BURSALI KUŞÇULAR TOPLANIYOR!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 105
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K
ali hakan' Alıntı:
bylegend' Alıntı:
Sen göçmen gibi heryeri gezmişsin ali hakan abi...bu kadar çok gezmenin sebebi ne...

fatih sevgili kardeşim bak seni geldiğimde dizime yatıracam haberin olsun ..oldumu..
Tmm abi haberim oldu.... :hungur:

Bursanın Gözden Kaçan Lezzeti

CANTIK
Hemde Kuşbaşılı, Ali Abi Tam Senin İstedigin Gibi Hafifte Limon Sıksak Üzerine Cok Guzel Olurdu, Azda Yeşillik içine :)

Ömer Bak Bakda Gör Cantık Neymiş :) Senin için Üşenmedim Resmini buldum.

SerdarBRS' Alıntı:

CANTIK

:tamam:

süper birşeye benziyor.valla ağzımın suları aktı.
pizzayı anımsatıyor ama bu cantık.kaşar yoktur umarım pizza gibi bundan da mahrum kalmayalım.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
SerdarBRS' Alıntı:

CANTIK

:tamam:

süper birşeye benziyor.valla ağzımın suları aktı.
pizzayı anımsatıyor ama bu cantık.kaşar yoktur umarım pizza gibi bundan da mahrum kalmayalım.
Ömer abi ziyarete geldiğin olursa bursaya haberimiz olsun sana ısmarlarız bunlardan yiyebildiğin kadar..Bu teklifim diğer bursaya ziyarete gelen abilerim içinde geçerlidir.... :heyo:

arkadaşlar ben alpaslan şimdi okudum yazınızı bursalı kuscular madem toplanıyor pazar da buyrun gelın benım tezgahıma caylarınızda benden olsun

alpaslannn' Alıntı:
arkadaşlar ben alpaslan şimdi okudum yazınızı bursalı kuscular madem toplanıyor pazar da buyrun gelın benım tezgahıma caylarınızda benden olsun

Geliriz ama bak 1 demlik iceriz sonra sikayetci olma, bu kuscular.org'un adamlari cay delisiymiş, diye :) umarim toplandigimizda sizin yaniniziada ugrariz.

SerdarBRS' Alıntı:
alpaslannn' Alıntı:

Geliriz ama bak 1 demlik iceriz sonra sikayetci olma, bu kuscular.org'un adamlari cay delisiymiş, diye :) umarim toplandigimizda sizin yaniniziada ugrariz.
Abi kaç kişi olduk bu arada ve ne zaman toplanacağız...

arkadaşlar merak ettım toplanabıldınızmı bırde demlıkle cayı ıcerız demısssınız sıze semaverle solerız :)her zaman beklerim yerımı de bulmak kolaydır bursa guvercın pazarındakı tek sobalı tezgah benımkıdır

gercekten guzel bır dusunce bende varım boyle bır sey dusundugunuz ıcın saolun gercekten

Güzel bir düşünce olmuş. Yeri ve zamanını söylerseniz bende varım.
...SAYGILAR...

Yer ve zaman Belirlesek aslinda iyi Olur, Kuscular.org ailesinin bursadaki temsilcileri olarak tum burali arkadaslari bekliyoruz. Evet arkadaslar, sizce neresi daha uygun, pazar yada cesitli derneklerdeki mezatlarda bulusabiliriz diye dusunuyorum.

SerdarBRS' Alıntı:
Yer ve zaman Belirlesek aslinda iyi Olur, Kuscular.org ailesinin bursadaki temsilcileri olarak tum burali arkadaslari bekliyoruz. Evet arkadaslar, sizce neresi daha uygun, pazar yada cesitli derneklerdeki mezatlarda bulusabiliriz diye dusunuyorum.
Serdar abi bence pazar daha uygun olabilir diyeceğim soğuk olabilir ama bu benim tek başıma verdiğim bi karar isterseniz başka yerlerdede buluşabiliriz... (:

Bende Fatih Kardeşime katılıyorum pazar uygun olabilir..
...SAYGILAR...

Butun Arkadaslar Onaylarsa Belirleyecegimiz Tarihte pazarda bir araya gelip birer dem cay icelim dostlarim.

Tabiki bu güzel buluşmayı resimlerle sonsuzlaştırmayıda unutmayalım :)

Arkadaşlar çok güzel bir organizasyon fikri bencede. Tarih belirlerseniz, uygun olursak müsadenizle bizde katılmak isteriz.

Abilerim biz Serdar abimle konuşup bi tarih ayarladık 25.01.2009 tarihli pazar günü saat 9:30'da buluşalım diyoruz ve tüm bursalı arkadaşları bekliyoruz...Vede çayımızı müsaitse Alpaslan beyin dükkanında içmeyi planlıyoruz...Tüm Bursalı arkadaşların gelmesini istiyoruz...Kesinlikle gelcek olanlar ben geleceğim diye cevap yazsın bekliyoruz......

Vede Kuş pazarında buluşacağız herkese duyurulur...

Organizasyonu Fatih Kardesime Devrettim Bakalim Kabiliyeti nasilmis :), ßende tabikii orada olacagim Bu ani fotograflarlada olumsuzlestirecegiz.

bylegend' Alıntı:
Abilerim biz Serdar abimle konuşup bi tarih ayarladık 25.01.2009 tarihli pazar günü saat 9:30'da buluşalım diyoruz ve tüm bursalı arkadaşları bekliyoruz...Vede çayımızı müsaitse Alpaslan beyin dükkanında içmeyi planlıyoruz...Tüm Bursalı arkadaşların gelmesini istiyoruz...Kesinlikle gelcek olanlar ben geleceğim diye cevap yazsın bekliyoruz......
arkadaslar ne demek elbettekı musaıtım ayrıca buyuk de zevk duyarım sızı agarlayacak her zaman yerım vardır tezgahta

alpaslannn' Alıntı:
bylegend' Alıntı:
arkadaslar ne demek elbettekı musaıtım ayrıca buyuk de zevk duyarım sızı agarlayacak her zaman yerım vardır tezgahta
Tamam abi sen bunu unutma kesin senin tezgaha gelcez...
Bu arada hala gelicem diya cevap yazamayanlar var lutfen cabuk olun...

selam değerli dostlarım ..sizleri bu şekilde dosthane bir havada görmek inanın çok hoşuma gidiyor..bir -iki gündür giremedim siteye ama bu sabaha karşı eve gelip siteye girdiğimde of of yine millet acayip acayip hakaretlere varan yazılar falan..tabiii görünce insanın ister istemez canı sıkılıyor..ama siz bursalı arkadaş-kardeşlerimi aynı kuşlara baktığınız halde ne bir rant,ne bir hava yapmadan tam tersi dosthane hava için de abi kardeşçe birbirinizi davet etmeniz ve evsahipliği yapmak için mücadele vermeniz inanın bana hem misafir perverliğinizi hemde kuşun amaç değil araç olduğunu ispatlarcasına olan tavırlarınız çok duygulandırıcı..
keşke ben de aranıza katılabilseydim..inanın aklım orada ve sizden gelecek olan kareleri sabırsızlıkla bekliyorum..ha bu arada benim cantıklar unutulmasın ve aranızda benim sandalye yada oturağım boş kalsın ...saygı ve sevgilerimle....

ali hakan' Alıntı:
selam değerli dostlarım ..sizleri bu şekilde dosthane bir havada görmek inanın çok hoşuma gidiyor..bir -iki gündür giremedim siteye ama bu sabaha karşı eve gelip siteye girdiğimde of of yine millet acayip acayip hakaretlere varan yazılar falan..tabiii görünce insanın ister istemez canı sıkılıyor..ama siz bursalı arkadaş-kardeşlerimi aynı kuşlara baktığınız halde ne bir rant,ne bir hava yapmadan tam tersi dosthane hava için de abi kardeşçe birbirinizi davet etmeniz ve evsahipliği yapmak için mücadele vermeniz inanın bana hem misafir perverliğinizi hemde kuşun amaç değil araç olduğunu ispatlarcasına olan tavırlarınız çok duygulandırıcı..
keşke ben de aranıza katılabilseydim..inanın aklım orada ve sizden gelecek olan kareleri sabırsızlıkla bekliyorum..ha bu arada benim cantıklar unutulmasın ve aranızda benim sandalye yada oturağım boş kalsın ...saygı ve sevgilerimle....
Ali hakan abicim gelebilme imkanin varsa buyur gel senide bekliyoruz.........Sen merak etme biz senin yerini ayiririz sen varmis gibi konusuruz... (:

kabul ederseniz ben de gelebilirim büyük bir aksilik olmazsa daha forumda yeniyim ama olsun tanışmak isterim

Geri