josef
Üye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ ol kardeşim allah razı olsun satmayı düşünmüyom görüşmek üzerescorpione' Alıntı:kuşların çok güzel arkadaşım allah nazardan saklasın bende ist kelebek besliyorum ama ben sarı samur kırmızı tel kuyruk arıyorum eğer satmayı düşündüğün olursa iritbata geç[email protected] adresim bu allaha emnaet ol arkadaşım
allah razı olsun hepimize bol yavrular işallahcaner_22' Alıntı:kuşlarınız güzel sağlıklı yavrular dilerim ..
allah hepimize bol yavrular versin inşallah dediğiniz gibi kuşlar oynak ama havada fazla tutamiyomramili şeref' Alıntı:kuşlarınız çok güzel arkdaşım allah hayırlı yavrular nasip etsin inşallah helle bunlar dönerken seyretmeye doyanazsın allah atmacadan korusun
Sağ ol kardeşim allah razı olsun ben bornavadayım.Kuş pazarı 1.ci sanayi sitesinin üstünde gıda çarşısının karşısında görüşmek üzeregalip' Alıntı:masallah kusların süper izmirin neresindensin bide izmirde kus pazarı nereye kuruluyor saygılar ley: