DENİZLİDEN UMUT COŞKUN UN AZMANLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut coşkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 111
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
.

Ekli dosyalar

• DSCN1120.webp
    DSCN1120.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,369
Maşallah Maşallah sağlıklı kümesler Umut uçuşları nasıl azmanların grup uçucusumu acaba?

belhal' Alıntı:
Maşallah Maşallah sağlıklı kümesler Umut uçuşları nasıl azmanların grup uçucusumu acaba?

Allah razı olsun abicim sizede sağlıklı kümesler doğrudur 100 tane birden uçur asker gibi tek dize uçarlar :p

Umut azmanları dolapçılarla beraber uçuruyormusun.

Abi besleyenlerin büyük çoğunluğu refakatçı olarak uçuruyor ama ben uçurmuyorum.

selamlar

Arkadaşlar 5 yıldır uğraşmış olduğum renk olarak tükenen morcibalarım dan da birkaç resim ve karakuyruk yavrularım nasip olursa gökcibayada uğraşıyorum tam altı yıldır bu sezon inşaallah alıcam.

saygılar

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0487.webp
    Fotoğraf0487.webp
    100.7 KB · Görüntüleme: 1,482
.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0492.webp
    Fotoğraf0492.webp
    890.8 KB · Görüntüleme: 1,643
  • Fotoğraf0494.webp
    Fotoğraf0494.webp
    908.3 KB · Görüntüleme: 1,639
  • Fotoğraf0496.webp
    Fotoğraf0496.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,619
.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0497.webp
    Fotoğraf0497.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,642
  • Fotoğraf0498.webp
    Fotoğraf0498.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,585
  • Fotoğraf0501.webp
    Fotoğraf0501.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,553
Maşallah Umut abi sizlerin sayesinde tükenmeye yüz tutmuş renkler de yavaş yavaş artacak inşallah.emekleriniz için sizi tebrik ederim Allah yardımcınız olsun umarım istediğiniz renkleri elde edersiniz bizim de gözlerimiz bayram eder :) saygılarımla abi bir gün geleceğim ziyaretine

ysrtgb' Alıntı:
Maşallah Umut abi sizlerin sayesinde tükenmeye yüz tutmuş renkler de yavaş yavaş artacak inşallah.emekleriniz için sizi tebrik ederim Allah yardımcınız olsun umarım istediğiniz renkleri elde edersiniz bizim de gözlerimiz bayram eder :) saygılarımla abi bir gün geleceğim ziyaretine

selamlar

yasircim morciba-gökciba gerçektende artık tükendi sayılır tam 5 yılımı verdim allaha şükürler olsun morciba aldım inanıyorumki gökcibaya da az kaldı.Buyur gel herzaman kapım açık.

Geri