Bornovalı Yusuf'un SayaLarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan josef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 106
  • Görüntüleme Görüntüleme 26K
KSULARIN COK GUZEL İİ KUS BAKIYORSUN BEN DAHA YENI UYE OLDUM BU SITEYE İKİ KISININ RESIMLERINE BAKTIM COK GUZEL KUSLAR VAR BURADATEBRIK EDIYORUM BEN DE OYUNLU KUS HASATASIYIM KENDI CAPIMDA VAR BIR SEY LER NE YAZIK KI OYUN YAPANB YOK OYNAK DIYE GETIRIYORLAR AMA HEP YALAN SOYLEMISLER ZAMANI VARDIR DIYE AVUTUYORUM KENDIMI GENC KUSLAR CUNKU ..... SITE BIRAZ GEC ACILIYOR BENDEN MI KANYANKLANIYOR YOK SA SITEDE MI BIR SORUN VAR

YARA YÜZ' Alıntı:
KSULARIN COK GUZEL İİ KUS BAKIYORSUN BEN DAHA YENI UYE OLDUM BU SITEYE İKİ KISININ RESIMLERINE BAKTIM COK GUZEL KUSLAR VAR BURADATEBRIK EDIYORUM BEN DE OYUNLU KUS HASATASIYIM KENDI CAPIMDA VAR BIR SEY LER NE YAZIK KI OYUN YAPANB YOK OYNAK DIYE GETIRIYORLAR AMA HEP YALAN SOYLEMISLER ZAMANI VARDIR DIYE AVUTUYORUM KENDIMI GENC KUSLAR CUNKU ..... SITE BIRAZ GEC ACILIYOR BENDEN MI KANYANKLANIYOR YOK SA SITEDE MI BIR SORUN VAR

Merhaba İsmail bey. Site sizin bu mesajı yazdığınız saatlerde 4/3 oranında yavaşlar. Günlük güvenlik önlemleri nedeniyle, sunucumuz 24 saat boyunca aralıklı ve sitenin yoğun olduğu saatlerde yedekleme yapmaktadır. saat 12 surlarında bu mesajınızı yazmışsınız. Tamda yoğun olan ve yedeklemenin başladığı bir saate denk gelmiş mesajınız. Yedekleme işlemleri sabah 08:00, öğlen 12:00, öğleden sonra 16:00 ile gece 12:00 de yapılmaktadır. Bu saatlerde site 15 ile 25 dakika arasında yavaş açılmakta veya zorlanmaktadır. İlginiz için teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

sa kardeşim kusların on numara allah nazardan saklasın temz kus bakıyorsun ben de yeşil ovada oturuyorum kusalrımı bakmak istersn buyur gel resım koymadım nazar değer dıye::) kardes ben cıddıyım tanısalım gel kahve mı ıc

artis' Alıntı:
İzmirde böyle güzeL kuşlar ve kuşcular gormek benı sevındırıyor gerçekten ..

sağLıklı bol yavrulu günLer dİLerim..
sağ ol kardeşim allah hepimize bol yavrular versin inşallah selamlar

YARA YÜZ' Alıntı:
sa kardeşim kusların on numara allah nazardan saklasın temz kus bakıyorsun ben de yeşil ovada oturuyorum kusalrımı bakmak istersn buyur gel resım koymadım nazar değer dıye::) kardes ben cıddıyım tanısalım gel kahve mı ıc
kardeşim allah razı olsun içmiş kadar oldum inşallah bir gün görüşürüz

Rennie' Alıntı:
abi bende bursada kelebek bakıyorum sarı ve arap kuşlarınız çok güzel maşallah eğer mavi(pal)olanlardan veririm derseniz alırım ayriyetten sarılara(samurlara)da tilibim
öncelikle sağol bilader kuşların hepsi benim yavrum satmaya kıyamıyorum

mehmet kermen' Alıntı:
slm kardeş kuşların güzel ben mugladan mehmet bende selanik ve sayalar
var
slm kardeş sağol

tolgahan' Alıntı:
selam bilader kuslarinin masallahi var cok gùzel hele havada dahada gùzeldir cok severim gerdanlilari gùle gùle ucur selamlar
Selamlar evet benimde gerdanlılara karşı özel bir ilgim var resimdekiler hep kardeş babaları çok oynuyordu manisadan getirmiştik ama öldü hepsi oyunlu yani

savasklk26' Alıntı:
hepsi birbirinden güzel maşallah diyorum bol ve sağlık yavrular kelebek kuşu bambaşka gerçekten
sağol kardeşim allah hepimize sağlıklı yavrular versin inşallah

ksklimurat' Alıntı:
Güzel kuşlar Allah (C.C.) gani gani yavrular nasip etsin inşallah

Yakın komşu sayılırız tanışmak umuduyla,

Saygılar,

Murat GÜLDAĞ
amin hepimize sağlıklı yavrular inşallah görüşmek üzere

çok güzel kuşlarım var nazarlara gelmez inşallah ama bir şey dikkatimi çekti yuvalıklarda gazete kağıtları var bende bir ara kullandım ama çok zararını gördüm kuşların kuyrukları çok pisleniyor ve uçları çok bozuluyor şimdi ise ben ince toz talaş kullanıyorum ve gayette memnunum sanada tavsiye ederim.

sevgidelisiyim2' Alıntı:
çok güzel kuşlarım var nazarlara gelmez inşallah ama bir şey dikkatimi çekti yuvalıklarda gazete kağıtları var bende bir ara kullandım ama çok zararını gördüm kuşların kuyrukları çok pisleniyor ve uçları çok bozuluyor şimdi ise ben ince toz talaş kullanıyorum ve gayette memnunum sanada tavsiye ederim.
kardeşim 8 seneden beri gazete koyuyorum kutluklara ve memnunum temizlemek kolay alıp atıyorum kuşlarında kuyrukları bozulmuyor tavsiyen için sağ ol

sayalarin hosuma gitti tanismak isterim msn den olurmu [email protected]

sLm kuşlarınız kostüm olarak çok güzeller.oyunlarıda öyledir umarım.paylaşım için teşekkürler.

.................::UşAKTaN__SeRDRaR___aRSLaN::...................

sag ol serdar kardeş evet çoğu kendi yavrum sarılar ve kırmızılar dışındakileri uçuruyom ve oynaklar

slm kardeş kuşlarınız kostüm olarak çok güzeller,bol yavrular almanızı ümiderm,yanlız orda boz renkli yavrularınız dikkatimi çekti pal diye yazmışsınız ama paller biraz daha mavi olurlar o kuşların anaları babalarının fotosu yokmu koyarsanız sevinirim.izmire arasıra yolum düşer tanışmak isterim saygılar...........

kuşların yavruyken renkleri biraz mat olur bildiğin gibi şimdi bir görsen nasıl oldular ama resimlerini yakın zamanda koyucam o zaman görürsünüz renklerini anneleri pal babaları bozalı

Arkadaşlar bu fotoların üstüne foto yükleyebilirmiyim yoksa yenilemem mi lazım

slm.karanfiller güzelmiş bende izmirde karanfil besliyorum kırmızılardan bide sarı varsa birer çift almak isterim sadece kara karanfil var şu an elimde..

Maşallah hepsi birbirinden güzel.Portakal ve kırmızılar ayrı güzel :).Sağlıklı bol yavrulu kümesler dileğiyle.Saygılar...

pisko185' Alıntı:
slm.karanfiller güzelmiş bende izmirde karanfil besliyorum kırmızılardan bide sarı varsa birer çift almak isterim sadece kara karanfil var şu an elimde..
Sağ olun ama sarı ve kırmızıları çoğaltamadım çoğaldıkları zaman düşünebilirim

Sağ ol mesut kardeş allah cc hepimize sağlıklı kümesler ve bol yavrular verir inşallah

maaşallah gerdanlıların süper abi.ALlah tüyleri kadar ömür versin...

Kırmızılar güzelmis digerleride fena degil tuyleri kadar omurleri olsun.

kusların hepsi harika bence kostüm olarak zaten diyecek pek bişey yok ben inanıyorum performanslarıda cok iyidir.inş. kısa zamanda video olarakta yollarsan cok sevinirim ustam allah yar ve yardımcın olsun.

gercekten kuşlar kostüm olarak harika bence performanslarıda cok iyidir allah yar ve yardımcınız olsun .

Allah cc hepimize sağlıklı bol yavrular versin işallah videolarını koyun demişiniz fakat kuşların elimde videoları yok kusara bakmayın :slm:

Geri