laylaycı
Üye
- Ad Soyad
- selçuk bayrak
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
41 kere maşallaah oynarlar cok güzel allah hastalıklardan korusun....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bursa.ist' Alıntı:şunu belirtmek isterimki istanbulda bana adres vermenize gerek yok.zaten olanı biz biliyoruz sonuçta istanbulluyuz.ayrıca 21 senedirde kuş besliyorum kuşçuluğun göbeğinde hatırı sayılır kuşçuların içinde büyüdük o yüzden dostlukların açamıyacağı kapı yoktur.
ayrıca resimler ekleniyorsa iyi yorumlar yanında hatalarıda gösteren yorumlar olacaktır zaten bunun amacıda budur yanlışları ve dogruları birleştirip en güzele dogru yol almaktır.birde mor veya yeşil şal diye bir şeyler demişiniz onu anlayamadım.benim mor şallı kuş baktığımı nerden çıkardınız acaba.ayrıca ben buralarda kuş felanda aramıyorum böyle sitelerde kuş arayacak olsaktık bursa oynarını hiç beslememek daha iyi. farkındaysanız sadece görmüş oldugum hataları söylüyorum damızlık olarak gösterilen kuşlara herhangi bir lafım yok farkındaysanız ama yavrularda aynı güzellik sergilenmiyor buda kanın zayıflığını ve devamında aynı güzelliği yansıtamıdığını gösteriyor.zaten ırk ve iyi kanlı kuş demek budur devamlılık ama bunları takip ederek ve düzgün eşlemeler yaparak.
farkındaysanız hüseyin bey güzel yorumlara teşekkürler oynarcı gözüyle görülen hatalar yansıtıldıgında kabul etmiyorsunuz.burda karalama kampanyası yo beni şahısların isimleri asla ilgilendirmez asla ben isme degil kuşun kendine ve devamlılığına bakarım gerisi bana hikayedir.isim olsun kuş kuş olmadıktan sonra neye yarar..şunuda unutmayın bursa kuşu besleyenler degil bu kuşa gönül vermişler benim gördüğüm hataların hepsini görür
hataları görüp dogrulara yol almak sizin elinizde.
bursa.ist' Alıntı:bu yavruların olacakları belli hüseyin bey kendimiz kandırmaya gerek yok o kadar beklemey gerek yok eger siz veya bu kuşları besleyenler hala bu kuşların ne olacagını görmek için 1,5 2 sene bekliyorsanız kusura bakmayın ama boşuna geçmiş zamandır bu veya siz hala kuşlarınız çözememişsiniz demektir bu. ayak yapıları ve boylarını ve gaga yapılarını dikkatli inceleyenin bence elde çekilen damızlıklarla uzaktan yakından bir alakası yok kuşların.o yüzden şunu unutamamamk lazım adam olacak çocuk kendini küçükken belli eder ve anne ve babasının özelliklerini üzerinde taşırlar.
hüseyin bey bence kızmanın bir anlamı yok eleştirilere açık olmak lazım.dogruları bulmak için.
kızıyorsanız bir daha yorum yapmayalım dogruları söylemek yanlışsa eger.
saygılar.
bursa.ist' Alıntı:bu yavruların olacakları belli hüseyin bey kendimiz kandırmaya gerek yok o kadar beklemey gerek yok eger siz veya bu kuşları besleyenler hala bu kuşların ne olacagını görmek için 1,5 2 sene bekliyorsanız kusura bakmayın ama boşuna geçmiş zamandır bu veya siz hala kuşlarınız çözememişsiniz demektir bu. ayak yapıları ve boylarını ve gaga yapılarını dikkatli inceleyenin bence elde çekilen damızlıklarla uzaktan yakından bir alakası yok kuşların.o yüzden şunu unutamamamk lazım adam olacak çocuk kendini küçükken belli eder ve anne ve babasının özelliklerini üzerinde taşırlar.
hüseyin bey bence kızmanın bir anlamı yok eleştirilere açık olmak lazım.dogruları bulmak için.
kızıyorsanız bir daha yorum yapmayalım dogruları söylemek yanlışsa eger.
saygılar.
bursa.ist' Alıntı:adres vermenize gerek yok zaten istanbulda kimlerde kuş var adresler bellidir beni kişiler ilgilendirmez kuşa bakarım ben.incilerimin dökülmesi için elinizdeki kuşların göz zevki için beni geçmesi lazımki inciler dökülsün hüseyin bey.bence siz oturup şöyle kuşlarınızı bir inceleyin farkındaysanız hiç bir kuşunuz bir birini takip etmiyor hepsi ayrı yönlerde bazı eklemiş odugunuz resimlerde diger başlıklarda örnek olarak göstermiş oldugunuz kuşlar kusura bakmayın ama ne bursa nede istanbulda makbul görmez.ayrıca ben hiç bir yoruma sinirlenmem beni tanıyan herkes benim yapımı çok iyi bilir.eger siz oynarı üstündeki ırkın takibi yapabilmek için eger yavruları 1 2 sene bekliyorsanız val halinize.siz ne kadar söylesenizde görünen yavruların hiç birinin uzaktan yakından elde çekileb kuşlarla bir benzerliği yok.
ama farkındaysanız siz yapılan bütün yorumların güzel olmasını istiyorsunuz başlık açılıyorsa hertürlü yoruma açık olmalısınız.
neyse size bu oynarlar başarılar.
maşallah diyelim bol yavrulu sezonlar size.
bursa.ist' Alıntı:adres vermenize gerek yok zaten istanbulda kimlerde kuş var adresler bellidir beni kişiler ilgilendirmez kuşa bakarım ben.incilerimin dökülmesi için elinizdeki kuşların göz zevki için beni geçmesi lazımki inciler dökülsün hüseyin bey.bence siz oturup şöyle kuşlarınızı bir inceleyin farkındaysanız hiç bir kuşunuz bir birini takip etmiyor hepsi ayrı yönlerde bazı eklemiş odugunuz resimlerde diger başlıklarda örnek olarak göstermiş oldugunuz kuşlar kusura bakmayın ama ne bursa nede istanbulda makbul görmez.ayrıca ben hiç bir yoruma sinirlenmem beni tanıyan herkes benim yapımı çok iyi bilir.eger siz oynarı üstündeki ırkın takibi yapabilmek için eger yavruları 1 2 sene bekliyorsanız val halinize.siz ne kadar söylesenizde görünen yavruların hiç birinin uzaktan yakından elde çekileb kuşlarla bir benzerliği yok.
ama farkındaysanız siz yapılan bütün yorumların güzel olmasını istiyorsunuz başlık açılıyorsa hertürlü yoruma açık olmalısınız.
bursa.ist' Alıntı:örnek olarak göstermiş oldugunuz kuşlar kusura bakmayın ama ne bursa nede istanbulda makbul görmez.
bursa.ist' Alıntı:neyse en iyisi yorum yapmamak.hataları göstermek yanlış galiba bu sitede bizde klasik lafı kullanalım.
tüyü kadar ömrü olsun maşallah maşallah..
bursa.ist' Alıntı:bence siz sadece iyi mesajlara deger veriyorsunuz herkez maşallah diyecek ama mesajı iyi okuyun DAMIZLIKLAR GÜZEL AMA YAVRULAR AYNI GÖRSELLİĞİ TAŞIMIYOR diyorum hala çamur diyorsunuz ama hala fakında dahilsiniz kuş istediği kadar güzel olsun ama uyumlu kan ve düzgün eşleme yapıladığı sürece kuşlar bütür hatalar yapmaya mahkumdur.
peki hüseyin bey benim görmediğim konusuna nerden vardınız acaba benle birliktemi geziyorsunuz.kendimize göre vede gösterildiği zaman yürek yakacak oynarlarımızda var.yolunuz bir gün istanbula düşerse aynı özellikleri taşıyan bir kaç kümes gezersiniz.
herkeste kuş var hüseyin bey siyah beyaz farkıdaysanız oynar farklı bişeydir.
neyse en iyisi yorum yapmamak.hataları göstermek yanlış galiba bu sitedebizde klasik lafı kullanalım.
tüyü kadar ömrü olsun maşallah maşallah..
bursa.ist' Alıntı:ben bursa oynarına gönül vermiş bir kişiyim ama farklı şekillerdeki oynarın insanları en iyisi budur diye tanıtılması vede tanıtılmasına karşıyım o yüzden bu konuda yazmayı makul gördüm bence mesajları dikkatlice okuyun güzel yorumlara hemen teşekkür hataları gösteren mesajlara hemen sert tebkiler o zaman her kuşa maşallah diyelim.
ayrıca ben ortamları çok iyi bilirim 9 yaşından beri kuş beslemektedir.ayrıca benim kuşçuluğum kümes kuşçuluğu degil 15 yaşından beride derneklerde faal bir biçimde çalışmaktayım.biz kuşçuluğa profosyenel olarak bakıyoruz.
ben şuan bütün sitelerde üyeyim bence siz hatayı diger sitelerden kovulan arkadaşınızla konuşun.
sitenizde hoş sohbetler dilerim.
saygılar.
H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:bursa.ist' Alıntı:ben bursa oynarına gönül vermiş bir kişiyim ama farklı şekillerdeki oynarın insanları en iyisi budur diye tanıtılması vede tanıtılmasına karşıyım o yüzden bu konuda yazmayı makul gördüm bence mesajları dikkatlice okuyun güzel yorumlara hemen teşekkür hataları gösteren mesajlara hemen sert tebkiler o zaman her kuşa maşallah diyelim.
ayrıca ben ortamları çok iyi bilirim 9 yaşından beri kuş beslemektedir.ayrıca benim kuşçuluğum kümes kuşçuluğu degil 15 yaşından beride derneklerde faal bir biçimde çalışmaktayım.biz kuşçuluğa profosyenel olarak bakıyoruz.
ben şuan bütün sitelerde üyeyim bence siz hatayı diger sitelerden kovulan arkadaşınızla konuşun.
sitenizde hoş sohbetler dilerim.
saygılar.
Derneklerde çay ocağına mı bakıyorsunuz, mezat mı yapıyorsunuz, kuş ticareti mi?Şu profesyönel''duman altın da'' yetiştirdiğiniz kuşları koyun şuraya da boş konuşmayın profesyönel oynar görelimBen size daha önce hakaret ettiğim için tgyb den atıldım ama bu kez size hakaret etmeyeceğim çünkü karşımda hakaret edilecek bir adam göremiyorum
BAkın ben üstü kapalşıda konuşmuyorum şimdi buraya PROFESYÖNEL OYNAR KOYUN boş konuşmayı bırakın!sözünüz de durun kıvırmayın!
tekinn' Alıntı:sayın tuncay bey tabııkı herkesın kusunu beyenmek zorunda degılsınız.ve tabıkı elestırı olacak.sadece masallah demek le kusculuk ılerlemez...ama bır yere ve bır sohbete bu sekılde gırılmez..cunku buradakı herkes ıkıde bır bu sıtenın huzurunu kacırmaya calısan bazı kısılerden rahatsız..dolayısıyla onların uslubu ve tarzıyla sohbet edersenız sızı de hos gormemız mumkun degıl..
daha sıcak ıcten bır sohbet olmasını ben kendı adıma cok ısterdım..tuzaksız ve yalansız...
klasık bır laf; OYNARIN SERTİ OYNARCININ MERTİ makbuldur.............
Ozdemir59' Alıntı:Sevgili Tuncay daha önce başka forum sitelerinde bu gibi tartışmaları yaşamıştık bence bırakalım bu polemikleri herkez istediği kuşu baksın siz bursa oynarını tanıtın eleştiride yapın ama bu tür tartışmalardan kaçınalım çok hoş olmuyor esen kalın Bülent ÖZDEMİR TEKİRDAĞ .....
haltbar' Alıntı:Ya size Hüseyin kardeşim söyledi ve bende söyledim ve tekrar söylüyorum madem çok profesyonel bir oynarcısınız ve bu işin içinde büyüdünüz kendi ağzınızla söylüyorsunuz Damızlık kuşlar güzel ama yavrular o kadar hoş durmuyor diyorsunuz???? yani profesyonel biri olsaydınız bir kuşun altından gelen yavruya büyümeden yorum yapmazdınız bence!
Ozdemir59' Alıntı:Sevgili Tuncay daha önce başka forum sitelerinde bu gibi tartışmaları yaşamıştık bence bırakalım bu polemikleri herkez istediği kuşu baksın siz bursa oynarını tanıtın eleştiride yapın ama bu tür tartışmalardan kaçınalım çok hoş olmuyor esen kalın Bülent ÖZDEMİR TEKİRDAĞ .....
haltbar' Alıntı:Aslında tanısanız bende Hüseyin Aydoğmuş'ta sizlerle pek muhattap olucak türden kişiler değiliz!
Yani bu konularla muhattap olucak insanlar değiliz, ama siz insanı kendi içinize kendi tutarsız oratamınıza ister istemez çekiyorsunuz
ve ne yazıkki bilzer bu ortamın içinde olduğumuz için üzgünüz
sanırım hata ediyoruz muhattab olmakla...
bursa.ist' Alıntı:Ozdemir59' Alıntı:Sevgili Tuncay daha önce başka forum sitelerinde bu gibi tartışmaları yaşamıştık bence bırakalım bu polemikleri herkez istediği kuşu baksın siz bursa oynarını tanıtın eleştiride yapın ama bu tür tartışmalardan kaçınalım çok hoş olmuyor esen kalın Bülent ÖZDEMİR TEKİRDAĞ .....
ben tartışmaya girmiyorum ama bülent bey dikkatli bakarsanız eger bu arkadaş eleştiri kabul etmiyor eleştirici olunca hemen ters tepki veriyor.ama güzel eleştiri pof pof olmadı laf yok bende görmüş oldugum eksikleri iletmeye çalışıyorum ama ama arkadaş hemen konu saptırıp şahsi çıkara dönüştürüyor.bence eleştirlerle herkes dogruları görmeli insanlara bursa oynarımız yanlış lanse edilmemelidir.
saygılar.
bursa.ist' Alıntı:Ozdemir59' Alıntı:Sevgili Tuncay daha önce başka forum sitelerinde bu gibi tartışmaları yaşamıştık bence bırakalım bu polemikleri herkez istediği kuşu baksın siz bursa oynarını tanıtın eleştiride yapın ama bu tür tartışmalardan kaçınalım çok hoş olmuyor esen kalın Bülent ÖZDEMİR TEKİRDAĞ .....
ben tartışmaya girmiyorum ama bülent bey dikkatli bakarsanız eger bu arkadaş eleştiri kabul etmiyor eleştirici olunca hemen ters tepki veriyor.ama güzel eleştiri pof pof olmadı laf yok bende görmüş oldugum eksikleri iletmeye çalışıyorum ama ama arkadaş hemen konu saptırıp şahsi çıkara dönüştürüyor.bence eleştirlerle herkes dogruları görmeli insanlara bursa oynarımız yanlış lanse edilmemelidir.
saygılar.