İstanbul /Küçükköy/bango

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 104
  • Görüntüleme Görüntüleme 24K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et
Nizam Atılgan

[izlesene]3678619[/izlesene]

Ekli dosyalar

• karakanat.webp
    karakanat.webp
    26 KB · Görüntüleme: 1,128
  • 1.webp
    1.webp
    16.5 KB · Görüntüleme: 1,155
  • 3.webp
    3.webp
    22.9 KB · Görüntüleme: 1,157
  • ff.webp
    ff.webp
    49.9 KB · Görüntüleme: 1,168
  • 2n7ib7[1]_1.webp
    2n7ib7[1]_1.webp
    35.1 KB · Görüntüleme: 743
NİZAM ATILGAN

Ekli dosyalar

• 4.webp
    4.webp
    18.3 KB · Görüntüleme: 1,159
  • 5.webp
    5.webp
    17.7 KB · Görüntüleme: 1,118
merhabalar, bu güzel kuşları paylaştığınız için teşekkürler. maaşallah çok güzeller nazar değmesin. özellikle kesme'lere bayıldım. bu tür kısa gagalı kuşlarda bango-mısıri türünde favorim mavi-kara-kırmızı-sarı kesmeler. bol yavrulu sezonlar dilerim.
dostlukla...

Hüseyin bey, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim;
Güzel paylaşımlar dileğiyle hoşcakalın.

gökay bey ben maşallah demekten yoruldum sizde kuş bitmedi.
her ırktan elinizde mevcut sanırım.ama gerçekten temiz mükemmel kuşlarınız var.
Allah huzurla,sorunsuz bir şekilde beslemek nasip etsin.

gercekten butun kuslarınız(mardinleriniz haric), turunun guzel orneklerinden. allah kazasız belasiz, saglıklı yavrular nasip etsin..

eger, satma ya da bulmamda yardımcı olursanız, bir cift bango ve baska almak isterimm..

tesekkur ederim.

allahım esirgesin bunlar ne öyle ya maşallah. çok iyi kuşlar ellerinize sağlık. bişey diyecem kaç tane kümesiniz ve ne kadar kuşunuz var öğrenebilirmiyiz?

sarı kanat sarı kuyruklara bayıldım maşşallah satılıklarsa ilgilenebilirim

perspektif' Alıntı:
merhabalar, bu güzel kuşları paylaştığınız için teşekkürler. maaşallah çok güzeller nazar değmesin. özellikle kesme'lere bayıldım. bu tür kısa gagalı kuşlarda bango-mısıri türünde favorim mavi-kara-kırmızı-sarı kesmeler. bol yavrulu sezonlar dilerim.
dostlukla...

Maşallah,gerçek anlamda bango budur diyebileceğimiz tarzda kuşlara sahipsiniz,Allah nesillerini bol etsin.

gerçekten kuşlar güzelmiş
allah devamını getirsin

ELEMİM

kuşlar süper ben esenlerdeyim eger satarım dersen talibim bu adresten mail atabilirsin [email protected]

tüyü kadar hayrını gör kardeşim senin kuşlarını gazetici turhan albayrak'ın bangolarına benzettim aynı kandan mı geliyorlar?

Kuşlarınız tek kelime ile 10 numara.Bence bir bangoda aranabilecek özelliklerin çoğuna sahipler.Tüyleri kadar ömürleri olur inş.Sağlıklı,bol yavrulu bir sezon dileğiyle.Saygılar...

ilazlar' Alıntı:
tüyü kadar hayrını gör kardeşim senin kuşlarını gazetici turhan albayrak'ın bangolarına benzettim aynı kandan mı geliyorlar?

Çikolata kanatlar Mehmet Salt markalı, diğerleri toplama, baya bir yavru da ldım coğu kaçtı veyahut hastalandı, bango yetiştirmek zor ,kumesin buyuk ve rahat olmalı.

Merhaba salih bey;
Satılık kuşum yok şuanda, kümesimde hastalık cıktı yeni yeni toparlamaya çalışıyorum.

Allah nazardan saklasın çok güzeller...maaşallah...

...hastalıksız kümesler...

gerçekten bango konusunda çok ilerleme kaydetmişşiniz gözleri burunlarının kısalıgı her seyleri on numara kesinlikle çok emek vermiş olmalısınız paylaşım için teşekkürler burdur dan selamlar..........

gönül verip beslemiş olduğunuz güvercinlere nazar etmesin inşallah bol verimli sezonlar olması temennilerimle çok güzeller.İZMİR den melih...

Yeni damızlıklar;
]

Ekli dosyalar

• parça.webp
    parça.webp
    31.6 KB · Görüntüleme: 592
bango yavrular;
Büyük salgın sonrasında, cıkan yavrular azda olsa moralleri düzeltti.

gökay' Alıntı:
bango yavrular;
Büyük salgın sonrasında, cıkan yavrular azda olsa moralleri düzeltti.

MAŞALLAH diyerek girelim gerçekten sağlıklı ve güzel yavrular bol bol sağlıklı yavrular dileğiyle.saygılar.

güzel kuşlar almışsın gökay abi bol sağlıklı yavrular ,mavi kanat kuyruklar,beyaz ufuk yavru birde sarı kuyruk dişi çok hoşuma gittti açıkçası allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin bol yavrular..... kendine iyi bak..abiye selamm, istanbuldan 4 kuyruk bir düz beyaz alldım geldiğimde...

Pazara cıkabildinmi Tuncay, gerci hava yağmurluydu ben cıkmadım, kuşları mezattanmı aldın ? güle güle besle.

Geri