BURSALI KUŞÇULAR TOPLANIYOR!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 105
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
Bir pazar günü Foruma katilan bursali arkadaşlar olarak pazarda buluşup tanışmaya ne dersiniz boyle bir imkanimiz olurmu, Gokhancim sen onderlik yaparsan Sevinirim kardesim.
Bizlerde Sonucta Kuscular.org Ailesinin bir ferdiyiz, tum kardeşlerimizle abilerimizle arkadaşlarımızla tanışmayı sıcak sohbetler etmeyi ictenlikle temenni ederiz...

Re: BURSALI KUŞÇULAR...

Serdar abicim öncelikle bu çok güzel düşüncen için teşekkür ederim.Ne mutlu ki bizlere gerçekleştirmek istediğimiz amaçlarımıza gün geçtikçe ulaşıyoruz.Elbetteki hepimiz bu camianın birer bütünüz ferdiyiz,ailesiyiz.Sitemizde güzel ülkemizin her yöresinden yetiştiricilerimiz bulunmakta.Senin sunmuş olduğun bu fikir tüm illerdeki yetiştircilerimizin kaynaşması için güzel bir fırsatı teşkil ediyor.
Bursadanda bir çok yetiştircimiz sitemizin birer üyesi,inşallah onlarda bu mesaja duyarlı kalırlar ve güzel bir pazar günü geçiririz ve işlerimizden dolayı yaşadığımız stresi atıp pozitif bir ruh haline sahip oluruz.
Evet bursalı kuşçularımız ne dersiniz sizce nasıl olur böyle bir şey,katılımlarınızı bekliyoruz.

ewt 3 kisi olduk diger katılımcılarıda bekliyoruz. :)

olur arkadaşlar uygun olunca toplanalım belkide yanyana çay içmişizdir tanışalım :heyo:

Evet arkadaslar Kuscular.Org sitemizin 1 yasina girmis oldugundan, Kuscular.org BURSA ailesini temsil eden bizler artik biryerlede bulusup gercek hayattada tanisma zamanimiz geldi burdan sayacagiz, Her bursalidan TAMAM 1 kisi yerine gecer.. UMarim bu sefer bu sese kulak verirsiniz :)

delikanlılar bakmayın avatar bilgilerin de kırklareli yazdığına orada görev yapıyorum ..ama bilen ler vardır en yaşlı bursalı benim..bakıyorum abi geldiyen de yok

ali hakan' Alıntı:
delikanlılar bakmayın avatar bilgilerin de kırklareli yazdığına orada görev yapıyorum ..ama bilen ler vardır en yaşlı bursalı benim..bakıyorum abi geldiyen de yok
AAAA ali abi sende ben bilseydim sana teklif ederdim ama buyur gel senide bekliyoruz...

Seni kabul etmiyorum maalesef sen 18 yas alti umit milli takimdasin, biz A milli takim, yok hayir utanmam abi diosan gel, ama ben senin gibi bir kardesimi sigara dumaninin icine sokamam, bizden ayip laflar filan duyarsin sonra gider mahalledeki cocuklara dersin valla doverler seni :)

Neyse sakayi birakalim bir kenara seni aramizda gormekten kivanc ve onur duyariz Sevgili Fatihim :)

ali hakan' Alıntı:

Canım abim Senin bizi toplaman gerekirken bak ben milleti toplamaya calisiyorum :) olmaz boyle, sen ne zaman gelirsen bursaya tanışma faslını bıle o zamana alırım ben senin canın saolsun.

SerdarBRS' Alıntı:
Seni kabul etmiyorum maalesef sen 18 yas alti umit milli takimdasin, biz A milli takim, yok hayir utanmam abi diosan gel, ama ben senin gibi bir kardesimi sigara dumaninin icine sokamam, bizden ayip laflar filan duyarsin sonra gider mahalledeki cocuklara dersin valla doverler seni :)

Neyse sakayi birakalim bir kenara seni aramizda gormekten kivanc ve onur duyariz Sevgili Fatihim :)
Serdar abi ben sizin bildiğiniz dedikoducu karılardan değilim üstelik 18 yaşıma girmeme 1 sene kaldı onuda çok görüyorsan gelmem :haha:
Tmm abi ne zaman buluşuyoruz bu arada....

Sen 18 yasina girince ben citayi 21 yasa yukseltcem Sen 21 e girince Ben 23 e, bu boyle gidecek, Sen benim icin herzaman o sakallari bile cikmayan cocuk olarak kalicaksin, Seni Seviyoruz Yavrum, Minik Farem, Tatli Cadim, Sirinem , Sevgiler Saygilar Sana :)

dur bakalim toplayalim herkezi, ne zaman uyarsa olucak işte :)

NE GÜZEL DUYARLI OLMAK LAZIM KEŞKE BENİMDE İMKANIM OLSA DA GELSEM...
KISMET BELKİ İLERİDE ŞİMDİDEN İYİ VE KEYİFLİ MUHABBETLER DİLERİM...

abim ben de toplarım ama ben uzaklardayım..şimdi bak siz hele toplanın ben daha sonra ki toplantılara geleyim..ayrıca cantıksıuz toplantı istemem ve çok yerim..:)

SerdarBRS' Alıntı:
Sen 18 yasina girince ben citayi 21 yasa yukseltcem Sen 21 e girince Ben 23 e, bu boyle gidecek, Sen benim icin herzaman o sakallari bile cikmayan cocuk olarak kalicaksin, Seni Seviyoruz Yavrum, Minik Farem, Tatli Cadim, Sirinem , Sevgiler Saygilar Sana :)

Abi sen böle yükselttikçe sınırlamaları senin yaşında büyüycek yürüyemeyecek olacaksın :haha: bende o zaman bırakın bu ihtiyarı biz gidelim eğlenelim derim :haha: ama asla siz benim için çok değerlisiniz siz istemesenizde sonuna kadar sizinleyim :oley: Bu arada bursadan toplam kaç kişi var sitede...

havacı' Alıntı:
NE GÜZEL DUYARLI OLMAK LAZIM KEŞKE BENİMDE İMKANIM OLSA DA GELSEM...
KISMET BELKİ İLERİDE ŞİMDİDEN İYİ VE KEYİFLİ MUHABBETLER DİLERİM...
Mahircim Görende ali abi gibi 10 saatlik yol sancak seninkisini, alti ustu 2 saat, ne var yani dostlar icin 2 saati çöpe atmaya degmezmi :)

ali hakan' Alıntı:
abim ben de toplarım ama ben uzaklardayım..şimdi bak siz hele toplanın ben daha sonra ki toplantılara geleyim..ayrıca cantıksıuz toplantı istemem ve çok yerim..:)
Abi o zaman hic ugrasmayız, sen geldimi cantıkcının birisini kaparız olur biter, sonra mide fesadı gecirip hastaneye kaldırsınlar bizide bursada kuscu soyu tukenmis olsun :)
Ahh abi, cantik degilde iskender kebab olsada yesek ya, off off, huzunlendirdin valla simdi beni :)

ali hakan' Alıntı:
Sen yeterki gel abi cantık önemli değil bizim için geldiğin zaman işim ve param olursa :haha: :hhh: cantıklar benden... :hhh:

bakın değerli kardeşlerim ben yıllardır (yaklaşık 20 yıl)dışardayım özledim şöle kuşbaşılı kıymalı falan..kayanda yerdim hep varmı hala

SerdarBRS' Alıntı:
ali hakan' Alıntı:
Abi o zaman hic ugrasmayız, sen geldimi cantıkcının birisini kaparız olur biter, sonra mide fesadı gecirip hastaneye kaldırsınlar bizide bursada kuscu soyu tukenmis olsun :)
Ahh abi, cantik degilde iskender kebab olsada yesek ya, off off, huzunlendirdin valla simdi beni :)
Ben fazla yiyemem abi sizi hastaneye götürürüm eğer giderken kaza yapmazsak.... :haha: sizi götürürken bende öülürüm :haha: :hhh:ama hiç önemli değil canım size feda olsun...

bylegend' Alıntı:
SerdarBRS' Alıntı:

Abi sen böle yükselttikçe sınırlamaları senin yaşında büyüycek yürüyemeyecek olacaksın :haha: bende o zaman bırakın bu ihtiyarı biz gidelim eğlenelim derim :haha: ama asla siz benim için çok değerlisiniz siz istemesenizde sonuna kadar sizinleyim :oley: Bu arada bursadan toplam kaç kişi var sitede...

ben genclik iksiri kullaniyorum kolay kolay yaslanmam, Fakat bunu sana soyleyemem, cunku marketler,bakkallar, bunu 18 yas altina satmiyorlar seneye gel ok ? :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:

ali hakan' Alıntı:
bakın değerli kardeşlerim ben yıllardır (yaklaşık 20 yıl)dışardayım özledim şöle kuşbaşılı kıymalı falan..kayanda yerdim hep varmı hala
abi oralarda yapılmıyormu bu cantıklar, ben oyle birsey duydum, bursadan baska yerde fazlan bulamazmıssın cantık vs, bizimse nerdeyse dısarı cıktımmısda ana yemegımız CANTIk :)

SerdarBRS' Alıntı:
bylegend' Alıntı:
SerdarBRS' Alıntı:

ben genclik iksiri kullaniyorum kolay kolay yaslanmam, Fakat bunu sana soyleyemem, cunku marketler,bakkallar, bunu 18 yas altina satmiyorlar seneye gel ok ? :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:
Abi gerçekten böle bi iksir varsa banada verde hep 17 yaşında gibi kalayım hem senin suratın 10 sene sonra kimyasallar yüzünden ne hale gelir gençlik iksiri seni öldürmesin sonra :haha: yinede allah korusun...

değerli kardeşlerim..ben türkiyede 61 vilayette bulundum..inanın bana hiçbirin de cantık yapılmıyor..her yerin ayrı ayır damak zevkleri var fakat cantık hiç bir yerde bilinmiyor..

Abi valla merak ettim bu çantık nedir,nasıl yemektir;?

Ayrıca bursa lı dostlarımıza duyurulur bütün çantıklar serdar abidenmiş.
Bütün kuscular.org cantık partisine davetlidir. :ckmk:

KONYA NIN ETLİ EKMEĞİNE BENZEMESİN.
Bildiğimiz kıymalı pideye candır mı diyonuz yoksa.

Geri