DENİZLİDEN UMUT COŞKUN UN AZMANLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut coşkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 111
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
sa kardeşim nasılsın kuşların maşallah çok güzeller ler tüyleri kadar çok ömür ve yavruları olur inşallah markaları ertanamı yaptırdın azmanlardan cibalarda numandaki azmanlara benziyor bende antalyaya taşındım güvenlik işini bıraktım burdada yine dolapcı besliyorum bir tanede dişi azmanım var kendine iyi bak allaha emanet ol.antalyadan saygılar.

poyrazz' Alıntı:
sa kardeşim nasılsın kuşların maşallah çok güzeller ler tüyleri kadar çok ömür ve yavruları olur inşallah markaları ertanamı yaptırdın azmanlardan cibalarda numandaki azmanlara benziyor bende antalyaya taşındım güvenlik işini bıraktım burdada yine dolapcı besliyorum bir tanede dişi azmanım var kendine iyi bak allaha emanet ol.antalyadan saygılar.

aleyküm selam

çok şükür iyiyim seni sormalı allah razı olsun daha iyilerini allah sana versin markalar istanbuldan geldi,azmanlar mehmet çapin dostumun azmanlarından eski damar denizliden sana erkek azman ayarlarız.sende kendine iyi bak.

umut coşkun
Denizli

sa saolasın umut kardeşim şuanda 8 yangabım bir azmanım birde tek dönegim var antalyada erenle ugraşımız olsun istedik birde bu sevdadan vazgeçemeyecegimiz için bir azman erkek olsa hiçde fena olmayacak bendeki kara kuyruk dişi tek oldugundan zaman zaman kendi başını alıp gidiyor 1 sat sonra bulunup geliyor bende eşmi arıyor acaba diyorum inşallah kaçırmadan üretebiliriz.antalyadan saygılar.

poyrazz' Alıntı:
sa saolasın umut kardeşim şuanda 8 yangabım bir azmanım birde tek dönegim var antalyada erenle ugraşımız olsun istedik birde bu sevdadan vazgeçemeyecegimiz için bir azman erkek olsa hiçde fena olmayacak bendeki kara kuyruk dişi tek oldugundan zaman zaman kendi başını alıp gidiyor 1 sat sonra bulunup geliyor bende eşmi arıyor acaba diyorum inşallah kaçırmadan üretebiliriz.antalyadan saygılar.

aleyküm selam

güvercin sevdasından vazgeçmek çok zor zaten büyük ihtimalle eş arıyo kuşun kendine ona bi erkek ayarlamaya çalışalım nasip olursa.

S.a ßiLader Bn Denizliden ismail.AnafartaLarda oturuyorum..Bna 1 Çift Azman KaraKuyruk LAzım.Kumesi DüzeLtmeye Toparlamya Baslıyorum Yardımcı Olursan Sevinirim

ismail kuru' Alıntı:
S.a ßiLader Bn Denizliden ismail.AnafartaLarda oturuyorum..Bna 1 Çift Azman KaraKuyruk LAzım.Kumesi DüzeLtmeye Toparlamya Baslıyorum Yardımcı Olursan Sevinirim

a.s memnun oldum yaş alanlarına dikkat edelim azman ayarlarız arkadaşım sorun olmaz.

K.bakmyın.. AlıskanlıkDn Dolayı Bna Adresnizi verrseniz Bi Gelip Tanısmak Acı Kahvenizi içmek isterim

ismail kuru' Alıntı:
K.bakmyın.. AlıskanlıkDn Dolayı Bna Adresnizi verrseniz Bi Gelip Tanısmak Acı Kahvenizi içmek isterim

önemli diil telefon numaramı biliyosun geleceğin zaman ara kahvede içeriz çayda

selamlar...
alah nazardan saklasın kardesım....hersey gonlunce olsun....lacılerın soyu takıp edılmıs bellı...gule gule besle...
DENIZLIDEN SAYGILAR....

ibrahim_demir' Alıntı:
selamlar...
alah nazardan saklasın kardesım....hersey gonlunce olsun....lacılerın soyu takıp edılmıs bellı...gule gule besle...
DENIZLIDEN SAYGILAR....

selamlar

allah razı olsun arkadaşım,lacilerin soyu elimden geldiğincede takip edilmeye devam edecek

saygılar

Merhaba Umut Bey,

Kuşlarınız maşallah çok güzeller, tüylerince hayırlarını görün. Denizli'ye sık sık geliyorum, uygun olduğunuz bir zaman sizi ziyaret etmek ve tanışmak isterim. Antalya'dan sevgiller, saygılar...

mustafavilgen' Alıntı:
Merhaba Umut Bey,

Kuşlarınız maşallah çok güzeller, tüylerince hayırlarını görün. Denizli'ye sık sık geliyorum, uygun olduğunuz bir zaman sizi ziyaret etmek ve tanışmak isterim. Antalya'dan sevgiller, saygılar...

selamlar

Teşekkürler iyi dilekleriniz için,buyrun gelin herzaman beklerim

saygılar

satılık karakuyruk azman arıyotum.2 çift lazım. yerim bursa. tel 538 775 01 50

1 çift ve ayrıca 1 dişi orjinal karakuyruk azman almak istiyorum.elimde 1 çift çok güzel vardı,dişi öldü.yıllardır azman ırkı beslemek istiyorum.amcamın oğlu pamukkale üniversite hastanesinde doktor.kusları o bana getirebilir.elinizde varsa fiyat verebilirmisiniz.alıcıyım,laf olsun diye aramıyorum.alacağım kuşlarıda en az 10 çift olana kadar satmam. ticaretini yapmıyorum bu işin.beslemek için istiyorum.kendimde uşak lıyım. görev icabı bursadayım.

meteyaman' Alıntı:
1 çift ve ayrıca 1 dişi orjinal karakuyruk azman almak istiyorum.elimde 1 çift çok güzel vardı,dişi öldü.yıllardır azman ırkı beslemek istiyorum.amcamın oğlu pamukkale üniversite hastanesinde doktor.kusları o bana getirebilir.elinizde varsa fiyat verebilirmisiniz.alıcıyım,laf olsun diye aramıyorum.alacağım kuşlarıda en az 10 çift olana kadar satmam. ticaretini yapmıyorum bu işin.beslemek için istiyorum.kendimde uşak lıyım. görev icabı bursadayım.

selamlar

şuanda malum kış sezonu kuşlardan yavru alımı maalesef olmadı elimde yok değil oldukça fazla ama damızlık kuşlarım eğer biraz daha sabrederim dersen yavru dönemi geliyo orjinalinden ayarlarım

saygılarımla

çok teşekkürler.ben yüzbaşıyım,uşak banaz kızılcasöğüt kasabasındanım,kayseride,ankarada ve şırnakta görev yaptım,şimdi gemlikteyim.ankaradaykende 2 çift karakuyruk azmanım ve 3 çift akçil dolapçım vardı, kuş gribi zamanında hepsini dağıtmak zorunda kaldım.kendimi bildim bileli güvercin merakım var, ama sadece ankara ve burda besleme imkanım oldu, ama şu anki kuşlarımı birdaha dağıtmayacağım. 6 tane yanyana kümes yaptım,merakım nesli tükenen yerli kuşlara, özelliklede gövde ve kuyruk farklı olanlar.örneğin güneydoğuya özgü gümüşkuyruklar var elimde,gövde kuyruk farklı sepet kuyruklar var.bende bursaya yolunuz düşerse beklerim. nisanda afganistana gidicem. 6 ay yokum, yavru sezonu sonunda ekim ortasında gelicem. damızlık olacak kalitede 2 çift orjinal karakuyruk azman ayarlayabilirseniz dönüşte kesin satın alırım. amcamın oğlu fatih yaman, pamukkale üniversitesinde doktor.biyokimya uzmanlığında,son yılı.bi işiniz olursa ismimi verin yardımcı olur. telefon numaram 538 775 01 50,ben size tekrar yazarım.kusura bakmayan tam bilmiyorumda,1 çiftinin fiyatı ortalama ne civarlarda. ona göre hazırlık yapıcam. iyi akşamlar.

selamlar

mete bey ilginiz için teşekkür ederim bende bankacıyım sizin yada amcaoğlunuzun bankalık işi olursa yardımcı olurum ekim ayında inşaallah fazlasıyla olur elimde ayarlarım nasipse fiyat konusuna gelince orjinal azman fiyatlarını isterseniz araştırın ben size o fiyatların altından yardımcı olurum eğer fazlam olursada hediyede edebilirim,fiyatta yardımcı olurum merak etmeyin 0545 605 49 49 - 0535 844 84 34 telefon numaralarım Denizliye yolunuz düşerse mutlaka beklerim.

saygılar

umut coşkun
DENİZLİ

meteyaman' Alıntı:
çok teşekkürler, bu yıl içerisinde kesin gelicem.kendinize iyi bakın

Beklerim arkadaşım saolun sizde iyi bakın kendinize afganistanda (:

saygılar

azman' a devaaaam

Ekli dosyalar

• DSCN1109.webp
    DSCN1109.webp
    1 MB · Görüntüleme: 1,426