bozdumanlı benekli eke (SİNCAN)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan çağdaş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 98
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K
ama bak sizinkiler kadar iyi değğil öncede belirttim ben sadece konuş meselesi yüzünden yorum yapmıştım ama uçurup koyacam iyi kötü arası

bol sans insallah iyisini ucurrusun bizimkileirnde inişinide görürsün kardeş bir daha çekimimde saygılar kolay gelsin.

çagdaş efendi maasallahta oglundan sevgiler yokmu ayıp olmamışmı ogluna neyse benden ondan sevgiler gönderiyim..selamlar.

maşallah inşallah benimde bi gün böyle bi kuşum olur:)

Öncelikle selamlar.
Kuşun videosunu daha önce izlemiş ve yorum yapmıştım tesadüf bugün yine gördüm . Komple yeni baştan okudum konu dönmüş dolanmış matbaacılara gelmiş.Bu yoruma kuş onlardan veya değil diye bir cevap gelmemiş haklı olarak ben besliyorum benim denmiş.BUraya kadar herşey doğru ancak bu eleştiriler yanlış.Kuş uzaya gidiyo daha nereye gitsin bu kuş konsa ne yapışsa ne Görevini yapmışmı yapmış haa kuşun yapışması tabiki önemli adam uçuran izleyen memnunsa başkalarına ancak güle güle besleyin demek düşer.Evet Ankara Sincanda saraycıkta Salmani beyi tanıyan herkez kuşlarının matbaacılardan kırıldığını söylüyor ama önemli birşey daha Söylüyor bunlar kırık ama yapışmıyor ve güzel oynuyor ayrıntıya dikkat bu kuşlar yapışmıyor.Lafın özü Kuş kimden alındığı önemli değil kuşun kimde ve ne yaptığı önemli.
sAygılarımla

malesef kusculukta en büyük yenilmeyen algı bu zaten insanlar ne emek vermiş diye bakmazlar.oynayan kusu bir yerlere baglamaya çalışırlar ben bizzat biliyorum sadece 20 senedir emek veriyor bu kuşlara ve sadece gecen sene 4 tane iyi oynayan yavrusunu izledik bu hayvanın lütfen emege saygı duyalım tüm oynayan kuşlara saygı duyalım.ben sunuda söyleyeyim bu kişinin çokta umrunda degil açıkcası ne söyledikeri o işine bakıyor kusunu ucuruyor besliyor ama dedidğim gibi emege saygılı olalım.oynayan kus bu devirde kolay hazırlanmıyor.saygılar

Geri