Bornovalı Yusuf'un SayaLarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan josef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 106
  • Görüntüleme Görüntüleme 26K
Selamlar. Kuşlar güzel nazar değmesin. Kırmızı bozalıların ötekilerden biraz daha önde bence. Sağlıklı kümesler. Bu arada oyun var mı? balikesir oynarım diyor zaten ama bilemem tabi.

kara karanfillerim tek kan ve hepsi oynak..araplarla beraber..pal yavrularının annesi yarışlık.bu arada balıkesir de oyunlu ! kardeşim sen de oynakçısın galiba =)
ayrıca yorumlarınız için de teşekkür ederim saolun...

14la4.jpg
josef bunlara sızın orada ne dıyorlar bızde GERDANLI dıyolar (kelebek) BEN BUNLARDAN YAKALMISTIM SUPER UCUYOLARDI AYNILARINDAN :pilot:

kardeşim bizde de karanfil ya da gerdanlı diye geçiyor..

Paylaşım için teşekkürler sağlıklı görünüyorlar.
turuncu renkliler ilgimi çekti renkleri çok güzel maşallah allah c.c. bol yavru versin...

Maşallah kuşların hepsi güzeller. İnşallah havada da bir gün görmek nasip olur. Paylaştığınız içinde teşekkürler. Görüşmek Üzere.

maşallah kuşlarınız çok güzel. allah bol ve sağlıklı yavru aldırsın.

teşekkürler hüseyin kardeşim.bornovaya yolun düşerse beklerim.hayırlı günler..

kuşların çok güzel arkadaşım allah nazardan saklasın bende ist kelebek besliyorum ama ben sarı samur kırmızı tel kuyruk arıyorum eğer satmayı düşündüğün olursa iritbata geç[email protected] adresim bu allaha emnaet ol arkadaşım

scorpione' Alıntı:
kuşların çok güzel arkadaşım allah nazardan saklasın bende ist kelebek besliyorum ama ben sarı samur kırmızı tel kuyruk arıyorum eğer satmayı düşündüğün olursa iritbata geç[email protected] adresim bu allaha emnaet ol arkadaşım
Sağ ol kardeşim allah razı olsun satmayı düşünmüyom görüşmek üzere

kuşlarınız çok güzel arkdaşım allah hayırlı yavrular nasip etsin inşallah helle bunlar dönerken seyretmeye doyanazsın allah atmacadan korusun

ramili şeref' Alıntı:
kuşlarınız çok güzel arkdaşım allah hayırlı yavrular nasip etsin inşallah helle bunlar dönerken seyretmeye doyanazsın allah atmacadan korusun
allah hepimize bol yavrular versin inşallah dediğiniz gibi kuşlar oynak ama havada fazla tutamiyom
şahinle başım belada allaha emanet ol

masallah kusların süper izmirin neresindensin bide izmirde kus pazarı nereye kuruluyor saygılar :oley:

galip' Alıntı:
masallah kusların süper izmirin neresindensin bide izmirde kus pazarı nereye kuruluyor saygılar :oley:
Sağ ol kardeşim allah razı olsun ben bornavadayım.Kuş pazarı 1.ci sanayi sitesinin üstünde gıda çarşısının karşısında görüşmek üzere

sagolasın pazar günü izmire gelmeyi düsünüyorum bakalım nasip olursa gelecegim

İzmirde böyle güzeL kuşlar ve kuşcular gormek benı sevındırıyor gerçekten ..

sağLıklı bol yavrulu günLer dİLerim..

abi bende bursada kelebek bakıyorum sarı ve arap kuşlarınız çok güzel maşallah eğer mavi(pal)olanlardan veririm derseniz alırım ayriyetten sarılara(samurlara)da tilibim

selam bilader kuslarinin masallahi var cok gùzel hele havada dahada gùzeldir cok severim gerdanlilari gùle gùle ucur selamlar

hepsi birbirinden güzel maşallah diyorum bol ve sağlık yavrular kelebek kuşu bambaşka gerçekten

Güzel kuşlar Allah (C.C.) gani gani yavrular nasip etsin inşallah

Yakın komşu sayılırız tanışmak umuduyla,

Saygılar,

Murat GÜLDAĞ

Geri