dikmenli zeki
Üye
- Ad Soyad
- zeki dikmen
- Meslek
- guvenlık amırı
- İlgi Alanı
- Kediler
s.a cagdas bey ıntharcı yokmu vaz gec artık bu astranotlardan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kedi uzanamadıgı ete mındar dermiş gördükte beslemedikmi intiharcıları kardeş vrsa at bir videonu görelim intiharcılarını astronotlardan vazgecelim yazık hiç olmazsa bir video koyda inandırıcı olsun söylediklerin lafla peynir gemisi yürümüyor önce emege saygıyı ögrenelim bence at görelim videonun sorun degil dikmenede aksaraya geliriz istersen intiharcı izlemeye (bu arada merak etme intiharcısıda var yakında onlarında ekleriz videosunu tüy mevsimi bir gecsin..) saygılar..dikmenli zeki' Alıntı:s.a cagdas bey ıntharcı yokmu vaz gec artık bu astranotlardan
bambam' Alıntı:karpuzun içi kıp kırmızı dersiniz kesersin içi beyaz çıkar geçen bir arkadaşta bilmem kimin kimin soyu diye bir kuş uçurmuştu konuşunu mazeret edip koymamıştı üstüne niye koymadın dediğimde sövmediği kaldı o zamanlar kuş bence konuyor diye koymadı sonradan ne yapıp edip taklalı inişini sonunda koydu anlamadığım sudur bir kişinin kuşu güzelse ve inincede taklalı konuyorsa peki bu neden çekipte koymaz o kadar çekmişsin bide inişi çek değilmi şimdi sana sorayım neden inişini çekmedin ???
çağdaş' Alıntı:)dikmenli yada aksaraylı arkadaş ,güldürme beni iyisini bulunca böyle astronotlardan vazgeçerim dikmen de yakın aksaray da sen yeterki uçur izlet biz vazgeçeriz daha iyisini bulunca.bir de intaharcı demek istedin galiba ..kamera becerimizin yetersizliğindendir o kuşları çekemediğimiz.doya doya uçurup izliyoruz meraklanma sen..aleykümselam..
önce bunu bir sindire sindire izle, bişreyler öğren ..bir sonraki adımda konuşunu da izlersin.herşeyin bir adabı var konuşmanın da soru sormanın da..bambam' Alıntı:karpuzun içi kıp kırmızı dersiniz kesersin içi beyaz çıkar geçen bir arkadaşta bilmem kimin kimin soyu diye bir kuş uçurmuştu konuşunu mazeret edip koymamıştı üstüne niye koymadın dediğimde sövmediği kaldı o zamanlar kuş bence konuyor diye koymadı sonradan ne yapıp edip taklalı inişini sonunda koydu anlamadığım sudur bir kişinin kuşu güzelse ve inincede taklalı konuyorsa peki bu neden çekipte koymaz o kadar çekmişsin bide inişi çek değilmi şimdi sana sorayım neden inişini çekmedin ???
terbiyeni bozma şirket falan diye konuşuyorsun insanları tanıyınca üzülürsün .yanıt yazdığın insanların yaşına bakarak konuşmanı tavsiye ederim.bunun yanında konu kuş olunca saygı çerçevesinde yorum da yaparsın soru da sorarsın ama daha önce de söylediğim gibi adabıyla olur herşey.şirket ticari amaç güdülünce ortaya çıkar.bizde öncelikle iyi olan dostlarımıza yakışır.terbiyeni bozup konuştuğun insanların durumları yerinde , bu da koyar diye cümle kuruyorsun.yazık....insanlar ezikliklerini gizlemek için ya bağırırlar ya da ağızlarını bozarlar yapma , ezik sanırlar.emek verdiğini söylüyorsun demekki meraklısın ve milletin kuşlarını da sorguluyorsun.eğer gerçekten meraklıysan çık gel kestiğimiz kuşlardan birini vereceğim.götür uçur, kuş hazır kanatları gelince uçar.inişini hem sen gör hem de bizlere göster.bir video da senden izeyelim kuş bizden .kuş şirketten senin tabirinle..ya da yazmaya devamet tercih senin ...ama terbiyeni bozma..sağlıcakla kal...bambam' Alıntı:sindire sindire izledim konuşu yok zoruna gittiyse yorum yaomam toplanmıssız 5 10 aynı şirket toz kondurmuyorsunuz
yanlış anlaşılmanın kurbanı oldunuz sanırım.isminizi yazmamanızın da bunda etkisi büyük sanırım.kusura bakmayın iyi akşamlar..dikmenli zeki' Alıntı:cagdas bey bız selam verdık bırazda mızah kattık takıldık ama gorıyorumkı halla selam vermeyı bılmeyen arkadaslar var
once been farkında olmadan bırılerının canınıı yaktım yoksa boyle senı savunan arkadasın cokmu kusn guzel gule gulle ucur
benim attıklarım akdar bir kuş at öyle konus kardeş okey öyle kayde alıyım senibambam' Alıntı:senin attıklarınıda gördük )
bambam' Alıntı:avukatımısın satılmıs bey yada yağcısın :hungur:
ben sana bir sey demiyorum artık kardeş dedigim gibi önce begenmedigin kuslar gibi video koyacaksın sonra seni kayde alırım konustuklarını yoksa herkezin agzı torba degil konusur kimis begenir kimisi begenmez herkeede saygım var ama bos konusana degil saygılr.videoları izle birdaha böyle video at bende hakkını veririyim iiyi olan kusunbambam' Alıntı:avukatımısın satılmıs bey yada yağcısın :hungur:
slmlar murat kardeşim merak etme kardeşim ben unutmam seni benim amacım üzüm yemek, bagcıyı dövmek degil kesinlikle kimseyi rezil etmek degil amacımız bu güzel bir hobi bende iyi bir meraklısıyım bu işin insalllah ucurur izler ve izletirsin kardeşim emin ol isterim bunu ben nerde iyi kuş duyarsam gider izleme imkanım varsa türkiyenin neresinde olursa olsun gider izlerim ben elimdekilerin iyisini seyretmedim tabiki iyisi vardır bizimde arayısımı daha iyisini bulmak insanları tanımadan haklarında kesin yorum yapmam. ben bu hobiden ucurdugumuz kuşlardan büüyk zevk alıyorum bu bize yetiyor insallah herkez emeginin karsılıgını alır. saygılarımla ..(bu arada çagdas burdanda msj sana kim ne derse desin bugun çektigin videoyu paylaşmanı istiyorum bu iş paylaştıkça güzeldir burdanda bir video daha haberi vermiş oluyum herkeeze tekrar selam saygılar.bambam' Alıntı:beni unutma yerim yok 3 aya sana video atacam tamam şimdilik böyle kalsın 3 aya sana kendi videomu atmadımmı çık beni burada rezil et