BURSALI KUŞÇULAR TOPLANIYOR!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 105
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K
arkadaslar yaptıgınız cok guzel bır sey.dostlukların sanal kalmaması ve sıcaklıgın hıssedılebılmesı adına..umarım ogun bır terslık olmaz ve bende aranızda olurum...saygı ve sevgıler..

Arkadaşlar çok güzel bir düşünce,uzun bir zamandır siteye giremiyordum,şu an şiddetli bir grip hastalığı yaşıyorum,eğer sabahleyin kendimi iyi hissedersem bende aranızda olucam.

bylegend' Alıntı:
Abilerim biz Serdar abimle konuşup bi tarih ayarladık 25.01.2009 tarihli pazar günü saat 9:30'da buluşalım diyoruz ve tüm bursalı arkadaşları bekliyoruz...Vede çayımızı müsaitse Alpaslan beyin dükkanında içmeyi planlıyoruz...Tüm Bursalı arkadaşların gelmesini istiyoruz...Kesinlikle gelcek olanlar ben geleceğim diye cevap yazsın bekliyoruz......
Merhabalar Gökhan arkadaşım sabahleyin aranızda olucam derken sanırım toplanacağımız günden bahsediyorsundur. Bu pazar değil haftaya pazar olucak. Galiba yanlış anlaşılma var. Fatih kardeşimiz tarih ve saati bildirmiş.
...SAYGILAR...

Çerkes' Alıntı:
bylegend' Alıntı:
Abilerim biz Serdar abimle konuşup bi tarih ayarladık 25.01.2009 tarihli pazar günü saat 9:30'da buluşalım diyoruz ve tüm bursalı arkadaşları bekliyoruz...Vede çayımızı müsaitse Alpaslan beyin dükkanında içmeyi planlıyoruz...Tüm Bursalı arkadaşların gelmesini istiyoruz...Kesinlikle gelcek olanlar ben geleceğim diye cevap yazsın bekliyoruz......
Merhabalar Gökhan arkadaşım sabahleyin aranızda olucam derken sanırım toplanacağımız günden bahsediyorsundur. Bu pazar değil haftaya pazar olucak. Galiba yanlış anlaşılma var. Fatih kardeşimiz tarih ve saati bildirmiş.
...SAYGILAR...
Pardon faruk bey,yanlışlık tamamen bende ,tarihsel bir karışıklık oldu.Diğer arkadaşların kafası karışmasın.
BELİRLENEN TARİH 25.01.2009 PAZAR GÜNÜDÜR.

adiyamandan bursaya selamlar ali abi bide adıyamana gelsen ne güzel olur bir misafirliğimize gel herkese selamlar saygılar

gökhan @k' Alıntı:
Arkadaşlar çok güzel bir düşünce,uzun bir zamandır siteye giremiyordum,şu an şiddetli bir grip hastalığı yaşıyorum,eğer sabahleyin kendimi iyi hissedersem bende aranızda olucam.

adıyamanhasan' Alıntı:
adiyamandan bursaya selamlar ali abi bide adıyamana gelsen ne güzel olur bir misafirliğimize gel herkese selamlar saygılar

selam değerli dostlarım..sevgili gökhan öncelikle geçmiş olsun...sağlığına dikkat et..inşallah tez zaman da atlatırsın..cabucak iğleş ki toplantı günü orada ol..benim sandalye ve cantığıma sahip çık..şaka bir yana kendine dikkat et ..
değerli kardeşim hasan bey inşallah adıyaman a da geleceğim..ama oraya misafir gelirim..bursa benim büyüdüğüm memleketim şimdi orada ev sahibi muamelesi göreceğim ama adıyaman da misafirim..saygılarımla..

Sevgili Ali ABi, Sen bir Bursaya Gel Sana En Kral Yerde Ben Cantık Ismarlıcam Her Cesidinden :)

Bu arada Bugun Pazarda Fatih Kardesimle Karsilastik, (Bylegend) Sonra gittik Sevgili dostumuz Sayın alpaslannn beyin tezgahında tarafından misafir edildik, cayini ictik, sobasinda isindik, Alpaslannn beye bize gostermis oldugu misafirperverlikten dolayi Kuscular.org GüvercinSeverler Platformu olarak Sonsuz Tesekkuru Bir Borc Bilirim.

SerdarBRS' Alıntı:
Sevgili Ali ABi, Sen bir Bursaya Gel Sana En Kral Yerde Ben Cantık Ismarlıcam Her Cesidinden :)

Bu arada Bugun Pazarda Fatih Kardesimle Karsilastik, (Bylegend) Sonra gittik Sevgili dostumuz Sayın alpaslannn beyin tezgahında tarafından misafir edildik, cayini ictik, sobasinda isindik, Alpaslannn beye bize gostermis oldugu misafirperverlikten dolayi Kuscular.org GüvercinSeverler Platformu olarak Sonsuz Tesekkuru Bir Borc Bilirim.
rıca ederım serdar dostum herzaman yerımde yeriniz vardır sizede söylenecek herzaman cayım mevcuttur hemde buyuk bır zevkle butun Kuscular.org aılesını de beklerim
sizleri toplu olarak bursa guvercın yetıstırıcılerı dernegınde de gormek ısterım

gökhan @k' Alıntı:
Gökhan abi geçmiş olsun.....

alpaslannn' Alıntı:
SerdarBRS' Alıntı:

rıca ederım serdar dostum herzaman yerımde yeriniz vardır sizede söylenecek herzaman cayım mevcuttur hemde buyuk bır zevkle butun Kuscular.org aılesını de beklerim
sizleri toplu olarak bursa guvercın yetıstırıcılerı dernegınde de gormek ısterım
Evet abilerim Alpaslan abi bizi çok iyi karşıladı allah razı olsun ondan bakın sizide bekliyor lütfen tüm bursalı arkadaşlar gelsin.....

arkadaşlar bende varım sitede ve kuşculukta yeniyim fakat dostlukta birebirim hem tanışmış oluruz
hemde bana nasıl netür kuş beslemem gerektiği hakkında bana tecrübeleriniz doğrultusuda bir yol gösterirsiniz
pazar günleri müsaitim insallah siz değerli dostlarla tanışmak nasip olur
ben pazar girişinde bir arkadaşın pankarta [isikli]BURSALI KUŞÇULAR TOPLANIYOR!!![/isikli] yazısını yazarak gelen arkadaşları daha kolay karşılaması için beklemesini tavsiye ediyorum
benim gibi bilmeyenler için kolaylık olması sebebiyle

bylegend' Alıntı:
gökhan @k' Alıntı:
Gökhan abi geçmiş olsun.....
Teşekkür ederim fatih kardeşim.

selcukatasoy' Alıntı:
arkadaşlar bende varım sitede ve kuşculukta yeniyim fakat dostlukta birebirim hem tanışmış oluruz
hemde bana nasıl netür kuş beslemem gerektiği hakkında bana tecrübeleriniz doğrultusuda bir yol gösterirsiniz
pazar günleri müsaitim insallah siz değerli dostlarla tanışmak nasip olur
ben pazar girişinde bir arkadaşın pankarta [isikli]BURSALI KUŞÇULAR TOPLANIYOR!!![/isikli] yazısını yazarak gelen arkadaşları daha kolay karşılaması için beklemesini tavsiye ediyorum
benim gibi bilmeyenler için kolaylık olması sebebiyle
Merhabalar Selçuk abi. Kuş pazarında bulanan çay ocağına gittiğinde alpaslan abinin sana yardımcı olacağını düşünüyorum. Bende de ilk önce onun yanına gidicem sanırım bütün arkadaşlar ilk önce alpaslan abinin yanında toplanacak.
...SAYGILAR...

arkadaşlar buluşma gununu ve saatını serdar ve fatıh arkadaşlar ayarladı eger onlar da uygun gorurse benım orada bulusabılırız

evet arkadaşlar kendimi iyi hissedersem bende katılmak isterim görüşmek üzere

alpaslannn' Alıntı:
arkadaşlar buluşma gununu ve saatını serdar ve fatıh arkadaşlar ayarladı eger onlar da uygun gorurse benım orada bulusabılırız
Ewet alpaslan abi sanada uygun olursa senin tezgahta beklesin herkes diğer şekilde birbirimizi bulmamız sor olur...

bylegend' Alıntı:
alpaslannn' Alıntı:
Ewet alpaslan abi sanada uygun olursa senin tezgahta beklesin herkes diğer şekilde birbirimizi bulmamız sor olur...
benım ıcın uygundur fatıh kardesım

kabul ederseniz bende aranıza girmek istiyorum kabul ederseniz tabi arkadaslar By Ayhan

mertcanbrs' Alıntı:
kabul ederseniz bende aranıza girmek istiyorum kabul ederseniz tabi arkadaslar By Ayhan

Tabiiki basimizin uzerinde yeriniz var buyrun gelin, site sakinleri olarak bursali arkadaslarin birbiriyle tanisma ve dayanisma ortamini saglamak icin yapilan bir etkinlik,

Bu arada bu etkinlige destek veren Sevgili dostumuz alpaslan beye Kuscular.org yonetimi olarak Tesekkur ederiz.

SerdarBRS' Alıntı:
mertcanbrs' Alıntı:

Tabiiki basimizin uzerinde yeriniz var buyrun gelin, site sakinleri olarak bursali arkadaslarin birbiriyle tanisma ve dayanisma ortamini saglamak icin yapilan bir etkinlik,

Bu arada bu etkinlige destek veren Sevgili dostumuz alpaslan beye Kuscular.org yonetimi olarak Tesekkur ederiz.
herturlu etkınlıgınızde elımızden gelen her yardımı yaparız yetrkı bı haber ucur serdar arkadaşım :tamam:

Abilerim 25:01:2009 tarihli pazar günü Serdar abimin romatizmaları hava yağmurlu olucak diyor o yüzden sabah kalktığınızda hava yağmurlu olursa buluşma iptal olacakatıe ve başka bi tarihte tekrar buluşulacaktır...

Hava durumu oyle gosteriyor, benim tavsiyem garajdaki dernekte bulusmak cumartesi aksami, sicak, temiz ferah, ve duzgun bir ortam, seviyesi cok ust duzeyde, ama yinede siz bilirsiniz ben işimizi şansa bırakmak ıstemıyorum.

SerdarBRS' Alıntı:
Hava durumu oyle gosteriyor, benim tavsiyem garajdaki dernekte bulusmak cumartesi aksami, sicak, temiz ferah, ve duzgun bir ortam, seviyesi cok ust duzeyde, ama yinede siz bilirsiniz ben işimizi şansa bırakmak ıstemıyorum.
Abi dediğin olabilir ama şimdi siteye giremeyen herkes pazar günü gidipte boşuna beklerlerse nolcak...

GÜZEL BİR AKTİVİTE OLUR.PAZARDAN SONRA HERKESE DERNEĞİMİZDE ÇAY İKRAM EDEBİLİRİZ.....
BURSA GÜVERCİN YETİŞTİRİCİLERİ DERNEĞİ[isikli][/isikli]

fatihiyibilir' Alıntı:
GÜZEL BİR AKTİVİTE OLUR.PAZARDAN SONRA HERKESE DERNEĞİMİZDE ÇAY İKRAM EDEBİLİRİZ.....
Abi aslında Alpaslan abi saolsun bize çay ikram edecek olmazsa başka bi günde senin tezgaha gelir seninde o güzel çayından içeriz....

bylegend' Alıntı:
fatihiyibilir' Alıntı:
Abi aslında Alpaslan abi saolsun bize çay ikram edecek olmazsa başka bi günde senin tezgaha gelir seninde o güzel çayından içeriz....
eyvallah kerdeşim.Fakat bir düzeltme Dernek benim ve kimsenin Şahsi tezgahı olamaz olmamalı.Dernekler sosyala açık cemiyet yeri.Cümle biraz düşük olmuş onu düzeltmek istedim nacizane.Yoksa seninde o anlamda dememiş olduğundan eminim.......B.G.Y.D

fatihiyibilir' Alıntı:
bylegend' Alıntı:
fatihiyibilir' Alıntı:
eyvallah kerdeşim.Fakat bir düzeltme Dernek benim ve kimsenin Şahsi tezgahı olamaz olmamalı.Dernekler sosyala açık cemiyet yeri.Cümle biraz düşük olmuş onu düzeltmek istedim nacizane.Yoksa seninde o anlamda dememiş olduğundan eminim.......B.G.Y.D
Ewet abi öyle olduğunu ve yanlışlıkla yazdığımı biliyorum o yüzden kusura bakmayın bu arada yarın herkesi bekliyorum saat 09:30'da kuş pazarında Alpaslan abinin tazgahta buluşacağız sakın umutmayın lütfen bizi bulamayanlar olursa numaramı kaydetsin ve beni arasın...05439044564

sayın bursalı kuşcular ne oldu buluşabildiniz mi?
Yağmur yağdı mı?
Bu güzel ortamın resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Geri