BURSALI KUŞÇULAR TOPLANIYOR!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 105
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K
Allaha sukur bulustuk, Hava Muhalefeti nedeni ile az kişiydik ama öz kişiydik, Ben Bylegend, Cerkes, babasülo, Blueeye, alpaslan vardi, saolsun alpaslan arkadasimiz bizi yine 10 numara agirladi, ha birde alpaslanin dobermani vardiki akillara zarar birsey cok tatli idi,
Bir dahaki sefere havalar daha iyi oldugu zaman daha cok katilimli bir bulusma yapariz insallah..

Bu arada Cumartesi Aksami Bizleri Dernekte COk iyi agirlayan ve Ornek Misafirperverlik Sergileyen Sayin Dernek Baskani Ruşen Bey, Sayin Ikinci Baskan Fatih bey ve Sayin iyi dostumuz Alpaslan bey' e Kuscular.org Ailesi Olarak Tesekkur Eder, Bundan Sonra Turkiyenin En cok Ziyaret Edilen Sitesi Olarak, Buradan Bizlerde Bursa Güvercin Yetiştiricileri Dernegi'ne Destek Olmak Adina Duyurular ve Dernek Hakkinda Tanitici Detayli Fotograflarla Yardimci Olacagiz.

Kuscular.Org

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
sayın bursalı kuşcular ne oldu buluşabildiniz mi?
Yağmur yağdı mı?
Bu güzel ortamın resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.
Abi tam detaylı fotoğraf çekemedik şimdilik Aziz amca ve Alpaslan abimin kuşlarını çektik en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım... (: :kalp:

Abilerim arkadaşlarım bugünkü buluşmamızda azda olsa bir kaç resim çektik resimdekiler bizler olmasakta bi kaç resmi paylaşmak istedim....

Alpaslan abinin kafeslerde getirdiği ve kuş pazarında satılığa çıkardığı taklacıları...

Ekli dosyalar

• Legend-0005.webp
    Legend-0005.webp
    44.5 KB · Görüntüleme: 1,519
  • Legend-0006.webp
    Legend-0006.webp
    99.3 KB · Görüntüleme: 1,505
  • Legend-0007.webp
    Legend-0007.webp
    155 KB · Görüntüleme: 1,512
Devamı....

Ekli dosyalar

• Legend-0008.webp
    Legend-0008.webp
    177 KB · Görüntüleme: 1,516
  • Legend-0009.webp
    Legend-0009.webp
    131.7 KB · Görüntüleme: 1,496
  • Legend-0010.webp
    Legend-0010.webp
    168.6 KB · Görüntüleme: 1,492
SerdarBRS' Alıntı:
Allaha sukur bulustuk, Hava Muhalefeti nedeni ile az kişiydik ama öz kişiydik, Ben Bylegend, Cerkes, babasülo, Blueeye, alpaslan vardi, saolsun alpaslan arkadasimiz bizi yine 10 numara agirladi, ha birde alpaslanin dobermani vardiki akillara zarar birsey cok tatli idi,
Bir dahaki sefere havalar daha iyi oldugu zaman daha cok katilimli bir bulusma yapariz insallah..

Bu arada Cumartesi Aksami Bizleri Dernekte COk iyi agirlayan ve Ornek Misafirperverlik Sergileyen Sayin Dernek Baskani Ruşen Bey, Sayin Ikinci Baskan Fatih bey ve Sayin iyi dostumuz Alpaslan bey' e Kuscular.org Ailesi Olarak Tesekkur Eder, Bundan Sonra Turkiyenin En cok Ziyaret Edilen Sitesi Olarak, Buradan Bizlerde Bursa Güvercin Yetiştiricileri Dernegi'ne Destek Olmak Adina Duyurular ve Dernek Hakkinda Tanitici Detayli Fotograflarla Yardimci Olacagiz.

Kuscular.Org
evet serdar ya dogru söledin havanın azizligine ugaradık ama olsun gene de iyi bir pazar günüydü saatler nasıl gecti anlamadık
ayrıca cumartesi gunu eksık bile kaldık senı daha ıyı agarlamak ısterdım ama bılıyorsun mezatta bendeydı
aslın da ne yapalım bııyormusun gene karar senın
bır cumartesı mezattan once toplanalım hava kotude olsa farketmes hem dernekte oturur sohbet edrız hem de rahat rahat cayımızı ıcerız hemde bursada yasayıpta dernegı gormemıs olanlar bısım vasıtamızla gorurler

çok güzel bi buluşma oldu inşallah daha çok katılım olur bundan sonra ki buluşmalarda. Alpaslan abimizede teşekkür ederim çok iyi ağırladı sağolsun bizleri.

Arkadaşlar güzel bir organizasyondu bu ancak malesef katılmadım,ancak bunun bir sefere mahsus olmadığını biliyoruz,önümüzdeki günlerde yine böyle toplanmalar yaparız işallah.

gökhan @k' Alıntı:
Arkadaşlar güzel bir organizasyondu bu ancak malesef katılmadım,ancak bunun bir sefere mahsus olmadığını biliyoruz,önümüzdeki günlerde yine böyle toplanmalar yaparız işallah.
Abi tabiki sizler oldukça daha çok buluşma gerçekleşecektir ve inşallah sende aramızda olacaksın şimdilik ilk buluşmamızda az kişide olsak güzel ve keyifli bi gündü inşallah bundan sonra sitedeki tüm bursalı kuşçular aramızda olur....(:

Evet fatih kardeşim,bu aralar işlerimin en yoğun olduğu dönemlerden biri,şubat ayından sonra rahatlıyorum,işallah o zamanlar sık sık bulaşabilme fırsatımız olur.

alpaslan, ben organizasyon duzenleticem o konuyla ilgili, fakat bu organizasyonda Sitenin Kurucu Adminlerinden Gokhan AK kardesiminde olmasini istiyorum, Kamera ile Foto.Mak. ile Hem Resim Cekinir, Hemde Dernegi Daha iyi Tanitmis Oluruz, Sende Mezat yaparsan Ayrica Olur, Senin Mezatin Heyecanli idi, diger arkadas ciktiginda pekte cok zevk almadim :) Ayrica Kirmizi Baskalara Kirmizi Cakal Dedigin Icin Kelebek Camiasi Olarak Sana Kucak Dolusu Saygilar Sunuyoruz :)

SerdarBRS' Alıntı:
alpaslan, ben organizasyon duzenleticem o konuyla ilgili, fakat bu organizasyonda Sitenin Kurucu Adminlerinden Gokhan OK kardesiminde olmasini istiyorum, Kamera ile Foto.Mak. ile Hem Resim Cekinir, Hemde Dernegi Daha iyi Tanitmis Oluruz, Sende Mezat yaparsan Ayrica Olur, Senin Mezatin Heyecanli idi, diger arkadas ciktiginda pekte cok zevk almadim :) Ayrica Kirmizi Baskalara Kirmizi Cakal Dedigin Icin Kelebek Camiasi Olarak Sana Kucak Dolusu Saygilar Sunuyoruz :)
Serdar abi belki Alpaslan abimiz mardin beslediği için vede kelebekleri bilmediği için öyle bi karıştırma yapmıştır ama eminimki her kuşun cinsini biliyodur o gün orda herkesin önünde aklı karıştığı için öyle çıkmıştır ağzından.... (: :ckmk:

bylegend' Alıntı:
SerdarBRS' Alıntı:
alpaslan, ben organizasyon duzenleticem o konuyla ilgili, fakat bu organizasyonda Sitenin Kurucu Adminlerinden Gokhan OK kardesiminde olmasini istiyorum, Kamera ile Foto.Mak. ile Hem Resim Cekinir, Hemde Dernegi Daha iyi Tanitmis Oluruz, Sende Mezat yaparsan Ayrica Olur, Senin Mezatin Heyecanli idi, diger arkadas ciktiginda pekte cok zevk almadim :) Ayrica Kirmizi Baskalara Kirmizi Cakal Dedigin Icin Kelebek Camiasi Olarak Sana Kucak Dolusu Saygilar Sunuyoruz :)
Serdar abi belki Alpaslan abimiz mardin beslediği için vede kelebekleri bilmediği için öyle bi karıştırma yapmıştır ama eminimki her kuşun cinsini biliyodur o gün orda herkesin önünde aklı karıştığı için öyle çıkmıştır ağzından.... (: :ckmk:

siz dua edin ben miske demedım gecede yuzlerce kus gecıyor elımden o kadar olur ıdare edın artık

SerdarBRS' Alıntı:

Kuscular.Org
Şahsım ve derneğim adına bizleri ziyaret ettiğiniz için asıl biz teşekkür ederiz.Gönül isterdiki mezat telaşı olmasaydı dahada ilgilenebilseydik.Sizleri ve kusçular org.ailesini derneğimize herzaman bekleriz.TEŞEKKÜRLER!

alpaslan kardeşime ve aziz amcaya buradan bende teşekkür etmek isterim misafirperverliklerinden gerçekten memnun kaldık. böyle güzel organizasyonları inşallah tekrar ve daha fazla katılımla yapalım.benim için böylesine arkadaşlar ve dostluklar kazanmak mutluluk vericiydi.

ustam boyle bir işe girdiğiniz için tesekurler. bu bulusma gerceklestimi.?Bende gemlikliyim eger olrsa gelmek isterim.
saygılar.

sa arkadaşlar bnde sizi butun damsızlıkcı arkadaşlar toplanarak yaptıgınmız mekana sizleride davet edıyorum herkezi beklıyorum saygıLar Kelebekci Ayhan

Geri