Serkan BONCUK
Gold Üye
- Ad Soyad
- Serkan BONCUK
- Meslek
- Otomotiv
- İlgi Alanı
Maşallah kuşlar iimiş Allah gönlüne göre yavru almayı nasip etsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhabalar evet kafaları çok sağlam olur hele hele eski damar yerli denizli azmanıysa asla hiçbiryere kazımazlar 15-20 km den gelirler.Uçurduklarım var ama çoğu damızlık yavru alıyorum.Sağolasın arkadaşım kırmızı kanat ta olur illa sarı olacak die şart yok şimdiden teşekkürler.tuncay3577' Alıntı:merhaba umut bey kuşlarınız güzel ve sağlıklı azçok özelliklerini bildiğim için maşaşllah hepsi birbirinden güzel ben bunlarda alıp uçurmuştum kafaları çok sağlam oluyor kaçırmıştım 2 sonra ger gelmişti sizde uçuruyormusunuz kara kuyruk kanat ı kesik erkek çok güzelmiş güle güle besleyin sağlıklı yavrular almanız dileğiyle hoşça kalın ... sizin sarı kanat dişi misiriyle ilgileniyorum unutmadım aklımda
eyvallah kardeşim çoğalıyoruz artık ama çokta kayıp verdik,görüşürüz.muygun' Alıntı:maşallah bilader cibalar karakuyruklar çoğalmış.markalamışsın yavruları.görüşmek dileğiyle
hedili23' Alıntı:arkadaşlar birşey soracam bu kuşlardan bendede var ama bendekilerde paça var fotoğraflardakilerde hiç birinde yok benimkiler azman değilmi
hedili23' Alıntı:abicim kuşlar çok güzel kuyruk otoruyorlar çok canlılar yerlerinde durmuyorlar ayrıca dönek kanıda var çok oyuncular ama cinsleri belli değil acaba bilen varmı cinsini???