DENİZLİDEN UMUT COŞKUN UN AZMANLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut coşkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 111
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Maşallah kuşlar iimiş Allah gönlüne göre yavru almayı nasip etsin

.

Ekli dosyalar

• Resim 020.webp
    Resim 020.webp
    855.9 KB · Görüntüleme: 1,119
.

Ekli dosyalar

• Resim 021.webp
    Resim 021.webp
    711.8 KB · Görüntüleme: 1,131
.

Ekli dosyalar

• Resim 024.webp
    Resim 024.webp
    677.4 KB · Görüntüleme: 1,154
.

Ekli dosyalar

• Resim 030.webp
    Resim 030.webp
    691.1 KB · Görüntüleme: 1,209
.

Ekli dosyalar

• Resim 041.webp
    Resim 041.webp
    789.8 KB · Görüntüleme: 1,086
.

Ekli dosyalar

• Resim 044.webp
    Resim 044.webp
    586.9 KB · Görüntüleme: 1,121
.

Ekli dosyalar

• Resim 048.webp
    Resim 048.webp
    749.4 KB · Görüntüleme: 1,170
merhaba umut bey kuşlarınız güzel ve sağlıklı azçok özelliklerini bildiğim için maşaşllah hepsi birbirinden güzel ben bunlarda alıp uçurmuştum kafaları çok sağlam oluyor kaçırmıştım 2 sonra ger gelmişti sizde uçuruyormusunuz kara kuyruk kanat ı kesik erkek çok güzelmiş güle güle besleyin sağlıklı yavrular almanız dileğiyle hoşça kalın ... sizin sarı kanat dişi misiriyle ilgileniyorum unutmadım aklımda

tuncay3577' Alıntı:
merhaba umut bey kuşlarınız güzel ve sağlıklı azçok özelliklerini bildiğim için maşaşllah hepsi birbirinden güzel ben bunlarda alıp uçurmuştum kafaları çok sağlam oluyor kaçırmıştım 2 sonra ger gelmişti sizde uçuruyormusunuz kara kuyruk kanat ı kesik erkek çok güzelmiş güle güle besleyin sağlıklı yavrular almanız dileğiyle hoşça kalın ... sizin sarı kanat dişi misiriyle ilgileniyorum unutmadım aklımda
Merhabalar evet kafaları çok sağlam olur hele hele eski damar yerli denizli azmanıysa asla hiçbiryere kazımazlar 15-20 km den gelirler.Uçurduklarım var ama çoğu damızlık yavru alıyorum.Sağolasın arkadaşım kırmızı kanat ta olur illa sarı olacak die şart yok şimdiden teşekkürler.

maşallah bilader cibalar karakuyruklar çoğalmış.markalamışsın yavruları.görüşmek dileğiyle

muygun' Alıntı:
maşallah bilader cibalar karakuyruklar çoğalmış.markalamışsın yavruları.görüşmek dileğiyle
eyvallah kardeşim çoğalıyoruz artık ama çokta kayıp verdik,görüşürüz.
saygılar.

arkadaşlar birşey soracam bu kuşlardan bendede var ama bendekilerde paça var fotoğraflardakilerde hiç birinde yok benimkiler azman değilmi

hedili23' Alıntı:
arkadaşlar birşey soracam bu kuşlardan bendede var ama bendekilerde paça var fotoğraflardakilerde hiç birinde yok benimkiler azman değilmi

selamlar

yerli azmanlarda paça olmaz fotolarını koyarsan cinsleri hakkında yorum yaparız.

Görüntü0186[img]
[img]Görüntü0183

işte bunlar...

özüe dilerim yukarda yanlış yükledim işte bunlar benziyor azmanlara ama paça var

Ekli dosyalar

• Görüntü0183.webp
    Görüntü0183.webp
    41.2 KB · Görüntüleme: 1,019
  • Görüntü0184.webp
    Görüntü0184.webp
    82.7 KB · Görüntüleme: 978
  • Görüntü0186.webp
    Görüntü0186.webp
    67.6 KB · Görüntüleme: 1,042
selamlar

bu kuşların cinsi hakkında bi bilgim yok abicim ama azman olmadıkları kesin.

abicim kuşlar çok güzel kuyruk otoruyorlar çok canlılar yerlerinde durmuyorlar ayrıca dönek kanıda var çok oyuncular ama cinsleri belli değil acaba bilen varmı cinsini???

hedili23' Alıntı:
abicim kuşlar çok güzel kuyruk otoruyorlar çok canlılar yerlerinde durmuyorlar ayrıca dönek kanıda var çok oyuncular ama cinsleri belli değil acaba bilen varmı cinsini???

Kuşlarını tanınmayan ırklar bölümüne koyarsan ırkları hakkında yorumlar alabilirsin.

Geri