çok teşekkürler.ben yüzbaşıyım,uşak banaz kızılcasöğüt kasabasındanım,kayseride,ankarada ve şırnakta görev yaptım,şimdi gemlikteyim.ankaradaykende 2 çift karakuyruk azmanım ve 3 çift akçil dolapçım vardı, kuş gribi zamanında hepsini dağıtmak zorunda kaldım.kendimi bildim bileli güvercin merakım var, ama sadece ankara ve burda besleme imkanım oldu, ama şu anki kuşlarımı birdaha dağıtmayacağım. 6 tane yanyana kümes yaptım,merakım nesli tükenen yerli kuşlara, özelliklede gövde ve kuyruk farklı olanlar.örneğin güneydoğuya özgü gümüşkuyruklar var elimde,gövde kuyruk farklı sepet kuyruklar var.bende bursaya yolunuz düşerse beklerim. nisanda afganistana gidicem. 6 ay yokum, yavru sezonu sonunda ekim ortasında gelicem. damızlık olacak kalitede 2 çift orjinal karakuyruk azman ayarlayabilirseniz dönüşte kesin satın alırım. amcamın oğlu fatih yaman, pamukkale üniversitesinde doktor.biyokimya uzmanlığında,son yılı.bi işiniz olursa ismimi verin yardımcı olur. telefon numaram 538 775 01 50,ben size tekrar yazarım.kusura bakmayan tam bilmiyorumda,1 çiftinin fiyatı ortalama ne civarlarda. ona göre hazırlık yapıcam. iyi akşamlar.