Bornovalı Yusuf'un SayaLarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan josef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 106
  • Görüntüleme Görüntüleme 26K
meşallah allah çoğaltsın inşallah

helal olsun abi harbi kuşcusun bende karanfil besliyorum ama seninkinler kadar güzel değil. :heyo:

kuşlarınız güzeller allah nazardan hastalıktan korusun tüyü kadar yavru almanız dileyle..

leeyukeen' Alıntı:
14la4.jpg
josef bunlara sızın orada ne dıyorlar bızde GERDANLI dıyolar (kelebek) BEN BUNLARDAN YAKALMISTIM SUPER UCUYOLARDI AYNILARINDAN :pilot:
saya diyolar abi manisa/salihlide abi maş. güsel kuşlar
KUBİLAY saygılarımla.........

Sağ ol kübilay kardeş bu kuşların babalarıda manisadan zaten :tamam:

süper kuslar helal olsun hastalıksız gunler tuncay...

maşallah kuşlarınızın hepsi birbirinden güzeller güle güle besle

Sağol tahir kardeş sarılar ve kırmızılar dışında diğerleri oyun kuşları

kuşların çok güzel Allah nazardan saklasın.. özelden görüşmek isterim ben de bornovadanım..

s.a abi ben ,izmirde otuuyorum.lise öğrencisiyim.bende bir kuş merakıdır sardıçnasıp daha yeni kümes yaptım.ama kuşlardan pek iyi anlamadığımdan dolayı siz abilerimden yardım istiyorum.eğer elinizde yeni başlayanların acemilik döneminde besleyebileceği kuşlardan varsa fiyalarında yardımcı olurmusunuz.saya bango olursa iyi olur. saygılarla ...

boşnakoğlu

maşallah güzel kuşlar sarı renkliler ilgimi çekti kırmızımsılar saygılarımla :buyrun:

s.a kardeş kuşların muhteşem ötesi.. çocuklugumdan beri dönüş kuşlarına hastayım.. hatta bu gecenlerde sırf kuş almak ıçın ist. gıttım... ben sinopta beslıyorum..aslen istanbulluyum..eğer bana bi güzellık yapıpta bi çift kuş verirsen fazlasıyla ihya olurum..fiyatını belırt ben gelırım almaya...anla yani hastayım...:=))

kardes benim ADIM EROL yenı saya beslemeye baslıcamm İZMİR balcovada oturuyorumm. ama BORNOVADA sanayıde calısıyorumm
bana adresını versende havada gorup senden bır cıft saya alsam. yanlıs anlamazsan eger.
0538 683 39 47

kardes sayaların çok güzel ben istanbulda besliyorum manisadan hediye gelen karaboalılar var onları üretiyorum daha uçurup zevkine varamadım
masallah kuşların harika Allah nazardan saklasın

sinoplu' Alıntı:
s.a kardeş kuşların muhteşem ötesi.. çocuklugumdan beri dönüş kuşlarına hastayım.. hatta bu gecenlerde sırf kuş almak ıçın ist. gıttım... ben sinopta beslıyorum..aslen istanbulluyum..eğer bana bi güzellık yapıpta bi çift kuş verirsen fazlasıyla ihya olurum..fiyatını belırt ben gelırım almaya...anla yani hastayım...:=))
Kardeşim sen buraya geliceksen kuş ve para önemli deyil sayada buluruz sana dönekte yeterki sen beyen fiyatı kuşuna göre selamlar

abi siyah olan gerdanlılar güzel hoş duruyolar canlılar ama oyunları nasıl güzel oyun yapıyorlarmı acaba ?

Emre kardeşim gerdanlılarım karşıya doğru gayet güzel oynuyolar :tamam:

s.a. kuşlarım muhteşem eğer satmayı düşünürsen ben gelırım izmire.ben sınopta beslıyorum kelebek kusuna aşığım bır çift kelebek bana verırsen cok memnun olurum ... allah emanet

yusuferen' Alıntı:
sinoplu' Alıntı:
Kardeşim sen buraya geliceksen kuş ve para önemli deyil sayada buluruz sana dönekte yeterki sen beyen fiyatı kuşuna göre selamlar

S.A. cok saol sen bana gun ve zaman belırt ben gelırım..sen beğen kusuna gore fıyat verırız demıssın ama senın kuslarım maşallahı var hıc farketmez guzel bı ırk yakalamaya calısıyorum senın kuslarda soy olarak on numara msn adresim [email protected] sinopta kuscu yok denecek kadar az ben burda kuslarımdan yavru alıyorum hemde rahat rahat ucuruyorum..sarı tel kuyruk beslermısın sana bı cıft yavru hedıye edebılırım ucurup izlemelık ama.. :=)))

saygılar .....

massallah kuslar super bızım burdada karanfıl dıolar cogunlukla

maaşallahı var kuşalarının allah nazardan saklasın xD

ARKADAŞLARDAN BİR TANESİ SORMUŞ KARANFİL NASIL OLUR DYE BENİM KARALARLA KIRMIZI GİBİ OLUR SADECE GERDAN OLUCAK GÖĞSÜ AÇIK KUŞA KOMPLE VEYA KIRKANGIÇ DENİR :tamam:

arkdasım o soruyu soran benım elımde 8 tane karanfil var manısadan hedıye geldı istanbulda pek yaygın olmadıkları iin her kafadan bir ses çıktı şöyle olması lazım böyle olması lazım diye bende oynak beslemeye onlarla basladıgım için daha iyi bilenlere danışmak istedım

bornavalı yusuf arkadasım ben karşıyakadan okan,öncelikle selamımı gönderiyorum sana,yusufcum,ben bugun marangoza bi kumes tarifi verdim benim terasa yaptıcam,seneler sonra(20sene)tekrar bu site sayesinde cok heveslendim güvercincilige,bende bi saya meraklısı olarak senin kuşlarına hayran kaldım,allah nazardan saklasın,mezata gidip kandırılmaktan korkuyorum,ve kotu kus alarak hevesimin kacmasından,senle iletisime gecmek isterim hem bana bu konu hakkında bilgi de verecegini umuyorum,ve senin o saglıklı kuslarından almak istiyorum,uygun görürsen arkadaşım,çünkü gerçekten çok beyendim kuşlarını ayrıca bi izmirli olarak memnun oldum yakınımda olmana,kendine iyi bak cevabını bekliyorum,msn adr ilave edersen ordanda sohbet imkanımız olur, [email protected]

arkadaşım kuşların çok güzel güle güle besle bendede vardı yavru güvercinlerimin kafalarına vurup deldiği için arkadaşıma verdim çok saldırganlar

TABİ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM ELİMDEN GELDİĞİNCE KENDİ KUŞLARIMDAN SATMAM AMA SATAN ARKADAŞLARIM VAR ELLERİNDE ÇOK GÜZEL KUŞLAR VAR BENDE ONLARDAN ALDIM OYUN KUŞLARINDAN FOTODA OLAN KUŞLARIN BAZILARI VERDİM ŞİMDİ EDREMİT KIRMIZI ALA VE KIRMIZI BOZALILARA AĞIRLIK VERİYORUM İSTERSEN YAVRU KIZMALARINDAN VEREBİLİRİM AMA UÇURMAKİÇİN DAHA RAHAT OLUR SAYGILAR

yusuferen' Alıntı:
TABİ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM ELİMDEN GELDİĞİNCE KENDİ KUŞLARIMDAN SATMAM AMA SATAN ARKADAŞLARIM VAR ELLERİNDE ÇOK GÜZEL KUŞLAR VAR BENDE ONLARDAN ALDIM OYUN KUŞLARINDAN FOTODA OLAN KUŞLARIN BAZILARI VERDİM ŞİMDİ EDREMİT KIRMIZI ALA VE KIRMIZI BOZALILARA AĞIRLIK VERİYORUM İSTERSEN YAVRU KIZMALARINDAN VEREBİLİRİM AMA UÇURMAKİÇİN DAHA RAHAT OLUR SAYGILAR
msn adresini ekledim ordan görüşürüz

Geri