Bornovalı Yusuf'un SayaLarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan josef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 106
  • Görüntüleme Görüntüleme 26K
tmm yusufcum memnun oldum eklemene,cok heveslendim arkadasım eskiden amatörce yapıyodum gene ,maziler geldi aklıma, ilginden dolayı sana cok tşk ediyorum,kısa zamanda görüsmek üzere kendine iyi bak

Yusuf kardeş maşallah kuşlar çok güzel tüyleri kadar hayırlarını gör yüce rabbim nazardan saklasın
çok özür dileyerek senle bir fikrimi paylaşmak isterim bence kara bozalılarda ki eşleme sonucu muhtemelen kapalı yavru çoğunlukta geliyordur eşleme tercihini araplarda aynı kandan beyaz açıklarıda eş edip bi dene bence sonuç mükemmel ötesi olur bol yavrulu bir sezon dilerim

Dediğin doğru kardeşim aynı kandan beyazlarda var arapla eşli onları gerdanlılarla çenç yapıcam dediğin gibi daha güzel yavrular çıkabilir

Yusuf Kardeş
Kuşlarında kümesinde çok güzel.Güle güle besle.
Yanlız kasaların içine Gazete değilde; plastik ızgara koyup,onun altına gazete koyarsan,Temizlik ve yavruların büyüme esnasında daha kolay ve temiz olur.
Bir tavsiye olarak söyleyeyim istedim.
sevgiler

elinde limoni (sarı) erkek varmı satarmısın elimde yalnız dişi var eş arıyorum bende bornovadayım 05062513780

Hakan kardeşim kuşlar duruyor ama çok değişiklik var tabiki sarı kalmadı ama kırmızılar çoğaldı allaha şükür

slm oncelıkle kuslarına masallah tuylerı kadar hayrını gormenı dılerım allah bol yavrulu ve gonlunce oyunlu kuslar almanı nasıp etsın kardesım

sağ ol yasin kardeşim kümesi komple değiştirdim nerdeyse edremit alalar üzerine yoğunlaştım yeni fotoları yakında koyarım nasipse

Maşaallah gerçekten çok güzeller usta oynak satcaksan ulaşşırmısın oynak saya alcamda

yusuf kardeşim maşallah kuşların çok güzel. karanfillere bayıldım ve pal yavruların anne-babasını merak ettim. bende bornovadayım inşallah bigün kuşları canlı görmek nasip olur. saygılar

abi sizin karanfil veya gerdanlı dediğinize istanbul da biz arap çapar diyoruz

Geri