bozdumanlı benekli eke (SİNCAN)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan çağdaş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 98
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K

çağdaş

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
çağdaş dursun
Meslek
ziraat mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
[izlesene]5264065[/izlesene]

maşallah fazlası var eksiği yok... tabi beğenmeyen de çıkabilir... ( benim düşüncem beni bağlar.. )

maasalah ben sana kupaya yazıl dedim çagdaş eke olanmı bu kus atmacadan tek kalanmı güle güle beslesin salmani abi selamlar..

emeginize saglık iyi bi kuş yetiştirmişsiniz tüyü kadar ömrü olsun tebrik ediyorum .nerdeyse kameraya girecek hayvanın korkusuda yok nadide bi kuş ,güle güle besleyin.

Maşallah Süphanallah...
emeğinize sağlık güzel kuş, hayrını görün, selamlar...

MASALLAH CAGDAS KARDESİM GÜLE GÜLE BESLEYİN EMEKLERİNİZE SAGLIK GERÇEKDEN BU SEKİL KUSLAR İZLERKEN ÇOK MUTLU OLUYURUM GÜZEL DEPARLI GÖZU DE KARA BİR KUS

PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

selam
Maşallah güzel kuş.Atmacasız ünler diliyorum.:)

maşallah gerçekten guzel atlamasıda terdıbatıda harıka sıncanda olması daha da harıka bazı arkadaşlar sıncanda kuş olmadıgını soyluyorlar sıncan oyun kuşu cennetıdır selmanı ve çagdaş arkadaşlarımı emeklerınden dolayı kutlarım saygılar

beğenileriniz için teşekkürler.kuş uçurmak güzel bir hobi. ve bu hobi güzel şeyleri diğer kuş uçuran arkadaşlarla paylaşmayınca çok şey ifade etmiyor.bu güzellikte bir kuşu da paylaşmadan geçemedik.tüm arkadaşların emeklerinin karşılığını alabilmesi dileğiyle.saygılar.

maşallah sincan,da kuş böyle oynar böyle giderr emeğinize sağlık selmani abim ve çağdaş arkadaşim daha iyilerini bekliyoruzzzzzz teşekkürler görüşmek üzere allaha emanet olun .....by

Maşşallah,tüyü kadar ömrü olsun,güzel kuş kazasız belasız hayırlı uçurmalar.

Selamlar sağlıcakla kalın.

Maşallah güzel kuş güle güle besleyin

sincanda metın abının kuşlarıyla baglantısı varmı onun kuşlarının cıkışışı var kuşta

paylaşim icin teşekür ederim emeginize saglık yalnız kuşun aldıgiyla buraktıgı bir degil kuşta ateş yok tabi benim düşüncem saygılar

Herkesin düşüncesine saygımız var.biz daha neler yapmasını istiyoruz kuşlardan ancak bu kuşun elinden gelen bu.ancak özünde istediğimiz tek bir şey var kuşlardan izlediğimizde bizlere zevk vermesi.yarın yine uçacak, arkadaşlarımızla birlikte güzel zaman geçirmemize vesile olacak.başladığı zamandan beri bizleri yanıltmadı yarın da yanıltacağını zannetmiyorum.saygılar.

Maşallah kuşun gelişi de güzel,gidişi de güzel bu kuşu bu hale getirip bizlere izlettirmek öyle pek kolay bir şey değil emeğine sağlık güzel kuş tüyünce hayrını gör güle güle besle.Selamlar

S.A abicim kusun cok güzel masallah ..metin baltaci abinin kuslarina cok benziyor kuslariniz

selmani abi uçaklara çarpmasın diye ateş düşürücü kullanmış o yüzden :)
abiler emeğinize sonsuz saygılar . diyecek fazla birşey yok maşallah insanı heyacanlandırıyo fazlasıyla .
selmani ve çağdaş abi sayglar selamlar

üstüne çok düşülmeden bu hale gelmiş bir kuştur arkadaşlar.5 yavru selmani abi(Çukurtarla) tarafından kaldırıldı 4 ü atmacaya nasip oldu .kalan tek kuş bu ve ekeliğinde işareti verdi ve selmani abi tarafından kaldırıldı.bana düşen keyfini sürmek ve videoya almak oldu.:))kuşun damarıyla ilgili soru soran arkadaşlara yanıt vermek bana düşmez.benzettikleri kuşların sahibi olan Metin Abi'yi tanıdıklarına göre kendisine sorarlarsa sevinirim.tek söylemek istediğim bu kuşların 15 senedir aynı kümeste beslenmiş kuşların yavrusu olması ve özenle, emekle seçilmiş kuşlardan çıkmış olmasıdır.anası babası ,dedesi atası hala kümestedir. Saygılar...

gercekten emegınıze sagllık boyle bır kusda kusur bulamam ucuranın yetıstırenın vıdeoya alaının herkesın emegıne saglık masallahh....

MASALLAH BU KUSU BU DURUMA GETİREBİLMEK KOLAY DEGİL GÜZEL KUS HAYRINI GÖRÜN BOL YAVRULARI OLUR İNSALLAH

maşallah güzel oynuyor bu şekilde her kalkmasında en az 10 baş çıkarıyosa 10 numara bi hayvan güle güle besleyin

MAŞALLAH degerli bir kuş bence kazasız belasız uçurun İNŞALLAH.

maşşallah eke kuşun böle oyun yapması gercekten hayret verıci güle gülebesleyin.

iyi kus zaten ekelestikce üzerine koyan kusdur koyamıyorsada oyununu eksiltmeyendir

zaten iyi kusun ekeligindede oynaması ve devamlılıgıdır önemli olan buda iyi bir kus masallah

güle güle besleyin çagdas kardesim

kuşla alakalı ilk yorumu yapan bendim. kuşun güzel olduğunu zaten belirtmiştim ama bunu da beğenmeyen çıkar demiştim. yorumları tekrar okudum bu kadar insan belki ilk kez bir kuşun iyi damar olduğu konusunda mutabık kalmış, mutlu oldum cidden.. sahibi hayrını görür inşallah. kuşa da bin maşallah...

Geri