İSTANBUL/Edirnekapı kuş pazarı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 118
  • Görüntüleme Görüntüleme 100K
nizam abi ellerine sağlık ben bu hafta gidemedim pazara.üç aşşağı beş yukarı fiyatlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim neden derseniz internet üzerinden çok kuş alan arkadaşlar var istanbul dışından ve beş kuruş etmez kuşları yüzlerce liralara satıyorlar çektiğiniz kuşlarda 10 üzerinden 7 veya 8 lik kuşlar gibi görünüyor az çok bilgi verirseniz seviniriz saygılar..

Nizam abi üçüncü resimdeki dolapçıların ortasında beyaz var. (camgöz beyaz) Bu beyazlardan bolca geliyormu pazara. Fiyatları nerelerde?

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Nizam bey üçüncü resimdeki dolapçıların ortasında beyaz var. (camgöz beyaz) Bu beyazlardan bolca geliyormu pazara. Fiyatları nerelerde?
Hüseyin dolapcıları senin için resimledim ,dolapcı modası istanbulda son bir senedir revaçta ,pazara ıspartadan cok dolapcı girdi bu resimdekiler pazara devamlı kuş getiren birisine ait beyaz olan cam göz benimde dikkatimi cekti takım olsaydı alırdım belki, beyaz camgöz ilk kez gördüm pazarda.Fiyatlar tane 30-40 arası.

nizam abi pazardaki kuşlar hakkında azçok bilgi verdiğin için teşekkürler hepimizi aydınlattığn için..

Sarı akbaş baskalar :

Ekli dosyalar

• 06022011055.webp
    06022011055.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 2,195
nizam bu hafta pazara gelemedim baskaları kaçırdık kimin kuşlarıydı fiyatları neydi bizim bekir abinin kuşlarına benziyo seninle karşılaştığımız hafta hani yağmur yağıyodu birisi kara akbaş baskalar getirmişti çifti 30lira gördünmü bende teko murattan dişi bi beyaz kelebek aldım

Pazar çok güzel hoşta şu yağmur sorununa bir çözüm yıllardır getiremediler... halbuki ortam müsait büyük bir branda boydan boya gerip bu sorunuda çözebilirler....saygılar

Pazardan bir kaç kare daha :

Ekli dosyalar

• 27032011250.webp
    27032011250.webp
    922.8 KB · Görüntüleme: 2,087
  • 27032011248.webp
    27032011248.webp
    838.2 KB · Görüntüleme: 2,145
  • 27032011247.webp
    27032011247.webp
    813.8 KB · Görüntüleme: 2,126
Merter istikametinden metrobüs ile Edirnekapı yazana binmek yeterli olur herhalde ?

Metrobusle gelirken şehitlik durağında in, üsgeçit merdivenlerinden ust caddeye cık, sur yönunde ilerle suru gecince ilk soldan gir (altınay top sahasında) kuruluyor.

BENDE TAM 26 SENE EDİRNEKAPI KUŞ PAZARI YURUME MESAFESINDE OTURDUM DOĞMA BUYUME BALATLIYIM NİÇE PAZARLARI KALDIRDILAR UNKAPANI -TOPKAPI EN ÖNEMLİLERİ İDİ ŞÜKÜRLER OLSUN EDIRNE KAPI PAZARI SABITLENDI YERINDE HER KESEYE HER BUTCEYE UYGUN KUS VAR AMA KALITE ANLAMINDA KUS NADIR INSANLARDA VAR PARA KAZANMA AMACI KUSLARA BULASTIGINDA KUSLARIN KANINDA OYNANMA OLUYOR O YUZDEN ISTANBULDAN IYI KUSU IYI KUSCULARDA BULURSUNUZ PAZARDA ISTISNADIR SIMDI TASINDIM ORADAN AMA ORDAKI KUSCU KARDESLERIME VE ABILERIME SELAMLAR SEVGILER HURMETLER BALATLI APO

Daha dün Edirnekapı kuş pazarındaydım. Fiyatlar bana biraz pahalı geldi. özellikle kelebeklerle ilgilendiğim için fazla fiyat araştırması yapmadım. fakat kelebekler bir hayli pahalıydı. ortalama 50 TL den başlıyor 500-600 tl ye kadar gidiyordu.

Yağmur yağdığında pazar yine kuruluyor değil mi ?

Bizim gittiğimizde hava açıktı. ama gördüğüm kadarıyla yağmur yağdığında tente kuruyorlar. zira yağmur yağarsa diye pazarın giriş kapısından içeri doğru tentelerle kapatmışlardı. Diğer yerler açıktı ama

karda yağmurda her mevsımde kuruluyor ama yoğunluk havanın guzellıgıne gore degısıyor hava güzelse yer bıle bulmak zor ama kotuyse sabıt mudavımler geliyor

06/10/2013 Edirnekapı Kuş Pazarı
http://s1310.hizliresim.com/1g/8/td39v.jpg
http://m1310.hizliresim.com/1g/8/td3cf.jpg

Resim yükleme işini tam olarak beceremedim.
Postalar 10 TL'den başlıyor, Ben bir çift baska aldım, siyah 20 TL çifti.
Bir de arkatepe kırmızı erkek aldım. Trakya paçasız onu da 20 TL den aldım.
Sarı baskalar vardı takımı 80 TL dediler, siyah, sarı, mavi bailna takımlar 90-110 TL arasıydı.
Çok güzel bangolar vardı. Bir yerde sordum takımına 250 TL dediler.

Çok fotoğraf çektim. Zaman bulursam atarım.
Bu haftasonu hava güzel olursa yine gideceğim. Pazar sabahı Yenibosna'dan kendi arabamla 15 dakikada gidebiliyorum.
Pazar sabahı yolumun üstü gitmek isteyen varsa özelden yazsın.

Abilerim bu hafta sonu gidip 1 çift beyaz posta almak istiyorum. Çilli beyaz ya da düz beyaz. Sizce fiyatlar nasıldır?

Beyaz potsa almanı tavsiye etmiyorum

Posta-taklacıda favori renk mavidir

Eğer bu aralar pazara giden olursa süs form piyasasını araştırıp yazabilirmi 2 araba gezip görmeye gideceğiz birkaç kuş alıp istanbulada para kazandırmak isteriz oyüzden piyasayı bilsek fena olmaz

saygılarımla.......................Reis.

Pazardan kuş alırken dikkat edin hastalık bulaşmasın.

Reis_11' Alıntı:
Eğer bu aralar pazara giden olursa süs form piyasasını araştırıp yazabilirmi 2 araba gezip görmeye gideceğiz birkaç kuş alıp istanbulada para kazandırmak isteriz oyüzden piyasayı bilsek fena olmaz

saygılarımla.......................Reis.

Süs güvercinlerinde Bursa pazarı daha zengindir. Özellikle Bulgaristan çıkışlı sepetkuyruk, balina, lahor ve balon cinsi güvercinler bulunabilir. Eğer ilgilenirseniz Bursa' nın merkezine yakın bir köyünde sırf süs güvercini bakıcılığı yapan bir arkadaşın irtibat numaralarını verebilirim. İlgilenirseniz özel mesaj gçnderiniz.

Arkadaşlar pazara yarın mı gitsem ,, pazar günü mü ?
Posta için gidiyorum beyaz posta bulunur mu? Ve bilgili arkadaşlar beyaz posta çifti ne kadar?

slm edirne kapı kuş pazarının girişinde kümes satan arkadaşlar var onların telefonunu ve ya mail adresini bilen akdaşlar varmıdır acaba tşk

Niye kaç senedir kimse yazmamış ne güzel başından beri okuyorduk. Gidenesek te pazarı okuyarak yaşıyorduk......

Geri