bozdumanlı benekli eke (SİNCAN)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan çağdaş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 98
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K
s.a cagdas bey ıntharcı yokmu vaz gec artık bu astranotlardan

:))dikmenli yada aksaraylı arkadaş ,güldürme beni iyisini bulunca böyle astronotlardan vazgeçerim dikmen de yakın aksaray da sen yeterki uçur izlet biz vazgeçeriz daha iyisini bulunca.bir de intaharcı demek istedin galiba ..kamera becerimizin yetersizliğindendir o kuşları çekemediğimiz.doya doya uçurup izliyoruz meraklanma sen..aleykümselam..

dikmenli zeki' Alıntı:
s.a cagdas bey ıntharcı yokmu vaz gec artık bu astranotlardan
kedi uzanamadıgı ete mındar dermiş gördükte beslemedikmi intiharcıları kardeş vrsa at bir videonu görelim intiharcılarını astronotlardan vazgecelim yazık hiç olmazsa bir video koyda inandırıcı olsun söylediklerin lafla peynir gemisi yürümüyor önce emege saygıyı ögrenelim bence at görelim videonun sorun degil dikmenede aksaraya geliriz istersen intiharcı izlemeye (bu arada merak etme intiharcısıda var yakında onlarında ekleriz videosunu tüy mevsimi bir gecsin..) saygılar..

karpuzun içi kıp kırmızı dersiniz kesersin içi beyaz çıkar geçen bir arkadaşta bilmem kimin kimin soyu diye bir kuş uçurmuştu konuşunu mazeret edip koymamıştı üstüne niye koymadın dediğimde sövmediği kaldı o zamanlar kuş bence konuyor diye koymadı sonradan ne yapıp edip taklalı inişini sonunda koydu :) anlamadığım sudur bir kişinin kuşu güzelse ve inincede taklalı konuyorsa peki bu neden çekipte koymaz o kadar çekmişsin bide inişi çek değilmi şimdi sana sorayım neden inişini çekmedin ???

bambam' Alıntı:
karpuzun içi kıp kırmızı dersiniz kesersin içi beyaz çıkar geçen bir arkadaşta bilmem kimin kimin soyu diye bir kuş uçurmuştu konuşunu mazeret edip koymamıştı üstüne niye koymadın dediğimde sövmediği kaldı o zamanlar kuş bence konuyor diye koymadı sonradan ne yapıp edip taklalı inişini sonunda koydu :) anlamadığım sudur bir kişinin kuşu güzelse ve inincede taklalı konuyorsa peki bu neden çekipte koymaz o kadar çekmişsin bide inişi çek değilmi şimdi sana sorayım neden inişini çekmedin ???

murat ateş ayıp ediyosun anlamıyorsun niye ucurup emek verenleri eleştiriyorsun mühendis diye yazmışsın belliki okumuş etmiş birisin ama bana ünlü bir atasözünü tekrar tekrar hatırlatıyorsun anladın onu sen

çağdaş' Alıntı:
:))dikmenli yada aksaraylı arkadaş ,güldürme beni iyisini bulunca böyle astronotlardan vazgeçerim dikmen de yakın aksaray da sen yeterki uçur izlet biz vazgeçeriz daha iyisini bulunca.bir de intaharcı demek istedin galiba ..kamera becerimizin yetersizliğindendir o kuşları çekemediğimiz.doya doya uçurup izliyoruz meraklanma sen..aleykümselam..

yok yok çagdaş abi boyle konuşanlar bunların hepsi hayal mahsülü trafiğe kapalı alanda konuşurlar :ckmk:

bambam' Alıntı:
önce bunu bir sindire sindire izle, bişreyler öğren ..bir sonraki adımda konuşunu da izlersin.herşeyin bir adabı var konuşmanın da soru sormanın da..

'''o zamanlar kuş bence konuyor diye KOYMADI sonradan ne yapıp edip taklalı inişini sonunda KOYDU :) '''

bunu bana yazdın lla yine bana bi laf çarpıcan illa yine bi kaşınıcan dimi !

murat sana kim ne KOYSA gönlün olmaz olum senin,,,

havaya kus atmamış emek vermemiş insanlara kus konusmak daha kolay gelir.ucuramıyor ne yapsın masa daha kolay veya hata bulup yoruım yapmak..bazılarıda kendini öyle tatmin eder.

senin attıklarınıda gördük :))

sen nerde biliyorsun havaya kuş atmamıs emek vermemiş olduklarını asıl emekçi gerçekleri söyler oda koyar

lafım satılmış uzun ömeredir ali bey üstünüze alınmayın senin kuşun güzel halada söylüyorum güzel

sindire sindire izledim konuşu yok zoruna gittiyse yorum yaomam toplanmıssız 5 10 aynı şirket toz kondurmuyorsunuz

herkes emekçidir vedat abim koyuyorlar güzel diyelim diye hep ben doğru konuşurum kötü yanı oldumu kötü derim ama sadece kötü gördüğüm özelliği derim dikkat ettiyseniz kuş kötü demedim niye inşiini koymuyorlar dedim ben kuşşları değil sahiplerini eleştiriyorum

cagdas bey bız selam verdık bırazda mızah kattık takıldık ama gorıyorumkı halla selam vermeyı bılmeyen arkadaslar var
once been farkında olmadan bırılerının canınıı yaktım yoksa boyle senı savunan arkadasın cokmu kusn guzel gule gulle ucur

bambam' Alıntı:
sindire sindire izledim konuşu yok zoruna gittiyse yorum yaomam toplanmıssız 5 10 aynı şirket toz kondurmuyorsunuz
terbiyeni bozma şirket falan diye konuşuyorsun insanları tanıyınca üzülürsün .yanıt yazdığın insanların yaşına bakarak konuşmanı tavsiye ederim.bunun yanında konu kuş olunca saygı çerçevesinde yorum da yaparsın soru da sorarsın ama daha önce de söylediğim gibi adabıyla olur herşey.şirket ticari amaç güdülünce ortaya çıkar.bizde öncelikle iyi olan dostlarımıza yakışır.terbiyeni bozup konuştuğun insanların durumları yerinde , bu da koyar diye cümle kuruyorsun.yazık....insanlar ezikliklerini gizlemek için ya bağırırlar ya da ağızlarını bozarlar yapma , ezik sanırlar.emek verdiğini söylüyorsun demekki meraklısın ve milletin kuşlarını da sorguluyorsun.eğer gerçekten meraklıysan çık gel kestiğimiz kuşlardan birini vereceğim.götür uçur, kuş hazır kanatları gelince uçar.inişini hem sen gör hem de bizlere göster.bir video da senden izeyelim kuş bizden .kuş şirketten senin tabirinle..ya da yazmaya devamet tercih senin ...ama terbiyeni bozma..sağlıcakla kal...

dikmenli zeki' Alıntı:
cagdas bey bız selam verdık bırazda mızah kattık takıldık ama gorıyorumkı halla selam vermeyı bılmeyen arkadaslar var
once been farkında olmadan bırılerının canınıı yaktım yoksa boyle senı savunan arkadasın cokmu kusn guzel gule gulle ucur
yanlış anlaşılmanın kurbanı oldunuz sanırım.isminizi yazmamanızın da bunda etkisi büyük sanırım.kusura bakmayın iyi akşamlar..

sende abim niye öyle diye güzel bir cevap verebilirdin sert çıkmak yerine doğru küçüğüm büyüklük öğreteydin

bambam' Alıntı:
senin attıklarınıda gördük :))
benim attıklarım akdar bir kuş at öyle konus kardeş okey öyle kayde alıyım seni

avukatımısın satılmıs bey yada yağcısın :hungur:

bambam' Alıntı:

MURAT KARDESİM İYİDİR DEGİLDİR ORTALIGI GERMEKDEN BASKA YAPABİLECEGİN SEYLERDE VARDIR NERE GİTSEN AYNI TAKDİR EDEBİLMEK EMEGE SAYGI DUYABİLMEK BURADA HARCADIGIN GEREKSİZ EFORDAN DAHA KOLAY İLLAKİ KUSLARDA EKSİKLİK VARDIR MÜKEMMEL 4/4LÜK ZATEN YOK YIKICI DEGİLDE YAPICI OLMAYA ÇALISSANIZ DAHA GÜZEL VEDE HOS OLMAZMI KUS OYNATMAK HAZIR HALE GETİRMEK BURALARDA KONUSMAKDAN ÇOK ÇOK DAHA ZORDUR DEMEK Kİ BU AMACI GÜTMEMİSSİNİZ Kİ SADECE OLUMSUZ TARAFLARI ELESTİRMEKLE YETİNİYORSUNUZ TABİKİ ELESTİRECEKSİNİZ LAKİN ADABINDA OLMALI DUYMAK İSTEDİKLERİNİZ GİBİ KONUSABİLMEK SİZEDE ÇOK KATKI SAGLAR

KONUNUN İLERLEMESİ İÇİN LÜTFEN YAPICI VE ILIMLI OLALAIM EMEGE SAYI DUYALIM YAPABİLİYORSAK TAKDİR EDİP SEVKLENDİRELİM TARTISMALARA KIRICILIKLARA SEBEB OLUNURSA KONU KİLİTLENECEKDİR

SAYGILAR

muharrem abi allah aşkına konuş videosu yok neyini taktir edeyim ben sahibine yorum yapıyorum baskaları çıkıp konuşuyor muhabbet uzuyor sitede yüzlerce video var çoğuna yorum yapmısım ben niye onları eleştirmemişim çünki bastan sona koymuşlar eksik birşeylerini söyleyince kızılıyor afedersiniz aMA konuşu olmayan videoyu ben üç kağıt görüyorum ben bilirim ne emek ister oyun kuşu ama iyiyse iyidir kötüyse kötüdür bunun ayıbı yok tüm samimiyetimle söylüyorum ben profesyonel değilim uzun kaçan bilmem kaç takla çeken kuş yok ama taklasız konan kuşta yok neyse oyuz ben bunu söylim

bambam' Alıntı:
ben sana bir sey demiyorum artık kardeş dedigim gibi önce begenmedigin kuslar gibi video koyacaksın sonra seni kayde alırım konustuklarını yoksa herkezin agzı torba degil konusur kimis begenir kimisi begenmez herkeede saygım var ama bos konusana degil saygılr.videoları izle birdaha böyle video at bende hakkını veririyim iiyi olan kusun

maşallah çok güzel kuş kümesin sıfırına kadar geliyor evde beslenicek kuş vesselam...

Arkadaşlar boşuna eliniz siniriniz yıpranıyor kilit isteyelim konuya bu konu kapansın artık valla yeni mesajlar a her bastığımda kavga mesajı olarak buraya geliyorum artık görmek istemiyorum, kocaman insanlarsınız lütfen kardeşiniz abiniz arkadaşınız olarak rica ediyorum tartışmayın.

beni unutma yerim yok 3 aya sana video atacam tamam şimdilik böyle kalsın 3 aya sana kendi videomu atmadımmı çık beni burada rezil et

ARKADASLAR ESASEN ELESTİRİ GEREKLİDİR KİŞİ EKSİKLERİNİ FARK EDER HER KES BAKAR AMA GÖREMEZ KUSDA BAKIS AÇISI ÖNEMLİDİR ELESTİRİYEDE ÖRNEKLEREDE İHTİYACIMIZ VAR AMA HER SEY DOZUNDA OLMALI BUNU BASARABİLİRSEK İSTENİLENEDE HER TÜRLÜ ULASABİLMEK KAVUSABİLMEK KOLAY OLUR TECRÜBELER VE YETENEKLERİMİZ ARTAR AMA YETENEK BİLGİ VE TECRÜBELERİMİZ HER NE KADAR ARTSADA YAPICI OLABİLMEK BİZLERİ HEP ZİRVEYE TASIR BU SANAL ALEMDE BELKİ YOLDA GÖRSEK TANIMAYACAGIMIZ KİMSELERLE BERABERİZ AMA ÇOK GÜZEL ARKADAS VE DOSTLUKLARDA EDİNDİK KARSILIKLI BİLGİ VE TECRÜBELER KAZANDIK AMA YUKARDA KARSILASILAN TARTISMALAR VEDE BUNLARIN UZATILMASI İNADA DÖNÜŞMESİ SİZLERİN FARKINDA OLMADAN ÇOK ÇOK KIYMETLİ YETİŞTİRİCİ VE USTALARIN SIRF BU YERSİZ TARISMA VE İDDİALASMALAR YÜZÜNDEN SİTEMİZDEN UZAK DURUR OLDULAR BUNLARI BANA BİRE BİR ANLATTILAR SİKAYETLERİNİ DİLE GETİRDİLER KENDİ EGOLARIMIZI BASTIRABİLMEK İÇİN BASKA TARAFLARADA ZARARLARIMIZIN OLDUGUNU DÜŞÜNMEMİZ GEREK TARTISMALARIN UZATILMAMASINI ILIMLI OLARAK YAZISMALARINIZI UMUYORUM SAYGILAR

kuşu beğenen, beğenmeyen herkeze teşekkürler.lütfen artık bu videoya yorum yapmayalım. bu sabah başka bir kuşumuzu uçurduk, izledik, çayımızı içtik bunun yanında videoya çektik paylaşıp paylaşmama konusunda kararsız kalsakta kesinlikle yayınlayacağım...kuşu izledikten sonra iş gereği istanbula geldim.becerebilirsem buradayken yayınlayacağım..herkese sevgi ve saygılar..

bambam' Alıntı:
beni unutma yerim yok 3 aya sana video atacam tamam şimdilik böyle kalsın 3 aya sana kendi videomu atmadımmı çık beni burada rezil et
slmlar murat kardeşim merak etme kardeşim ben unutmam seni benim amacım üzüm yemek, bagcıyı dövmek degil kesinlikle kimseyi rezil etmek degil amacımız bu güzel bir hobi bende iyi bir meraklısıyım bu işin insalllah ucurur izler ve izletirsin kardeşim emin ol isterim bunu ben nerde iyi kuş duyarsam gider izleme imkanım varsa türkiyenin neresinde olursa olsun gider izlerim ben elimdekilerin iyisini seyretmedim tabiki iyisi vardır bizimde arayısımı daha iyisini bulmak insanları tanımadan haklarında kesin yorum yapmam. ben bu hobiden ucurdugumuz kuşlardan büüyk zevk alıyorum bu bize yetiyor insallah herkez emeginin karsılıgını alır. saygılarımla ..(bu arada çagdas burdanda msj sana kim ne derse desin bugun çektigin videoyu paylaşmanı istiyorum bu iş paylaştıkça güzeldir burdanda bir video daha haberi vermiş oluyum herkeeze tekrar selam saygılar.

ııspatlarız abim olmayıpta konuşanlardan değiliz

Geri