyi okuyun DAMIZLIKLAR GÜZEL AMA YAVRULAR AYNI GÖRSELLİĞİ TAŞIMIYOR diyorum hala çamur diyorsunuz ama hala fakında dahilsiniz kuş istediği kadar güzel olsun ama uyumlu kan ve düzgün eşleme yapıladığı sürece kuşlar bütür hatalar yapmaya mahkumdur.

peki hüseyin bey benim görmediğim konusuna nerden vardınız acaba benle birliktemi geziyorsunuz.kendimize göre vede gösterildiği zaman yürek yakacak oynarlarımızda var.yolunuz bir gün istanbula düşerse aynı özellikleri taşıyan bir kaç kümes gezersiniz.

herkeste kuş var hüseyin bey siyah beyaz farkıdaysanız oynar farklı bişeydir.

neyse en iyisi yorum yapmamak.hataları göstermek yanlış galiba bu sitedebizde klasik lafı kullanalım.

tüyü kadar ömrü olsun maşallah maşallah..

bursa.ist' Alıntı:
neyse en iyisi yorum yapmamak.hataları göstermek yanlış galiba bu sitede bizde klasik lafı kullanalım.

Tuncay Bey öncelikle merhabalar.
Olaya müdahil olmamak için çok uğraştım ama haddinizi aştınız.
Siz kimsiniz ki böyle seviyeli,saygın bir aileye yani sitemize bu şekilde laf atarsınız.
Bu sitede her şeyin doğrusu yapılır.Herkese kötü yorum da yapılabilir.
Ama bu olumsuz yorumlarımız da dosthane şekilde yapıcı bir eleştiridir.
Hep beraber kuşculuğu geliştirip ilerletmek için yapılan olumsuz yorumlar bunlar.
Ama sizi görüyorum ki daha bir ortama nasıl girilir onu bile bilmiyorsunuz yada biliyorsunuzda gerek görmediniz.
Sitemizde yuzlerce ilgi çekecek konu varken ; hadi onu geçtim oynar bölümünde bile bir çok konu ve resim varken direk malum konuya ve malum kişinin yazdıklarına daha selamun aleyküm demeden saldırmaya pardon yorum yapmaya başlamışsınız.
Bundan ne anlarsınız kim olsa aynı şeyi anlar,bir hedefiniz var ve direk o hedefe yönelmişsiniz.
Bizim sitemizde güvercin yetiştiricileri tanışıyor diye bir bölüm var orada öncelikle kendinizi tanıtmanız gerekiyordu.

bursa.ist' Alıntı:
bence siz sadece iyi mesajlara deger veriyorsunuz herkez maşallah diyecek ama mesajı iyi okuyun DAMIZLIKLAR GÜZEL AMA YAVRULAR AYNI GÖRSELLİĞİ TAŞIMIYOR diyorum hala çamur diyorsunuz ama hala fakında dahilsiniz kuş istediği kadar güzel olsun ama uyumlu kan ve düzgün eşleme yapıladığı sürece kuşlar bütür hatalar yapmaya mahkumdur.

peki hüseyin bey benim görmediğim konusuna nerden vardınız acaba benle birliktemi geziyorsunuz.kendimize göre vede gösterildiği zaman yürek yakacak oynarlarımızda var.yolunuz bir gün istanbula düşerse aynı özellikleri taşıyan bir kaç kümes gezersiniz.

herkeste kuş var hüseyin bey siyah beyaz farkıdaysanız oynar farklı bişeydir.

neyse en iyisi yorum yapmamak.hataları göstermek yanlış galiba bu sitedebizde klasik lafı kullanalım.

Siz burasını farklı sitelerle karıştırmayın Tuncay bey devran döner ve değişir!Hiç bir şey aynı kalmaz!

Çoğul kelimeden pek hoşlanmam Tuncay bey ''oynarlarımız var demeyin oynarlarım var deyin ki elinizde olduğunu bileyim''ben çoğul ifade bulunursam çok farklı resimler koymam gerekir!

Şimdi siz buraya şu yürek yakanları bir koyun da bizde yanalım''boş konuşmayalım ve havada kalmasın söyledikleriniz koyun bakalım şu cengaverleri bir maşallah diyelim:)'' hava soğuk kar var yanalım ısınırız hem :buyrun:

ben bursa oynarına gönül vermiş bir kişiyim ama farklı şekillerdeki oynarın insanları en iyisi budur diye tanıtılması vede tanıtılmasına karşıyım o yüzden bu konuda yazmayı makul gördüm bence mesajları dikkatlice okuyun güzel yorumlara hemen teşekkür hataları gösteren mesajlara hemen sert tebkiler o zaman her kuşa maşallah diyelim.

ayrıca ben ortamları çok iyi bilirim 9 yaşından beri kuş beslemektedir.ayrıca benim kuşçuluğum kümes kuşçuluğu degil 15 yaşından beride derneklerde faal bir biçimde çalışmaktayım.biz kuşçuluğa profosyenel olarak bakıyoruz.

ben şuan bütün sitelerde üyeyim bence siz hatayı diger sitelerden kovulan arkadaşınızla konuşun.

sitenizde hoş sohbetler dilerim.

saygılar.

bursa.ist' Alıntı:
ben bursa oynarına gönül vermiş bir kişiyim ama farklı şekillerdeki oynarın insanları en iyisi budur diye tanıtılması vede tanıtılmasına karşıyım o yüzden bu konuda yazmayı makul gördüm bence mesajları dikkatlice okuyun güzel yorumlara hemen teşekkür hataları gösteren mesajlara hemen sert tebkiler o zaman her kuşa maşallah diyelim.

ayrıca ben ortamları çok iyi bilirim 9 yaşından beri kuş beslemektedir.ayrıca benim kuşçuluğum kümes kuşçuluğu degil 15 yaşından beride derneklerde faal bir biçimde çalışmaktayım.biz kuşçuluğa profosyenel olarak bakıyoruz.

ben şuan bütün sitelerde üyeyim bence siz hatayı diger sitelerden kovulan arkadaşınızla konuşun.

saygılar.

Derneklerde çay ocağına mı bakıyorsunuz, mezat mı yapıyorsunuz, kuş ticareti mi?Şu profesyönel''duman altın da'' yetiştirdiğiniz kuşları koyun şuraya da boş konuşmayın profesyönel oynar görelim:)Ben size daha önce hakaret ettiğim için tgyb den atıldım ama bu kez size hakaret etmeyeceğim çünkü karşımda hakaret edilecek bir adam göremiyorum:)

BAkın ben üstü kapalşıda konuşmuyorum şimdi buraya PROFESYÖNEL OYNAR KOYUN boş konuşmayı bırakın!sözünüz de durun kıvırmayın!

sayın tuncay bey tabııkı herkesın kusunu beyenmek zorunda degılsınız.ve tabıkı elestırı olacak.sadece masallah demek le kusculuk ılerlemez...ama bır yere ve bır sohbete bu sekılde gırılmez..cunku buradakı herkes ıkıde bır bu sıtenın huzurunu kacırmaya calısan bazı kısılerden rahatsız..dolayısıyla onların uslubu ve tarzıyla sohbet edersenız sızı de hos gormemız mumkun degıl..
daha sıcak ıcten bır sohbet olmasını ben kendı adıma cok ısterdım..tuzaksız ve yalansız...
klasık bır laf; OYNARIN SERTİ OYNARCININ MERTİ makbuldur.............

H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:
bursa.ist' Alıntı:

saygılar.

Derneklerde çay ocağına mı bakıyorsunuz, mezat mı yapıyorsunuz, kuş ticareti mi?Şu profesyönel''duman altın da'' yetiştirdiğiniz kuşları koyun şuraya da boş konuşmayın profesyönel oynar görelim:)Ben size daha önce hakaret ettiğim için tgyb den atıldım ama bu kez size hakaret etmeyeceğim çünkü karşımda hakaret edilecek bir adam göremiyorum:)

BAkın ben üstü kapalşıda konuşmuyorum şimdi buraya PROFESYÖNEL OYNAR KOYUN boş konuşmayı bırakın!sözünüz de durun kıvırmayın!

o bahsetmiş oldugunuz çayla çorbayla bizim işimiz olmaz allah şükür elimizde mesleğimiz var belki sizin ihtiyacınız vardır bilemem.ayrıca şuan bizim sahip oldugumuz dernek türkiyenin ilk resmi derneğidir isterseniz biraz araştırın .1986 kuruluşlu ve şan istanbulub sohbet amaçlı bir derneğidir sitelerde resimlerine bakabilirsiniz.ben kuş satmamda hüseyin bey göre varsa söylesin.

ayrıca diger sitelerden atılma sebebisin burdaki gibi aynı şekilde ıvır zıvır konuşmalarınız.yok oynarı ben çözdüm yok oynarın atasını ben biliyorum bunun belgelerle kanıtlıcam ustaların kafasını vurucam gibi laflar bana özel olan bişey degil orda bu işe gönül vermiş büyüklerimize bile orda kafa tutmuştunuz hatırlarsanız tabi site yönetimide bu degerli kuşçulara yapmış oldugunuz laf kalabalığından dolayı sizi atmıştı konuyu saptırmayalım..

buraya ben degil bursa istanbul en degerli oynar yetiştiriçileri bile kuş koysa sizin için bişey ifade etmez çünkü sizde hala oynarı çözecek yapı yok.neyse siz biraz daha atıp tutmaya devam edin.biraz daha çalışın belki bir gün görürsünüz.

tekinn' Alıntı:
sayın tuncay bey tabııkı herkesın kusunu beyenmek zorunda degılsınız.ve tabıkı elestırı olacak.sadece masallah demek le kusculuk ılerlemez...ama bır yere ve bır sohbete bu sekılde gırılmez..cunku buradakı herkes ıkıde bır bu sıtenın huzurunu kacırmaya calısan bazı kısılerden rahatsız..dolayısıyla onların uslubu ve tarzıyla sohbet edersenız sızı de hos gormemız mumkun degıl..
daha sıcak ıcten bır sohbet olmasını ben kendı adıma cok ısterdım..tuzaksız ve yalansız...
klasık bır laf; OYNARIN SERTİ OYNARCININ MERTİ makbuldur.............

tekin bey bakarsanız başlıklara bu arkadaş kuşlarına yapılan hiç bir eleştiriyi kabul etmiyor.kara cahiller misali takılmış bir yerde gidiyor dogrularıda görünce böyle yukardaki son yazılarınıda okursanız başka boş konulara atlıyor harekete içeren sözler sarf etmeye başlıyor diğer sitelerde de aynı şeyi yaptı beni geçin çok degerli agbilerimize bile laf söyleyince tgby den atıldı benle alakalı değil zaten ben kişiliğe degil ne yapmış ne etmiş beni ilgilendirmez ben kuşlara yorum yapıyorum tekin bey kişilere degil.

site üyelerini rahatsız edici bir durum oluştuysa özür dilerim.

OYNARIN HASINI GÖRMEYEN ELİNDEKİNİ ÇAMURU ALTIN SANAR...

Sevgili Tuncay daha önce başka forum sitelerinde bu gibi tartışmaları yaşamıştık bence bırakalım bu polemikleri herkez istediği kuşu baksın siz bursa oynarını tanıtın eleştiride yapın ama bu tür tartışmalardan kaçınalım çok hoş olmuyor esen kalın Bülent ÖZDEMİR TEKİRDAĞ .....

Ozdemir59' Alıntı:
Sevgili Tuncay daha önce başka forum sitelerinde bu gibi tartışmaları yaşamıştık bence bırakalım bu polemikleri herkez istediği kuşu baksın siz bursa oynarını tanıtın eleştiride yapın ama bu tür tartışmalardan kaçınalım çok hoş olmuyor esen kalın Bülent ÖZDEMİR TEKİRDAĞ .....

bülent bey başka forumlardaki tartışmalarıda sizde biliyorsunuz.abuk sabuk laflar yüzünden tartışmalar çıktığını vede çok degerli agbilerimize bursa oynarı konusunda bu arkadaşlara ders vermeye çalıştı.elindeki oynarlara yanlışları konusunda yorumlar yapılınca hemen arkadaş sertleşiyor vede ters tepki vermeye başlıyor.ama kuşlar yüceltilince sizden iyisi yok.biz herzaman oynar kuşunu iyisinin yanındayız.

site içerisinde yaşanan tartışmalardan dolayı diger arkadaşları rahatsız etiğimiz için kusara bakmayın

saygılar.

Tuncay rahatsızlık demiyelimde sadece bu tür konuları belli bir saygı çerçevesinde tartışmaya çalışırsak daha iyi sonuçlar elde edebiliriz yoksa tartışmalara bir şey demiyorum insanın doğru bildiği bir şeyi savunması çok güzel bir şeydir bazen yanlış olsa bile ne insanlar var doğru bildiği şeyleri savunmaktan aciz saygılarımla

Ya size Hüseyin kardeşim söyledi ve bende söyledim ve tekrar söylüyorum madem çok profesyonel bir oynarcısınız ve bu işin içinde büyüdünüz kendi ağzınızla söylüyorsunuz Damızlık kuşlar güzel ama yavrular o kadar hoş durmuyor diyorsunuz???? yani profesyonel biri olsaydınız bir kuşun altından gelen yavruya büyümeden yorum yapmazdınız bence!

haltbar' Alıntı:
Ya size Hüseyin kardeşim söyledi ve bende söyledim ve tekrar söylüyorum madem çok profesyonel bir oynarcısınız ve bu işin içinde büyüdünüz kendi ağzınızla söylüyorsunuz Damızlık kuşlar güzel ama yavrular o kadar hoş durmuyor diyorsunuz???? yani profesyonel biri olsaydınız bir kuşun altından gelen yavruya büyümeden yorum yapmazdınız bence!

konu büyemesi degil kuş yavruda olsa işaretleri üzeride taşır.sizlerde resimlere dikkatli bakarsanız damızlık görülen kuşlarla yavrulan benzerlikleri bence görülmüyor yada yanlış eşlemeler kuşlar başka yöne dogru kaymışlar.

şu toplu görülen yavruları bütün olarak inceleyen gaga çıkışları boyu ve fiziki yapıları bende 1,5 2 sene beklenmesine gerek yok yvaru eger bişeyleri üzerinde taşıyorsa onun üzeride durulu ve beklenir.

saygılar

Ozdemir59' Alıntı:

ben tartışmaya girmiyorum ama bülent bey dikkatli bakarsanız eger bu arkadaş eleştiri kabul etmiyor eleştirici olunca hemen ters tepki veriyor.ama güzel eleştiri pof pof olmadı laf yok bende görmüş oldugum eksikleri iletmeye çalışıyorum ama ama arkadaş hemen konu saptırıp şahsi çıkara dönüştürüyor.bence eleştirlerle herkes dogruları görmeli insanlara bursa oynarımız yanlış lanse edilmemelidir.

saygılar.

Belkide resimlerde görülen damızlıklar değilde diğer görmediğin damızlıkların yavrularıysa bunlar????

Konu öyle bir hal almış ki hala üzerimden bir iki kişi nemalanmaya çalışıyor valla pess!

Yahu tuncay bey ben sizin görüşlerinize katılmak zorundamıyım bir başka biri benim kuşlarım hakkında elitiri yaptıda ben agresiflik mi yaptım?Ve nedrde nezaman hangi konu başlığında böyle bir şey var?

Sizin şuanki tek amacınız buraya giremeyen adamları haklı çıkarmaya çalışmak ve bu yönde zekice ama aptalca tuzak kurmak!!!bakın sizin aklınızdan geçenleri ben unutmaya başlıyorum zeka zeviyenizi lütfen yükselttikrten sonra bana tuzak hazırlayınız ve en önemlisi benim doğrularım beni ilgilendirir sizin geçmişte yapmış olduğunuz benim düşüncemi saptırmıştınız ve hala saptırıyorsunuz bakınız ben oynarın ne atasını ne danasını nede başka bir şeyini bursadan söküp almaya çalışmıyorum!!!bunu insanlara üstü kapalı olrak lanse ettirmekten vazgeç ben sadece tgyb de geçmişte bursa oyanr ırkının balkanlara eski rumeli ırklarına dayandığının söylemiştim sizde bu düşüncemin üstüne hayır kuş bursalıdır demiştiniz bende evet bursalıdır bursada yoğrulmuştur ama geldisi rumelidir demiştim hatta ve hatta tumeli makaracılarına dayandığını eski balkanlara osmanlıya dayandığını söylemiştim ve bunu ispat ederim demiştim ben sözümün arkasındayım fakat siz buna o zamanlar tepki gösterdiniz ve konuyu şu şekilde çevirdiniz''yine çok bilşmişlik taslamak için aynen konuyu şu hale çevirdiniz''iyi okuyun!

Hayır oynar bursaya aittir dediniz ben bunun aksini zaten söylemiyorum bursada yapılmış yoğrulmuştur bunun aksini düşünen akıl sahibi zaten olamaz siz bu düşünceyi tutturdunuz yok efendim bursa bursa bursa yavv tamam bursa aksi değil ama siz o dönemde bu konuyu öyle yerlere çektiniz ve beni dışladınız ki SİZE HAKARET ETTİM doğrudur!çünkü size katlanmak şuan ki gibi pek mümkün değil hareketleriniz bana ruh hastası birini hatırlatmaya başladı!:)çekilir gibi değilsiniz inanın kişiler sizin gibi insanların sayesinde oyanr kuşuna ilgi bile duymaz hale geldiler ben yeni meraklı biriyim sizler kadar tecrubemde yoktur ama siz buna rağmen ben bu mütevazilikte olmama rağmen benimle boy ölçüşmeye çalışmanız sizin yeni bşlayanları ezerek merdiven çıkma hareketinizi gözler önüne sermektedir eskiden tgyb de bir kaç tuh hastasınla yapmış olduğunuz gibi!sizin şahitleriniz varsa benimde şahitlerim vardır ben kusculardernegi.com dan atılmadım bu sitenin sahibi arayın ve sorun Koral Altere sorun Engin hocaya sosrun Tayfun Akara sorun ben comdan atılmadım kendiniz bilmezlerle aynı çatı altında olmamak için kendim ayrıldım aksini bazı ruh hasları söylüyor idare edin hasta adı üstünde!teşhis konulmuştur buna emin olun!

Ben sadece tgyb den size ne kadar öküz bir düşünceniz var dediğim için atıldım yazılı dökümanaları buraya koyun küfür fln etmedim!Haa özelden birilerine etmişimdir ve birileri bunun neden ettiğimi karşı tarafa söylememiştir bu ayrı saptırmıştır buda ayrı bu beni ilgilendirir gerekli yerde gerekli zamnda bununda hesabı görülecektir zaman var!böle sitelerde atıf yapmakla değil yüzyüze görüşmekle iki medeni insan tavrı takınarak hal olacak şeyler tabiki ama ben yapılanları ve uğradığım haksızlıkları biliyorum bunları bana yapanlarda farkında elbet bir gün düzelecektir!zaman var!

Şimdi gelelim şimdiki zaman bakınız Tuncay bey ilk mesajınızdan son mesajına kadar okuduğumda aklıma tek gelen şey sizi buraya birinin gönderdiğidir ve şuan o birileri bu yazıları okuyor bazı proğramlarımla her şeyi görmekteyim!

Ben eleştiriye açık biriyim burda ki tüm üyelrimiz bilir bu sitemizde üye olduğum günden buyana hep birlikte güzel paylaşımlar yaptık!ve halen yapmaktayız yapacağızda siz bir anda çıkıpta bunu bile saptırmaya çalışmaktasınız yok saldırıyorda yok kabul etmiyorda yok vsvsvs yav abisi sen benim kuşuma veya ustamın kuşuna eleştiri yapıyorsun bende senin eleştirine katılmadığımı düşüncelerimle vurguluyorum ama sen buna eleştiri kabul etmiyor diyorsun yaa saçmalıyorsun senin yaptığın eleştiriye evet dorğu diyorsun demem lazım ki sen bana aaaa evet bak eleştirimi kabul etti demen lazım sen kusura bakmadan beni salak filanmı sandın yada beni burda salak yerine mi koymaya çalışyırosun TUZAKLARINLA bıırak bu işleri!

Sana 5. kez aynı şeyi söylüyorum oynarların yanındaki farklı ırklar yavrudur!ve senin ebeveyinlerine benzetemediğin yavrular kartlaştıkça ebevenleri gibi olacak diyorum senin inancın yok hala tutturmuşun yok efendim öle değil böle buna katılmamı beklemen yavv saçmalıktır ben anne ve babasına benzemeyen kuşu niye besleyim ''ve sanada al bunlardan besle de demiyorum''ama sen durup dururken tuzak kuruyorsun anlam vermek gerçekten zor neyin tuzağı kardeşim neyi paylaşamıyoruz anlamış değilim!

Şuan burda bu kadar yazıyı hiç kimseye faydası olmaycak şekilde yazdığım için üzgünüm ama bazen kendimi aklamak için mecbur bırakılıyorum tüm sitede ki arkadaş ve dostlarımdan özür dilerim umarım ne demek istediğim ve kimlerle karşı karşıya olduğumu anlatabilmişimdir!

Bazı insanların beni takip etmeleri ve sürekli üstüme oyunlar oynamaları şekil a da görüldüğü gibi!Başka yapacak işleri olomadığının sanırım ispatıdır ve amaçları beni yıldırmaktır ben yaşadıkça oynar ırkına hizmet edeceğim beni yıkmanız için benim gibi bursa oynar ırkını sevmelisiniz!

Aslında tanısanız bende Hüseyin Aydoğmuş'ta sizlerle pek muhattap olucak türden kişiler değiliz!

Yani bu konularla muhattap olucak insanlar değiliz, ama siz insanı kendi içinize kendi tutarsız oratamınıza ister istemez çekiyorsunuz
ve ne yazıkki bilzer bu ortamın içinde olduğumuz için üzgünüz
sanırım hata ediyoruz muhattab olmakla...

haltbar' Alıntı:
Aslında tanısanız bende Hüseyin Aydoğmuş'ta sizlerle pek muhattap olucak türden kişiler değiliz!

Yani bu konularla muhattap olucak insanlar değiliz, ama siz insanı kendi içinize kendi tutarsız oratamınıza ister istemez çekiyorsunuz
ve ne yazıkki bilzer bu ortamın içinde olduğumuz için üzgünüz
sanırım hata ediyoruz muhattab olmakla...

En doğrusu bunları okuyupta buraya yazı yazmayan adam en akıllı adamdır.Ben aklımdan şüphe etmeye başladım bu durumların sayesinde!

düşünce ve fikirlerinize katılıyorum fakat bu eleştiriler belli bir saygı ve sevgi çerçevesinde olmalıdır yoksa kişisel kavgalara dönüşebiliyor bu gibi durumlar hiç hoş değil
bursa.ist' Alıntı:
Ozdemir59' Alıntı:

ben tartışmaya girmiyorum ama bülent bey dikkatli bakarsanız eger bu arkadaş eleştiri kabul etmiyor eleştirici olunca hemen ters tepki veriyor.ama güzel eleştiri pof pof olmadı laf yok bende görmüş oldugum eksikleri iletmeye çalışıyorum ama ama arkadaş hemen konu saptırıp şahsi çıkara dönüştürüyor.bence eleştirlerle herkes dogruları görmeli insanlara bursa oynarımız yanlış lanse edilmemelidir.

saygılar.

bursa.ist' Alıntı:
Ozdemir59' Alıntı:

saygılar.

Ben kuscular.org'tan başka etrafta kaale alınacak site görmedim.
Türkiye Güvercin Forum 2007 sitesinde geçenlerde dolapçı ile alakası olmayan bir vatandaş burdan tekmeyi yedikten sonra gitmiş benim ordaki konumun birine abuk subuk birşeyler yazmış. Bunu yazan şahısın eminim hayatında dolapçı görmediğine. Birde demişki bunlar dolapçı değil. Yahu kardeşim dedim madem dolapçı değil, nerden anladın, nerden bu kanıya vardın söylede bizde 15 senedir beslediğimiz bu damarın kökünü kazıyalım. Ama arkadaş olayı yok fiyattı, yok kendi sitesinde kuralda fiyat verilmiyordu falan feşmekan çevirmeye başladı, birde yetmezmiş gibi ruh hastası kankisinide yanına aldı geldi. Btün bunlar eşittir onlara cevabı ben değil site kurucusu verdi. Aldı mesajlarını sildi, oda yetmedi bastı tekmeyi. Afedersiniz böyle bastı tekmeyi diyorum sözüm meclisten dışarı.
Neyse bunları neden söyledim belli zaten. Sakın olaki burda muhabbeti site muhabbetine döndürmeye çalışmayın. Dediğim gibi başka bir site göremedim ben. Ha bi aralar vardı kendini bize rakip gören ama ne alemde bilinmez, bilmekte istemeyiz. Şimdileri siteyi satılığa çıkaracaklarmış duyumlarını aldım, ben yardımcı olayım o arkadaşlara satmasınlar tek.. Boştaki sunucumuzdan yer verelimde takılsınlar.

Konu dışı mesaj yazdığım için üzgünüm. Konu hakkında yani Bursa Oynar Irkımız hakkında yazarsanız sevinirim.
Nedendir bilinmez ama her Oynar konusunda bir tartışma bir tartışma...

Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri