yolcu_181
Üye
meşallah allah çoğaltsın inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saya diyolar abi manisa/salihlide abi maş. güsel kuşlarleeyukeen' Alıntı:josef bunlara sızın orada ne dıyorlar bızde GERDANLI dıyolar (kelebek) BEN BUNLARDAN YAKALMISTIM SUPER UCUYOLARDI AYNILARINDAN ilot:
Kardeşim sen buraya geliceksen kuş ve para önemli deyil sayada buluruz sana dönekte yeterki sen beyen fiyatı kuşuna göre selamlarsinoplu' Alıntı:s.a kardeş kuşların muhteşem ötesi.. çocuklugumdan beri dönüş kuşlarına hastayım.. hatta bu gecenlerde sırf kuş almak ıçın ist. gıttım... ben sinopta beslıyorum..aslen istanbulluyum..eğer bana bi güzellık yapıpta bi çift kuş verirsen fazlasıyla ihya olurum..fiyatını belırt ben gelırım almaya...anla yani hastayım...:=))
yusuferen' Alıntı:Kardeşim sen buraya geliceksen kuş ve para önemli deyil sayada buluruz sana dönekte yeterki sen beyen fiyatı kuşuna göre selamlarsinoplu' Alıntı:s.a kardeş kuşların muhteşem ötesi.. çocuklugumdan beri dönüş kuşlarına hastayım.. hatta bu gecenlerde sırf kuş almak ıçın ist. gıttım... ben sinopta beslıyorum..aslen istanbulluyum..eğer bana bi güzellık yapıpta bi çift kuş verirsen fazlasıyla ihya olurum..fiyatını belırt ben gelırım almaya...anla yani hastayım...:=))
msn adresini ekledim ordan görüşürüzyusuferen' Alıntı:TABİ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM ELİMDEN GELDİĞİNCE KENDİ KUŞLARIMDAN SATMAM AMA SATAN ARKADAŞLARIM VAR ELLERİNDE ÇOK GÜZEL KUŞLAR VAR BENDE ONLARDAN ALDIM OYUN KUŞLARINDAN FOTODA OLAN KUŞLARIN BAZILARI VERDİM ŞİMDİ EDREMİT KIRMIZI ALA VE KIRMIZI BOZALILARA AĞIRLIK VERİYORUM İSTERSEN YAVRU KIZMALARINDAN VEREBİLİRİM AMA UÇURMAKİÇİN DAHA RAHAT OLUR SAYGILAR